Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια μου. Μπήκα να δω τα νέα σας, γεωργία όλα καλά; Maria v σου εύχομαι με μία τεράστια χωριακή. Εγώ μια απότα ίδια. Καφέ ακαθαρσίες ότανσκουπίζομαι, ροή δεν έχω ακόμη. Μάλλον δεν τα καταφέραμε. Περιμένω τα δικά σας αισιόδοξα μηνύματα να με ανεβάσετε γιατί είπαμε το καλοκαίρι θα είναι παραγωγικό.

Κοριτσάκι μου ελπίζω να σου σταματήσουν, αν δεν, πάμε γερά για τον άλλο μήνα, όσο και αν πονάει αυτό... Εγώ αύριο δεν θα πάω για χοριακή, αύριο είμαι 29η μέρα που συνήθως μου έρχεται. Απλά θα περιμένω, συνεχίζω να πονάω, θα σας ενημερώσω...

Κουκλιτσες μου ομορφες, πηγαν ολα υπεροχα! Evangeliapan, tinkerbel!24, maria_v, VeLouTeLa, Stardustmg, anna-hope και ολες οι φιλες που μπορει να ξεχναω τωρα, σας ευχαριστω!

Το παληκαρι μου απο το πρωι ηταν μες στα κεφια (κατι που σπανιζει οταν παμε σε τετοιες διαδικασιες...), το σημερινο σπερμοδιαγραμμα ηταν το καλυτερο μας ever, το ωαριακι προχωρησε καλα (δε μου ειπε λεπτομερειες και δε ρωτησα), και η διαδικασια αυτη τη φορα δε με πονεσε καθολου! Εχω στραβωσει απο κεινη την ωρα να γερνω δεξια (εκει ειναι το ωαριακι), ελπιζω να βοηθαει!!

Ενημερωσα και την αγαπη μου για τα βραδινα καθηκοντα :oops::oops::oops: (χε,χε)!

Δευτερα 6 Αυγουστου χοριακη, κατοχυρωθηκεεεε!

Μπράβο γεωργία, καλή αναμονή και καλά αποτελέσματα, σε μετακομίζω στην πάνω λίστα με μεγάλη μου χαρά και περιμένουμε νέα σου!!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

2. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

7. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

8. Skybeam---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

10. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

13. catherinec: 25 Ιουλη

14. janneta: 25 Ιουλη

15. Evangeliapan: 27 Ιουλη

16. stogiaki: 28 Ιουλη

17. ΜΑΡΙΑ!!: 27 Ιουλη

18. maria papa: 3 Αυγουστου

19. tinkerbell!24: 4 Αυγουστου

20. georgia69: 6 Αυγουστου

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v: 24 Ιουλη

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini

7. IOANNA111

8.

9.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω maria_v μου! Αντε τωρα, Να "πορτοκαλιζουμε" λιγο-λιγο!

Ευχομαι να μη σου ερθει! Μια φυσικη συλληψη ειναι παντα η πιο ομορφη εκπληξη! Σου την ευχομαι κουκλα μου!!

Κοριτσάκι μου ελπίζω να σου σταματήσουν, αν δεν, πάμε γερά για τον άλλο μήνα, όσο και αν πονάει αυτό... Εγώ αύριο δεν θα πάω για χοριακή, αύριο είμαι 29η μέρα που συνήθως μου έρχεται. Απλά θα περιμένω, συνεχίζω να πονάω, θα σας ενημερώσω...

Μακάρι να μην σου έρθει!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

αχ Θεέ μου, μακάρι να έρθει το πολυπόθητο σύντομα γιατί στο Δαφνί μας βλέπω..:) :) :)

διαβάζω διαβάζω μήπως βγάλω μια άκρη..έχω γράψει ήδη και τις εξετάσεις που πρέπει να κάνω και στην Α περίπτωση αλλά και στη Β.

συντοματα να ερθει σε ολες φιλες μου!τινκερμπελ αυτο λεω και γω το επομενο μου σταδιο δε ξερω τι θα απογινω!μου την εχει δωσει πολυ κοριτσια!ωρες -ωρες απο τα νευρα που με πιανουν νιωθω το κεφαλι μου χαλια,αφου τα μαλλια ορισμενες φορες τα βλεπω να πετανε(ειναι αυτο που λενε -εφριξε η αλλη)

ρε κοριτσια μεχρι τωρα εχω καταφερει να παντρεψει 4 φιλες μου με φιλους του αντρα μου και αυτες καναν και παιδια και εγω που γνωρισα πρωτιτερα τον αντρα μου ,τιποτα ακομα.νιωθω μειονεκτικα,εννοειται δεν τους το δειχνω.πριν 2 χρονια σκοτωθηκε ο αδερφος μου 32χρ εε τιαλλο ??και αλλη τιμωρια θελουμε..εεελεος θεεε εεελεος

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

συντοματα να ερθει σε ολες φιλες μου!τινκερμπελ αυτο λεω και γω το επομενο μου σταδιο δε ξερω τι θα απογινω!μου την εχει δωσει πολυ κοριτσια!ωρες -ωρες απο τα νευρα που με πιανουν νιωθω το κεφαλι μου χαλια,αφου τα μαλλια ορισμενες φορες τα βλεπω να πετανε(ειναι αυτο που λενε -εφριξε η αλλη)

ρε κοριτσια μεχρι τωρα εχω καταφερει να παντρεψει 4 φιλες μου με φιλους του αντρα μου και αυτες καναν και παιδια και εγω που γνωρισα πρωτιτερα τον αντρα μου ,τιποτα ακομα.νιωθω μειονεκτικα,εννοειται δεν τους το δειχνω.πριν 2 χρονια σκοτωθηκε ο αδερφος μου 32χρ εε τιαλλο ??και αλλη τιμωρια θελουμε..εεελεος θεεε εεελεος

αχ κορίτσι μου λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλεια του αδελφού σου.:(

ο Θεός είναι μεγάλος. Μην το βλέπεις σαν τιμωρία..ο Θεός είναι πάντα δίπλα μας.

Ο κάθενας έχει το σταυρό του ...ο Θεός να μας δίνει κουράγιο και δύναμη να αντέξουμε...Θα έρθει σύντομα η λύτρωση!!!Να είσαι σίγουρη!

Σου εύχομαι όλοψυχα τη τετάρτη να έχεις μια τεράστια χοριακή!!!!

θα πάνε όλα τέλεια!!!Θα το δεις ...θα γυρίσει ο τροχός!!!!

και εγώ όταν βλέπω κοπέλες που έμειναν από το 1 μήνα ή δεν το ήθελα και τους ήρθε ξαφνικά..κτλ..και το τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί κατά πολύ δεν αντέχω..

αυτές τις μέρες της αναμονής δεν θέλω να δω καμία που βρίσκεται σε αυτή τη φάση..

πριν λίγες μέρες με πήρε τηλ μια γνωστή , έγκυος 6 μηνών έμεινε από το 1 μήνα, και μου λέει απορώ γιατί αγχώνονται μερικές που δεν κάνουν παιδί, σιγά το πράγμα μου λέει..βρίσκεις τη γόνιμη μέρα, το κάνεις και να το μπεμπε..

εσείς μου λεεί δεν θέλετε ακόμη έτσι..ήθελα να της πω όχι καλέ θέλουμε αλλά δεν βρήκαμε ακόμη τη μέρα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

αχ κορίτσι μου λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλεια του αδελφού σου.:(

ο Θεός είναι μεγάλος. Μην το βλέπεις σαν τιμωρία..ο Θεός είναι πάντα δίπλα μας.

Ο κάθενας έχει το σταυρό του ...ο Θεός να μας δίνει κουράγιο και δύναμη να αντέξουμε...Θα έρθει σύντομα η λύτρωση!!!Να είσαι σίγουρη!

Σου εύχομαι όλοψυχα τη τετάρτη να έχεις μια τεράστια χοριακή!!!!

να εισαι καλα και σ ε σενα ευχομαι με σπορακι στη κοιλιτσα!ενταξει δε λεω υπαρχουν και χειροτερα στο κοσμο,αλλα υπαρχουν και καλυτερα .να υπαρχει μια ισορροπια βρε παιδι μου.ποσα να αντεξει και αυτος ο ανθρωπος.δε ξερω τι να πω πραγματικα.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

janneta, ασε τις "φρικες" και τα φρικασε και συγκεντρωσου στο μωρακι σου, που ψαχνει δρομους για να ρθει! Χοριακη περιμενουμε λεμεεεεεε!

Το αν οι φιλες μας παντρευτηκαν αργοτερα ή νωριτερα, γεννησαν νωριτερα, χωρισαν ή ξενογ....αν νωριτερα, αυτο δεν αφορα τη δικη μας ζωη. Το μωρακι μας εμεις!

Για τον αδερφο ξερω τι ειναι, κι εγω το εχασα το αστερακι μου πριν καποια χρονια στα 33 του και γονατισα! Ξερουν, ομως, ποσο τους αγαπησαμε, ξερουν και τι λουκι τραβαμε! Να΄σαι σιγουρη, πως κατι θα κανουν απο κει πανω...

Μπράβο γεωργία, καλή αναμονή και καλά αποτελέσματα, σε μετακομίζω στην πάνω λίστα με μεγάλη μου χαρά και περιμένουμε νέα σου!!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

2. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

7. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

8. Skybeam---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

10. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

13. catherinec: 25 Ιουλη

14. janneta: 25 Ιουλη

15. Evangeliapan: 27 Ιουλη

16. stogiaki: 28 Ιουλη

17. ΜΑΡΙΑ!!: 27 Ιουλη

18. maria papa: 3 Αυγουστου

19. tinkerbell!24: 4 Αυγουστου

20. georgia69: 6 Αυγουστου

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v: 24 Ιουλη

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini

7. IOANNA111

8.

9.

Μαράκι μου, συνονόματη, μακάρι να φύγουν και τα δικά μου και η δική σου περίοδο για εννέα μήνες. Με το καλό να έρθει το μωρουλίνι σου.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Και εμείς 7 χρόνια το παλεύουμε. Είμασταν οι πρώτοι από την παρέα που παντρεύτηκαν, όλοι οι άλλοι πολύ αργότερα, εμείς τίποτα και άλλοι πρόλαβαν και 2. Δεν πηράζει εμείς έχουμε κάτι να αγωνιούμαι και να άγωνιζόμαστε και να ελπίζουμε. Ένας είναι ο απώτερος στόχος.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Ευχαριστω maria_v μου! Αντε τωρα, Να "πορτοκαλιζουμε" λιγο-λιγο!

Ευχομαι να μη σου ερθει! Μια φυσικη συλληψη ειναι παντα η πιο ομορφη εκπληξη! Σου την ευχομαι κουκλα μου!!

Φύγαμε από τις ντομάτες και πιάσαμε τα πορτοκάλια; Μετά τι έχει σειρά;:P;)

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Διαφημίσεις

Ρε συ, tinkerbel!24, να σου παρουμε ενα αριθμητηρι να μετρας τις μερες!! χα,χα,χα,:P:p:p:p, πολυ γελασα! Βρε μπας και δεν εμαθα αριθμητικη; Ενα θεματακι το ειχα εδω που τα λεμε!!

Για το που παν τα παιδια ενα θα σου πω, δουλευω με παιδια με ειδικες αναγκες κι εχω στο τμημα μου και παιδια απο το χαμογελο του παιδιου. Παιδια που τα παραλαβαν τσακισμενα, οχι απλα κακοποιημενα και η αγαπη τα αναστησε! Ισως να ΄ταν για να βρουμε κι αυτα και μεις την αγαπη στο διαβα μας, μεσα απο αλλα προσωπα...

stogiaki, μετα λεω να περιλαβω τα σπορια!! Τιγκα στον ψευδαργυρο (πως νομιζετε τα πιανουν τα παιδια με τη μια οι τουρκαλες στα σηριαλ, με το αριθμητηρι;) Ασε που βοηθαν και να περασουν χαλαρα οι 14 μερες!;)

stogiaki, μετα λεω να περιλαβω τα σπορια!! Τιγκα στον ψευδαργυρο (πως νομιζετε τα πιανουν τα παιδια με τη μια οι τουρκαλες στα σηριαλ, με το αριθμητηρι;) Ασε που βοηθαν και να περασουν χαλαρα οι 14 μερες!;)

τα άλλα σπόρια να πιάσουμε, στην κοιλίτσα μας εννοώ.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Ρε συ, tinkerbel!24, να σου παρουμε ενα αριθμητηρι να μετρας τις μερες!! χα,χα,χα,:P:p:p:p, πολυ γελασα! Βρε μπας και δεν εμαθα αριθμητικη; Ενα θεματακι το ειχα εδω που τα λεμε!!

Για το που παν τα παιδια ενα θα σου πω, δουλευω με παιδια με ειδικες αναγκες κι εχω στο τμημα μου και παιδια απο το χαμογελο του παιδιου. Παιδια που τα παραλαβαν τσακισμενα, οχι απλα κακοποιημενα και η αγαπη τα αναστησε! Ισως να ΄ταν για να βρουμε κι αυτα και μεις την αγαπη στο διαβα μας, μεσα απο αλλα προσωπα...

Φαντάζομαι πόση αγάπη μπορείς να πάρεις, αλλά και να δώσεις από αυτά τα παιδιά

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Οταν κλεινει το σχολειο μου λειπουν! Ειδικα ενα ζουζουλο κοντευω να το "υιοθετησω"! Περσυ τα χριστουγεννα μου λεει συνομωτικα:"ξερω τι δωρο σου φερει Αη-Βασιλης, ενα μωρακι!! Δυο κανεις!" Μετα τις γιορτες τα ΄βαλε με τον Αγιο γιατι ολοι πηραν το δωρο τους εκτος απο μενα! Ειδα κι επαθα να του εξηγησω οτι στους μεγαλους "δεν προλαβαινει να φερει τα δωρα παντα στην ωρα τους, δεν τους ξεχναει ομως..."

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...