Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Ευαγγελία μου κ εγω εχω ινομυωμα 4,5 εκατοστά!!η καθεμιά κάτι έχει...

Σισσακι μην σε απασχολει καθολου το ινομυωμα για την ωρα.σου ειπε οτι υπαρχει πιθανοτητα να εμποδισει τη συλληψη? εγω και εγω ενα αλλα εκει που ειναι, μου ειπε η αγαπη μου ο doctor να μη με απασχολει καν. και ναι ειμαι τελικα ερωτευμενη με αυτον τον ανθρωπο. με την καλη εννοια ετσι????:P:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν περιμενω αυριο κοριτσια αλλα δεν νομιζω να ειμαι τοσο τυχερη το ενδομητριο μου απο την δεξια πλευρα που ειναι το πιο παχυ ηταν 4,8 αντε να εφτανε στο 5 και κατι...Βεβαια αν εχει γινει το θαυμα και εχει δικιο η Κατερινα και οι υπολοιπες που εχετε αυτη τη γλυκια υποψια για την αφεντια μου ε τοτε...θα το καψουμε...με παιδικη σαμπανια :D

με σοδα και λεμοναδα!!!τι λες μαρη?????σιγα μην αφηνουμε τετοια γεγονοτα να περνουν ετσι!!!ΡΑΚΟΜΕΛΑ!!!

Καλα ακομη δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε :D

στο ονομα θα τα χαλασουμε????!!!οτι θες!!!!καλα μου ηρθε μια εικονα τωρα: σε λιγα καιρο ολες μαζι με τα παιδακια μας σε παιδοτοπο, αυτα να παιζουν και εμεις να συνεχιζουμε ακομα τα ποτα.....

στο ονομα θα τα χαλασουμε????!!!οτι θες!!!!καλα μου ηρθε μια εικονα τωρα: σε λιγα καιρο ολες μαζι με τα παιδακια μας σε παιδοτοπο, αυτα να παιζουν και εμεις να συνεχιζουμε ακομα τα ποτα.....

Ολα θα γινουν Νατασουλα μου!

Διαφημίσεις

Λολιτακι μου εσύ πως είσαι;πόσες μέρες έχουμε ακόμα;

Νατασουλα μου ειναι εκτός μήτρας κ όλοι οι γιατροί λένε οτι δεν ενοχλεί!ουτε στη σαλπιγγογραφια δεν είχε φανεί! Κ η Μαμα μου είχε ινομυωματα και έκανε φυσιολογικό τα 3 παιδιά!

Λολιτακι μου εσύ πως είσαι;πόσες μέρες έχουμε ακόμα;

Νατασουλα μου ειναι εκτός μήτρας κ όλοι οι γιατροί λένε οτι δεν ενοχλεί!ουτε στη σαλπιγγογραφια δεν είχε φανεί! Κ η Μαμα μου είχε ινομυωματα και έκανε φυσιολογικό τα 3 παιδιά!

ειδες λοιπον???μην σε απασχολει καθολου τοτε αυτο. εστιασε στον εαυτο σου και μονο, αυτη τη στιγμη!!να βρεις να κανεις πραγματα που σε ηρεμουν κυριως και οτι σε χαλαει να το διωχνεις μακρυα!!!

Σισσακι τέλεια νούμερα και για ενδομητριο και για αυγουλακι. Για το ινομυωμα μην δίνεις καθόλου σημασία. Αν ηταν τόσο σοβαρο θα στο ειχε πει ο γιατρός. Ολα θα πανε πολυ καλα.

Νατασσα βάλε μια τάξη εδω μέσα !!!!!!!

Ευαγγελία αχχχχχχ δεν μπορω άλλο!!!! Δεν μπορω να δερνω εγκυμονουσες!!!!! Είσαι δεν είσαι ξύλο θα φας πάντως.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Σισσακι τέλεια νούμερα και για ενδομητριο και για αυγουλακι. Για το ινομυωμα μην δίνεις καθόλου σημασία. Αν ηταν τόσο σοβαρο θα στο ειχε πει ο γιατρός. Ολα θα πανε πολυ καλα.

Ευαγγελία αχχχχχχ δεν μπορω άλλο!!!! Δεν μπορω να δερνω εγκυμονουσες!!!!! Είσαι δεν είσαι ξύλο θα φας πάντως.

Να βαλω γιατι οχι??Κατερινακι θελω και εσενα μαζι μου!!!!δε μπορω μονη μου!!ειναι πολλες.....φοβαμαι....:shock:

:roll:

Ηρθα κι εγώ...

Μαριέτα μου είσαι λίγο καλύτερα τώρα;Από δω και πέρα μόνο χαρές κοπελαρα μου...

Σισσακι τέλεια νεα άντε έφτασες πολύ κοντά πλέον,γιουυυυπιιιιι

Ευαγγέλια να την φοβάσαι την Λία χειροπόδαρα θα σε δέσει για να κατουρησεις!!!Ε ρε και άμα είσαι τι γλέντια θα έχουμε!!!

Τα δικά μας νεα τώρα είναι Σούπερ!!!το σπέρμα μας ντουρο μεεεεε 92% κινητικότητα!!!ποσοτητα δεν θυμάμαι αλλα νομίζω γυρω στα 102 εκατομμύρια...τι σου κάνει το red bull!!!

ο ντοκ μου λεει σημερα κάναμε καλή δουλεια γιατί και η βλενη μου ήταν πολύ καλή σε ποσοτητα.Αφου αυτος είναι ευχαριστημένος που συνήθως είναι μουντρουχος κάτι πάει να πει.

Λεφτά δεν μου πήρε μόνο το εργαστήριο 120€ και μου ειπι τώρα θα σε δω με καθυστέρηση!!!

Μακάρι Παναγίτσα μου...

Αυτά είμαι πολύ χαρούμενη και παω για νανι

Φιλάκια κορίτσια μου...

bKtop2.png8BRwp3.png

Ηρθα κι εγώ...

Μαριέτα μου είσαι λίγο καλύτερα τώρα;Από δω και πέρα μόνο χαρές κοπελαρα μου...

Σισσακι τέλεια νεα άντε έφτασες πολύ κοντά πλέον,γιουυυυπιιιιι

Ευαγγέλια να την φοβάσαι την Λία χειροπόδαρα θα σε δέσει για να κατουρησεις!!!Ε ρε και άμα είσαι τι γλέντια θα έχουμε!!!

Τα δικά μας νεα τώρα είναι Σούπερ!!!το σπέρμα μας ντουρο μεεεεε 92% κινητικότητα!!!ποσοτητα δεν θυμάμαι αλλα νομίζω γυρω στα 102 εκατομμύρια...τι σου κάνει το red bull!!!

ο ντοκ μου λεει σημερα κάναμε καλή δουλεια γιατί και η βλενη μου ήταν πολύ καλή σε ποσοτητα.Αφου αυτος είναι ευχαριστημένος που συνήθως είναι μουντρουχος κάτι πάει να πει.

Λεφτά δεν μου πήρε μόνο το εργαστήριο 120? και μου ειπι τώρα θα σε δω με καθυστέρηση!!!

Μακάρι Παναγίτσα μου...

Αυτά είμαι πολύ χαρούμενη και παω για νανι

Φιλάκια κορίτσια μου...

Ασπα μου ας ερθει η καθυστερηση κι ας με δεσουν κι ας με δειρουν εγω θα ειμαι υπακουη ;)

Τελεια τα νεα σου και με το καλο να ερθει και η δικη σου η καθυστερηση :P

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...