Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Ηρθα κοριτσια, πραγματικα ξεσπασα του τα ειπα ολα μα ολα απο την αρχη, του εδειξα και τις εξετασεις του ιασω και εμεινε με ανοιχτο το στομα, βεβαια επεμενε οτι αυτο που μετρουσε ηταν ωαριο και οντως το πιστευω οτι ετσι νομιζε μαλιστα μου εδειξε και τους υπερηχους, ομως του ειπα οτι δεν φταιω εγω αν δεν μπορει να ξεχωρισει ενα ωχροσωματιο απο ενα ωαριο, εξαλλου αυτος ειναι γιατρος, μετα μου ζητησε να με εξετασει και μου εκανε υπερ/μα, βασικα το ηθελα για να το δει και με τα ιδια του τα ματια. Οταν ειδε τα αποτελεσματα κατεβασε το κεφαλι του, ζητησε συγνωμη ε! και εκει ηταν η στιγμη που ο δικος μου δεν αντεξε και τον αποτελειωσε, τον εκανε σκουπιδι! πω πω το ευχαριστηθηκα. Πιστευω οτι καπως μας εφυγε ο θυμος με το ξεσπασμα! Απο εδω και στο εξης θελω να ακουω ευχαριστα νεα για να χαρω και λιγο ή μπορειτε να μου λετε και αστεια!

Και λιγα του κανατε κοριτσακι μου!Αυτος μπορει να νομιζε οτι ηθελε το θεμα ειναι πως ειναι γιατρος γυναικολογος και η ειδικοτητα του ειναι να ερμηνευει αυτο που πραγματικα βλεπει κι οχι αυτο που νομιζει!

Ευχομαι απο δω και περα να σας συμβαινουν μονο ευχαριστα και να γελατε καθε μερα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευαγγελιτσα μου ευχομαι να αρχισουμε με σενα τα ευχαριστα και να αλλαξουμε την ατμοσφαιρα, σε χαρες και πανηγυρια!!!

Να εισαι καλα κοριτσακι μου η Κατερινα εχει ηδη κανει λιστα με τα μωρουδιακα ψωνια που θα μου φερει τα Χριστουγεννα :D

Μαριέττα μου καλή σου δύναμη από δω και στο εξής. Γρήγορα να ξεμπερδεύεις από όλη αυτή την ιστορία και άλλο κακό να μην σας βρει.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα όταν φύγατε από τον κομπογιαννίτη? Θα αναλάβει την ευθύνη?

Αχ πες τι μπινελίκια του έριξε ο άνδρας σου?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Και μη νομιζετε οτι σας ξεχασα: Ασπασουλα μου αυτη θα ειναι η τελευταια σου σπερμ/ση με τετοιο ταυροσπερμα μη σου πω οτι πας για διδυμα!!!

Σισσακι περιμενω νεα σου απο τον πρωτο υπερηχο.

Μαρακι ν πως ειναι οι ξαπλες με τα 3 φυστικακια σου?

Μαρακι Σταρακι εφτασες σπιτι σου και κλωσας τα 2 φυστικακια σου?

Λολιτακι κλωσομανα του εθνους (το εμαθα και αυτο:tongue:) τι κανει το φυστικακι σου?

Νατασουλα ενταξει εισαι οργιο αυτο σου λεω μονο! Κατερινα το πουλμανακι ποτε θα παει βορεια πρεπει να γνωρισουμε την Νατασα ντουετο με Λια και ρακομελα, ολα αυτα μαζι φαντασου το λιγο!

Εγκυουλες πολλα φιλια στις κοιλιτσες σας!

Διαφημίσεις

Μαριεττα μου πόσο υπέροχος άνθρωπος είσαι που μετα απ όλο αυτο σκεφτηκες για τον υπερηχο μου και για τα αλλα κορίτσια...

Ολα θα περάσουν γλυκό μου κορίτσι και μετα θα έχεις μόνο ευχάριστα πράγματα!

Τα νέα μου ειναι οτι σημερα 10η μέρα έχω απο την αριστερή ωοθηκη ένα ωοθυλακιο 12 χιλιοστά και ενδομητριο 8 κ κάτι.θα πάω το Σάββατο στο ιασω να το δούμε και μου είπε λογικά Δευτέρα με Τρίτη θα το κάνουμε...

Κατερινακι μου εννοείται πως πρέπει να την κάνουμε αυτή τη κουβέντα απο κοντά....

Ευαγγελία μου κανε μας την έκπληξη...το χρειαζόμαστε!!

Maria v,μαρια σταρ κ λολιτακι ολα καλά;;

Ασπασουλα που είσαι;;;

Μαριεττα μου πόσο υπέροχος άνθρωπος είσαι που μετα απ όλο αυτο σκεφτηκες για τον υπερηχο μου και για τα αλλα κορίτσια...

Ολα θα περάσουν γλυκό μου κορίτσι και μετα θα έχεις μόνο ευχάριστα πράγματα!

Τα νέα μου ειναι οτι σημερα 10η μέρα έχω απο την αριστερή ωοθηκη ένα ωοθυλακιο 12 χιλιοστά και ενδομητριο 8 κ κάτι.θα πάω το Σάββατο στο ιασω να το δούμε και μου είπε λογικά Δευτέρα με Τρίτη θα το κάνουμε...

Κατερινακι μου εννοείται πως πρέπει να την κάνουμε αυτή τη κουβέντα απο κοντά....

Ευαγγελία μου κανε μας την έκπληξη...το χρειαζόμαστε!!

Ασπασουλα που είσαι;;;

Τι τελειο ενδομητριο που να δω τετοιες τιμες εγω...:( Ολα να πανε καλα κοριτσακι μου εχεις ολη μας την θετικη ενεργεια!Θα ειναι εκπληξη και για μενα αλλα τι να πω...Θα με περιλαβει παλι η Κατερινιω και αλοιμονο μου :D

Τι τελειο ενδομητριο που να δω τετοιες τιμες εγω...:( Ολα να πανε καλα κοριτσακι μου εχεις ολη μας την θετικη ενεργεια!Θα ειναι εκπληξη και για μενα αλλα τι να πω...Θα με περιλαβει παλι η Κατερινιω και αλοιμονο μου :D

Ευαγγελία μου κ εγω εχω ινομυωμα 4,5 εκατοστά!!η καθεμιά κάτι έχει...

Ευαγγελία μου κ εγω εχω ινομυωμα 4,5 εκατοστά!!η καθεμιά κάτι έχει...

Ειπαμε αισιοδοξια σκεφτομαστε μονο τα θετικα...Εχεις ενα υπεροχο ωοθυλακιο και σουπερ ενδομητριο!Ολα θα πανε τελεια!

Λολιτακι, μαρια σταρ και μαρια ν, δεν θελω στεναχωριες!!!!!! Ειπαμε με την Μαριεττα πως εχουμε τουρ μετα!!!! Και φυσικά ρακόμελα....μαρια ν εισαι λιγο καπως μακρυα βεβαια, αλλα εμεις θα πινουμε ρακομελα και στην υγεια σου! Θα ειναι εξωσωματικά ρακόμελα, δεν πιάνονται για αλκοολ...

Τι κρίμα που είμαι μακριά!! Καλά θα κάνετε κορίτσια, πιείτε τα και κάψτε τα όλα μετά!!!

Goodevening ladies!

Την γλιτωσα μια φορα αναιμακτα την ιωση αλλα τωρα με τριγυριζει επικινδυνα.Εχω 37,3 τρελλο πονοκεφαλο και αδυναμια...

Το Μαριετακι δεν γυρισε ε?Συνεχεια στο μυαλο μου ειναι!

Αχ βρε κοριτσάκι, περαστικά σου, τι ευαισθητούλα που είσαι και εσύ. Πέμπτη σήμερα, μέχρι το Σάββατο δεν έχει πολύ!!!!!;)

Μαρακι ν πως ειναι οι ξαπλες με τα 3 φυστικακια σου?

Είσαι απίστευτη κοριτσάκι μου!!! Ολες μας σκέφτεσαι, μια χαρά, σήμερα είμαι πολύ καλύτερα από χθες, έφαγα και κανονικά το μεσημέρι και αύριο κανόνισα να έρθουν να με πάρουν το πρωί να πάμε για ένα καφεδάκι, μετά σούπερ μάρκετ με τον αντρούλι μου και να αγοράσουμε scrable η κάποιο επιτραπέζιο να παίζουμε τα απογεύματα γιατί βαριέμαι τρελά!!! Οπότε αφού αύριο θα έχω έξοδο, μόλις έκανα το μπανάκι μου να γίνω λίγο άνθρωπος!

Σούπερ το ωαριάκι σου, σούπερ και το ενδομήτριο!!! Καλή αρχή φιλενάδα και θετική σκέψη!!!!

Λολιτάκι και Μαρία Σταρ πως είστε? Έχετε και εσείς πολλά υγρά? Μου είπαν ότι είναι από τα οιστρογόνα. Ξέρω ότι είναι νωρίς ακόμα αλλά εγώ δεν έχω απολύτως κανένα σύμπτωμα, εκτός από λίγο πρησμένο στήθος. Οι γιατροί σας τι οδηγίες σας έδωσαν, μαγειρεύετε, βγαίνετε ή όλη μέρα καναπέ, πως περνάτε τη μέρα? Εμένα μέχρι και να οδηγήσω μου είπε, αλλά φοβάμαι. Δεν υπάρχουν λέει έρευνές που να αποδεικνύουν ότι αν ξαπλώνεις έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. Ο καθένας τα δικά του λέει, εγώ αύριο θα βγω για ένα καφεδάκι και είμαι μες τη χαρά!! Το 4ο εμβρυάκι μου κορίτσια μάλλον δεν προχώρησε, χθες με πήραν και μου είπαν ότι σταμάτησε τις διαιρέσεις, σήμερα δεν με πήραν, ας ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστούμε δεύτερη προσπάθεια και θα γίνουμε με την πρώτη μανούλες!!

Πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια, Μινάκι καλά να περάσεις!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

maria_v κοριτσακι μου με τριγυρνουσε καιρο η ιωση τωρα ηρθε λιγο πιο κοντα δεν ειναι τιποτα θα περασει ...

Εσυ να ξεκουραζεσαι κακο δεν κανει και να προσεχεις τα σπορακια σου εννοειται πως δεν θα χρειαστει δευτερη φορα...;)

Ειπαμε αισιοδοξια σκεφτομαστε μονο τα θετικα...Εχεις ενα υπεροχο ωοθυλακιο και σουπερ ενδομητριο!Ολα θα πανε τελεια!

Αχ βρε Ευαγγελία μου τι γλυκιά που είσαι...θετικα σκεφτόμαστε!! Ο γιατρος μου ειναι στο Κολωνάκι κ σημερα ήταν κλειστό το Σύνταγμα γιατί είχε πορεία με ματ!! Χαμός!! Κ εμείς περάσαμε μπροστά απο τα ματ! Ηταν πολύ επικίνδυνο..απο τη λαχτάρα μου να παω στο γιατρο εκείνη την ώρα δεν με έμοιαζε τίποτα!!

Πάντως μ αρέσει η θερμοκρασία σου...;)

Sissaki μου τέλεια τα νέα σου! Θα δεις οτι θα πάνε όλα καλά και Δευτέρα ή Τρίτη θα κάνεις την σπερματέγχυσή σου! Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου, να σκέφτεσαι θετικά!

Μαρία ν μου εγώ δεν έχω καθόλου υγρά, ελάχιστα πρισμένο στήθος και καθόλου συμπτώματα! Μην ψάχνεις για συμπτώματα όμως! Τα συμπτώματα θα τα έχουμε 1 εβδομάδα μετά την χοριακή! μακάρι δηλαδή να πάνε όλα καλά και να έχουμε πολλά συμπτώματα. Εγώ ακόμη δεν έχω βγει καθόλου από το σπίτι! Απίστευτο για μένα!!! Θα βγω επιτέλους το Σάββατο και από αύριο θα αρχίσω τους καλλοπισμούς μου!!! Πολιτισμικό σοκ θα πάθω νομίζω...Δουλειές δεν κάνω, βάρη δεν σηκώνω, όλη μέρα TV και ταινίες...Πέρασαν οι μέρες όμως, το περίμενα χειρότερο...

Evangelia μου όχι πάλι κοριτσάκι μου, δεν θέλω να ακούω άλλα άσχημα για σένα, ελπίζω τα συμπτώματα που έχεις να είναι μια τεράστια χοριακή. Επειδή έχω χαζέψει λιγάκι μέσα στο σπίτι και νομίζω ότι υπολειτουργώ, συγνώμη αλλά βοήθησέ με, πότε "δεν" περιμένεις? Άντε να χαρούμε λιγάκι επιτέλους!

κοριτσαρες να μαι και εγω!!ελα να χτυπαμε παλαμακια!!

Μαριετακι μου ποσο θα ηθελα να ειμαι εκει να βλεπω τον ξεφτιλισμο του!!και οπως ειπε και η Κατερινα, το ματζουκι απο τον υπερηχο πρεπει να καταληξει στη φωλιτσα του!αν και υπαρχει ο φοβος να του αρεσει....απο δω και περα αισιοδοξια και να σου πω κατι που ρωτησα τον γιατρο μου χθες για την δικια μας περιπτωση. τον ρωτησα ποσες πιθανοτητες εχουμε για φυσιολογικη συλληψη και μου ειπε παρα πολλες. και το απεδειξες και να συνεχισεις να το πιστευεις!!!ναι ρε κοριτσια ελατε μια βολτα απο δω στο τουρ!!εχω και μερος να σας κοιμησω γιατι θα γινουμε τοσο ντιρλα.....εχω και το καταλληλο μαγαζι με ρακομελα!!!!

Ευαγγελια θα σου στειλω Ξανθιωτικο τεστ!!!θα ειναι γουρλιδικο!!!

Σισσακι αισιοδοξια θελει!!!!θελει δουλεια αλλα πιστεψε με αξιζει να βλεπεις το ποτηρι μισογεματο.....

τα κλωσσοπουλα τι κανουν???????που βοσκουν????

Δεν περιμενω αυριο κοριτσια αλλα δεν νομιζω να ειμαι τοσο τυχερη το ενδομητριο μου απο την δεξια πλευρα που ειναι το πιο παχυ ηταν 4,8 αντε να εφτανε στο 5 και κατι...Βεβαια αν εχει γινει το θαυμα και εχει δικιο η Κατερινα και οι υπολοιπες που εχετε αυτη τη γλυκια υποψια για την αφεντια μου ε τοτε...θα το καψουμε...με παιδικη σαμπανια :D

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...