Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

παπακι το μαριετακι δινει πολεμο με τον μαλακα...μολις επιστρεψει θα μας πει τι εγινε...υπομονη...

λια τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους....

θα θελα να ημουν απο μια μερια να εβλεπα τι θα πει ο γιατρος

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Goodevening ladies!

Την γλιτωσα μια φορα αναιμακτα την ιωση αλλα τωρα με τριγυριζει επικινδυνα.Εχω 37,3 τρελλο πονοκεφαλο και αδυναμια...

Το Μαριετακι δεν γυρισε ε?Συνεχεια στο μυαλο μου ειναι!

εσυ λατρεια παλουκωσου μεσα κ ασε της βολτες κ κανεις παρεα εμας θα πινεις χυμους βιταμινες κ καλο φαγητο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κατερινακι μου γενικά έχω πρόβλημα στο να αντιμετωπίζω δύσκολες καταστάσεις.. Σε όλους τους τομείς της ζωής μου! Εκτός απο τα επαγγελματικά που εκεί ειμαι σκυλί!! Κατα τ αλλα ειμαι εύθραυστη σε πολλά πράγματα! Γι αυτο θέλω να πάω σε ομοιοπαθητικο! Νομίζω οτι θα με βοηθήσει σε πολλά πράγματα!εσυ παντα έτσι θετικά σκεφτοσουν η το εχεις δουλέψει;

Σισακι κι εγω την συμβουλη της Κατερινας και της Γεωργιας ακουσα και πηγα σε ομοιοπαθητικο...Οταν εφευγα απο το γραφειο του γιατρου ειπα μεσα μου μα ποσο χαζη ημουν που δεν ειχα παει τοσο καιρο?Οταν θα πας τοτε θα καταλαβεις κι εσυ τι εννοουμε...

εσυ λατρεια παλουκωσου μεσα κ ασε της βολτες κ κανεις παρεα εμας θα πινεις χυμους βιταμινες κ καλο φαγητο

Σιγα καλε ποιες βολτες?Χθες πηγαμε για χορο και σημερα μεχρι την κουμπαρα μου κι αν ημουν καλα θα πηγαινα και στην Γεωργια που μενει εκει κοντα...

Τρωω φρουτακια,πινω χυμους.παιρνω και βιταμινουλες πρεπει μεχρι το Σαββατο να ειμαι καλα!

Κατερινακι μου γενικά έχω πρόβλημα στο να αντιμετωπίζω δύσκολες καταστάσεις.. Σε όλους τους τομείς της ζωής μου! Εκτός απο τα επαγγελματικά που εκεί ειμαι σκυλί!! Κατα τ αλλα ειμαι εύθραυστη σε πολλά πράγματα! Γι αυτο θέλω να πάω σε ομοιοπαθητικο! Νομίζω οτι θα με βοηθήσει σε πολλά πράγματα!εσυ παντα έτσι θετικά σκεφτοσουν η το εχεις δουλέψει;

εγω γλυκεια μου παντα ειχα μια εμφυτη απαισιοδοξια θεωρητικά αλλα μολις αντιμετωπιζα μια δυσκολια εβγαινα παντα νικήτρια! εφτανα στον πατο και μετα σηκωνομουν. απλα η ομοιοπαθητική με βοήθησε φερνοντας μια ισορροπια στο εσωτερικό μου συστημα, δεν εννοω στο πνευματικό εσωτερικό γιατι δεν ειναι θρησκεια ή κάτι τετοιο, αλλα στην σωματική μου ισορροπια, και ολη αυτη η ισορροπια αρχισε να βγαινει προς τα εξω...ετσι τουλαχιστον το νοιωθω εγω... παρολο που θα μπορουσα να εχω απειρες καταθλιπτικές καταστάσεις σε αυτην την φαση της ζωής μου, νοιωθω πολύ δυνατή, θελω να κάνω το καλύτερο για τον εαυτο μου και τους ανθρωπους μου και αφηνω όλα τα υπολοιπα στον θεο μου. εκεινος ξερει καλυτερα....απλά κι εγω πρεπει να κάνω τις προσπαθειες μου.... εφοσον δεν βλαπτω κάποιον, νομιζω πως εχω δικαιωμα και υποχρεωση προς εμενα να με προφυλασσω απο οτιδηποτε αρνητικό και να μου δινω την χαρα των μικρών πραγματων που δυστυχως τα υπολογιζουμε μονο οταν τα χανουμε! ε λοιπον, αυτο ακριβως κάνω...χαιρομαι αυτα τα μικρά και νοιώθω πληρότητα και ευτυχια....κι ας εχω 1.000.000 αλλα προβληματα...μεσα στον εγκεφαλο μου καταναλώνουν μια πολύ μικρή έκταση....δεν τα αφήνω να μπαινουν και να επηρεαζουν αλλους τομεις της ζωής μου....γιατι οταν τα αφηνα μου κατεστρεφαν τα παντα!!!! ειναι μεγαλη κουβεντα ολο αυτο και δεν θελω να κουρασω κανεναν....μπορουμε να την κανουμε κι απο κοντα αυτην την κουβεντα.... κι ελπιζω να σε βοηθησω εστω και λιγο διοτι κι εγω δεν ειμαι καμμια τοσο σπουδαια που να γνωρίζω παντα το σωστο...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Καλά ρε Μινάκι…….είπαμε, είμαι φουγάρο, δεν είμαι παράλογη……….θα φάω τις μπούκλες μου…….

Εvangelia να έρθω για κατούρημα ???? Το έχω στο χέρι το τεστ! 37,3 εεεεεεε? Αδυναμία εεεεεεεεεεε?

Sissy ύστερα λένε εμένα zen..........

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Καλά ρε Μινάκι…….είπαμε, είμαι φουγάρο, δεν είμαι παράλογη……….θα φάω τις μπούκλες μου…….

Εvangelia να έρθω για κατούρημα ???? Το έχω στο χέρι το τεστ! 37,3 εεεεεεε? Αδυναμία εεεεεεεεεεε?

Sissy ύστερα λένε εμένα zen..........

AND THE WINNER IS..... Λιαααααααα

Χρονομετρουσα να δω ποια θα το ριξει πρωτη :tongue::tongue::tongue:

Θα το κανω εγω το Σαββατο και θα σας πω αν δεν με προλαβει η ακατανομαστη!

AND THE WINNER IS..... Λιαααααααα

Χρονομετρουσα να δω ποια θα το ριξει πρωτη :tongue::tongue::tongue:

Θα το κανω εγω το Σαββατο και θα σας πω αν δεν με προλαβει η ακατανομαστη!

Όχι που θα σε αφήναμε…….χαχαχα

Έλα βρε φιλενάδα, αφού είσαι μπαλατεράκι !!! Όπου να ΄ναι πλησιάζει η σειρά σου.

9aXep2.png

Όχι που θα σε αφήναμε…….χαχαχα

Έλα βρε φιλενάδα, αφού είσαι μπαλατεράκι !!! Όπου να ΄ναι πλησιάζει η σειρά σου.

Και η δικη σου κοριτσαρα μου !!!;) Δεν κλεινεις κι εσυ ενα ραντεβου σε ομοιοπαθητικο πριν ξεκινησεις τις ορμονες?Πορωθηκα πολυ ε?:D

Και η δικη σου κοριτσαρα μου !!!;) Δεν κλεινεις κι εσυ ενα ραντεβου σε ομοιοπαθητικο πριν ξεκινησεις τις ορμονες?Πορωθηκα πολυ ε?:D

Εγώ πήρα τις αποφάσεις μου με πολύ κόπο και δεν πισωγυρίζω…….Θα ακολουθήσω την πεπατημένη της εξωσωματικής, γιατί έχασα ήδη πολύ χρόνο. Δεν έχω άλλη υπομονή Ευαγγελία μου να περιμένω μήπως η εναλλακτική ιατρική μου δώσει την λύση. Ένα χρόνο νωρίτερα αν ήξερα………

Δεν πορώθηκες, είσαι αισιόδοξη και σου αξίζει.

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Εγώ πήρα τις αποφάσεις μου με πολύ κόπο και δεν πισωγυρίζω…….Θα ακολουθήσω την πεπατημένη της εξωσωματικής, γιατί έχασα ήδη πολύ χρόνο. Δεν έχω άλλη υπομονή Ευαγγελία μου να περιμένω μήπως η εναλλακτική ιατρική μου δώσει την λύση. Ένα χρόνο νωρίτερα αν ήξερα………

Δεν πορώθηκες, είσαι αισιόδοξη και σου αξίζει.

Ολα θα πανε καλα κοριτσαρα μου για ολες μας!Με τοση θετικη ενεργεια σε λιγο θα βρουμε και το 'σωματιδιο του Θεου' πριν απο τους επιστημονες :D

φιλεναδες επειδη θα φυγω σε λιγο ποιο καλο κοριτσι θα με ενημερωσει γιατην μαριετα τα νεα της? γιατι μεχρι να γυρισω θα με φαι η αγωνια θελω να μαθω εαν τον πλακωσαν στο ξυλο .

φιλακια πολλααα παω να ετοιμαστω εχω ΕΞΟΔΟΟΟΟ!!! ΝΑΙΙΙΙ!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ηρθα κοριτσια, πραγματικα ξεσπασα του τα ειπα ολα μα ολα απο την αρχη, του εδειξα και τις εξετασεις του ιασω και εμεινε με ανοιχτο το στομα, βεβαια επεμενε οτι αυτο που μετρουσε ηταν ωαριο και οντως το πιστευω οτι ετσι νομιζε μαλιστα μου εδειξε και τους υπερηχους, ομως του ειπα οτι δεν φταιω εγω αν δεν μπορει να ξεχωρισει ενα ωχροσωματιο απο ενα ωαριο, εξαλλου αυτος ειναι γιατρος, μετα μου ζητησε να με εξετασει και μου εκανε υπερ/μα, βασικα το ηθελα για να το δει και με τα ιδια του τα ματια. Οταν ειδε τα αποτελεσματα κατεβασε το κεφαλι του, ζητησε συγνωμη ε! και εκει ηταν η στιγμη που ο δικος μου δεν αντεξε και τον αποτελειωσε, τον εκανε σκουπιδι! πω πω το ευχαριστηθηκα. Πιστευω οτι καπως μας εφυγε ο θυμος με το ξεσπασμα! Απο εδω και στο εξης θελω να ακουω ευχαριστα νεα για να χαρω και λιγο ή μπορειτε να μου λετε και αστεια!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...