Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ασπασούλα μου καλή επιτυχία σου ευχομαι κοριτσάκι μου,όλα καλά να πάνε,με τόσες βιταμίνες όλο και καποιο θα τα καταφέρει μην αγχώνεσαι!!!

τρελιαρα τι κάνεις?

το παπάκι θα τρώει παλι χιχι, εμενα παντως δεν με μάλωσε ο γιατρος που πήρα ενα κιλό. .....μάλλον ο δικός σου παραείναι αυστηρός

εφαγα κ εγω φασολακια σημερα λαδερα , το βραδυ εχει επισκεψει στον κουμπαρο μου που γιορταζει επιτελους θα παω βολτα χιχιιχ!!!

τινα παιζει ρολο φιλαναδα κ ποσα κιλα ησουν εχω ειχα ειδη παραπανησια κιλα 65 κιλα βοδακι οποτε λογικα να μου την πει.

εσυ αποτι βλεπω στης φωτο εισαι η μιση απο μενα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ματιεττακι μου γλυκό απ όλη αυτή την ιστορία προσπάθησε να κρατήσεις τα όμορφα..ειναι παρά πολύ δύσκολο αλλά όταν με το καλό έρθει το Μωρακι σου ολα θα τα ξεχάσεις....να ξέρεις οτι σ αγαπώ

Το Μαριεττακι μας ειναι πολυ δυνατο, οπως ολα τα κοριτσια εδω μεσα! Ειναι πολυ αισιοδοξο πλασμα και συντομα μολις τελειωσει με αυτες τις διαδικασιες, θα εχει να μας πει παλι παρα πολυ ευχαριστα νεα!!!!!! Ειμαι πολυ σιγουρη!!!

Γεωργία κατα τις 6 θα ειμαι εγω στο τηλεφωνο!!!! ντριν ντριν...

Λολιτακι, μαρια σταρ και μαρια ν, δεν θελω στεναχωριες!!!!!! Ειπαμε με την Μαριεττα πως εχουμε τουρ μετα!!!! Και φυσικά ρακόμελα....μαρια ν εισαι λιγο καπως μακρυα βεβαια, αλλα εμεις θα πινουμε ρακομελα και στην υγεια σου! Θα ειναι εξωσωματικά ρακόμελα, δεν πιάνονται για αλκοολ...

Παπακι το ιδιο ισχυει και για σενα........ το ξυλο θα το φαει η συμπεθερα σου βεβαια...αχχχχχχχχ . κοιτα τωρα που θα πας στην γιορτη μην σε φλομωσουν (δεν ξερω πως γραφεται αυτο) στα τσιγαρα..... και μακρυα απο τα γαριδακια....

Τινκερ και σισσυ....ακομα κι οταν οι γιατροι και η λογική λενε ΟΧΙ, η φυση λεει ΝΑΙ και μας εκπλησει....καθε μερα θα σας το λεω!!!!!!!!! Σταματήστε να ψαχνεστε γιατι χανετε στιγμές !!!!!!!!

νατασσα χωσε μπινελικι κουκλα μου....και μην σου πω να σε βαλει η μαριεττα σε ανοιχτη ακροαση οταν παει στον μαλακα τον γιατρο να του πεις τις μεθοδους σου!! Αν και εμεις με την μαριεττα αναπτυξαμε και τί αλλο μπορουμε να του κάνουμε με το μαντζαφλαρι του υπερηχου...

ασπα με το καλο κοριτσι μου!!!!!

μουτς μουτς και στα υπολοιπα κοριτσακια!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κατερινακι μου πόσο δίκιο έχεις! Σημερα θα πάω στο γιατρο να δούμε σε τι φάση ειμαι για τη σπερματεγχυση!εσυ πως είσαι κοριτσάκι μου;

Καλα ειμαι χριστινακι μου....εχω χαλαρωσει πολυ, απο τοτε που εκανα την υστεροσκοπηση δεν εχω καθολους πονους, ειμαι αρκετα ηρεμη και ζω την καθε μου στιγμη σαν να ειναι η τελευταια!!!! τελικά το να φιλοσοφήσεις λίγο την ζωή, ειναι πολύ απλό πράγμα....αρκεί να πετάξεις οτιδηποτε περιττό απο την ζωή σου, που για κάποιον λόγο σου φαινοταν αναγκαίο!! Με το καλό να σου πει ο γιατρός σου ευχαριστα πραγματα και φυσικά ολα θα σου πανε πολύ καλά!!!!! Ειμαι σιγουρη!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι χριστινακι μου....εχω χαλαρωσει πολυ, απο τοτε που εκανα την υστεροσκοπηση δεν εχω καθολους πονους, ειμαι αρκετα ηρεμη και ζω την καθε μου στιγμη σαν να ειναι η τελευταια!!!! τελικά το να φιλοσοφήσεις λίγο την ζωή, ειναι πολύ απλό πράγμα....αρκεί να πετάξεις οτιδηποτε περιττό απο την ζωή σου, που για κάποιον λόγο σου φαινοταν αναγκαίο!! Με το καλό να σου πει ο γιατρός σου ευχαριστα πραγματα και φυσικά ολα θα σου πανε πολύ καλά!!!!! Ειμαι σιγουρη!!!!!

Αυτο ειναι πολύ ευχάριστο!! Τι ωραία πράγμα η ηρεμία....και εγω αυτή προσπαθώ να βρω τον τελευταίο καιρό!

Αυτο ειναι πολύ ευχάριστο!! Τι ωραία πράγμα η ηρεμία....και εγω αυτή προσπαθώ να βρω τον τελευταίο καιρό!

και πολύ καλά κάνεις...ειναι το μεγαλυτερο δωρο που μπορεις να κανεις στον εαυτο σου και κατ επεκταση στην σχεση σου με τους ανθρωπους που σε περιβάλλουν... οχι αρνητισμό, μονο θετικές σκεψεις και αισιοδοξια... ολα αυτα μας βοηθουν περισσοτερο απο οσο νομιζουμε...νομιζω πως η ομοιοπαθητική θα σε βοηθούσε παρα παρα πολύ!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Το Μαριεττακι μας ειναι πολυ δυνατο, οπως ολα τα κοριτσια εδω μεσα! Ειναι πολυ αισιοδοξο πλασμα και συντομα μολις τελειωσει με αυτες τις διαδικασιες, θα εχει να μας πει παλι παρα πολυ ευχαριστα νεα!!!!!! Ειμαι πολυ σιγουρη!!!

Γεωργία κατα τις 6 θα ειμαι εγω στο τηλεφωνο!!!! ντριν ντριν...

Λολιτακι, μαρια σταρ και μαρια ν, δεν θελω στεναχωριες!!!!!! Ειπαμε με την Μαριεττα πως εχουμε τουρ μετα!!!! Και φυσικά ρακόμελα....μαρια ν εισαι λιγο καπως μακρυα βεβαια, αλλα εμεις θα πινουμε ρακομελα και στην υγεια σου! Θα ειναι εξωσωματικά ρακόμελα, δεν πιάνονται για αλκοολ...

Παπακι το ιδιο ισχυει και για σενα........ το ξυλο θα το φαει η συμπεθερα σου βεβαια...αχχχχχχχχ . κοιτα τωρα που θα πας στην γιορτη μην σε φλομωσουν (δεν ξερω πως γραφεται αυτο) στα τσιγαρα..... και μακρυα απο τα γαριδακια....

Τινκερ και σισσυ....ακομα κι οταν οι γιατροι και η λογική λενε ΟΧΙ, η φυση λεει ΝΑΙ και μας εκπλησει....καθε μερα θα σας το λεω!!!!!!!!! Σταματήστε να ψαχνεστε γιατι χανετε στιγμές !!!!!!!!

νατασσα χωσε μπινελικι κουκλα μου....και μην σου πω να σε βαλει η μαριεττα σε ανοιχτη ακροαση οταν παει στον μαλακα τον γιατρο να του πεις τις μεθοδους σου!! Αν και εμεις με την μαριεττα αναπτυξαμε και τί αλλο μπορουμε να του κάνουμε με το μαντζαφλαρι του υπερηχου...

ασπα με το καλο κοριτσι μου!!!!!

μουτς μουτς και στα υπολοιπα κοριτσακια!!

αυτο τπ σκεφτηκα κ εγω με τα βρωμοτσιγαρα αμαν πια ποτε θα το παρουν χαμπαρι οι ειναι μια αιδια κ μιση καπνιζα 15 χρονια κ πρινς παρακαλψ βαρη τσιγαρ κ τωρα που το εκοψα καταλαβα τι μαλακια εκανα ακους λια? δεν πιστευω γεωργια να κανεις εστο κ μια τζουρα θα πεσει μπουφλα . τωρα για τα γαριδακια μπα δεν το κοβω πιτα θα φαω χιχιχ!

μηπως ξερεις ποτε θα εχουμε νεα απο την μαριετα?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

αυτο τπ σκεφτηκα κ εγω με τα βρωμοτσιγαρα αμαν πια ποτε θα το παρουν χαμπαρι οι ειναι μια αιδια κ μιση καπνιζα 15 χρονια κ πρινς παρακαλψ βαρη τσιγαρ κ τωρα που το εκοψα καταλαβα τι μαλακια εκανα ακους λια? δεν πιστευω γεωργια να κανεις εστο κ μια τζουρα θα πεσει μπουφλα . τωρα για τα γαριδακια μπα δεν το κοβω πιτα θα φαω χιχιχ!

Ακούω......είμαι ένα πρεζόνι.......το ξέρω.........

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

παπακι το μαριετακι δινει πολεμο με τον μαλακα...μολις επιστρεψει θα μας πει τι εγινε...υπομονη...

λια τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

και πολύ καλά κάνεις...ειναι το μεγαλυτερο δωρο που μπορεις να κανεις στον εαυτο σου και κατ επεκταση στην σχεση σου με τους ανθρωπους που σε περιβάλλουν... οχι αρνητισμό, μονο θετικές σκεψεις και αισιοδοξια... ολα αυτα μας βοηθουν περισσοτερο απο οσο νομιζουμε...νομιζω πως η ομοιοπαθητική θα σε βοηθούσε παρα παρα πολύ!

Κατερινακι μου γενικά έχω πρόβλημα στο να αντιμετωπίζω δύσκολες καταστάσεις.. Σε όλους τους τομείς της ζωής μου! Εκτός απο τα επαγγελματικά που εκεί ειμαι σκυλί!! Κατα τ αλλα ειμαι εύθραυστη σε πολλά πράγματα! Γι αυτο θέλω να πάω σε ομοιοπαθητικο! Νομίζω οτι θα με βοηθήσει σε πολλά πράγματα!εσυ παντα έτσι θετικά σκεφτοσουν η το εχεις δουλέψει;

Πες τα παπακι μου!! Κ εγω φανατικη αντικαπνιστρια!!!!!!!!!!

οταν θα ερθεις σε μενα να δω πως θα καπνισεις γιστι κ το τσιγαρο απαγορευω μεσα στο σπιτι χαχαχα σε βλεπω να την βγαζεις στο μπαλκονι κ εγω απο μεσα !!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Goodevening ladies!

Την γλιτωσα μια φορα αναιμακτα την ιωση αλλα τωρα με τριγυριζει επικινδυνα.Εχω 37,3 τρελλο πονοκεφαλο και αδυναμια...

Το Μαριετακι δεν γυρισε ε?Συνεχεια στο μυαλο μου ειναι!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...