Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Ω ρε αυπνιες αποψε.. Ουτε το ουτρο δεν με πιανει..

Νατασσα σε πιασανε κ οι ευγενιες.. Ο "πρωκτος" σε μαρανε!! Εχεις πει ΤΑ αισχη, αυτο σε πειραξε!!!

Ας προσπαθησουμε να ηρεμησουμε ολες μας κ πιο πολυ το μαριεττακι.. Νυχτα ειναι θα περασει!

Καλο σας βραδυ!

ειπα να το πω λιγο κοσμια να μην με παρετε με τις πετρες.....:P:p:pμπορω να πω κι αλλα αισχη αλλα θα το παιξω κιουρια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ω ρε αυπνιες αποψε.. Ουτε το ουτρο δεν με πιανει..

Νατασσα σε πιασανε κ οι ευγενιες.. Ο "πρωκτος" σε μαρανε!! Εχεις πει ΤΑ αισχη, αυτο σε πειραξε!!!

Ας προσπαθησουμε να ηρεμησουμε ολες μας κ πιο πολυ το μαριεττακι.. Νυχτα ειναι θα περασει!

Καλο σας βραδυ!

και τι ειναι αυτο το ουτρο τελος παντων που το λετε συνεχεια???εξηγηστε το μου καποια στιγμη!!αν ειναι για τον υπνο, στειλτε καμια 100σταρια!!

και τι ειναι αυτο το ουτρο τελος παντων που το λετε συνεχεια???εξηγηστε το μου καποια στιγμη!!αν ειναι για τον υπνο, στειλτε καμια 100σταρια!!

outrogestan ειναι καλε το ουτρο...προγεστερονη...δεν υπαρχει λογος να το παρεις για να κοιμασαι....

ζεστο χαμομηλακι με μια κουταλιτσα μελι, ή ζεστό γαλατάκι με μια κουταλίτσα μέλι ή σε βαριες περιπτωσεις λιγη βαλεριανα!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

outrogestan ειναι καλε το ουτρο...προγεστερονη...δεν υπαρχει λογος να το παρεις για να κοιμασαι....

ζεστο χαμομηλακι με μια κουταλιτσα μελι, ή ζεστό γαλατάκι με μια κουταλίτσα μέλι ή σε βαριες περιπτωσεις λιγη βαλεριανα!

α χα!!!που θα παει θα τα μαθω σιγα σιγα....θα παρω λιγη βαρελιανα προς το παρον, θα μετρησω και κανενα προβατακι και που θα παει, θα ερθει ο Μορφεας...

φιλακια πολλα κοριτσια και αυριο θα ακουσουμε καλα νεα. πιστη και μονο πιστη!

Διαφημίσεις

Κορίτσια κοιμήθηκα νωρίς χθες..

μαριέτα μου καλή , ειλικρινά εύχομαι και προσεύχομαι όλα να πάνε καλά...

εγώ έχω πολλές απορίες...

πρώτο η χοριακή σου καλά φαίνεται να αυξάνεται από τη στιγμή που είναι πάνω από 6000 είπαμε δεν γίνεται διπλασιασμός, χθες το είπαμε...

πολύ λογικό μου ακούγεται που δεν ακούσατε καρδούλα..

η μεγάλη μου απορία είναι...από τη στιγμή που έγινε σύλληψη γίνεται να ξαναγίνει????αφού έμεινες έγκυος κανονικά το πρώτο μήνα αν είχες κανονική επαφή τον επόμενο μήνα δεν θα έμενες έγκυος αφού δεν υπήρχε ωάριο..πως γίνεται να υπάρχουν 2??

συγνώμη αν σε αγχώνω αλλά εγώ πιστεύω πρέπει να μη προδικάσεις τη κατάσταση να πας σε αυτό το κέντρο που είναι πιο εξειδικευμένο

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα κορίτσια..έχω μείνει κάγκελο..

τα φιλία μου σε όλες!!!

ο Άγιος Νικόλαος να είναι δίπλα στη μαριέτα μας σήμερα που το έχει ανάγκη!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημέρα κοριτσάκια μου

μαριεττα μου δεν εχω λόγια γιαυτο που σου είπε ο γιατρός, πολλές απορίες και απο μένα,καλά σε έβαλε σε διαδικασία σπερματέγχυσης χωρίς να κάνεις χοριακή? και που είδε τα ωάρια? ελπίζω να εκανε λάθος και σήμερα να εχεις ευχάριστα νεα,ο Αγιος Νικόλαος να σε βοηθησει κοριτσάκι μου, όσο γα το εξωμήτριο και εγω πιστευω οτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην είχες πόνους αν υπήρχε...δώσε χρόνο στο μωράκι σου μπορεί η καρδούλα του να χτυπήσει στην 7η εβδομάδα.

προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημερα κοριτσια και χρονια πολλα, συγνωμη που σας αναστατωσα ειδικα τις εγκυουλες και σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τις προσευχες σας μακαρι να μας ακουσει ολες ο Θεος και πανε ολα καλα σημερα. Ηταν η δυσκολοτερη βραδια της ζωης μου. Επειδη σκεφτομουνα πολλες ωρες προσπαθωντας να βγαλω ακρη θυμηθηκα οτι εχω τις ορμονολογικες εξετασεις που εκανα την 2η μερα της τελευταιας περιοδου στις 8/11 αν ειμουν ηδη εγκυος δεν θα φαινοτανε?, ειδικα η οιστραδιολη ηταν 41,9. Κατι δεν παει καλα στην ολη υποθεση ελπιζω να βγαλουμε ακρη σε λιγο.

Καλημερα κοριτσια και χρονια πολλα, συγνωμη που σας αναστατωσα ειδικα τις εγκυουλες και σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τις προσευχες σας μακαρι να μας ακουσει ολες ο Θεος και πανε ολα καλα σημερα. Ηταν η δυσκολοτερη βραδια της ζωης μου. Επειδη σκεφτομουνα πολλες ωρες προσπαθωντας να βγαλω ακρη θυμηθηκα οτι εχω τις ορμονολογικες εξετασεις που εκανα την 2η μερα της τελευταιας περιοδου στις 8/11 αν ειμουν ηδη εγκυος δεν θα φαινοτανε?, ειδικα η οιστραδιολη ηταν 41,9. Κατι δεν παει καλα στην ολη υποθεση ελπιζω να βγαλουμε ακρη σε λιγο.

πάνω από όλα να είσαι ήρεμη...

ότι ότι και να συμβαίνει εμείς είμαστε δίπλα σου, και οι προσευχές μας το ίδιο...

όλα θα πάνε καλά...

θα πας τώρα στο κέντρο και θα λυθούν όλες οι απορίες!!!

ευχομάστε το καλύτερο...η σκέψη μας σήμερα είναι κοντά σου...και ο Άγιος Νικολάος το ίδιο...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!!

Μαριετακι μου ολα θα πανε καλα και ολες ειμαστε διπλα σου. μην ζητας συγνωμη. δεν υπαρχει λογος!ολες εχουμε πολλες αποριες και ειδικα εσυ. αμα βαλεις κατω τη λογικη, και οπως λογικα απορει και η Νεραιδουλα, πως γινεται να υπαρχει ωαριο απο τη στιγμη που εχει γινει ηδη συλληψη?? περιμενουμε νεα σου και μεσα απο την καρδια μας σου ευχομαστε τα καλυτερα!!!

πήγαινε κοριτσάκι μου όσο πιο νωρίς γίνετε στο κέντρο,εξήγησετε τους την κατάσταση να μην σε εχουν στην αναμονή,για να δεις επιτελους τι γίνεται, να σου φύγει το άγχος. ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά μην παιδευεις αλλο το μυαλουδάκι σου,προσευχόμαστε να είναι όλα καλά

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Κορίτσια μου σας διαβάζω κι ας μην συμμετέχω... τι να σχολιάσω, τον γιατρό της Μαριέττας τον εγκληματία? Εύχομαι ν' ακούσεις γρήγορα καρδούλα κούκλα μου.

Stardust, γρήγορα μια μεγάλη χοριακή και μια καλή εγκυοσύνη! Tinkerbel διάβασα για τα καλά σου αποτελέσματα! Georgia69 παρακολουθώ με κομμένη την ανάσα κι εύχομαι υπέρηχο με σούπερ δυνατή καρδιά! Έχεις όλη τη θετική μου ενέργεια, να ξέρεις είσαι στο μυαλό μου.

Όλα θα πάνε καλά για όλα τα κορίτσια, το έχω έννοια αυτό το topic και σας παρακολουθώ καθημερινά. Καημό τό'χω να κλείσει αυτό το θέμα και στη θέση του ν' ανοιχτεί ένα άλλο που να λέγεται "οι εγκυμοσύνες του ποιες πάμε για σπερματέγχυση"...

Μαριετάκι μου λυπάμαι πάρα πολύ για όλο αυτό που περνάς. Δεν μπορώ να πιστέψω τι διαβάζω, είναι δυνατόν? όπως και οι υπόλοιπες, έχω πάθει σοκ...

Με το καλό να πας σήμερα κορίτσι μου, οι προσευχές μας μαζί σου.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...