Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Αχ βρε κοριτσια τα εχετε παιξει και εσεις με τα δεδομενα, να προσθεσω μονο οτι προπροηγουμενη περιοδος ηταν 13/10 και δεν ειχα κανει σπερμ/ση αρα η συλληψη ηταν φυσιολογικη και ειναι το μονο θετικο στην υποθεση. Ετσι βγαινουν κσι οι εβδομαδες περιπου 7 αρα θα επρεπε να ακουσουμε καρδουλα. Αυριο το πρωι θα παρω τηλ στο κεντρο που εκανα την σπερ/ση γιατι εκει εκανα και την lh και οιστραδιολη μακαρι να εχουν κρατησει τα αποτελεσματα. Σας ευχαριστω και παλι για την συμπαρασταση ειστε υπεροχες!

Εσυ εισαι υπεροχη που σηκωνεις με αξιοπρεπεια και δυναμη αυτο το φορτιο...

Εμεις ειμαστε εδω για οτιδηποτε χρειαστεις μακαρι να μπορουμε νακανουμε κατι...Μπορει να αργησει λιγο ακομη η καρδουλα οπως σου ειπε και η Γεωργια μακαρι Παναγιτσα μου να βγει καλο απο αυτη την ταλαιπωρια και η χαρα σου να ειναι 1000 φορες πιο μεγαλη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριέττα μου από τη στιγμή που εσύ νιώθεις καλά, μην φοβάσαι τίποτα. Κάνε την προσευχή σου, άναψε το καντηλάκι σου, σταύρωσε την κοιλιά σου με λαδάκι και μην κλαις καθόλου.

Να δεις που τα πράγματα είναι πολύ απλά τελικά. Να δεις που έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και η χοριακή ανεβαίνει φυσιολογικότατα. Αν μειωνόταν τότε θα ανησυχούσαμε.

Σε καμιά περίπτωση μην κάνεις κάτι βιαστικό, και αν δεν νιώθεις καλά, πάρε και άλλη γνώμη.

Οι προσευχές μας θα είναι μαζί σου κοριτσάκι. Και στην Stardust, στην Maria- v και στην Lolita, να γαντζωθούν καλά τα μωράκια σας.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Μαριέττα μου από τη στιγμή που εσύ νιώθεις καλά, μην φοβάσαι τίποτα. Κάνε την προσευχή σου, άναψε το καντηλάκι σου, σταύρωσε την κοιλιά σου με λαδάκι και μην κλαις καθόλου.

Να δεις που τα πράγματα είναι πολύ απλά τελικά. Να δεις που έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και η χοριακή ανεβαίνει φυσιολογικότατα. Αν μειωνόταν τότε θα ανησυχούσαμε.

Σε καμιά περίπτωση μην κάνεις κάτι βιαστικό, και αν δεν νιώθεις καλά, πάρε και άλλη γνώμη.

Οι προσευχές μας θα είναι μαζί σου κοριτσάκι. Και στην Stardust, στην Maria- v και στην Lolita, να γαντζωθούν καλά τα μωράκια σας.

Εγω στην σαστιμαρα μου τα ξεχασα τα κοριτσια εννοειται πως οι προσευχες μας συμπεριλαμβανουν και τις Μαριες μας και το λολιτακι!

γυρισα κ εγω θα συνφωνησω με την γεωργια κ με τα αλλα κοριτσια για τους υπερηχους για τα οωθυλακια μα το εβλεπε πια αυτος , ας προσευχηθουμε ολες σημερα το βραδυ να πανε καλα αυριο στο κοριτσι μας , εχω στεναχωρεθη παρα πολυ κ να βγει η στεναχωρια μας αυριο σε χαρα .

Stardust, με το καλο κοριτσι μου κ σε λιγες μερες να εχεις κ εσυ κ οι κλωσωμανες θετικα αποτελεσματα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

mar1981, ξεχνα κοριτσι μου τα εξωμητρια και τις μπουρδες! Ξερεις τι πονο εχει το εξωμητριο την 6η βδομαδα; Κι εσυ εισαι μαλλον 7η. Αυτο που ειδε στην ωοθηκη ειναι το ωχρο σωματιο, το υπολειμα του ωοθηλακιου που ηταν εκει για να υποστηριζει με προγεστερονη την κυηση!

Ηταν μεγαλος αλητης ο εξωσωματικος, γιατι αντε να υποθεσουμε οτι η εγκυμοσυνη του διεφυγε, με ποιες συνθηκες ομως (αιμοροια, ορμονικη εξελιξη, ωοθηλακια) σε πηγε σε σπερματεγχυση;

Παρε τριτη γνωμη κουκλιτσα μου, μονο αυτο σου λεω! Και μη βιαστεις!!!Δωσε λιγο χρονο στο αστερακι σου! Δυσκολη νυχτα, ειμαστε κοντα σου...

Διαφημίσεις

mar1981, ξεχνα κοριτσι μου τα εξωμητρια και τις μπουρδες! Ξερεις τι πονο εχει το εξωμητριο την 6η βδομαδα; Κι εσυ εισαι μαλλον 7η. Αυτο που ειδε στην ωοθηκη ειναι το ωχρο σωματιο, το υπολειμα του ωοθηλακιου που ηταν εκει για να υποστηριζει με προγεστερονη την κυηση!

Ηταν μεγαλος αλητης ο εξωσωματικος, γιατι αντε να υποθεσουμε οτι η εγκυμοσυνη του διεφυγε, με ποιες συνθηκες ομως (αιμοροια, ορμονικη εξελιξη, ωοθηλακια) σε πηγε σε σπερματεγχυση;

Παρε τριτη γνωμη κουκλιτσα μου, μονο αυτο σου λεω! Και μη βιαστεις!!!Δωσε λιγο χρονο στο αστερακι σου! Δυσκολη νυχτα, ειμαστε κοντα σου...

εχεις δικιο σε αυτα που λες μακαρι να ακουσουν την καρδουλα του αυριο.

μαριετα μου εχεις οπως ειπε κ η γεωργια δυσκολη νυχτα κ γιαυτο ειμαστε κοντα σου.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

stardust, καλως τα δεχτηκες κοριτσι μου, ευχομαι να τα παρεις τα δυο μαζι αγκαλια!! Ομορφα που εισαστε τρεις μαζι παρεα, ευχομαι να γεμισει με τα θετικα σας το καφέ μας!

μολις γυρισα κι εγω....

μαριεττα τα ειπαμε στο τηλεφωνο....αν δεν ειχες τον συγκεκριμενο γιατρο που εχεις τωρα, θα σου ελεγα να το ξαναψαξεις....ειμαι σιγουρη πως θα κανει το καλυτερο για σενα, χωρις τρομοκρατιες και περιττα λογια....θα κανει οτι ειναι καλυτερο ωστε να εισαι εσυ καλα και φυσικα το εμβρυακι αν ειναι εστω και λιγο διαφορετικα τα δεδομενα... ειλικρινα ακομα δεν μπορω να χωνεψω το ποσο μαλακας ηταν ο προηγουμενος.... κανε υπομονη να δεις αυριο τι θα δειξει ο υπερηχος, να σου παρει υγρακι να εξετασει μηπως υπηρχε καποιο μικροβιο για να ξερεις τουλαχιστον τί ήταν αυτο που προκαλεσε όλη αυτην την ταραχή, και φυσικά να κινηθεις νομικά εναντιόν του μαλακα διοτι κινδυνευουν κι αλλες γυναικες απο εναν γυναικολογο που δεν μπορει να ξεχωρισει ενα εμβρυο απο ενα ωαριο ή μια κύστη! νομιζω πως ειμαστε ολες παρα πολυ θυμωμενες γιατι κανεις δεν χρωσταει να του σκοτωνουν την χαρα έτσι απλά... επειδή έτυχε....

Με όσα κοριτσια μιλησα το απογευμα να με συγχωρεσουν που δεν ειπα τιποτα, θεωρησα σωστο να σας το πει η μαριεττα παρολο που το ηξερα....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κι εγω τον εισαγγελεα υπηρεσιας σκεφτηκα! Οχι απλα μια μηνυση ή αγωγη, αλλα παρεμβαση του εισαγγελεα, γιατι ο ανθρωπος ειναι επικινδυνος για τη δημοσια υγεια!!! Δεν παρεβλεψε απλα την υπαρξη μιας εγκυμοσυνης, αλλα εν γνωσει του προχωρησε μια διαδικασια στοχευοντας στο τυφλο κερδος!! Πιαστηκε το στομαχι μου...

Διαφημίσεις

Πωπωπωπω μπαρουτιασμενο το τοπιο και λογικο πολυ! Μα τι μαλακας? αρχιμαλακας! Μαριεττουλα μου εγω δεν σε πηρα σημερα γιατι δεν ηξερα αν μπορεις καν να μιλησεις.. Θα σε παρω αυριο για να μου πεις τα ευχαριστα που θα γυρισεις απο το ιασω! Να δεις που θα πανε ολα καλα!! Το πιστευω!!

Κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας και τις προσευχες σας! Τα αγαπω ηδη τα παιδακια μου και τα χαιδευω.. Ελπιζω να με θελουν για μαμα τους!

Και επιστρεφουμε στο θεμα μας.. Αποψε πρωτα πρωτα προσευχομαστε για το μωρακι της μαριεττας μας και μετα για τα μικρα εμβρυακια, εχει και προτεραιοτητα! Ειναι μεγαλυτερο! Ολες μαζι!! Αυριο να χτυπησει η καρδουλα του!! Οι μαζικες προσευχες παντα εισακουγονται γρηγοροτερα! Αγιε μου Νικολαε θαλασσινε κανε το θαυμα Σου αυριο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Δυσκολη νυχτα η σημερινη! Εχω εναν κομπο κι ενα βαρος στο στομαχι μου απο την ωρα που το έμαθα, χάλια είμαι!!! Εχω ξαπλωσει και δεν με παιρνει ο υπνος! Μπηκα απο το κινητο μου να σας διαβασω και μενω σε αυτα που λεει η georgia! Μαριεττακι μου ολα θα φανουν αυριο στον υπερηχο κοριτσακι μου, ευτυχως τωρα εισαι σε καλο γιατρο και θα σε φροντισει! Ολες προσευχομαστε για σενα! Προσπαθησε οσο ειναι εφικτο να ηρεμησεις, νυχτα ειναι θα περασει και αυριο θα ακουσεις ευχαριστα νεα! Θελει να σε ταλαιπωρησει λιγακι το μωρακι σου! Ολα καλα θα πανε τελικα, ειναι και αυτη αλλη μια δοκιμασια, δυστυχως!!!

Γαμω το φελεκι ΤΟΥ!!!υπνος δε με πιανει!!τον σκεφτομαι και θελω να του σπασω τα μουτρα!!εγω λεω να μαζευτουμε ολες μαζι και να παμε να τον σπασουμε στο ξυλο, να του χωσουμε ενα αγγουρι στον πρωκτο και μετα να καψουμε το ιατρειο μαζι με αυτον ΦΥΣΙΚΑ!!!ξυπνησαν μεσα μου δολοφονικα ενστικτα....

Ω ρε αυπνιες αποψε.. Ουτε το ουτρο δεν με πιανει..

Νατασσα σε πιασανε κ οι ευγενιες.. Ο "πρωκτος" σε μαρανε!! Εχεις πει ΤΑ αισχη, αυτο σε πειραξε!!!

Ας προσπαθησουμε να ηρεμησουμε ολες μας κ πιο πολυ το μαριεττακι.. Νυχτα ειναι θα περασει!

Καλο σας βραδυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Δεν αρκεί ν' αποκτήσεις γνώσεις,πρέπει και να βρεις τον σωστό τρόπο να τις εφαρμόζεις.(Γκαίτε)

αφιερωμένο στον μαλακα της ημερας!

ο μαλακας της υφηλιου ειναι αυτος. δεν εξηγειται αλλιως...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...