Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , karlajo είπε:

πήγα 3 ώρες μετά που ξύπνησα όπως μου είπαν!η ε2 πόσο πρέπει να είναι?είμαι 36 και έχω αμη 1,89

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

πρίν από 30 λεπτά , MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριέττα μου έχω μείνει μ……….ς !!

Ο άνθρωπος είναι εγκληματίας και κομπογιαννίτης.

Καταρχήν έπρεπε να σε στείλει για χοριακή μετά την πρώτη σπερματέγχυση, ανεξάρτητα αν είδες αίμα. Πόσο μάλλον όταν έχεις καφέ υγρά για τόσες μέρες. Και εγώ όταν είχα μείνει έγκυος πριν πολλά χρόνια είχα κανονικότατα περίοδο με πόνους και το ανακάλυψα όταν μου τελείωσε και μετά από λίγες μέρες μου ξαναήρθε.

Κατά δεύτερον που σκατά το είδε το ωοθηλάκιο να μεγαλώνει ?????? Την LH ??????

Αυτό που προφανώς είδε ήταν κυστούλα που δεν πρόλαβε να απορροφηθεί, και είναι ακόμα εκεί. Μα του άρεσε η LH ?????????

Αγάπη μου μην προδικάζεις τίποτα. Να δεις που είναι μια απλή κυστούλα αυτή η σκιά και το μωράκι σου θα πάρει μπροστά αύριο – μεθαύριο.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Και συνεχίζω γιατί τα έχω πάρει άσχημα τώρα !!!!!!!! Αν είχες εξωμήτριο 6 εβδομάδων, θα είχες πεθάνει στον πόνο και στην αιμορραγία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ – ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΦΤΡΑ !!!!!!

9aXep2.png

Stardustmg κοριτσακι μου σορυ κι εγω στον πανικο δεν σου ευχηθηκα.Καλως τα δεχτηκες τα εμβρυακια σου ειχα μια ελπιδα και για το τριτο αλλα δεν πειραζει...Ευχομαι να πιαστουν γερα στην κοιλιτσα σου και τα δυο και να τα παρεις αγκαλιτσα σε 9 μηνες!

Οι προσευχες μας ειναι αφιερωμενες στο Μαριετακι μας και στο σπορακι της.

Διαφημίσεις

Μαριέττα μου έχω μείνει μ……….ς !!

Ο άνθρωπος είναι εγκληματίας και κομπογιαννίτης.

Καταρχήν έπρεπε να σε στείλει για χοριακή μετά την πρώτη σπερματέγχυση, ανεξάρτητα αν είδες αίμα. Πόσο μάλλον όταν έχεις καφέ υγρά για τόσες μέρες. Και εγώ όταν είχα μείνει έγκυος πριν πολλά χρόνια είχα κανονικότατα περίοδο με πόνους και το ανακάλυψα όταν μου τελείωσε και μετά από λίγες μέρες μου ξαναήρθε.

Κατά δεύτερον που σκατά το είδε το ωοθηλάκιο να μεγαλώνει ?????? Την LH ??????

Αυτό που προφανώς είδε ήταν κυστούλα που δεν πρόλαβε να απορροφηθεί, και είναι ακόμα εκεί. Μα του άρεσε η LH ?????????

Αγάπη μου μην προδικάζεις τίποτα. Να δεις που είναι μια απλή κυστούλα αυτή η σκιά και το μωράκι σου θα πάρει μπροστά αύριο – μεθαύριο.

Συμφωνω με την Λια εμενα μετα την σπερματεγχυση μου ειχε ερθει κανονικα περιοδος και ο γιατρος με εστειλε για χοριακη για να βεβαιωθει!Υπαρχουν μερικοι γιατροι που στο πτυχιο τους πρεπει να συμπληρωσουν ειδικοτητα 'εγκληματιας'

Λοιπόν κατέβασα θερμοκρασία και συνέρχομαι σιγά – σιγά.

Stardust καλοστέριωτα τα μωράκια σου. Σήμερα θα κοιμηθείτε και οι 3 μαζί. Είναι στη φωλίτσα τους και μεγαλώνουν. Μόλις βρεις ευκαιρία, πες μας την εμπειρία σου με την εμβρυομεταφορά……..

9aXep2.png

Συμφωνω με την Λια εμενα μετα την σπερματεγχυση μου ειχε ερθει κανονικα περιοδος και ο γιατρος με εστειλε για χοριακη για να βεβαιωθει!Υπαρχουν μερικοι γιατροι που στο πτυχιο τους πρεπει να συμπληρωσουν ειδικοτητα 'εγκληματιας'

Μα βρε Evangelia, πες μου γιατί θα τρελαθώ……..τι του άρεσε στην LH ?????????

Και 10 ημέρες καφέ υγρά??????

9aXep2.png

Λια εχεις τρελο δικιο με την κυστη. θυμηθηκα δικια μου περιπτωση που με εβγαλε με πολυκυστικες μια π...ανα, με πλακωσε στα αντισυλληπτικα και οταν πηγα στον τωρινο γιατρο μου εμεινες χαζος γιατι τα ωοθηλακια μου τα ερμηνευσε η αλλη ως πολυκυστικες ωοθηκες. συμπερασμα??πολλοι γιατροι δεν ξερουν να διαβαζουν υπερηχο και μου το ειπε και ο δικος μου γιατρος γιατι ειχε πολλες αναλογες περιπτωσεις.θελει μεγαλη προσοχη και πανω απ'ολα γιατρο ειδικο στους υπερηχους

Μα βρε Evangelia, πες μου γιατί θα τρελαθώ……..τι του άρεσε στην LH ?????????

Και 10 ημέρες καφέ υγρά??????

Μα οπως διαβασες τις τιμες δεν τις ειπε στην Μαριετα.Τον πηρε τηλ να μαθει τις τιμες και της ειπε οτι ειναι οκ να κανει την pregnyl το βραδυ!Ελεος δηλαδη....

Διαφημίσεις

Νατασούλα είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ πως αυτό που είδε ο γιατρός σήμερα είναι κύστη και τίποτα άλλο. Αν ήταν εξωμήτριο θα είχε καταλήξει στο νοσοκομείο από τους πόνους. Απλά έδωσε την χειρότερη εκδοχή γιατί δεν άκουσε καρδούλα και θέλει να είναι καλυμμένος στην περίπτωση άσχημης έκβασης.

Τώρα αααααν θα κοιμηθεί η Μαριέττα σήμερα το βράδυ από τα κλάματα, δεν είναι κάτι που αφορά τους γιατρούς…………

9aXep2.png

Μαριεττακι μου τωρα γύρισα από τη δουλειά κ έπαθα σοκ μ αυτά που διάβασα...

Κοριτσάκι μου γλυκό αύριο ειναι του Αγίου Νικολαου..είμαι σιγουρη οτι θα Ειναι αύριο δίπλα σου... Εύχομαι ολα αυτά να ειναι ένα κακό όνειρο και το Μωρακι σου ν αντέξει..πόσες περιπτώσεις έχουμε ακούσει που μετα ολα πήγαν καλά; Απο την ώρα που το διάβασα είμαι τόσο χάλια..μακάρι να μπορούσα να σε πάρω μια αγκαλιτσα! Για οτιδήποτε χρειαστείς να ξέρεις οτι θα ειμαι δίπλα σου...........

Αχ βρε κοριτσια τα εχετε παιξει και εσεις με τα δεδομενα, να προσθεσω μονο οτι προπροηγουμενη περιοδος ηταν 13/10 και δεν ειχα κανει σπερμ/ση αρα η συλληψη ηταν φυσιολογικη και ειναι το μονο θετικο στην υποθεση. Ετσι βγαινουν κσι οι εβδομαδες περιπου 7 αρα θα επρεπε να ακουσουμε καρδουλα. Αυριο το πρωι θα παρω τηλ στο κεντρο που εκανα την σπερ/ση γιατι εκει εκανα και την lh και οιστραδιολη μακαρι να εχουν κρατησει τα αποτελεσματα. Σας ευχαριστω και παλι για την συμπαρασταση ειστε υπεροχες!

Αχ βρε κοριτσια τα εχετε παιξει και εσεις με τα δεδομενα, να προσθεσω μονο οτι προπροηγουμενη περιοδος ηταν 13/10 και δεν ειχα κανει σπερμ/ση αρα η συλληψη ηταν φυσιολογικη και ειναι το μονο θετικο στην υποθεση. Ετσι βγαινουν κσι οι εβδομαδες περιπου 7 αρα θα επρεπε να ακουσουμε καρδουλα. Αυριο το πρωι θα παρω τηλ στο κεντρο που εκανα την σπερ/ση γιατι εκει εκανα και την lh και οιστραδιολη μακαρι να εχουν κρατησει τα αποτελεσματα. Σας ευχαριστω και παλι για την συμπαρασταση ειστε υπεροχες!

Το θυμομουνα κοριτσάκι μου οτι ήταν φυσιολογική η σύλληψη.. Ηταν που είχες παει στη Ρώμη με τον αντρουλη σου.σιγουρα θα τις έχουν τις εξετάσεις..πάντα κρατάνε back up.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...