Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Σ'ευχαριστω πολυ παπακι μου και σας ευχαριστω ολες γιατι ξερω οτι οπως χαρηκατε με τη χαρα μου ετσι θα στεναχωρηθειτε και με τη λυπη μου, μετα τον αντρα μου που ειναι η ζωη μου ολη, ειστε η μοναδικη παρηγορια μου! Σας αγαπω πολυ να σας εχει ο Θεος παντα καλα και εσας και τα μωρακια σας και οσα θα ερθουν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ'ευχαριστω πολυ παπακι μου και σας ευχαριστω ολες γιατι ξερω οτι οπως χαρηκατε με τη χαρα μου ετσι θα στεναχωρηθειτε και με τη λυπη μου, μετα τον αντρα μου που ειναι η ζωη μου ολη, ειστε η μοναδικη παρηγορια μου! Σας αγαπω πολυ να σας εχει ο Θεος παντα καλα και εσας και τα μωρακια σας και οσα θα ερθουν!

Αχ βρε φιλεναδα θα σκασω μα θα σκασω κ εμεις σαγαπαμε μακαρι να ηταν ενα κακο ονειρο να ξυπνουσες απο αυτο , στο ξαναλεω ειμαι κ σαβατογγενημενη να ειναι το τελευταιο σου κακο νεο παντα μα παντα ευτυχια να εχεις στην ζωη σου!

κ ολα τα κοριτσια εδω μεσα το αξιζετε ρε γαμωτο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μαριετα μου οτι και να σου πουμε τωρα θα σου φανει ανουσιο και μικρο μπροστα στην στεναχωρια σου.Επαθα μεγαλο σοκ...Δεν το περιμενα με τιποτα κατι τετοιο.Μακαρι κοριτσαρα μου να μπορουσα να παρω λιγο απο το βαρος σου τωρανα αλαφρωσει η καρδουλα σου.Μακαρι επισης να πατε αυριο στο νοσοκομειο και να πανε ολα καλα και να γλιτωσεις τα χειροτερα...

Τι σφαλιαρα ηταν αυτη Θεε μου? και φυσικα να κινηθεις νομικα για τον αλλον τον γιατρο.:evil:

bKtop2.png8BRwp3.png

Μαριετα μου δεν υπαρχουν λογια κοριτσακι μου!Ο,τι και να πουμε ειναι λιγο μπροστα στο σοκ που εχουμε υποστει και ακομη περισσοτερο εσυ!

Οπως ειπε και η Γεωργια ομως εγω δεν καταλαβα πως ο γιατρος σου εκανε σπερματεγχυση ενω υπηρχε ηδη σακος μεσα στη μητρα...Εσυ δεν ειχες αδιαθετησει?Το εξωμητριο προεκυψε απο την σπερματεγχυση?Δεν καταλαβαινω τι εχει γινει...Παντως οπως και να χει πρεπει να κινηθεις νομικα εναντιον αυτου του κυριου...Κινδυνεψε η υγεια σου και του μωρου σου...

Κανε κουραγιο και μακαρι αυτη η μικρη πιθανοτητα να ειναι γερο το μωρακι να διαψευσει τα αποτελεσματα και να συνεχισει η εγκυμοσυνη σου δεν ξερω τι αλλο να σου πω...Ο,τι μα ο,τι χρειαστεις ειμαστε εδω ακομη και μαρτυρες για το δικαστηριο εμεις θα ερθουμε!

Ενα, ενα, γιατι μου κοπηκε η ανασα!

Η ψηλη χοριακη δικαιολογει την 6η εβδομαδα. Η χοριακη ανεβηκε εστω και λιγο, κατι που δειχνει καποια εξελιξη του εμβρυου.

Η καρδουλα του ομως, βασει εβδομαδων και χοριακης θα πρεπει να αρχισει να χτυπα απο δω και περα, 6η με 7η εβδομαδα, παντα δινουν καποιο περιθωριο! Γιατι προδικασαν την εκβαση; Στο Ιασω εχουν σιγουρα καλυτερους υπερηχους, θα μπορεσουν να ανιχνευσουν αν υπαρχει αρχομενος καρδιακος παλμος! Σα φωτακι που αναβοσβηνει ειναι! Ευχομαι να το δεις!

Και τι αρλουμπες ειναι αυτες για δευτερο εξωμητριο; Αφου το ειδε το εμβρυακι στον υπερηχο κι εσυ δεν εχεις πονους! Εξτρα τρομοκρατια;;

Παμε τωρα σ΄αυτον που εκανε τη σπερματεγχυση! Ορμονικες δεν ειχε κανει; Η οιστραδιολη κατι θα του λεγε! Υπερηχο δεν εκανε; Πού ηταν τα ωοθηλακια που θα σκαγανε; Αφου δεν υπηρχαν ωοθηλακια, που στην ευχη εριχνε το σπερμα;; Τις 6 βδομαδες τις αποδεικνυεις βασει χοριακης, υπερηχογραφηματος και ημερομηνιας στην αποδειξη πληρωμης για τη σπερματεγχυση.

Εμενα αλλο με νοιαζει τωρα! Μη βιαστεις πανω στον πανικο!!! Δωσε μερικες μερες στο εμβρυακι, αυτο ακομα ψιλοεξελισσεται, οπως δειχνει η χοριακη, μη βιαστεις.

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ειδαμε καρδιακη λειτουργια την 6η βδομαδα. Δωσαμε χρονο, δεν ειδαμε ουτε την 7η και τελικα την 8η μας αφησε απο μονο του, χωρις να χρειαστει καν αποξεση! Και ουτε απο σηψαιμια κινδυνευσα ουτε τιποτα! Μη σε πανικοβαλλουν, το σοκ ειναι τεραστιο και το γεγονος δε χωραει στο νου του ανθρωπου! Βαλε ομως τη λογικη να δουλεψει και ζητα και μια δευτερη γνωμη πριν κανεις το οτιδηποτε! Σε φιλω γλυκά, να εισαι δυνατη!

Διαφημίσεις

Μαριεττουλα μου κ εμεις σε αγαπαμε παρα πολυ και το ξερεις!! Ευχομαι ολοψυχα, αυριο ,του Αγιου Νικολαου, να χτυπησει η καρδια του μωρου σου και να μην υπαρχει εξωμητριο! Θαυματα γινονται.. Μην το ξεχνας ποτε! Παρακαλεσε το πολυ και θα γινει και σε σενα!! Εμεις ειμαστε εδω για σενα να προσευχηθουμε με ολη μας την ψυχη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Ενα, ενα, γιατι μου κοπηκε η ανασα!

Η ψηλη χοριακη δικαιολογει την 6η εβδομαδα. Η χοριακη ανεβηκε εστω και λιγο, κατι που δειχνει καποια εξελιξη του εμβρυου.

Η καρδουλα του ομως, βασει εβδομαδων και χοριακης θα πρεπει να αρχισει να χτυπα απο δω και περα, 6η με 7η εβδομαδα, παντα δινουν καποιο περιθωριο! Γιατι προδικασαν την εκβαση; Στο Ιασω εχουν σιγουρα καλυτερους υπερηχους, θα μπορεσουν να ανιχνευσουν αν υπαρχει αρχομενος καρδιακος παλμος! Σα φωτακι που αναβοσβηνει ειναι! Ευχομαι να το δεις!

Και τι αρλουμπες ειναι αυτες για δευτερο εξωμητριο; Αφου το ειδε το εμβρυακι στον υπερηχο κι εσυ δεν εχεις πονους! Εξτρα τρομοκρατια;;

Παμε τωρα σ΄αυτον που εκανε τη σπερματεγχυση! Ορμονικες δεν ειχε κανει; Η οιστραδιολη κατι θα του λεγε! Υπερηχο δεν εκανε; Πού ηταν τα ωοθηλακια που θα σκαγανε; Αφου δεν υπηρχαν ωοθηλακια, που στην ευχη εριχνε το σπερμα;; Τις 6 βδομαδες τις αποδεικνυεις βασει χοριακης, υπερηχογραφηματος και ημερομηνιας στην αποδειξη πληρωμης για τη σπερματεγχυση.

Εμενα αλλο με νοιαζει τωρα! Μη βιαστεις πανω στον πανικο!!! Δωσε μερικες μερες στο εμβρυακι, αυτο ακομα ψιλοεξελισσεται, οπως δειχνει η χοριακη, μη βιαστεις.

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ειδαμε καρδιακη λειτουργια την 6η βδομαδα. Δωσαμε χρονο, δεν ειδαμε ουτε την 7η και τελικα την 8η μας αφησε απο μονο του, χωρις να χρειαστει καν αποξεση! Και ουτε απο σηψαιμια κινδυνευσα ουτε τιποτα! Μη σε πανικοβαλλουν, το σοκ ειναι τεραστιο και το γεγονος δε χωραει στο νου του ανθρωπου! Βαλε ομως τη λογικη να δουλεψει και ζητα και μια δευτερη γνωμη πριν κανεις το οτιδηποτε! Σε φιλω γλυκά, να εισαι δυνατη!

Προφεσορα μου απλα υποκλινιμαι!! Συμφωνω απολυτα με οσα λες!! Ας δωσουν πια και σε αυτην την ψυχουλα ενα περιθωριο! Μην προδικαζουν τις καταστασεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σταρ μου πολυ καλα τα δικα σου νεα και να συνεχισεις τις θετικες σκεψεις.2 μωρακια μεσα σου προσπαθουν να φωλιασουν...

Με το καλο και σε σενα κοριτσαρα μου!!!

Σε ευχαριστω πολυ ασπασουλα μου! Και στα δικα σου και γρηγορα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω πάθει σοκ!!!!!!!!!!!!!! Δεν μπορώ να το πιστέψω! Κοριτσάκι μου γλυκο δεν σε παίρνω τηλ διότι καταλαβαίνω ότι δεν είσαι καλά και έχεις ανάγκη να ηρεμήσεις, όμως έχει ο Θεός, μακάρι αύριο να ακούσετε καλά νέα. Σίγουρα ο γιατρός ο πρώτος είναι πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ και εννοείτε ότι πρέπει να κινηθείτε νομικά, όμως αυτό που μας νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι το μωράκι σας! Δεν ξέρω τι να σου πω, σε σκέφτομαι και στενοχωριέμαι παααααρα πολύ!

Διαφημίσεις

Μιλαμε δεν το χωραει το μυαλο μου...Βρε Μαριετα μου πως γινεται να ησουν εγκυος απο την προηγουμενη σπερματεγχυση?Αυτος ο παπαρας ο γιατρος τι σκατα ωοθηλακια εβλεπε και μετρουσε?ειχες κανονικα περιοδο?Γιατρος δεν ειμαι αλλα ρε Γεωργια για βοηθαμε λιγο...

bKtop2.png8BRwp3.png

Καταρχην Μαρακι Σταρ μη νομιζεις οτι σε ξεχασα σου ευχομαι να γινεις μια υπεροχη διδυμομανουλα χαιρομαι παρα πολυ για σενα να προσεχεις τα αστερακια σου!

Γεωργια μου θα προσπαθησω να στο ξεδιαλυνω μηπως με τις γνωσεις σου καταλαβεις και με βοηθησεις και μενα να καταλαβω. Τελευταια περιοδος 7/11 ειχα 2 μερες κανονικη ροη οπως παντα και μετα καφε τα οποια κρατησαν 10 μερες μετα την περιοδο οταν το ειπα στο γιατρο μου ειπε δεν εχω τιποτα και να μην ανησυχω. Τον 1ο υπερηχο τον εκανα την 6η μερα της περιοδου και βλεπαμε ενα υποτιθεμενο ωαριο. Την 9η μερα που το υποτιθεμενο ωαριο ηταν 17 εκανα και εξεταση lh και οιστραδιολης δεν μου ειπε τα αποτελεσματα αλλα οτι πρεπει το βραδυ να κανω την πρεγκνιλ. Στις 17/11 κανω την σπερ/ση και συνεχιζονται τα καφε για 4 μερες. Τωρα που ειδα το εμβρυακι σαν γοργανα εμοιαζε δηλαδη οντως 6 εβδομαδων, ο γιατρος κοιταξε την αριστερη ωοθηκη και ειδε κατι μαυρο και μου ειπε οτι ισως προκειται για μια σπανια περιπτωση που ειναι δυο ενα ενδομητριο και ενα εξωμητριο. Δεν ξερω τι να πω τα εχω χαμενα με πολλα ερωτηματα!

Καταρχην Μαρακι Σταρ μη νομιζεις οτι σε ξεχασα σου ευχομαι να γινεις μια υπεροχη διδυμομανουλα χαιρομαι παρα πολυ για σενα να προσεχεις τα αστερακια σου!

Γεωργια μου θα προσπαθησω να στο ξεδιαλυνω μηπως με τις γνωσεις σου καταλαβεις και με βοηθησεις και μενα να καταλαβω. Τελευταια περιοδος 7/11 ειχα 2 μερες κανονικη ροη οπως παντα και μετα καφε τα οποια κρατησαν 10 μερες μετα την περιοδο οταν το ειπα στο γιατρο μου ειπε δεν εχω τιποτα και να μην ανησυχω. Τον 1ο υπερηχο τον εκανα την 6η μερα της περιοδου και βλεπαμε ενα υποτιθεμενο ωαριο. Την 9η μερα που το υποτιθεμενο ωαριο ηταν 17 εκανα και εξεταση lh και οιστραδιολης δεν μου ειπε τα αποτελεσματα αλλα οτι πρεπει το βραδυ να κανω την πρεγκνιλ. Στις 17/11 κανω την σπερ/ση και συνεχιζονται τα καφε για 4 μερες. Τωρα που ειδα το εμβρυακι σαν γοργανα εμοιαζε δηλαδη οντως 6 εβδομαδων, ο γιατρος κοιταξε την αριστερη ωοθηκη και ειδε κατι μαυρο και μου ειπε οτι ισως προκειται για μια σπανια περιπτωση που ειναι δυο ενα ενδομητριο και ενα εξωμητριο. Δεν ξερω τι να πω τα εχω χαμενα με πολλα ερωτηματα!

Μαριετα μου να μην βιαστεις.Μιλησαμε με την Γεωργια στο τηλ και οι αποριες της ειναι οντως λογικες...Μακαρι να βρεθει μια ακρη και να γλιτωσεις απο πολλες ταλαιπωριες αλλα οπως και να χει τον γιατρο δεν πρεπει να τον αφησεις σε χλωρο κλαρι!

ΣΟΚ, ΣΟΚ, ΣΟΚ!!!ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!!!!!!!καταρχην η Γεωργια εχει απολυτο δικιο οσον αφορα την καρδια, οποτε μην πανικοβαλλεσαι ακομα.σκεψου οτι ανεβαινει η χοριακη. δευτερον, βρες γιατρο που τον εμπιστευεσαι παρε και 3η γνωμη. αν ησουν πιο κοντα θα σου ελεγα με κλειστα ματια τον δικο μου που ξερω περιπτωσεις που εχει αντιμετωπισει και ειναι ΚΟΡΥΦΗ!

κοριτσι μου μακαρι να σου πανε ολα καλα και να μην χρειαστει να ταλαιπωρηθεις αλλο!!ειμαστε διπλα σου!!!και να πατε μαζι με τον αντρα σου και να ριξετε ενα βρωμοξυλο στον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ!!αυτος δεν ειναι γιατρος. τομαρι του κερατα ειναι. εχω θυμωσει παρα ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Κανε υπομονη κοριτσακι μου εως αυριο δειξε δυναμη γιατι και εμενα κατι μου βρομαει παντος και εγω δεν τα βλεπω τοσο αρνητικα,στο ιασω οντως εχουν καλα μηχανηματα και εγω εκει παω.

Ευχομαι αυριο να ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα και να ξεδιαλυνη η κατασταση γιατι πολυ μπερδεμενα τα λεει ο γιατρος.

Η ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...