Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κουκλιτσες μου ομορφες, πηγαν ολα υπεροχα! Evangeliapan, tinkerbel!24, maria_v, VeLouTeLa, Stardustmg, anna-hope και ολες οι φιλες που μπορει να ξεχναω τωρα, σας ευχαριστω!

Το παληκαρι μου απο το πρωι ηταν μες στα κεφια (κατι που σπανιζει οταν παμε σε τετοιες διαδικασιες...), το σημερινο σπερμοδιαγραμμα ηταν το καλυτερο μας ever, το ωαριακι προχωρησε καλα (δε μου ειπε λεπτομερειες και δε ρωτησα), και η διαδικασια αυτη τη φορα δε με πονεσε καθολου! Εχω στραβωσει απο κεινη την ωρα να γερνω δεξια (εκει ειναι το ωαριακι), ελπιζω να βοηθαει!!

Ενημερωσα και την αγαπη μου για τα βραδινα καθηκοντα :oops::oops::oops: (χε,χε)!

Δευτερα 6 Αυγουστου χοριακη, κατοχυρωθηκεεεε!

tinkerbel!24, το λυκοπενιο ειναι αυτο που βοηθαει το σπερμα (αντιοξειδωτικο που περιεχεται σε υψηλες ποσοτητες στις σπερματικες εκκρισεις). Θα το βρεις σε μεγαλες περιεκτικοτητες στις ντοματες, το καρπουζι και τις φραουλες. Δινει το κοκκινο χρωμα! Απο τις ντοματες ειναι πιο απορροφησιμο οταν εχουν βρασει και ανακατευτει με λαδι (κοινως σαλτσα ή κετσαπ). Απο το καρπουζι ειναι αμεσα απορροφησιμο. Εγω του εδινα λυκοπενιο σε καψουλες και εριχνα και καμια οταν εβραζα σαλτσες (οι μαγισσες του Ιστγουικ ενα πραμα;)!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουκλιτσες μου ομορφες, πηγαν ολα υπεροχα! Evangeliapan, tinkerbel!24, maria_v, VeLouTeLa, Stardustmg, anna-hope και ολες οι φιλες που μπορει να ξεχναω τωρα, σας ευχαριστω!

Το παληκαρι μου απο το πρωι ηταν μες στα κεφια (κατι που σπανιζει οταν παμε σε τετοιες διαδικασιες...), το σημερινο σπερμοδιαγραμμα ηταν το καλυτερο μας ever, το ωαριακι προχωρησε καλα (δε μου ειπε λεπτομερειες και δε ρωτησα), και η διαδικασια αυτη τη φορα δε με πονεσε καθολου! Εχω στραβωσει απο κεινη την ωρα να γερνω δεξια (εκει ειναι το ωαριακι), ελπιζω να βοηθαει!!

Ενημερωσα και την αγαπη μου για τα βραδινα καθηκοντα :oops::oops::oops: (χε,χε)!

tinkerbel!24, το λυκοπενιο ειναι αυτο που βοηθαει το σπερμα (αντιοξειδωτικο που περιεχεται σε υψηλες ποσοτητες στις σπερματικες εκκρισεις). Θα το βρεις σε μεγαλες περιεκτικοτητες στις ντοματες, το καρπουζι και τις φραουλες. Δινει το κοκκινο χρωμα! Απο τις ντοματες ειναι πιο απορροφησιμο οταν εχουν βρασει και ανακατευτει με λαδι (κοινως σαλτσα ή κετσαπ). Απο το καρπουζι ειναι αμεσα απορροφησιμο. Εγω του εδινα λυκοπενιο σε καψουλες και εριχνα και καμια οταν εβραζα σαλτσες (οι μαγισσες του Ιστγουικ ενα πραμα;)!)

τέλεια Γεωργία μου,μαζί θα πάμε 6/8 του Σωτήρος..ελπίζω να μας βοηθήσει να πάνε όλα τέλεια και να έχουμε μια τεράστια χοριακή!!!

ναι αυτό δεν το είχα ξανακούσει..δεν τρώει πολύ τα λαδερά..του πήρα χυμό ντομάτας που του αρέσει..και καρπουζάκι κάθε βράδυ τρώμε..μακάρι να μας βγει σε καλό...και καρύδια με μέλι..και εγώ μαστίχα..(το άκουσα στη Μενεγάκη αλλά δεν θυμάμαι που βοηθάει...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μπραβο Georgia ευχαριστα νεα και στις 6 Αυγουστου τα πιο ευχαριστα !

Να ξεκουραζεσαι και το βραδυ απαλα απαλα πες στον καλο σου.Και αυριο καλο θα ηταν!

Το καρπουζι καλα το θυμομουν!

Σου ευχομαι τα καλυτερα και μια τεραστια χοριακη σε 2 βδομαδες

Με το καλό κορίτσια οι μεγάλες χωριακές!

Εγώ είχα ακούσει ότι βοηθάνε και τα brazilian nuts κάτι σαν άνοστα αμύγδαλα είναι. Τρώει λαδερά το καμάρι μου, και μέλι αλλά τι να σου κάνει? Δόξα το Θεό λέμε με αυτά που έχουμε, είναι πολύ καλό το σπέρμα για την κατάσταση του. Δεν είναι μεν το ιδανικό αλλά απο το τίποτα μια χαρά είναι. Το σπρωξιματάκι του θέλει μάλλον.

Διαφημίσεις

Ευχαριστω, θα τον φροντισω το βραδακι καταλληλα;)! "Ιερος ο σκοπος!"

stogiaki και Evangeliapan, δεν το βαζουμε κατω, τιποτα δεν τελειωνει πρωτου να τελειωσει, περιμενουμε παντα τα καλα νεα σας!!

Εμενα ο καλος μου δεν τρωει ουτε ντοματες, ουτε σαλτσες, ουτε λαδερα (μονο κριθαρακι) γιαυτο του το γυρισα στις καψουλες. Αν ηξερε τι του΄χω "μαγειρεψει" τοσα χρονια:):):)!

VeLouTeLa, τα brazilian nuts εχουν μεσα παρα πολυ σεληνιο (πολυ καλο αντιοξειδωτικο επισης) και βιτ Ε. Συνηθως ειναι ανοστα, αλλα αν πετυχεις καλα (βρηκα σ΄ενα ξηροκαρπαδικο) ειναι λιχουδια. Μην τρωτε ομως πανω απο 2-3 τη μερα, μπορει να λειτουργησουν τοξικα. (Μια ολοκληρη σακουλα ειχε φαει μια μερα το καμαρι μου, εφριξα μετα!)

stogiaki και Evangeliapan, δεν το βαζουμε κατω, τιποτα δεν τελειωνει πρωτου να τελειωσει, περιμενουμε παντα τα καλα νεα σας!!

Εμενα ο καλος μου δεν τρωει ουτε ντοματες, ουτε σαλτσες, ουτε λαδερα (μονο κριθαρακι) γιαυτο του το γυρισα στις καψουλες. Αν ηξερε τι του΄χω "μαγειρεψει" τοσα χρονια:):):)!

ναι και σήμερα και αύριο..:oops::oops::oops: μέχρι τις 1 το μεσημέρι!!!!:oops::oops::oops::oops:

τις τρώει τώρα που το έμαθα θα του βάζω και στο σάντουιτς που φοβόμουνα να του βάζω το πρωί..χαλούμι ντόματα...το αγαπημένο του..2 φορές τη μέρα θα του κάνω...και σαλάτα μόνο με ντομάτα από εδώ και πέρα και το απόγευμα χυμό ντομάτας!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

ναι και σήμερα και αύριο..:oops::oops::oops: μέχρι τις 1 το μεσημέρι!!!!:oops::oops::oops::oops:

τις τρώει τώρα που το έμαθα θα του βάζω και στο σάντουιτς που φοβόμουνα να του βάζω το πρωί..χαλλούμι ντόματα...το αγαπημένο του..2 φορές τη μέρα θα του κάνω...και σαλάτα μόνο με ντομάτα από εδώ και πέρα και το απόγευμα χυμό ντομάτας!!!

Με ξεσηκωσες τωρα...Θα παραγγειλω μια αραβικη πιτα με ντοματα σουβλακι και χαλουμι...

Δηλητηριαση θα παθει απο τοση ντοματα ο ανθρωπος :P:D

Με ξεσηκωσες τωρα...Θα παραγγειλω μια αραβικη πιτα με ντοματα σουβλακι και χαλουμι...

χμ, χμ ορεξούλες ορεξούλες; Λες;;;;)

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Διαφημίσεις

Όχι, δεν τελειώνει τίποτα. Αν δεν δούμε τα αποτελέσματα ελπίζουμε. Εξάλλου είπαμε με τόσους αγίους να γιορτάζουν αυτές τις μέρες κάποιος θα μας λυπηθεί.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Ευγγελία μου, αυτά που τρώει με ευχαρίστηση θα του τα δίνω με ποσότητες..τι να έχουμε πάλι όπως το βασιλικό πολτό????:P:p:p:p

κόντεψε και η ώρα του βραδινού...χα χα χα..

καρπούζι με χαλούμι απόψε..και αυτό κάνει καλό!!!:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

αχ Θεέ μου, μακάρι να έρθει το πολυπόθητο σύντομα γιατί στο Δαφνί μας βλέπω..:) :) :)

διαβάζω διαβάζω μήπως βγάλω μια άκρη..έχω γράψει ήδη και τις εξετάσεις που πρέπει να κάνω και στην Α περίπτωση αλλά και στη Β.

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...