Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

4μήνες με κλομιφαίνη και pregnyl, και 2 σπερματεγχύσεις με ενέσεις puregon.

Sissaki περιμένω επόμενη περίοδο 27 Δεκεμβρίου και εκτός από τους υπερήχους μέρα παρά μέρα, πρέπει να κάνω και παρακολούθηση ορμονών. Το κέντρο θα κλείσει για μια εβδομάδα, και δεν μπορώ να κυνηγάω τον γιατρό μου να ανοίγει το ιατρείο με την σαμπάνια στο χέρι, όταν θα αλλάζει ο χρόνος……..Οπότε υπομονή.

Άσε που θέλω να είμαι και σίγουρη για τα οικονομικά μας………

Μακάρι να μη χρειαστεί να πας..τόσο καιρό περιμένουμε,υπομονή έχουμε μπόλικη!! Εγω σημερα στόλισα το δέντρο κ θυμάμαι οτι ήμουνα 100000% σίγουρη οτι του χρόνου που θα το στολιζω θα ειμαι έγκυος!ολα κάτι τέτοια χαζα σκέφτομαι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα στο κοτέτσι !!!

Αχ πολλά μωρά και ωραία νέα !

Ποιο σεξ βρε κορίτσια……στη 4η ημέρα είμαι σήμερα…..από Παρασκευή αρχίζω μαραθώνιο και μαζικό κατούρημα στα τεστάκια.

Evangelia τελικά έκανες connection με το σύμπαν…….Δαλάι Λάμα 48 κιλών χαχαχα

Maria – v, κουράστηκες κοριτσάκι μου, πολύ σε σκεφτόμουν με την ταλαιπωρία που τράβηξες. Τώρα όλα τελείωσαν, χαλάρωσε και κάνε ευχάριστα όνειρα. Όταν θα ξαναέρθεις Θεσσαλονίκη, θα είναι για επαναληπτική τερααααστια χοριακή.

Mina – pa να σου έρθω επίσκεψη με τις παντόφλες και τις πυτζάμες? Δεν το έχω ξανακάνει, γέλιο θα έχει.

Stardust το βράδυ θα χαϊδεύεις τα μωράκια σου και εσύ. Μαγικές στιγμές !!

Γεωργία ??? Είπαμε να ξεκουράζεσαι, όχι να περάσεις 9 μήνες σαν ωραία κοιμωμένη…….

Άσπα εξελίχθηκες σε υπερπαραγωγή ! Είδες που πήρες τα πάνω σου πάλι ?

Βρε Tinker πες κανένα νέο. Τι σκοπεύεις να κάνεις τώρα?

Εχθές το αγόρι μου, μου είπε πως δεν κρατιέται και θέλει να ξεκινήσουμε διαδικασία εξωσωματικής στην επόμενη περίοδο, δηλαδή πάνω στις γιορτές……

Η απάντηση μου ήταν: ΠΑΣ ΚΑΛΑ??? Και θα κρατάω τις ωοθήκες μου μέχρι να μπει ο καινούριος χρόνος, και να ανοίξει το κέντρο?

Αχ ούτε εγώ κρατιέμαι, αλλά κάθε εμπόδιο για καλό.

Να περάσει και το τέλος του κόσμου και μετά…..

Ααααα Sissy δεν θέλω χαζομάρες !!! Μην κάνεις και εσύ το ίδιο λάθος με εμένα και κλαίς μια βδομάδα αν δεν πετύχει η σπερματέγχυση. Εμείς αγάπη μου κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, όλα τα άλλα είναι στα χέρια του Θεού. Έχουμε βιώσει τόσες αποτυχίες, που μπορούμε και καλύτερα. Βάλε ένα στόχο μέσα στο 2013. Αν δεν είναι αυτή τη φορά θα είναι την επόμενη. Εγώ δεν βλέπεις πόσα χρόνια προσπαθώ? Είμαι ακόμα εδώ και το παλεύω. Θα έρθει για όλες μας και σύντομα.

θα σου δωσω εγω παντοφλιτσες μην στεναωριεσαι ελα εσυ να πιουμε καφεδακι !!! τι να κανω εχω ακομα ενα κολλημα η γυναικα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μακάρι να μη χρειαστεί να πας..τόσο καιρό περιμένουμε,υπομονή έχουμε μπόλικη!! Εγω σημερα στόλισα το δέντρο κ θυμάμαι οτι ήμουνα 100000% σίγουρη οτι του χρόνου που θα το στολιζω θα ειμαι έγκυος!ολα κάτι τέτοια χαζα σκέφτομαι..

να μην τα σκέφτεσαι σίσσυ μου, όλες αυτά σκεφτόμαστε...εγώ στην αρχή δεν ήθελα καν να στολίσω δέντρο..ποιά εγώ???

εγώ είπα στον άντρα μου να μη μου φέρει δώρο..εγώ??

όμως αποφάσισα ότι πρέπει να χαρώ τη ζωή μου..ζω στο 2012 και σίγουρα θα κάνω μωρό..μπορεί όχι με το τρόπο που ονειρευτικά..σίγουρα όχι στην ηλικία που ήθελα και μάλλον όχι και τον αριθμό που θα ήθελα αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι..

απλά κάνω και θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου...και ελπίζω σύντομα να εισακουστούν οι προσευχές μου....

ας απολάυσουμε την κάθε στιγμή γιατί είναι μοναδίκη!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

να μην τα σκέφτεσαι σίσσυ μου, όλες αυτά σκεφτόμαστε...εγώ στην αρχή δεν ήθελα καν να στολίσω δέντρο..ποιά εγώ???

εγώ είπα στον άντρα μου να μη μου φέρει δώρο..εγώ??

όμως αποφάσισα ότι πρέπει να χαρώ τη ζωή μου..ζω στο 2012 και σίγουρα θα κάνω μωρό..μπορεί όχι με το τρόπο που ονειρευτικά..σίγουρα όχι στην ηλικία που ήθελα και μάλλον όχι και τον αριθμό που θα ήθελα αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι..

απλά κάνω και θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου...και ελπίζω σύντομα να εισακουστούν οι προσευχές μου....

ας απολάυσουμε την κάθε στιγμή γιατί είναι μοναδίκη!!!

τινκ εισαι εσυ? η καποια αλλη που μπηκε κ εγραψε για σενα χωρις εσενα?

αυτα ειναι ρε κοπελια αυτο θελουμε στην ζωη μας αισιοδοξια οχι μυζερια κ τα κεφαλια κατω !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Εγώ πάντα ήθελα να κάνω ανακοινώσεις τα Χριστούγεννα. Να είναι η στιγμή που θα λέω σε όλο τον κόσμο πως είμαι έγκυος.

Ήθελα λέει, να ξυπνήσω μια μέρα με καθυστέρηση, και καλά τυχαία….., και όταν θα έρχονταν οι γιορτές θα τους το έλεγα σαν έκπληξη.

Πολλές ταινίες βλέπω μάλλον………

Sissy μου άλλη υπομονή δεν έχω, στην πραγματικότητα το σκέφτομαι συνέχεια, αλλά δεν μπορώ να κάνω και διαφορετικά. Με το να κλαίω δεν αλλάζει τίποτα.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

SISSY αυτο που λες το σκεφτομαι καθε φορα που στολιζω εδω και τεσσερα χρονια,ολες τα ιδια σκεφτομαστε γιατι εχουμε τα ιδια ονειρα και της ιδιες επιθυμιες!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Κοριτσια δεν εχω ευχαριστα νεα ειμαι πολυ χαλια, η χοριακη δεν ανεβηκε πολυ 9541 και πηρα τον γιατρο ο οποιος μου ειπε οτι δεν ειναι καλο και να παω απο εκει εκανα υπερ/μα ειδα το εμβρυακι μου αλλα δεν χτυπουσε η καρδουλα του μου ειπε οτι ειμαι 6 εβδομαδων και προφανως ειμουν εγκυος πριν την σπερμ/ση γι'αυτο και εχω μεγαλη χοριακη και ειναι και μεγαλο το εμβρυο, ειναι παλληδρομη κυηση κατα 99,9% και θα παω αυριο στο ιασω να το κοιταξουμε αλλη μια φορα γιατι εκτος απο το εμβρυο μεσα στη μητρα μπορει να εχω και αλλο ενα εξωμητριο. Καταλαβαινετε οτι εχουμε παθει σοκ δεν μπορουμε να συνελθουμε. Ο Θεουλης για καποιο λογο δεν ηθελε να το κρατησουμε! Και περιττο να σας πω οτι αν μπορεσουμε να αποδειξουμε τις 6 εβδομαδες μαλλον θα κινηθουμε νομικα προς τον προηγουμενο γιατρο.

Ηρθε και η νυσταλαια!! Καλα, εχω κανει μια επιδερμιδα βουτυρο!!! Μπαινω που και που στα πεταχτα, διαβαζω τα σουπερ νεα σας, αλλα νυσταζω...

Σουπερ νεα!!! Η maria-v με τρια εμβρυακια στην κοιλιτσα, η stardustmg με τρια εμβρυακια που μαλλον πηγαν κι αυτα στη φωλια τους, η astage με μια ντουζινα αυγουλακια που ανυπομονουν να σκασουν μυτη, η tinker με καλες εξετασεις, η sissy και η Λια ετοιμοπολεμες και αποφασισμενες, η natasoula με τον συζυγο ηρωαααα, η tina μ΄ενα μωρακι υπερπαραγωγη, η georgkat ετοιμη για βολτα, η Evangeliapan σε κατασταση νιρβανα-ζεν-παρατατε με, η lolita και η mina pa επιμελεις στο κλωσσημα, ενα καινουριο κοριτσακι που εμφανιστηκε και με λιγες βιταμινουλες θα δει κοιλιτσα να φουσκωνει!!!

Ε, τι αλλο θελουμε για να χαρουμε αποψε; Καλα νεα απ΄τη mar1981!

Κοριτσια δεν εχω ευχαριστα νεα ειμαι πολυ χαλια, η χοριακη δεν ανεβηκε πολυ 9541 και πηρα τον γιατρο ο οποιος μου ειπε οτι δεν ειναι καλο και να παω απο εκει εκανα υπερ/μα ειδα το εμβρυακι μου αλλα δεν χτυπουσε η καρδουλα του μου ειπε οτι ειμαι 6 εβδομαδων και προφανως ειμουν εγκυος πριν την σπερμ/ση γι'αυτο και εχω μεγαλη χοριακη και ειναι και μεγαλο το εμβρυο, ειναι παλληδρομη κυηση κατα 99,9% και θα παω αυριο στο ιασω να το κοιταξουμε αλλη μια φορα γιατι εκτος απο το εμβρυο μεσα στη μητρα μπορει να εχω και αλλο ενα εξωμητριο. Καταλαβαινετε οτι εχουμε παθει σοκ δεν μπορουμε να συνελθουμε. Ο Θεουλης για καποιο λογο δεν ηθελε να το κρατησουμε! Και περιττο να σας πω οτι αν μπορεσουμε να αποδειξουμε τις 6 εβδομαδες μαλλον θα κινηθουμε νομικα προς τον προηγουμενο γιατρο.

γλυκο μου κοριτσι εχει πονεσει η ψυχη μου η καρδια μου απο αυτο που ειπες δεν λυπαμαι μονο αλλα ειμαι κ εξαλει να πας να του κανεις μυνηση του γιατρου αλλα κ ενα καλο χερακι ξυλο να του δωσου ο αντρας σου ειναι δυνατον να μην δει την εγκυμοσηνη κ να σου κανει σπερ/χη ειναι απαραδεκτος ελεινος .

σου ευχομαι να πανε ολα καλα αυριο ειναι λογικο να εχεις παθει σοκ τι λες τωρα εδω το παθαμε εμεις που το διαβαζουμε .

σου ευχομαι ολοψυχα να ειναι η τελευταια ταλαιπορια σου γλυκεια μου κ απο εδω κ περα να σου πανε ολα θετικα

κ μην ξεχνας την ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Τι τα ΄θελα και τα ΄γραφα; Η πολλη χαρα μέφαγε!

Καλα, κοριτσι μου, τι ειναι αυτοπου λες; Προσπαθω να καταλαβω, αλλα μουδιασα και δε στροφαρω! Τρελλαθηκα τωρα, κατσε να το ξαναπαρω απ΄την αρχη...

Πανω που μπηκα να διαβασω τα ευχαριστα της μαριεττας κ να σας πω κ τα δικα μου, την εφαγα τη σφαλιαρα μου για τα καλα.. Μαριεττα μου οτι κ να πω ειναι λιγο.. Εχω παθει σοκ! Προσευχησου για το μωρακι σου αποψε να στο αφησει ο Θεουλης.. Καποια μωρακια αργουνε να χτυπησει η καρδουλα τους! Μην απελπιζεσαι! Οσο για το εξωμητριο.. Τι να πω? μακαρι να μην ειναι αληθεια! Χοριακη δεν ειχες μετα την πρωτη σπερματεγχυση? θα τρελλαθω αποψε!

Εγω ολα καλα κοριτσια μου.. Δυο μου βαλανε τελικα, το τριτο σταματησε να διαιρειται. Δεν με πειραζει καθολου. Τωρα εχω γινει κ εγω κλωσσομανα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...