Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Σας φιλωωωωωω! Παω για καφε, φαι και μετα να υποδεχτω τα παιδακια μουυυυ! Τα λεμε το βραδακι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας φιλωωωωωω! Παω για καφε, φαι και μετα να υποδεχτω τα παιδακια μουυυυ! Τα λεμε το βραδακι!

Μαναρι θα σε παρω τηλ το απογευμα, μεχρι τοτε σου στελνω ενα τεραστιο φιλι στην κοιλιτσα σου που θα υποδεχθει τα αγγελουδια σου!

Καλημέρα υπέροχες υπάρξεις!!Τι κάνετε ομορφαινετε τον κόσμο ε;

Σταρ μου ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ 5.15!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΟΥ!ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΟΝΟ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΟΝΟ!!!ΣΜΟΥΤΣ..

Νατάσα μου καλα του ξηγηθηκες,τον ξεχουμισες και τον παρατησες...

Μαρία ν κάποιες πιάνουν παιδί μόνο με το που της κοιτάνε και άλλες με το που τις φτύνουν ΑΛΛΑ καμία δεν χάνει παιδί με το που φταρνιζεται χαζουλα...

Κατερινιωωω την παλεύεις με την επισκέπτρια;;

Παπάκι κλωσσα το αυγό σου και σε έναν μήνα ποιος σε πιάνει....Φωτια θα πάρουν τα παπούτσια...

Τινακι καλέ αυτό είναι ολόκληρο παιδάκι!!!Τέλεια νεα και άσε το παρελθόν πίσω σου ε;

Γεωργία ΞΥΠΝΑ για λίγο πες πως είσαι και ξαναπεσε σε χειμερία νάρκη...

Μαριέτα μου καλό τινά πω 6ψηφιο νουμερακι

Τινκ όλα καλα όλα ανθηρα λοιπόν ε;Τι πλάνο ακολουθούμε τώρα;

Σισσακι και Μαρία ς περιμενουμε νεα από ντοκ...

Ευαγγέλια μου καλό τρέξιμο...

Λολίτα κλωσσα κλωσσα...

Εμείς χθες είχαμε επαφή και σημερα αγρανάπαυση για να είμαστε ντουροι ντουροι.

Πάντως όντως πρέπει να είναι πολλά τα αυγουλακια εκεί μέσα γιατί αισθανομαι βάρος και πινάκια μια δεξιά μια αριστερά...

Φιλουρεςςςς

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Εφυγε η επίσκεψη επιτέλους.

Έχει μιλήσει κανείς με ΓΕΩΡΓΙΑ ; Την παίρνω και στο κινητο και στο σπιτι αλλα δεν την έχω βρει.

αμα κοιματε η γεωργια δεν σηκωνει τιποτα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Εφυγε η επίσκεψη επιτέλους.

Έχει μιλήσει κανείς με ΓΕΩΡΓΙΑ ; Την παίρνω και στο κινητο και στο σπιτι αλλα δεν την έχω βρει.

Εγω μιλησα χθες μηπως πηρε ουτρο και κοιμαται παλι?

Καλησπέρα στο κοτέτσι !!!

Αχ πολλά μωρά και ωραία νέα !

Ποιο σεξ βρε κορίτσια……στη 4η ημέρα είμαι σήμερα…..από Παρασκευή αρχίζω μαραθώνιο και μαζικό κατούρημα στα τεστάκια.

Evangelia τελικά έκανες connection με το σύμπαν…….Δαλάι Λάμα 48 κιλών χαχαχα

Maria – v, κουράστηκες κοριτσάκι μου, πολύ σε σκεφτόμουν με την ταλαιπωρία που τράβηξες. Τώρα όλα τελείωσαν, χαλάρωσε και κάνε ευχάριστα όνειρα. Όταν θα ξαναέρθεις Θεσσαλονίκη, θα είναι για επαναληπτική τερααααστια χοριακή.

Mina – pa να σου έρθω επίσκεψη με τις παντόφλες και τις πυτζάμες? Δεν το έχω ξανακάνει, γέλιο θα έχει.

Stardust το βράδυ θα χαϊδεύεις τα μωράκια σου και εσύ. Μαγικές στιγμές !!

Γεωργία ??? Είπαμε να ξεκουράζεσαι, όχι να περάσεις 9 μήνες σαν ωραία κοιμωμένη…….

Άσπα εξελίχθηκες σε υπερπαραγωγή ! Είδες που πήρες τα πάνω σου πάλι ?

Βρε Tinker πες κανένα νέο. Τι σκοπεύεις να κάνεις τώρα?

Εχθές το αγόρι μου, μου είπε πως δεν κρατιέται και θέλει να ξεκινήσουμε διαδικασία εξωσωματικής στην επόμενη περίοδο, δηλαδή πάνω στις γιορτές……

Η απάντηση μου ήταν: ΠΑΣ ΚΑΛΑ??? Και θα κρατάω τις ωοθήκες μου μέχρι να μπει ο καινούριος χρόνος, και να ανοίξει το κέντρο?

Αχ ούτε εγώ κρατιέμαι, αλλά κάθε εμπόδιο για καλό.

Να περάσει και το τέλος του κόσμου και μετά…..

Ααααα Sissy δεν θέλω χαζομάρες !!! Μην κάνεις και εσύ το ίδιο λάθος με εμένα και κλαίς μια βδομάδα αν δεν πετύχει η σπερματέγχυση. Εμείς αγάπη μου κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, όλα τα άλλα είναι στα χέρια του Θεού. Έχουμε βιώσει τόσες αποτυχίες, που μπορούμε και καλύτερα. Βάλε ένα στόχο μέσα στο 2013. Αν δεν είναι αυτή τη φορά θα είναι την επόμενη. Εγώ δεν βλέπεις πόσα χρόνια προσπαθώ? Είμαι ακόμα εδώ και το παλεύω. Θα έρθει για όλες μας και σύντομα.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Δίκιο έχεις λια μου! Εσυ γιατί δεν θες στον επόμενο κύκλο να πάτε αφού σου το είπε ο αντρουλης σου;; Εμένα αν μου το έλεγε θα έκανα τούμπες από τη χαρα μου! Εσυ λιακι μου πόσες σπερματεγχυσεις έχεις κάνει;

Kαλημερα κοριτσαρες ομορφες εγκυουλες μου και μελλουσες εγκυουλες μου!

Stardustmg ηρθε και η σειρα σου κοριτσακι μου σημερα θα εχεις στην κοιλιτσα σου τα φωτεινα αγγελουδια σου!Ολα θα πανε κατευχην και σε βλεπω σε μερικα χρονακια να πηγαινεις τα παιδια στο σχολειο με το βανακι.Αυξανεσθε και πληθυνεσθε ;)

maria_v και lolita καλες κλωσοξαπλες κουκλες μου!

tinkerbell εσυ γλυκουλα μου πως συνεχιζεις?Κατεληξες σε εξωσωματικη?

tina τελειο το σπορακι σου μπραβο κοριτσακι μου τελειομηνο και γερο να ναι!

Sissy ολες βρηκαμε ενα στηριγμα εδω μεσα και οχι μονο ;) πρεπει ομως να το δουλεψεις λιγο κι εσυ με τον εαυτο σου για τα θελω τις αντοχες και τις προτεραιοτητες σου (αυτο δεν ειναι δικο μου ο ομοιοπαθητικος μου το ειπε χθες) χωρις στρες και αγχος ολα θα πανε σουπερ.Εγω παντως απο χθες ειμαι σε νιρβανα ο αντρας μου μου λεει ουτε εγκυος να ησουν δεν θα ειχες χαλαρωσει τοσο...:rolleyes:

mar1981 καλη χοριακη κοριτσακι μου που δεν πιστευω πως δεν θα ειναι ;)

natasoula που εισαι???Σε ξεχασε δεμενη με τις χειροπεδες το αγορι σου?:tongue:

Λια κι εσυ το ιδιο????? Που ειστε καλε?

Georgkat,georgia,astage,maria_s,mina-ni,papaki mou φιλια πολλα!

Τι ωραία που τα λες... Πρέπει να επισκεφθώ κ εγω τον ομοιοπαθητικο!!

Καλησπέρα στο κοτέτσι !!!

Αχ πολλά μωρά και ωραία νέα !

Ποιο σεξ βρε κορίτσια……στη 4η ημέρα είμαι σήμερα…..από Παρασκευή αρχίζω μαραθώνιο και μαζικό κατούρημα στα τεστάκια.

Evangelia τελικά έκανες connection με το σύμπαν…….Δαλάι Λάμα 48 κιλών χαχαχα

Maria – v, κουράστηκες κοριτσάκι μου, πολύ σε σκεφτόμουν με την ταλαιπωρία που τράβηξες. Τώρα όλα τελείωσαν, χαλάρωσε και κάνε ευχάριστα όνειρα. Όταν θα ξαναέρθεις Θεσσαλονίκη, θα είναι για επαναληπτική τερααααστια χοριακή.

Mina – pa να σου έρθω επίσκεψη με τις παντόφλες και τις πυτζάμες? Δεν το έχω ξανακάνει, γέλιο θα έχει.

Stardust το βράδυ θα χαϊδεύεις τα μωράκια σου και εσύ. Μαγικές στιγμές !!

Γεωργία ??? Είπαμε να ξεκουράζεσαι, όχι να περάσεις 9 μήνες σαν ωραία κοιμωμένη…….

Άσπα εξελίχθηκες σε υπερπαραγωγή ! Είδες που πήρες τα πάνω σου πάλι ?

Βρε Tinker πες κανένα νέο. Τι σκοπεύεις να κάνεις τώρα?

Εχθές το αγόρι μου, μου είπε πως δεν κρατιέται και θέλει να ξεκινήσουμε διαδικασία εξωσωματικής στην επόμενη περίοδο, δηλαδή πάνω στις γιορτές……

Η απάντηση μου ήταν: ΠΑΣ ΚΑΛΑ??? Και θα κρατάω τις ωοθήκες μου μέχρι να μπει ο καινούριος χρόνος, και να ανοίξει το κέντρο?

Αχ ούτε εγώ κρατιέμαι, αλλά κάθε εμπόδιο για καλό.

Να περάσει και το τέλος του κόσμου και μετά…..

Ααααα Sissy δεν θέλω χαζομάρες !!! Μην κάνεις και εσύ το ίδιο λάθος με εμένα και κλαίς μια βδομάδα αν δεν πετύχει η σπερματέγχυση. Εμείς αγάπη μου κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, όλα τα άλλα είναι στα χέρια του Θεού. Έχουμε βιώσει τόσες αποτυχίες, που μπορούμε και καλύτερα. Βάλε ένα στόχο μέσα στο 2013. Αν δεν είναι αυτή τη φορά θα είναι την επόμενη. Εγώ δεν βλέπεις πόσα χρόνια προσπαθώ? Είμαι ακόμα εδώ και το παλεύω. Θα έρθει για όλες μας και σύντομα.

Λια μου, μαζί θα πάμε!!!τέλος του γεννάρη να έχω και παρέΑ!!1

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Δίκιο έχεις λια μου! Εσυ γιατί δεν θες στον επόμενο κύκλο να πάτε αφού σου το είπε ο αντρουλης σου;; Εμένα αν μου το έλεγε θα έκανα τούμπες από τη χαρα μου! Εσυ λιακι μου πόσες σπερματεγχυσεις έχεις κάνει;

4μήνες με κλομιφαίνη και pregnyl, και 2 σπερματεγχύσεις με ενέσεις puregon.

Sissaki περιμένω επόμενη περίοδο 27 Δεκεμβρίου και εκτός από τους υπερήχους μέρα παρά μέρα, πρέπει να κάνω και παρακολούθηση ορμονών. Το κέντρο θα κλείσει για μια εβδομάδα, και δεν μπορώ να κυνηγάω τον γιατρό μου να ανοίγει το ιατρείο με την σαμπάνια στο χέρι, όταν θα αλλάζει ο χρόνος……..Οπότε υπομονή.

Άσε που θέλω να είμαι και σίγουρη για τα οικονομικά μας………

9aXep2.png

Λια μου, μαζί θα πάμε!!!τέλος του γεννάρη να έχω και παρέΑ!!1

Ναι Tinkeraki, εμείς θα είμαστε στο δεύτερο γκρούπ !!

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...