Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Kαλημερα κοριτσαρες ομορφες εγκυουλες μου και μελλουσες εγκυουλες μου!

Stardustmg ηρθε και η σειρα σου κοριτσακι μου σημερα θα εχεις στην κοιλιτσα σου τα φωτεινα αγγελουδια σου!Ολα θα πανε κατευχην και σε βλεπω σε μερικα χρονακια να πηγαινεις τα παιδια στο σχολειο με το βανακι.Αυξανεσθε και πληθυνεσθε ;)

maria_v και lolita καλες κλωσοξαπλες κουκλες μου!

tinkerbell εσυ γλυκουλα μου πως συνεχιζεις?Κατεληξες σε εξωσωματικη?

tina τελειο το σπορακι σου μπραβο κοριτσακι μου τελειομηνο και γερο να ναι!

Sissy ολες βρηκαμε ενα στηριγμα εδω μεσα και οχι μονο ;) πρεπει ομως να το δουλεψεις λιγο κι εσυ με τον εαυτο σου για τα θελω τις αντοχες και τις προτεραιοτητες σου (αυτο δεν ειναι δικο μου ο ομοιοπαθητικος μου το ειπε χθες) χωρις στρες και αγχος ολα θα πανε σουπερ.Εγω παντως απο χθες ειμαι σε νιρβανα ο αντρας μου μου λεει ουτε εγκυος να ησουν δεν θα ειχες χαλαρωσει τοσο...:rolleyes:

mar1981 καλη χοριακη κοριτσακι μου που δεν πιστευω πως δεν θα ειναι ;)

natasoula που εισαι???Σε ξεχασε δεμενη με τις χειροπεδες το αγορι σου?:tongue:

Λια κι εσυ το ιδιο????? Που ειστε καλε?

Georgkat,georgia,astage,maria_s,mina-ni,papaki mou φιλια πολλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΡΙΑ V ολα καλα τα βλεπω αντε τωρα παρε θεση στον καναπε και απολαυσετω και προσπαθησε να μην ανχωνεσε για να βοηθησεις να εμβυακια σου να μεγαλοσουν!!!!!!!

τα δικα μου νεα, αυτη την φορα ειμαι πολυ χαλαρη δεν το σκεφτομαι καθολου οπως την πρωτη φορα που ουτε σεχ δεν ηθελα να κανω για να μην επιρεασω την κατασταση ουτε τσιγαρο εκανα μεχρι να μαθω το αποτελεσμα ουτε δουλειες,τωρα ολα τα κανω οπως και πριν και δεν το βαζω στο μιαλο μου εαν ειναι να γινει θα γινει!!!!!!

Μακάρι κορίτσι μου, όσο για τα δικά σου νέα, πολύ καλά κάνεις!!! Έτσι δες το χαλαρά και όλα θα πάνε καλά!!

5.15 πρεπει να ειμαι εκει!! Παω να κανω τα beaute μου να γινω ομορφη μανουλα!!

Αχ τι ωραία, τι καλά που είμαστε και οι 3 μαζί!!! Καλοστέριωτα να είναι τα εμβρυάκια σου, με το καλό να τα δεχτείς.

Καλημέρα Evangeliapan, νιρβάνα ολέεεε, αυτό θέλουμε όλες μπας και χαλαρώσει το σύστημα!!!

HvAnp3.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!

εγω ακομα περιμενω την επισκεψη....

τα νευρα μου!!!

ε ρε τι γινεται εδω μεσα?? για μας εδω ισχυει το "ολα τα μωρα στην πιστα"!

σημερα οι προσευχες μας ειναι στην μαρια σταρ και στο λαμε τσαντακι της!

κλωσσομανα του εθνους, λολιτακι, τελειωσε, σου βγηκε το ονομα! εισαι η σημαιοφορος των εξωσωματικών αυτης της περιοδου!

μαρια ν, αν ηταν να εφευγαν τα εμβρυα με το φτερνισμα....αλοιμονο μας....

περιμενουμε επισης χοριακη απο μαριεττα σωστα????

οχι τιποτα αλλο αλλα να βαλουμε μια οργανωση στην ημερησια διαταξη..

fmGhp2.png

A8ojp2.png

oooo καλημερα σας!!!! τι μουκανετε ????

κλωσομανες? εγκυουλες!! κ μελουσες μανουλες?!!!!

εγω μονη σημερα με παρατησαν κ πηγαν στα ικεα καταλαβατε με αφησαν εμενα εδω κλεισμενη μεσα κ πηγαν τατα αυτοι καλαααα!!! δεν θα ερθουν!!!!

λοιπον

Stardustmg με το καλο φιλεναδα να δεις τα αστερακια σου να φωτιζονται!!

μαρια v κλωσα κ μην βαζεις στο μυαλο σου χαζα με το φτερνιζμα κ με το βηχα εκει που ειναι δεν τα πιανει τιποτα !!! κ αν εχεις διδημα το ενα εγω θα το βαφτισω τελος το κλεινουμε απο τωρα οπως την ευαγγελια την εκλεισα για συμπεθερα εσενα για κουμπαρα!!! οκ?

τινα ποσο μηνω εισαι? καθε ποτε αλλαζεις μηνα?

ευαγγελια συμπεθερα τι κανεις? τι χαζος καιρος σημερα πολυ κρυο μπρρρρ

σισσυ!! με το καλο να ξεκινησεις κ εσυ την διαδικασια ολα καλα να σου πανε!!!

λια κ νατασουλα καλα λεει η ευαγγελια σας ξεχασαν δεμενες γιατι δεν αντεχουν αλλα σεξ του πεθανατε στο πολυ σεξ?!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΕΞΞ!!

ΤΙΝΚ μπραβο κοριστι μου πολυ ωραια τα νεα σου!!! ποιο ειναι το επομενο βημα σας τωρα?

κατερινιωωω!!! αμαν αυτες οι επισκεψεις εγω να δεις πως της βαριεμε ειδικα οταβ μπαινει ο αλλος με τα παπουτσια μεσα στο σπιτι μου μου ερχετε να τον πεταξω απο το μπαλκονι που μου φερνει μεσα την καθε αιδια που πατησε εξω μπλιαξ μπλιαξ μετα ξες χλωρινη κ περασμα ολα τα χαλια κ το πατωμα σιχενομαι!!1

γεωργια που εισαι εσυ περνας οι μερες με τον υπνο? τι μερα εχουμε σημερα?

καλημερα σε ολαααα τα κοριτσιαααα!!!! φιλακιααααα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ηρθες συμπεθερα???:tongue:

Καλα ειμαι Τεταρτη σημερα...Μετα το μεσημερι θα γινω Βεγγος.Φαγητο,συμμαζεμα.χορος,μπανιο,πιστολακι,διαβασμα...μια χαρα!

Εσυ κλαψουριζεις σαν κουταβακι που δεν το πηραν βολτα????

Διαφημίσεις

Ηρθες συμπεθερα???:tongue:

Καλα ειμαι Τεταρτη σημερα...Μετα το μεσημερι θα γινω Βεγγος.Φαγητο,συμμαζεμα.χορος,μπανιο,πιστολακι,διαβασμα...μια χαρα!

Εσυ κλαψουριζεις σαν κουταβακι που δεν το πηραν βολτα????

συμπεθερα εγω ξερω τι μερα ειναι σημερα η γεωργια ξερει? γιαυτο το ρωτησα σε εκεινη χαχαχαχα!!

ναι ναι ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες εφυγαν τα αφεντικα κ με αφησαν σπιτι χιχιχ!!!

ωχ εχεις τρεξιμο σημερα να φας καλα πρωτα ε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

συμπεθερα εγω ξερω τι μερα ειναι σημερα η γεωργια ξερει? γιαυτο το ρωτησα σε εκεινη χαχαχαχα!!

ναι ναι ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες εφυγαν τα αφεντικα κ με αφησαν σπιτι χιχιχ!!!

ωχ εχεις τρεξιμο σημερα να φας καλα πρωτα ε?

Η Γεωργια λιωνει στην ξαπλα...Προσεχει το νινακι της!

Εννοειται πως θα φαω νηστικο αρκουδι δεν χορευει :tongue:

Η Γεωργια λιωνει στην ξαπλα...Προσεχει το νινακι της!

Εννοειται πως θα φαω νηστικο αρκουδι δεν χορευει :tongue:

θα ξανακάνει χοριακή σήμερα?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!

εγω ακομα περιμενω την επισκεψη....

τα νευρα μου!!!

ε ρε τι γινεται εδω μεσα?? για μας εδω ισχυει το "ολα τα μωρα στην πιστα"!

μαρια ν, αν ηταν να εφευγαν τα εμβρυα με το φτερνισμα....αλοιμονο μας....

Μη βαράτε!! Με πείσατε, το μυαλό όμως κάνει σενάρια στη στιγμή!! Μήπως η επίσκεψή σου θα έρθει για μεσημεριανό? Πως πάνε τα κέφια?

oooo καλημερα σας!!!! τι μουκανετε ????

κλωσομανες? εγκυουλες!! κ μελουσες μανουλες?!!!!

εγω μονη σημερα με παρατησαν κ πηγαν στα ικεα καταλαβατε με αφησαν εμενα εδω κλεισμενη μεσα κ πηγαν τατα αυτοι καλαααα!!! δεν θα ερθουν!!!!

λοιπον

μαρια v κλωσα κ μην βαζεις στο μυαλο σου χαζα με το φτερνιζμα κ με το βηχα εκει που ειναι δεν τα πιανει τιποτα !!! κ αν εχεις διδημα το ενα εγω θα το βαφτισω τελος το κλεινουμε απο τωρα οπως την ευαγγελια την εκλεισα για συμπεθερα εσενα για κουμπαρα!!! οκ?

μμμμμ, τους έδωσες οδηγίες τι να πάρουν, ή θα σου φέρουν όλο το μαγαζί??? Λίγο έμεινε, υπομονή και ξεκινάς και εσύ τις βόλτες, μετά ποιος σε πιάνει!!! Όσο για μένα, μακάρι να πάνε όλα καλά και να γεμίζουμε κουμπαριά!

HvAnp3.png

παπάκι μου ξύπνησες???? ειμαι 8 εβδ και 4 ημερ όσο λεει το τικερακι μου, εσυ ποτε θα το διορθώσεις το δικό σου? άντε γιατι μας μπερδευεις!

καθε σαββατο αλλάζω εβδομάδα και μου εδωσε τελικη ημερομηνία 13/07,καλοκαιρινο καρκινάκι οπως και ο αντρουλης μου

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Ελαφακι που τρωει σαν αρκουδα :tongue:

χαχαχα!!! οποτε καλυτερα να σε ντυνουμε παρα να σε ταιζουμε συμπεθερα!!!χαχαχ!!

Μη βαράτε!! Με πείσατε, το μυαλό όμως κάνει σενάρια στη στιγμή!! Μήπως η επίσκεψή σου θα έρθει για μεσημεριανό? Πως πάνε τα κέφια?

μμμμμ, τους έδωσες οδηγίες τι να πάρουν, ή θα σου φέρουν όλο το μαγαζί??? Λίγο έμεινε, υπομονή και ξεκινάς και εσύ τις βόλτες, μετά ποιος σε πιάνει!!! Όσο για μένα, μακάρι να πάνε όλα καλά και να γεμίζουμε κουμπαριά!

λοιπον κουμπαρα με ρωτησε η μανα μου τι να σε φερω της λεω αμα δεν δω τι ναμε φερεις την επομενη φορα θα κανουμε ντου μαζι !!!

παπάκι μου ξύπνησες???? ειμαι 8 εβδ και 4 ημερ όσο λεει το τικερακι μου, εσυ ποτε θα το διορθώσεις το δικό σου? άντε γιατι μας μπερδευεις!

καθε σαββατο αλλάζω εβδομάδα και μου εδωσε τελικη ημερομηνία 13/07,καλοκαιρινο καρκινάκι οπως και ο αντρουλης μου

εγω ημερομηνια δεν ξερω δεν με ειπε τωρα την τριτη που θα παω θα τον ρωτησω. αποτι γραφει τι τικερακι μου εσυ θα βαζεις 1 εβδομαδα ακομα αντε να ερθει η τριτη να παμε στον γιατρο να του δειξω κ της εξετασεις να το δουμε κιολας ευτυχος τωρα θα κνω υπερηχο στην κοιλια οχι απο κατω παλι καλα εγω καθε 2 του μηνος αλλαζω μηνα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημερα τσουπρες!!!!απο το πρωι παλευω να γραψω και ολο κατι τυχαινει το φελεκι μου μεσα!!!!!!!!!!

ε ρε της κλωσσας το καγκελο γινεται εδω περα!!!ΚΛΩΣΣΕΣ TI KANETE??σας φιλω πολυ πολυ!!!!

ΣΤΑΡ ΜΟΥ ετοιμασου να μπεις στο κλαμπ!!!!!δυνατα!!

τι ωραια νεα διαβαζω σημερα απο ολες σας???τι χαρα ΘΕΕ ΜΟΥ???

Μαρια _ v μην ταραζεσαι...εγω οταν ημουν μικρη πιστευα πως αν μια εγκυος παει τουαλετα δεν πρεπει να σφιγγεται για να μην φυγει το μωρο. ποσο στοκος???!!!!απο μικρη φαινομουν.

Και για να λυσω την απορια στην Ασπα στην Ευαγγελια και σε ολα τα κοριτσια που νομιζουν οτι ειμαι ακομα δεμενη, ΛΥΘΗΚΑ!!!τον αντρα τον αφησα δεμενο!!χθες τον αρπαξα και για ενα στα γρηγορα πριν φυγει δουλεια. χα χα

γκαστρωμουνες μου, φουσκωνετε ε???σας βλεπω!!!

Νεραιδουλα μου, ωραια νεα διαβαζω!!!!

Σισσακι μην σε παιρνει απο κατω. ολες μας θα κανουμε μια απιστευτη διαδρομη και στο τελος το αποτελεσμα θα μας χαροποιησει τρελα!!!!!

Κατερινιω, εκτονωσου!!!δειρε κανεναν αμα χρειαστει!!!

ΗΓεωργια που ειναι ???κοιμαται???

φιλαρες πολλες σε ολες!!!και σε οσες δεν αναφερθηκα προσωπικα εννοειται!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...