Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

maria v τα μωράκια σου θα κρατηθούν γερά μην ανυσηχείς!!!

λολίτα μου, δεν τις είδε από προχθες!!!μάλλον σήμερα το πρωί τις είδε...

έκανε βλακία η κοπέλα εκεί...άστα τώρα έπιασε δουλειά εκεί...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τινακι μου μπραβο για το μωρακι σουυυ! Ολοκληρο παιδι εχει γινει! Χιχιχι! Για ποτε θα γινει μωρακι κανονικο ουτε που θα το καταλαβεις! Θα περασει ο καιρος και θα το σφιξεις στην αγκαλιτσα σου!

Μαριεττα μου θα συμφωνησω πολυ μαζι σου! Εχουμε ακριβως την ιδια αποψη και τα ιδια πιστευω! Ας ειναι καλα, γερο/α και καθομαι και εγω εννια μηνες τεζα! Θα ειναι δυσκολο αλλα στο τελος θα ανταμειφθουμε ολοι!

Η εξωσωματικη ειναι γενικως μια διαδικασια που σε βαζει να δοκιμαστεις πολυ.. Και σωματικα και πανω απο ολα ψυχολογικα! Αυτο που πρεπει να τρυπιεσαι τρεις την ωρα και να μην κανεις λαθος και να εισαι ακριβως με το ρολοι στο χερι και η αγωνια: ποσα εχω? θα ειναι ολα καλα? θα αντεξουν? θα γονιμοποιηθουν? θα διαιρεθουν? μετα θα αντεξουν μεσα μου? η ωοληψια ποναει?.. Απλα θελει παααρα πολυ υπομονη! Το πιστευετε οτι εχω αρχισει να τα ξεχναω ηδη? οτι περιμενω πως και πως να μου βαλουν μεσα τα παιδακια μου? η επιστημη εχει προχωρησει τοσο πολυ που ολες μα ολες με τον εναν ή τον αλλον τροπο θα γινουμε μανες! Το πιστευω ακραδαντα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαβάζω πάλι τα χθεσινά να σχολιάσω, που τα άφησα χθες να περάσουν όλα έτσι :P, εξάλλου πλέον δουλειά δεν έχω, δεν μας βιάζει κανείς!!!! Χαλαραααα, έχω τρελαθεί στο φτέρνισμα λέμε!!!

natasoula81 μου απόλαυσέ το για όλες μας!!! Ελπίζω να είναι ο τυχερός σας αυτός ο μήνας και να μην χρειαστεί να ξαναπάς γι αυτό το λόγο, αλλά μόνο για να βλέπεις το σποράκι σου.

Evangeliapan μου τι ωραία νέα είναι αυτά με τον ομοιοπαθητικό? Το πιο βασικό είναι ότι σου ενέπνευσε εμπιστοσύνη, το έχεις ανάγκη νομίζω να ηρεμήσεις μέσα σου και σίγουρα θα σε βοηθήσει η ομοιοπαθητική!!! Καλή αρχή!!

alexouli και εμένα αν και έπαιρνα προγεστερόνη μου ερχόταν κανονικά η κακούργα. Χαλάρωσε τις γιορτές και από Γενάρη ξεκινάς, αν δεν σε προλάβει κανένα μωράκι.

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

36. mar1981-->ΕΓΚΥΟΣ- 2η προσπάθεια

37. mina-ni

Ποσοστό: 7/36

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69 --> ΕΓΚΥΟΣ
  7. sissy 2012
  8. Georgkat
  9. tinkerbell!24
  10. deni..29
  11. Λια33
  12. alexouli
  13. astage
  14. s_maria
  15. natasoula81

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg
  2. maria_v --> 15/12
  3. lolita 78 --> 11/12

HvAnp3.png

εμεις πήγαμε πρωι πρωι στο γιατρό και είδαμε το σποράκι μας!!! η καρδούλα χτυπάει πιο δυνατά τώρα και είναι 2,8 εκ. ολόκληρο παιδάκι χαχα

ευτυχώς πήγανε ολα καλά γιατι ειχα ενα αγχος λόγω του ιστορικού μου αλλο πράμα..

τέλεια Τινα μου!!!μπράβο!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

ναι ευτυχώς!!!

Μπραβο Ελενακι μου! Παει κ αυτο!! Ολα καλα απο εδω κ περα!

Κοριτσια με πηραν τηλ.. Τα 3 διαιρουνται, το 4ο δεν αντεξε.. Ολα καλα δηλαδη!! Αντε Παναγιτσα μου, βαλε το χερακι σου!! Το απογευμα θα παω να μου τα βαλουν! Μαλλον και τα 3!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

μετά από μια διακοπή (ήρθε η μαμά μου) συνεχίζω!

astage τυχερή είσαι που ο μικρός σου κοιμάται τόσο πολύ, εγώ δεν τα έχω καλά με τον ύπνο, από τις 7 είμαι στο πόδι και ας δουλεύω 12:30, θα παρακαλάω να μην με μοιάσουν τα παιδιά μου!!! Τέλεια τα αυγουλάκια σου, όσο για την ένεση, φαντάζομαι πως νιώθεις, η γνώμη μου είναι να το συζητήσεις με τον γιατρό, και εγώ διαβάζω διάφορα εδώ μέσα και όταν έρθει η σειρά μου να τα κάνω και γίνονται διαφορετικά, σκάω αλλά πάντα ρωτάω για να μου φύγει η απορία και να είμαι ήρεμη, Οπότε αν θέλεις, απλά πάρτον ένα τηλ και πες του, ότι έχω ακούσει για αυτή την ένεση, μήπως να έκανα και εγώ?

Sissy2012 τώρα διάβασα για τα χθεσινά σου που έλεγες θα κλαις τα Χριστούγεννα, δεν θέλω τέτοια, πρέπει να ξεκινήσεις με αισιοδοξία στα ύψη λέμε!!!! Η τύχη του πρωτάρη που λένε!! Τόσο γλυκός άνθρωπος είσαι, μην σκέφτεσαι έτσι!!

HvAnp3.png

τρα λα λα λααααααααα λα λλλλλλλλλλλλλλλα σιγοτραγουδώ!!!

άντε σήμερα θα πάνε όλα τα στρουμφάκια στα χωρία τους!!!!!!!!

και αναμένουμε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ χοριακές!!!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

μόλις με πήρε όλα καλά ,...προχωράμε με το πρόγραμμα μας!!!!ουφ έφυγες ένα άγχος!!

Τέλεια τα νέα σου κοριτσάκι μου!!! Άντε καλή αρχή τώρα!!!!

Κοριτσια με πηραν τηλ.. Τα 3 διαιρουνται, το 4ο δεν αντεξε.. Ολα καλα δηλαδη!! Αντε Παναγιτσα μου, βαλε το χερακι σου!! Το απογευμα θα παω να μου τα βαλουν! Μαλλον και τα 3!!!!

Τέλεια, τρίκαλα κορίτσι, με το καλό να σου τα βάλουν!!!!! Τι ώρα θα πας?

HvAnp3.png

καλμερα κοριτσια και απο εμενα,αχ πραγματικα εχεται πολυ γέλιω οπως λεει και η sissy οταν σας διαβαζω μου φτιαχνεται το κεφι ειδικα το τελευτεο διαστημα το θεμα μας στο φορουμ εχει γινει πολυ ευχαριστο!!!!

ΜΑΡΙΑ V ολα καλα τα βλεπω αντε τωρα παρε θεση στον καναπε και απολαυσετω και προσπαθησε να μην ανχωνεσε για να βοηθησεις να εμβυακια σου να μεγαλοσουν!!!!!!!

STAR πολυ καλη επιτυχια και σε εσενα σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!

ASPA,SISSI,MARIA S καλη επιτυχια στην σπερματεγχυση!!!!!

τα δικα μου νεα, αυτη την φορα ειμαι πολυ χαλαρη δεν το σκεφτομαι καθολου οπως την πρωτη φορα που ουτε σεχ δεν ηθελα να κανω για να μην επιρεασω την κατασταση ουτε τσιγαρο εκανα μεχρι να μαθω το αποτελεσμα ουτε δουλειες,τωρα ολα τα κανω οπως και πριν και δεν το βαζω στο μιαλο μου εαν ειναι να γινει θα γινει!!!!!!

georgia69 μια χαρα με το σπορακι σου ανεβαινει αργα και σταθερα!!!!

φιλακια στης εγκυουλες μας, μας δυνεται κουραγιο και ελπιδα!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...