Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

maria v ΤΕΛΕΙΑ!!!! μην μου αγχώνεσαι μόνο,εχεις 3 μωράκια μεσα σου,να ξαπλώσεις,να ξεκουραστείς και αυτά θα τον βρούν το δρόμο τους.

maria star φοβερά και τα δικά σου νεάκια,4 στα 4 γιουπιιιιιιιι, βλέπω να γεμίζουμε διδυμάκια!!!

astage 7 αυγουλάκια? τι καλή κοτούλα είσαι εσυ βρε, και σε σένα διδυμάκια ευχομαι χιχι

lolitaki μου πώς πάει το κλώσημα? λίγες μέρες μείνανε ποτε κάνεις χοριακή?

mar1981 ποτε πας για υπέρηχο να δεις το μωρακι ή μωρακια σου?

πωπω νέα μαζεμένα εχω μπερδευτει ....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

Maria v σε παρακαλω κοριτσακι μου μην κανεις τετοιες σκεψεις! Ειναι δυνατον να μην κρατηθουν επειδη φτερνιζεσαι;;; Χαλαρωσε και απολαυσετο! Ξεκουρασου κι ολα θα πανε καλα!

Τινκ μου αμαν ο γιατρος σου! Ημαρτον επιτελους! Ξαναπαρτον! Εχει λαβει τις εξετασεις σου απο προχθες, απαραδεκτος να μην εχετε μιλησει ακομη!!!

Μαριεττα μου δεν πειραζει, ας ειναι αργο το μικροβιολογικο σου δεν πειραζει, τουλαχιστον βγαζει καλα αποτελεσματα! Περιμενουμε και τα σημερινα αποτελεσματα!!!

Που εισαι εσυ κλωσσομανα του εθνους? :P ολα καλα? θα σε παρω τηλ μολις εχω τα αποτελεσματα να μου πεις παλι " θα την ακους την Ολγα"! Χιχιχι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

maria v ΤΕΛΕΙΑ!!!! μην μου αγχώνεσαι μόνο,εχεις 3 μωράκια μεσα σου,να ξαπλώσεις,να ξεκουραστείς και αυτά θα τον βρούν το δρόμο τους.

maria star φοβερά και τα δικά σου νεάκια,4 στα 4 γιουπιιιιιιιι, βλέπω να γεμίζουμε διδυμάκια!!!

astage 7 αυγουλάκια? τι καλή κοτούλα είσαι εσυ βρε, και σε σένα διδυμάκια ευχομαι χιχι

lolitaki μου πώς πάει το κλώσημα? λίγες μέρες μείνανε ποτε κάνεις χοριακή?

mar1981 ποτε πας για υπέρηχο να δεις το μωρακι ή μωρακια σου?

πωπω νέα μαζεμένα εχω μπερδευτει ....

Πως να μην μπερδευτεις Τινακι μου? απο εκει που ημασταν μονες σαν τις μαγκουφες, εχουμε γεμισει καργα ωαρια, εμβρυα και το σημαντικοτερο μωρακιαααααα!! Πολυ γουσταρω! Αληθεια σου λεω! Καλα εισαι εσυ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ αυτά τα κρυωαματα.. Ειναι η εποχή! Τι είπαμε;; Θα σκέφτεσαι μόνο θετικά!!!!!

Μαρακι μου φαντάζεται να κανείς τριδυμα..... ;;;;

Αυτό δεν θέλω να το φαντάζομαι, ας κάτσει το ένα και θα είμαι τρελά ευτυχισμένη, εννοείται ότι αν κάτσουν δύο θα είμαι ακόμα πιο ευτυχισμένη, αλλά 3 πιστεύω θα είναι πρόβλημα. Οταν ο άντρας μου ρώτησε την γιατρό τι θα γίνει αν πιάσουν 3, λέει αυτή, θα σας βγάλω μια φωτογραφία και θα σας βάλω στο γραφείο μου!!!

Κοριτσακια μου καλη σας ημερα και χρονια πολλα απο τον Αγιο Σαββα σημερα!

Σας ευχαριστω ολεεεες τοσο πολυ για τις ευχες σας!, μακαρι να διαιρεθουν ολα καλα και να μπορεσω να βαλω κ κανενα καταψυξη! Θα δουμε! Και να μην βαλω δεν πειραζει! Αρκει να προχωρησουν καποια!μην ειμαστε και αχαριστοι!!

Μαρια ν μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ! Αντε με το καλο ολα κοριτσακι μου! Εγινες κ εσυ επισημα κλωσσομανα! Τι ωραιαααα! Το βλεπω να σου καθονται και τα τρια και μετα να τρεχεις και να μην φτανεις! Στο ευχομαι! Απο το ενα ακρο στο αλλο!! Χιχιχι! Ολα τελεια να σου πανε!

Σασχ φιλω ολες πολυ! Θα σας ενημερωσω αμεσα αγαπημενο μου παρεακι! Παντως ενα εχω να πω.. Ποτέ ενα προβλημα δεν με εφερε τόοσο κοντά με τοσο φανταστικα ατομα.. Να σας εχει ολες ο Θεος καλα!

Και τα 4 θα διαιρεθούν κοριτσάκι, θα το δεις!!!! Περιμένουμε με αγωνία!!! Όσο για αυτό που λες, συμφωνώ απολύτως, είμαστε πολύ τυχερές!!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Μαρακι Σταρ τι ωρα θα κανεις περιπου την εμβρυομεταφορα σου ειπαν? Αντε να αρχισουμε να χοροπηδαμε και με σενα για τριδυμα :D:D!

Μην περιμενετε να διπλασιαστει η χοριακη μου κανονικα θα πρεπει να ανεβαινει σιγα σιγα απο εδω και στο εξης!

sissy μου εσύ αυριο πας γιατρό? με το καλό να την κάνεις και να είναι η τυχερή σου

νεραιδούλα μου περιμένουμε το γιατρό,δεν τον παιρνεις εσύ ενα τηλεφωνάκι?αντε μας εχει φαει το αγχος...

ευαγγελια μου χαιρομαι που σε βοηθησε και σε ηρέμησε ο ομοιοπαθητικός,ευχομαι αυτη η ηρεμία να φέρει το μωράκι χωρίς να το καταλάβεις,είπαμε η ψυχολογία είναι σημαντικός παράγοντας.

georgia μου ελιωσες στον ύπνο εεε? μονο εμένα δεν με πιανει το ουτρο????

Καλημερα κοριτσια!!!

Maria v σε παρακαλω κοριτσακι μου μην κανεις τετοιες σκεψεις! Ειναι δυνατον να μην κρατηθουν επειδη φτερνιζεσαι;;; Χαλαρωσε και απολαυσετο! Ξεκουρασου κι ολα θα πανε καλα!

Μαρακι μου γιατι να μην κρατηθουν κοριτσι μου? απο το φταρνισμα? σε παρακαλω μην ακουω χαζα.. Ολα τελεια θα πανε!! Μην αγχωνεσαιιιιιιι!! Κ εγω σημερα κυπνησα καπως ζεστη σαν να εχω πυρετο.. Με ζωσανε τα φιδια.. Αλλα ειπα μην το βαζεις κατω και προχωρα! Ετσι κ εσυ!! Παμε γεραααα! Τα τριδυμακια ερχονταιιιιι!

Με πείσατε, όλα θα πάνε καλά και μέχρι το βράδυ θα έχω γίνει περδίκι!!!! lolita78 μου πως πάει η ξάπλα? πως περνάς την μέρα σου στο σπίτι?

Καλά έκανες!ελπιζω μόνο να μην έχει μεγαλώσει το ινομυωμα......... Σε κάθε υπερηχο το ίδιο άγχος!

Πόσο καιρό το έχεις και τι διαστάσεις έχει? Να δεις που δεν θα έχει μεγαλώσει και θα είναι σαν να μην το έχεις!

Σε ευχαριστώ εγκυούλα, μακάρι να βρουν τον σωστό δρόμο!!!! Εσύ πως είσαι?

HvAnp3.png

εμεις πήγαμε πρωι πρωι στο γιατρό και είδαμε το σποράκι μας!!! η καρδούλα χτυπάει πιο δυνατά τώρα και είναι 2,8 εκ. ολόκληρο παιδάκι χαχα

ευτυχώς πήγανε ολα καλά γιατι ειχα ενα αγχος λόγω του ιστορικού μου αλλο πράμα..

Μαρια ν μου.. Ασε τα ολα στα χερια του Θεου απο εδω και περα! Αυτος ξερει παρα πολυ καλα τι θα κανει.. Ειτε ενα ειτε δυο ειτε τρια, θα εισαι ευλογημενη απο Εκεινον.. Και οσο για τις δυσκολιες, συμφωνω οτι οσο αυξανονται τα μωρα αυξανονται και αυτες αλλα, υπαρχει ενα αλλα εδω.. Οταν τα βλεπεις να κοιμουνται στις κουνιες τους και χαμογελας και τρεχουν δακρυα χαρα απο τα ματια σου.. αυτην την στιγμη δεν νομιζω οτι μπορει να στην κλεψει κανενας.. Και να θυμασαι.. Σχεδιαζουμε την καθε μερα ξεχωριστα και για ολα βρισκονται λυσεις.. Οποτε μη σε πιανει πανικος απο τωρα! Απλα απολαυσε το..

Χθες μιλουσαμε με λολιτα και με ρωταγε τι θα κανω αν μου βαλει τρια και πιασουν και τα τρια.. Και ειπα πολυ απλα οτι εκτος του οτι θα βαλω διχτυωτο καλσον να βγω συγγρου με λαμε τσαντακι, απλα θα ζητησω οση βοηθεια μπορω για να μπορεσω να τα μεγαλωσω! Ειναι απλα τα πραγματα! Καλα, ας κατσει το ενα και βλεπουμε και για τα υπολοιπα!! Χιχιχιχι! Εδω τα βγαλανε περα αλλες και αλλες και δεν θα τα βγαλουμε εμεις??

Κοριτσακια μου αγαπημενα δεν ξερω ποτε δθα μου τα βαλει.. Αναλογα με τις διαιρεσεις! Ή σημερα το βραδυ ή αυριο το πρωι! Θα μαθω αργοτερα λογικα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

εμεις πήγαμε πρωι πρωι στο γιατρό και είδαμε το σποράκι μας!!! η καρδούλα χτυπάει πιο δυνατά τώρα και είναι 2,8 εκ. ολόκληρο παιδάκι χαχα

ευτυχώς πήγανε ολα καλά γιατι ειχα ενα αγχος λόγω του ιστορικού μου αλλο πράμα..

Μπραβο Τινακι το μωρακι σου μεγαλωνει μια χαρα μην ξανασκεφτεις αρνητικα γιατι θα αρχισει και θα σε κλωτσαει συνεχεια μετα!:tongue:

Maria v ειναι εκτός μήτρας και γι αυτο δεν εμποδίζει στη σύλληψη! 4,5 εκ....

Κ εμένα μ αρέσουν τα διδυμακια πααααααρα πολύ.. Μου λέει ο άντρας μου μακάρι να κάνουμε διδυμακια και να κάνουμε αμέσως 4 μέλη οικογένεια... Τινακι μου αύριο θα πάω...

Maria v, λολιτακι, μαρια σταρ ειλικρινά έτσι όπως περιγράψαμε την εξωσωματικη ειναι μια διαδικασία που έχει κ αυτή τη μαγεία της....

Αν δεν σας είχα γνωρίσει κορίτσια μου ολα θα μου ήταν πιο δύσκολα.. Κ επειδή είμαι σαν άνθρωπος λίγο μονοχνωτη εσείς με κάνετε κ νιώθω τόσο υπέροχα!!!!!

Σας ευχαριστώ...

Μαρια ν και Μαρια Σταρ οσο και να ειναι δυσκολο που θα βρειτε τη λυση ειμαι σιγουρη αν εχετε τριδυμα να τα κρατησετε και τα τρια ειναι τριπλη ευτυχια, τριπλα χαμογελα, τριπλα χαδια! Μακαρι να ειχα και εγω με τη μια τριδυμα και ας καθομουν 9 μηνες στο κρεβατι δεν θα με'νοιαζε!

Που εισαι εσυ κλωσσομανα του εθνους? :P ολα καλα? θα σε παρω τηλ μολις εχω τα αποτελεσματα να μου πεις παλι " θα την ακους την Ολγα"! Χιχιχι

"Κλωσσομάνα του έθνους" χαχαχα! Πόσο γέλασα!!!!

Καλά είμαι, τα ίδια, κλωσσάω!!!! Θα έρθεις κι εσύ από αύριο στην θέση μου...Θα δεις τι ωραίο που είναι το κλώσσημα!!! Μόλις έχεις νέα πάρεμε να τα ακούσεις πάλι...Στα λεγα εγώ??? Έτσι θα σου λέω πάλι!!! Όλα καλα θα είναι!!! Φιλάκια

Μπράβο κοριτσάκι μου, το μωράκι σου μεγαλώνει μια χαρά, γερό να είναι!!!! Πόσο είσαι ακριβώς? 2 μηνών?

Μαρια ν μου.. Ασε τα ολα στα χερια του Θεου απο εδω και περα! Αυτος ξερει παρα πολυ καλα τι θα κανει.. Ειτε ενα ειτε δυο ειτε τρια, θα εισαι ευλογημενη απο Εκεινον.. Και οσο για τις δυσκολιες, συμφωνω οτι οσο αυξανονται τα μωρα αυξανονται και αυτες αλλα, υπαρχει ενα αλλα εδω.. Οταν τα βλεπεις να κοιμουνται στις κουνιες τους και χαμογελας και τρεχουν δακρυα χαρα απο τα ματια σου.. αυτην την στιγμη δεν νομιζω οτι μπορει να στην κλεψει κανενας.. Και να θυμασαι.. Σχεδιαζουμε την καθε μερα ξεχωριστα και για ολα βρισκονται λυσεις.. Οποτε μη σε πιανει πανικος απο τωρα! Απλα απολαυσε το..

Χθες μιλουσαμε με λολιτα και με ρωταγε τι θα κανω αν μου βαλει τρια και πιασουν και τα τρια.. Και ειπα πολυ απλα οτι εκτος του οτι θα βαλω διχτυωτο καλσον να βγω συγγρου με λαμε τσαντακι, απλα θα ζητησω οση βοηθεια μπορω για να μπορεσω να τα μεγαλωσω! Ειναι απλα τα πραγματα! Καλα, ας κατσει το ενα και βλεπουμε και για τα υπολοιπα!! Χιχιχιχι! Εδω τα βγαλανε περα αλλες και αλλες και δεν θα τα βγαλουμε εμεις??

Κοριτσακια μου αγαπημενα δεν ξερω ποτε δθα μου τα βαλει.. Αναλογα με τις διαιρεσεις! Ή σημερα το βραδυ ή αυριο το πρωι! Θα μαθω αργοτερα λογικα!

Πόσο δίκαιο έχεις κοριτσάκι μου, μετά τις 12 περιμένουμε νέα σου!!!!

Maria v ειναι εκτός μήτρας και γι αυτο δεν εμποδίζει στη σύλληψη! 4,5 εκ....

Κ εμένα μ αρέσουν τα διδυμακια πααααααρα πολύ.. Μου λέει ο άντρας μου μακάρι να κάνουμε διδυμακια και να κάνουμε αμέσως 4 μέλη οικογένεια... Τινακι μου αύριο θα πάω...

Maria v, λολιτακι, μαρια σταρ ειλικρινά έτσι όπως περιγράψαμε την εξωσωματικη ειναι μια διαδικασία που έχει κ αυτή τη μαγεία της....

Αν δεν σας είχα γνωρίσει κορίτσια μου ολα θα μου ήταν πιο δύσκολα.. Κ επειδή είμαι σαν άνθρωπος λίγο μονοχνωτη εσείς με κάνετε κ νιώθω τόσο υπέροχα!!!!!

Σας ευχαριστώ...

Ναι, απλά νιώθεις πολύ μικρός σε όλο αυτό που ζεις!!! Λίγο πριν την εμβρυομεταφορά δεν το πίστευα, είναι τα έμβρυα μου σε ένα ψυγείο και θα τα βάλουν μέσα μου??????? Εχει προχωρήσει τρελά η επιστήμη!!!!

Μαρια ν και Μαρια Σταρ οσο και να ειναι δυσκολο που θα βρειτε τη λυση ειμαι σιγουρη αν εχετε τριδυμα να τα κρατησετε και τα τρια ειναι τριπλη ευτυχια, τριπλα χαμογελα, τριπλα χαδια! Μακαρι να ειχα και εγω με τη μια τριδυμα και ας καθομουν 9 μηνες στο κρεβατι δεν θα με'νοιαζε!

Ας μας στείλει ο Θεός ότι θέλει!!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...