Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!!!!!

μαρία v!!!τέλεια αγάπη μου!!να μείνεις τώρα ξάπλα να φωλιάσουν καλά!!!!

άσπα τέλεια!!!άντε πάς και εσύ για διδυμάκια!!!!!

μαρία σ, σισσυ πότε θα πάτε στο ντοκτορ??

μαριέτα μου, σου είπε να κάνεις χοριακή??πάντως από ότι έχω διαβάσει για τίμες πάνω από 6000 δεν διπλασιάζεται..όχι άγχος!!το μωράκι σου είναι μια χαρα!!!!!και αν έχεις κληρονομικότητα για δίδυμα..διδυμάκια μοι μυρίζονται!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!

Τινκερακι μολις ηρθα απο τον μικροβιολογο, χθες καπου διαβασα οτι πανω απο 6000 διπλασιαζεται ανα 4 μερες περιπου κανονικα δεν θα επρεπε να παω σημερα αλλα την Παρασκευη, θα μαθω τα αποτελεσματα κατα τις 4 και θα μιλησω και με τον γιατρο. Εντομεταξυ ειναι το πιο αργο μικροβιολογικο που υπαρχει! Εσυ μιλησες με τον γιατρο σου?

Καλημερα κοριτσια!

Τινκερακι μολις ηρθα απο τον μικροβιολογο, χθες καπου διαβασα οτι πανω απο 6000 διπλασιαζεται ανα 4 μερες περιπου κανονικα δεν θα επρεπε να παω σημερα αλλα την Παρασκευη, θα μαθω τα αποτελεσματα κατα τις 4 και θα μιλησω και με τον γιατρο. Εντομεταξυ ειναι το πιο αργο μικροβιολογικο που υπαρχει! Εσυ μιλησες με τον γιατρο σου?

το ίδιο πρέπει να διαβάσαμε!!!!

όχι ακόμη...είχε γίνει ένα μπέρδεμα και σήμερα θα μιλήσω μαζί του!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Ουτε εσυ πρεπει να αγχωνεσαι μια χαρα εισαι σκεψου τα Χριστουγεννα που ερχονται και γενικα αφιερωσου στις γιορτες και στα χριστουγεννιατικα καλουδια και θα ερθει το μωρακι απο μονο του θα δεις, το μυστικο τελικα ειναι οχι αγχος!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές σας και την συμπαράσταση. Πέρασα ένα εφιαλτικό βράδυ, έτρεχε η μύτη μου, ξεραινόταν ο λαιμός μου και σηκωνόμουν συνέχεια για νερό και πολύ φτέρνισμα. Τώρα είμαι λίγο καλύτερα, πάντα το βράδυ χειροτερεύεις βέβαια. Λέτε να μην μπορέσουν να κρατηθούν? Έχω κατααγχωθεί... Καλήμερα ξέχασα να σας πω...

HvAnp3.png

Καλημερα Μαρακι ν καλε γιατι αγχωθηκες μια χαρα θα ειναι τα μωρακια σου, το εχω ξανακουσει αυτο με τη μυτη και το φταρνισμα το ειχε και η συνυφαδα μου δεν ξερω που οφειλεται αλλα ειναι φυσιολογικο!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές σας και την συμπαράσταση. Πέρασα ένα εφιαλτικό βράδυ, έτρεχε η μύτη μου, ξεραινόταν ο λαιμός μου και σηκωνόμουν συνέχεια για νερό και πολύ φτέρνισμα. Τώρα είμαι λίγο καλύτερα, πάντα το βράδυ χειροτερεύεις βέβαια. Λέτε να μην μπορέσουν να κρατηθούν? Έχω κατααγχωθεί... Καλήμερα ξέχασα να σας πω...

Αχ αυτά τα κρυωαματα.. Ειναι η εποχή! Τι είπαμε;; Θα σκέφτεσαι μόνο θετικά!!!!!

Μαρακι μου φαντάζεται να κανείς τριδυμα..... ;;;;

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλη σας ημερα και χρονια πολλα απο τον Αγιο Σαββα σημερα!

Σας ευχαριστω ολεεεες τοσο πολυ για τις ευχες σας!, μακαρι να διαιρεθουν ολα καλα και να μπορεσω να βαλω κ κανενα καταψυξη! Θα δουμε! Και να μην βαλω δεν πειραζει! Αρκει να προχωρησουν καποια!μην ειμαστε και αχαριστοι!!

Μαρια ν μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ! Αντε με το καλο ολα κοριτσακι μου! Εγινες κ εσυ επισημα κλωσσομανα! Τι ωραιαααα! Το βλεπω να σου καθονται και τα τρια και μετα να τρεχεις και να μην φτανεις! Στο ευχομαι! Απο το ενα ακρο στο αλλο!! Χιχιχι! Ολα τελεια να σου πανε!

Μαριεττουλα μου περιμενουμε νουμερο! Κανονισε να εχει παει 123234824534752 να εχεις καμια ομαδα ποδοσφαιρου εκει μεσα!

κατερινιω μου καλο κουραγιο με τις πρωινες επισκεψεις! Θα σε παρω κ τηλ να τα πουμε!

Ευαγγελιτσα μου σου ευχομαι ολοψυχα να μην χρειαστουν οι 4 μηνες θεραπειας.. Κι το αργοτερο απο τον 2ο να εχουμε τα αποτελεσματα!

Νατασσαααααα ουουουουου!!!!!

Ασπασουλα καλη επιτυχια για αυριο και στα υπολοιπα κοριτσακια!

Σασχ φιλω ολες πολυ! Θα σας ενημερωσω αμεσα αγαπημενο μου παρεακι! Παντως ενα εχω να πω.. Ποτέ ενα προβλημα δεν με εφερε τόοσο κοντά με τοσο φανταστικα ατομα.. Να σας εχει ολες ο Θεος καλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημερα Μαρακι ν καλε γιατι αγχωθηκες μια χαρα θα ειναι τα μωρακια σου, το εχω ξανακουσει αυτο με τη μυτη και το φταρνισμα το ειχε και η συνυφαδα μου δεν ξερω που οφειλεται αλλα ειναι φυσιολογικο!

Μακάρι, καλή χοριακή να έχεις κοριτσάκι μου, ευτυχώς δεν έχω πυρετό. Θα κάνω τα πάντα για να επανέλθω.

Καλημέρα Sissy2012, αύριο ξεκινάς και εσύ, άντε με το καλό.

tinkerbell!24 μου εσύ τι κάνεις? Ελπίζω σήμερα να μιλήσεις με τον γιατρό και να μας πεις τι σου είπε.

HvAnp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Maria v σε παρακαλω κοριτσακι μου μην κανεις τετοιες σκεψεις! Ειναι δυνατον να μην κρατηθουν επειδη φτερνιζεσαι;;; Χαλαρωσε και απολαυσετο! Ξεκουρασου κι ολα θα πανε καλα!

Τινκ μου αμαν ο γιατρος σου! Ημαρτον επιτελους! Ξαναπαρτον! Εχει λαβει τις εξετασεις σου απο προχθες, απαραδεκτος να μην εχετε μιλησει ακομη!!!

Μαριεττα μου δεν πειραζει, ας ειναι αργο το μικροβιολογικο σου δεν πειραζει, τουλαχιστον βγαζει καλα αποτελεσματα! Περιμενουμε και τα σημερινα αποτελεσματα!!!

Μαρακι μου γιατι να μην κρατηθουν κοριτσι μου? απο το φταρνισμα? σε παρακαλω μην ακουω χαζα.. Ολα τελεια θα πανε!! Μην αγχωνεσαιιιιιιι!! Κ εγω σημερα κυπνησα καπως ζεστη σαν να εχω πυρετο.. Με ζωσανε τα φιδια.. Αλλα ειπα μην το βαζεις κατω και προχωρα! Ετσι κ εσυ!! Παμε γεραααα! Τα τριδυμακια ερχονταιιιιι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημερα Σισσακι αυριο θα πας να δεις το αυγουλακι σου τελεια! Ναι ρε συ ειναι πολυ αργος ο μικροβιολογος αλλα τι να κανω αυτο εχω κοντα μου!

Καλά έκανες!ελπιζω μόνο να μην έχει μεγαλώσει το ινομυωμα......... Σε κάθε υπερηχο το ίδιο άγχος!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...