Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κατά λάθος πάτησα αποστολή πριν. Συνεχίζω...

Στις 11 ήμασταν εκεί, τότε μου είπε για τα νερά, έπινα, έπινα και στη μια με οδήγησε η γραμματέας στο δωμάτιο, έβαλα τις πυτζαμαμούλες μου και περίμενα την γιατρό. Μου εξήγησε την πορεία όλων των εμβρύων μου από την αρχή αναλυτικά και είχε μαζί της μια φωτογραφία 3ων εμβρύων!!!! Το ένα είχε 10 διαιρέσεις, το άλλο 6, το άλλο 6 και το τέταρτο μόνο 4. Οπότε μου είπε ότι θα βάλουμε τα 3 καλά και το τέταρτο θα το αφήσουμε να δούμε πως θα είναι και αύριο και αποφασίζουμε γιατί είναι λέει κρίμα να το καταψύξουμε αν είναι τόσο μέτριο και αν κάνω άλλη προσπάθεια να βασιστώ σε αυτό. Οπότε το αφήνουμε και βλέπουμε. Έβαλα σκουφάκι και παντοφλάκια και πήγαμε στο χειρουργείο. Πήρα θέση, η οθόνη απέναντι, είδα τις τελίτσες μου και θεωρώ ότι είναι η πιο συγκινητική στιγμή, η όλγα και όσες το έχουν ζήσει το καταλαβαίνουν απόλυτα, νιώθεις ότι έχεις μέσα σου, 3 εν δυνάμει παιδιά σου. Μου τα έβγαλε και φώτο και πάλι πίσω στο δωμάτιο. Οταν ήρθε η γιατρός μου είχε άλλη μια φωτογραφία των εμβρύων, είχαν προχωρήσει τις διαιρέσεις τα δύο 6άρια, το ένα είχε πάει 8 και το άλλο 7, από φάρμακα μου είπε μόνο divina και προγεστερόνη. Την αντιβίωση την τελείωσα χθες και τίποτε άλλο. Τις έκανα 1002 ερωτήσεις και μου είπε σήμερα καναπέ και από αύριο ήπια δραστηριότητα και να βγαίνω και να μαγειρεύω, αλλά όχι βάρη, έντονες κινήσεις και βαριές δουλειές. Μετά ξάπλα εκεί, και μετά πήγαμε στην Αγία Βαρβάρα, άναψα ένα κεράκι για όλες μας και επιστροφή. Ξάπλωσα και τώρα πήγε ο άντρας μου να δει μπάλα και βρήκα χρόνο να σας γράψω. Αν και η γιατρός μου είπε χοριακή να κάνω στις 15 και αν δεν μπορώ τότε, να κάνω στις 17, σιγά να μην αντέξω, θα κάνω στις 14 και ο Θεός βοηθός!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ!!!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο μαρακι ν !!!! Ολα να σου πανε παρα πολυ καλα και τα μωράκια σου με το καλο να μείνουν ήσυχα ήσυχα στην κοιλιτσα σου για κανενα 9 μηνο.

Πολλές πολλές ευχές !!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

maria_v τελεια κοριτσακι μου φανταζεσαι να μας κανεις τριδυμακια?:P

Να ξεκουραστεις να χαλαρωσεις και να το απολαυσεις!Ολα θα πανε μια χαρα!

http://www.newsnow.gr/article/234055/to-spiti-tis-marias-xreiazetai-voitheia.html

Μπράβο μαράκι_ν μου!!! Είδες τι ωραίο συναίσθημα που ένιωσες μόλις στα έβαλαν στη μήτρα? Καλή επιτυχία και να πάνε όλα μέχρι το τέλος τέλεια!!! Τώρα θα παίρνεις φάρμακα? Καλό "κλώσημα" κι εσύ!!!

Διαφημίσεις

Ηρθαμε κι εμείς!!!

Είμαι φουλ στα ωοθηλακια και από τις 2 μεριές...

"γεμάτη μου λεει είσαι.ειχα 3 απο αριστερα και 4 απο δεξια.Βασικα ενα μονο μετρησε αλλα δεν μου ειπε ποσο ηταν.Βασικα βιαζοταν κιολας γιατι ειχε γεννα οποτε δεν ειχα και χρονο για ερωτησεις.Ααα και το ωραιο λεει στον αντρα μου."αυριο να εχετε μια επαφη και μετα την Πεμπτη θα κανουμε και την σπερματεγχυση,παλι χωριε ενεση...Τι να πω κατι θα ξερει ε;παντως με ξερει χρονια τωρα και ποτε δεν επεσε εξω σε οτι κι αν ειπε οποτε εμπιστευομαι την κριση του και ο Θεος βοηθος!!!

Την Πεμπτη το απόγευμα παμε για την σπερματεγχυση λοιπον και μακάρι ο αγιος Νικόλαος να μας βοηθησει...

Μαρία μου τέλεια και τα δικά σου νεα!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Ηρθαμε κι εμείς!!!

"γεμάτη μου λεει είσαι.ειχα 3 απο αριστερα και 4 απο δεξια.Βασικα ενα μονο μετρησε αλλα δεν μου ειπε ποσο ηταν.Βασικα βιαζοταν κιολας γιατι ειχε γεννα οποτε δεν ειχα και χρονο για ερωτησεις.Ααα και το ωραιο λεει στον αντρα μου."αυριο να εχετε μια επαφη και μετα την Πεμπτη θα κανουμε και την σπερματεγχυση,παλι χωριε ενεση...Τι να πω κατι θα ξερει ε;παντως με ξερει χρονια τωρα και ποτε δεν επεσε εξω σε οτι κι αν ειπε οποτε εμπιστευομαι την κριση του και ο Θεος βοηθος!!!

Την Πεμπτη το απόγευμα παμε για την σπερματεγχυση λοιπον και μακάρι ο αγιος Νικόλαος να μας βοηθησει...

Ολα μια χαρα και με εσενα Ασπα μου λες να μας κανεις κι εσυ καμια διπλη εκπληξουλα???Να σου πω καλυτερα που δεν εκανες την ενεση εγω την μισω αυτη την ενεση ποναει η ατιμη!Ο Αγιος Νικολαος θα ειναι διπλα σου και θα εχεις την ευλογια του!Ευχομαι ο καφες μας να σε κολλησε μπεμπεδιτιδα ;)

Ηρθαμε κι εμείς!!!

μπραβο μπραβο...απλα με την ενεση μπορει να προγραμματισει αυτος το ποτε θα σπασει τα ωαρια εφοσον η lh δεν ειναι υψηλη και να αυξηθουν οι πιθανοτητες.... για συζητησε το βρε κοριτσι μου...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Maria v πραγματικά ειναι πολύ συγκινητική αυτή η διαδικασία.. Τώρα έχεις μέσα σου 3 μωρακια... Να μην κουράζεσαι όμως!

Ασπα μου πω πω ωαριακια!!!ο Άγιος Νικόλαος θα σε βοηθήσει...

Εγω τώρα γύρισα από τη δουλειά!

Στέλνω φιλία σε ολα τα κορίτσια!!

Διαφημίσεις

maria v τελεια τα νεα σου με το καλο κοριτσαρα μου να μας φερεις μια χοριακη σαν την δικια μου η σαν την μαριετας στα υψη !!!

κ ολα τα κοριτσακια μας που κλωσανε !!!! να μην της αφησω με παραπονο !!! ολες τεραστια χοριακη να εχετε!!!

ασπα μια χαρα αυγουλαρες εχεις!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

παω κι εγω για νανακια...πτωμα ειμαι....και αυριο το πρωι θα μου ερθει η απο κατω για επισκεψη λεει για την γιορτη μου...αχχχχ δεν μπορωωωωωωωωω επισκεψεις πρωι πρωι...αυτηνης οι γιοι φευγουν 6 το πρωι και σηκωνεται κι αυτη....τι ωρα θα μου ερθει λετε??????

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ, ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ, ΤΑ ΩΟΘΗΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ, ΤΑ ΩΑΡΙΑΚΙΑ....(ΝΑΙ ΝΑΙ ΞΕΡΩ....ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ)

μουτς μουτς μουτς

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κοριτσακια ειχα και εγω κατι φιλους στο σπιτι και τωρα μολις σας διαβασα.

Μαρακι ν μπραβο κοριτσι μου 3 φωτεινα αγγελακια εχεις στην κοιλιτσα σου ειμαι πολυ χαρουμενη να τα προσεχεις να μην κουραζεσαι καθολου και μην φοβασαι τα τριδυμα γιατι ειναι τριπλη ευτυχια!!!!!

Μαρακι Σταρ ειμαι πολυ χαρουμενη και για σενα γονιμοποιηθηκαν και τα 4 μπραβο θα μιλησουμε και στο τηλ αλλα απο τωρα βλεπω να εχουμε τριπλη χαρα και για σενα!!!!

Ασπασουλα τελεια τα αυγουλακια μπολικα βλεπω αντε να μας εχεις και εσυ μια τεραστια χοριακη!! Γνωμη μου ειναι να μην ερθεις σε επαφη αυριο εφοσον θα κανεις την πεμπτη σπερ/ση για να ειναι πιο δυνατο το σπερμα και περισσοτερη ποσοτητα.

Αυριο το πρωι θα παω για χοριακη μαλλον γι'αυτο δεν με παιρνει ο υπνος ελπιζω να πανε ολα καλα, καλο βραδυ σε ολες και ονειρα γλυκα!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...