Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

αν είμαστα κοντά θα κάναμε θεραπεία στην αριστοτέλους!!!!!

τώρα που θυμήθηκα...

εννοείς ότι αυτούς τους 4 μήνες θα προσπαθείτε κανονικά αλλά αποτελέσματα από την ομοιοπαθητική θα περιμένουμε μετά από 4 μήνες σωστά κατάλαβα?

Ειχα τηλεδιασκεψη με το παπακι γιαυτο αργησα :tongue: Λοιπον εμεις προσπαθουμε κανονικα αυτο το διαστημα και ο γιατρος μου ειπε πως ειναι αισιοδοξος και μπορει να δουμε αποτελεσματα και πριν ακομη ολοκληρωθει η θεραπεια...Τοσο καιρο περιμεναμε δεν θα παθω τιποτα να περιμενω λιγο ακομη και να γλιτωσω και τον φορτο των ορμονων!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειχα τηλεδιασκεψη με το παπακι γιαυτο αργησα :tongue: Λοιπον εμεις προσπαθουμε κανονικα αυτο το διαστημα και ο γιατρος μου ειπε πως ειναι αισιοδοξος και μπορει να δουμε αποτελεσματα και πριν ακομη ολοκληρωθει η θεραπεια...Τοσο καιρο περιμεναμε δεν θα παθω τιποτα να περιμενω λιγο ακομη και να γλιτωσω και τον φορτο των ορμονων!

καλε ποτε μιλησαμε εμεις?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

δεν θυμαμαι !!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: χαχαχαχα!!!

αληθεια λεει ειχαμε τηλεδιασκεψη

Να ειμασταν πιο κοντα θα πιναμε λικερακι εσυ θα επινες τσαγακι και θα τα λεγαμε καλυτερα ;)

Διαφημίσεις

Παπακι εχω απορια !!!Τα μαλλια σου τα βαφεις τωρα?Σου ειπε ο γιατρος τιποτα?

αμα θελω μπορω να τα βαψω με φυτικη βαφη απο το φαρμακειο αλλα επειδη κ εγω τα αφηνω κανα 3 μηνο να βηει για τα καλα η ρυζα οποτε με συνφερει γιατι θα τα βαψω την νεα χρονια που θα εχω κλεισει κ το 3μηνο ασε που δεν τα βλεπω να μεγαλωνουν τωρα κ πολυ

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

αμα θελω μπορω να τα βαψω με φυτικη βαφη απο το φαρμακειο αλλα επειδη κ εγω τα αφηνω κανα 3 μηνο να βηει για τα καλα η ρυζα οποτε με συνφερει γιατι θα τα βαψω την νεα χρονια που θα εχω κλεισει κ το 3μηνο ασε που δεν τα βλεπω να μεγαλωνουν τωρα κ πολυ

Μην παρεις φυτικη εχουν και χημικα μεσα δεν ειναι απολυτα φυτικες.Εμενα η κομμωτρια μου μου ειχε πει γιατι την ρωτησα δεν αντεξα πως καμια βαφη δεν ειναι ασφαλης γιαυτο αυτη στις εγκυμονουσες βαζει ολη την βαφη με αλουμινοχαρτα οπως στις ανταυγειες για να μην ακουμπαει στο δερμα.Ρωτα ομως τον γιατρο σου μηπως ξερει κατι παραπανω να μαθουμε κι εμεις!

Διαφημίσεις

Μην παρεις φυτικη εχουν και χημικα μεσα δεν ειναι απολυτα φυτικες.Εμενα η κομμωτρια μου μου ειχε πει γιατι την ρωτησα δεν αντεξα πως καμια βαφη δεν ειναι ασφαλης γιαυτο αυτη στις εγκυμονουσες βαζει ολη την βαφη με αλουμινοχαρτα οπως στις ανταυγειες για να μην ακουμπαει στο δερμα.Ρωτα ομως τον γιατρο σου μηπως ξερει κατι παραπανω να μαθουμε κι εμεις!

ο γιατρος μου ειπε για της φυτικες απο τα φαρμακεια αλλα αυτο που λες το σκεφτηκα κ εγω αλουμινοχαρτο κ βαφει να μην παει στο δερμα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ο γιατρος μου ειπε για της φυτικες απο τα φαρμακεια αλλα αυτο που λες το σκεφτηκα κ εγω αλουμινοχαρτο κ βαφει να μην παει στο δερμα

Ετσι να κανεις τοτε!

Κορίτσια πόσα έχετε γράψει, διαβάζω διαβάζω και δεν τελειώνουν!

Λοιπόν θα σας τα πω αναλυτικά και μετά θα φάω και μετά θα σχολιάσω τα δικά σας!!! Μια εξαίρεση θα κάνω για την Μαρία σταρ και θα της πω συγχαρητήρια για τα εμβρυάκια σου!!!!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...