Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κοριτσια την εκανα τη μαλακια. σημερα εχω τελικα ωορρηξια...........σιγα μην αντεξουν τα καημενα απο χθες....

μια χαρα....μια μερα πριν και μια μερα μετα ειναι μια χαρα!!!!!!!! ε ρε γλεντια.... κανε και σημερα και αυριο και πλυσεις με σοδα πριν για να τρεξει το σπερματακιιιιιιιιιιιιι

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νατασούλα το τεστ ωορρηξίας βγαίνει θετικό 24 – 36 ώρες πριν την ωορρηξία, οπότε μην βγάζεις τα πούπουλα ούτε σήμερα, ούτε αύριο……..

Κατερινάκι I love you to….

Αγάπες μου φεύγω γιατί έχω απογευματινές δουλίτσες και θα τα πούμε το βραδάκι.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

κατερινάκι μου, ποίο είναι το άγχωμενο κοριτσάκι που λες??γιατί εγώ έχω καλύψει τους καθρέφτες σπίτι.....

ακόμη να με πάρει...

1533433wpo8a6ua3y.gif

νατασούλα μου από το τεστ το κατάλαβες???σήμερα και αύριο και μεθαύριο σίγουρα...μετά μέρα παρά μέρα....

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κοριτσια μου μπηκα να σας πω τα νεα μου και να αλωνισω μετα! Γονιμοποιηθηκαν και τα 4!!! Εχω κατουρηθει απο τη χαρα μου! Μαρια ν μου πως πηγες?

Σας φιλω ολες καταολες!!

Νατασσα βγαλε φτερα, πουπουλα, μαστιγια, χειροπεδες, μασκες τα παντα! Δως του να καταλαβει! Εγω παντως τον εδεσα με τα κορδονια για σημερα! Χιχι

Φιλιααααα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

κατερινάκι μου, ποίο είναι το άγχωμενο κοριτσάκι που λες??γιατί εγώ έχω καλύψει τους καθρέφτες σπίτι.....

ακόμη να με πάρει...

1533433wpo8a6ua3y.gif

νατασούλα μου από το τεστ το κατάλαβες???σήμερα και αύριο και μεθαύριο σίγουρα...μετά μέρα παρά μέρα....

Να μην καλυπτεις τους καθρέφτες σου αλλα να σε κοιτάς και να σε καμαρωνεις διότι εκτός απο μια πανέμορφη ψυχη είσαι και μια υγιής πανέμορφη κοπέλα!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κοριτσια μου μπηκα να σας πω τα νεα μου και να αλωνισω μετα! Γονιμοποιηθηκαν και τα 4!!! Εχω κατουρηθει απο τη χαρα μου! Μαρια ν μου πως πηγες?

Σας φιλω ολες καταολες!!

Νατασσα βγαλε φτερα, πουπουλα, μαστιγια, χειροπεδες, μασκες τα παντα! Δως του να καταλαβει! Εγω παντως τον εδεσα με τα κορδονια για σημερα! Χιχι

Φιλιααααα

μπράβο μπράβο μπράβο !!!!!!!!! Θα καταψυξεις κιόλας η θα τα βάλεις και τα 4 στην κοιλιτσα;;;;;;;;;;

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Σας φιλω ολες καταολες!!

Φιλιααααα

ΜΠΡΑΒΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!

κοριτσαρες δεν εχω κανει ποτε τεστ ωορρηξιας. οταν εχω ωορρηξια πεθαινω στον πονο!

και την γκαντεμια μου μεσα, ο αντρας σημερα δουλευει και δεν θα βγαλω ουτε μαστιγια ουτε πεπουλα!!!θα μεινω εγω και ο πονος μου. χα χα.

ασπα μου σημερα κανω υποστηριξη στις εγκυμονουσες μας...νανι, μαμ και νανι .... χτες κοιμηθηκα πολυ αργα και σημερα εχει και την δροσουλα του οποτε ακομα και φαγητο εφαγα στο κρεβατι...το αγορι μου εκτελει χρεη υπηρετη σημερα...

μαριεττα...τον σακο....τους σακους....θα δουμε, θα δουμε....

ελπιζω να μην καπνιζεις τωρα που εμαθες τα νεα ε???????? κανονισεεεεεεε

εσυ εκανες πουλακι μου σεξακι και εισαι μεσα στην καλη χαρα σημερα ε? κι εγω βαριεμαι λιγο, μηπως να κανω κι εγω να χαλαρωσω....εχω 2 ωρες ξυπνια, επιβαλλεται σεξακι και υπνος.... στο μεταξυ εχω ακομα πονακια στην ωοθηκη και ξεκινανε και πονακια περιοδου...μπορει να μου ερθει και λιγο νωριτερα λογω υστεροσκοπησης φανταζομαι...μωρε αιντε που το συζηταω κιολας...αν θελει ας ερθει αν δεν θελει ας μην ερθει..οχι που θα κατσω να πεθανω για πραγματα που δεν κανονιζω εγω!!!

παπακι η διατροφη ειναι η εξης...πρωινο γαριδακια, δεκατιανο πακοτινια, μεσημεριανο φουντουνια και μια φετα μαυρο ψωμι, απογευματινο πατατακια με ριγανη και ενα μηλο και για βραδυνο 1λιτρο μπυρα με τυρογαριδακια γιγας!!!

καλε τις διατροφες δεν της εχουμε για να τις κοιταμε αλλα για να τις κανουμε!!! μια χαρα η φασολαδιτσα σου, ωραιο φαγητο και τραβαει και ο καιρος!! ε αμα βαρεθηκες το κρεας, κανε κανενα λαδερο φαγακι οπως γεμιστα, μαλλον δωσε παραγγελια εσυ καναπε! ποτε εχεις παλι υπερηχο???

μαριεττα δεν της στελνεις ακριβως την διατροφη εγκυμοσυνης που σου εδωσε ο γιατρος να δουμε μηπως της αρεσει και την βγαλει απο το διλημμα τι θα φαμε σημερα......

ευαγγελια μου ολα θα πανε πολυ καλα με την ομοιοπαθητικη..σε ακουσα πολυ χαρουμενη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη γι αυτο!!!!

τινκερ αντε να μας πεις τι σου ειπε ο γιατρος σου να ησυχασουμε γιατι μας εχεις ανησυχησει παρα πολυ, να το ξερεις! ο εντονος τροπος μου χθες ηταν λογω του οτι βλεπω μια χαρα κοπελα να εχει κυριαρχηθει απο το αγχος και να ταλαιπωρει τον οργανισμο της....ειπαμε...το τοσο αγχος ειναι η μεγαλυτερη αντισυλληψη.... και καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος...ισως να ειμαστε το μοναδικο φορουμ που εχουμε τοσες εγκυμοσυνες με φυσικο τροπο οταν οι συνθηκες μονο επιτυχια δεν αναμενοταν να φερουν......ο θεος μας στελνει καποια μηνυματα πολλες φορες...κριμα δεν ειναι να φοραμε μαυρα γυαλια εκεινη την ωρα?

λολιτακι μου μουτς μουτς μουτς....

μαρια ν τι εκανες τελικά? πως πηγαν τα πραγματα??

μαρια σταρ γκιουλιβερ πως εισαι σημερα????

γεωργια μου ποτε θα πας για υπερηχο κοριτσαρα μου? η μανουλα σου ειναι καλυτερα?

σισσυ η τινκερ ειναι μακρυα και γλυτωνει το ξυλο, εσυ κανονισε να μετραμε τα εξτε.....οποτε ειναι να ερθει η περιοδος σου θα ερθει, οποτε ειναι να κανεις την διαδικασια θα την κανεις με επιτυχια και αν απο τωρα σκεφτεσαι πως θα κλαις τα χριστουγεννα λογω περιοδου μην πας καθολου!!!! καλα, με την μαριεττα βρεθηκαμε την ιδια μερα της σπερματεγχυσης και τωρα 8732!!! ειδες πως ηταν....για συνελθε κι εσυ!!!!!

που εισαι ρε λια γαμωτο???? θα με τρελανουν σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τινακι....εισαι εγκυουλα...οχι κουραση και ταλαιπωρια γιατι οι αλλες δεν ερχονται στην δουλεια....εχεις 2 ψυχουλες να προστατευσεις εσυ!!!!!

ποιες ξεχασα???? (μαλλον ποιες ειναι οι τυχερες που δεν εχω περιλαβει ακομα)

αντε ρε σας αγαπαω!!!!!!!!!!!!!

1611031axjx4l9yzv.gif

Ποσο δικιο εχεις οτι δεν ειναι καθολου τυχαιο να εχουμε τοσες εγκυμονουσες με φυσιολογικο τροπο τελικα????φαντασου να μεναμε ολες κοντα και να βρισκομασταν καθε λιγο!!!δεν θα προλαβαιναμε εγκυμοσυνες!!!

και εγω σας αγαπω πολυ και ας μην σας εχω γνωρισει!!!!!ειστε το καλυτερο παρεακι που εχω γνωρισει!!!!

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟ ΑΣΤΕΡΙ!!!ΤΕΛΕΙΑ 4 ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥΔΙΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...Αντε θα εχεις και για αδερφάκι ε;;

Νατάσα αφού σημερα πονάς και κατάλαβες την ωορηξια μια χαρά είσαι αφού οι κολυμβητές από χθες είναι εκεί και το περιμενουν το ωαριακι σου!!!άντε και αύριο ένα καλό πή....μα και μετά τα ευχάριστα!!!

Διάλειμμα τέλος παω για μαθημα...

bKtop2.png8BRwp3.png

Stardustmg τελεια τα νεα σου μπραβο!!!Θα γεμισουμε μωρακια σε λιγο μεγαλη ευλογια !!!

Georgkat μου κι εμεις σαγαπαμε πολυ πολυ πολυ!Ειμαι πολυ αισιοδοξη και τιποτα δεν ειναι τυχαιο σαυτη τη ζωη...Σμουτς

tinkerbell γλυκουλα μου μηπως να δεις κι εσυ εναν ομοιοπαθητικο?Γιατι οπως λεει και το Κατερινακι εισαι μια χαρα κοριτσαρος κι ισως ο ομοιοπαθητικος εντοπισει μια μικρη λεπτομερεια που θα ενεργοποιησει τον οργανισμο σου και θα βοηθηθεις χωρις ορμονες και περιττες εξετασουλες!Μακαρι να σε ειχα εδω κοντα μου να μην ησουν τοσο μακρια...Εγω ευχαριστω την Γεωργια και το Κατερινακι που επεμεναν για τον ομοιοπαθητικο...Εχω ηρεμησει παρα πολυ και μονο απο τον τροπο που μου μιλησε και απο την σιγουρια του πως θα εχουμε αποτελεσμα συντομα...Τουλαχιστον δεν θα παρω αλλες ορμονες!Σκεψου το κουκλι μου...

αν είμαστα κοντά θα κάναμε θεραπεία στην αριστοτέλους!!!!!

τώρα που θυμήθηκα...

εννοείς ότι αυτούς τους 4 μήνες θα προσπαθείτε κανονικά αλλά αποτελέσματα από την ομοιοπαθητική θα περιμένουμε μετά από 4 μήνες σωστά κατάλαβα?

1533345xcnw09g7xt.gif

Σε όλους μας ο Θεός δίνει έναν σταυρό, που είναι οι διάφορες σωματικές, ψυχικές και πνευματικές ασθένειες.

Σωματικές ασθένειες είναι οι ποικίλες αρρώστιες του σώματος, για τις οποίες δεν φταίμε εμείς, αλλά αφείλονται σε λόγους οργανικούς. Ψυχικές ασθένειες είναι η φυσική νωθρότης του οργανισμού, αργόνοια, η μελαγχολία, η αδυναμία συγκεντρώσεως του νού.

Πνευματικές δε αρρώστιες είναι ο εγωισμό, ο φανατισμός, η υπερβολική τάσις για κάτι... Απο τις τρείς αυτές κατηγορίες φοβερώτερες είναι οι πνευματικές ασθένειες, γιατί είναι βαθύτερες. Εάν θέλωμε να μας φύγη αυτός ο σταυρός των ασθενειών, δεν θα το καταφέρωμε, μόνο θα χάσουμε τα χρόνια μας. Εάν όμως τον σηκώσουμε, θα προχωράμε στον αγώνα μας, και όλη μας η ζωή θα γίνη μια γεφυρούλα που θα μας περάσει στον ουρανο.

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...