Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και κατι ακομα την προηγουμενη φορα δεν εκανα ενεση οπως εχω διαβασει πως κανατε οι περισσοτερες για να σπασει το ωαριο.Λεω σημερα να του την ζητησω αν και ο δικος μου ο γιατρος ειναι λιγομηλητος σε τετοια θεματα γιατι ξερει οτι ψαχνω στο ιντερνετ και ολο με μαλωνει.Στην εγκυμοσυνη ειχε πει στον αντρα μου να μου το κοψει στο σπιτι...

Να του πεις να σου γραψει να κανεις και ορμονικο ελεγχο την Lh και την οιστραδιολη για να εισαι σιγουρη ποτε θα κανεις ωορρηξια λιγο αργα σε κοιταει κανονικα θα επρεπε απο τη 10η να παρακολουθει το ή τα ωαρια σου για να βλεπει ποσο μεγαλωνουν, πες του και για την πρεγκνιλ γιατι και εγω δεν την εκανα την 1η φορα με την 2η την εκανα και καταλαβα και την ωορρηξια! ολα καλα θα πανε κοριτσακι μην αγχωνεσαι!

Νατασουλα οντως ξυπνησα γιατι με ποναγε το στομαχι μου και εφαγα πρωινο. Ασε μου εχει δωσει και διατροφη ο γιατρος να την ακολουθησω οσο γινεται πιο πιστα και καταλαβαινεις πως ειμαι τωρα θελω να φαω ολο τον κοσμο σκεφτομαι και το μπουτακι αρνακι και το μπουτακι κατσικακι που εχω στην καταψυξη στο φουρνο με πατατουλες και μου τρεχουν απο τωρα τα σαλια!

Νατασουλα οντως ξυπνησα γιατι με ποναγε το στομαχι μου και εφαγα πρωινο. Ασε μου εχει δωσει και διατροφη ο γιατρος να την ακολουθησω οσο γινεται πιο πιστα και καταλαβαινεις πως ειμαι τωρα θελω να φαω ολο τον κοσμο σκεφτομαι και το μπουτακι αρνακι και το μπουτακι κατσικακι που εχω στην καταψυξη στο φουρνο με πατατουλες και μου τρεχουν απο τωρα τα σαλια!

για πες τι διατροφη σου εδωσε?

εγω μολις εφαγα φασολαδα εκανα σημερα κρεας κρεας το βαρεθηκα οππτε οσπρια σημερα .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

παπάκι μου θα κάνεις διατροφή???? να το δω και αυτο...καλέ τώρα εχουμε το ελευθερο να τρώμε οτι θέλουμε και όποτε θέλουμε, ας το εκμεταλλέυτουμε λοιπόν....τέλεια η φασολάδα, εγώ κοτόσουπα εκανα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

παπάκι μου θα κάνεις διατροφή???? να το δω και αυτο...καλέ τώρα εχουμε το ελευθερο να τρώμε οτι θέλουμε και όποτε θέλουμε, ας το εκμεταλλέυτουμε λοιπόν....τέλεια η φασολάδα, εγώ κοτόσουπα εκανα

κατσε να δω τι της εδωσε κ θα σε πω αν θα την κανω χιχιχι!! βρε το ελευθερο το εχουμε αλλα οταν πας στον γιατρο κ σε πριζει γιατι εβαλες 1 κιλο παραπανο κ γιατι κ γιατι τρελενεσαι κ ο δικος μου εχει ενα κολημα με τα κιλα την τριτη που θα παω να δω τι θα πει

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Παπακι μου ειπε να τρωω καθε 3 ωρες για να μην εχω εμετους και αναγουλες και για να μην ανεβει το ζαχαρο, γενικα ειναι μια κλασικη διατροφη με λαδερα, οσπρια, κρεας, κοτοπουλο, ψαρι και ζυμαρικα. Περισσοτερο αν γινεται απο μια φορα την εβδομαδα ψαρι, καθολου ζαχαρη ουτως ή αλλως δεν μ'αρεσουν τα γλυκα, πολλα γαλακτοκομικα, φρουτα και λαχανικα! Γενικα μεχρι στιγμης που τρωω συχνα δεν πειναω αλλα δεν θα ειμαι και με τη μεζουρα απλα θα ακολουθω το προγραμμα.

Παπακι μου ειπε να τρωω καθε 3 ωρες για να μην εχω εμετους και αναγουλες και για να μην ανεβει το ζαχαρο, γενικα ειναι μια κλασικη διατροφη με λαδερα, οσπρια, κρεας, κοτοπουλο, ψαρι και ζυμαρικα. Περισσοτερο αν γινεται απο μια φορα την εβδομαδα ψαρι, καθολου ζαχαρη ουτως ή αλλως δεν μ'αρεσουν τα γλυκα, πολλα γαλακτοκομικα, φρουτα και λαχανικα! Γενικα μεχρι στιγμης που τρωω συχνα δεν πειναω αλλα δεν θα ειμαι και με τη μεζουρα απλα θα ακολουθω το προγραμμα.

την εχω διαβασει αυτη την διατροφη κ σε μενα ετσι ειπε πολλα γευματα κ απο λιγο ναι καλα τρωω οπως ετρωγα λοιπον απλα τα λαχανικα γλυκεια μου εαν δεν εχεις αντισωματα στο τοξοπλασμα καλα ειναι να τα πλενεις μονο εσυ κ παρα πολυ καλο πλυσιμο στα καροτα θα βγαζεις την φλουδα εξω δεν θα τρως χορτα , μαρουλια κτλ γιατι δεν ξες πως τα πλενουν τωρα για τα το τυρι οχι μαλακα τυρια οπως μανουρι μιτζυθρα κτλ . αυτα ισχυουν κ για σενα τινα

γιατι εχεις εμετους κτλ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Βρε κορίτσια τι έγινε? Κανένα νέο θα ακούσουμε?

Μαρια ν τι έγινες? Ακόμη να επιστρέψεις? Άντε να μας πεις τα νέα σου!!!

Stardust μου τι έγινε με σένα η γονιμοποίηση?

Άντε θέλουμε και σήμερα ευχάριστα!!!

Διαφημίσεις

την εχω διαβασει αυτη την διατροφη κ σε μενα ετσι ειπε πολλα γευματα κ απο λιγο ναι καλα τρωω οπως ετρωγα λοιπον απλα τα λαχανικα γλυκεια μου εαν δεν εχεις αντισωματα στο τοξοπλασμα καλα ειναι να τα πλενεις μονο εσυ κ παρα πολυ καλο πλυσιμο στα καροτα θα βγαζεις την φλουδα εξω δεν θα τρως χορτα , μαρουλια κτλ γιατι δεν ξες πως τα πλενουν τωρα για τα το τυρι οχι μαλακα τυρια οπως μανουρι μιτζυθρα κτλ . αυτα ισχυουν κ για σενα τινα

γιατι εχεις εμετους κτλ?

Στα ειπα πολυ χοντρικα αυτα που λες τα εχω αναλυτικα στη διατροφη. Απο εκει και περα εννοειται οτι αμα θελω να φαω παραπανω φαγητο θα φαω δεν θα κατσω να μετρησω τις θερμιδες παντως εχω προσεξει οτι οταν περναει η ωρα και δεν εχω φαει με ποναει το στομαχι οταν τρωω μου περναει.

κοριτσια την εκανα τη μαλακια. σημερα εχω τελικα ωορρηξια...........σιγα μην αντεξουν τα καημενα απο χθες....

Είχες θετικό τεστ ωορρηξίας Νατασούλα?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Ποια μαλακια;;;; Ισα-ισα τη σωστη κινηση εκανες!!!! Η προηγουμενη της ωορηξιας ειναι η κορυφαια μερα για συλληψη! Ριξτε αλλο ενα σημερα και σημειωνουμε απο τωρα τη μερα της χοριακης!! Θετικα μυριζομαι!!

Κουκλες παω να βαλω το ουτρο και τα λεμε σε δυο ωριτσες! Φιλάκια!

Απαπαπα γλωσσοκοπανες ποσα ειπατε πια?Διαβαζω διαβαζω και τελειωμω δεν εχετε πρωινιατικα.Μην κοιτατε την ωρα για εμενα που ανοιγω το ενα ματι στις 10 και το αλλο στις 11 ειναι ακομα αγρια χαραματα χαχαχα.Ευτυχως που και το παιδι μου μου εμοιαξε σε αυτο και ξυπναμε μαζι ΑΛΛΑ για να γινει αυτο περασα και 26 μηνες αυπνιας βεβαιως βεβαιως...Μανουλες κοιμηθητε τωρα που μπορειτε γιατι μετα τα ζουζουλα θα εχουν κεφια!!!

Μολις ηρθα στην δουλεια και μεχρι να σας διαβασω ηπια τον μισο καφε μου!!!

Να καλωσορισω τα καινουργια κοριτσια με την σειρα μου και να τους πω πως αφου μπηκατε εδω γκαστρωμενες θα φυγετε σιγουρακι!!!

Μαριετα ποτε θα πας να δεις την κουκκιδα σου?Ασε που με τετοια χοριακη θα ειναι τερααααστια!!!

Ευαγγελια μου αφου σε χαλαρωσε ο ομοιοπαθητικος τοσο πολυ εισαι σε καλο δρομο.Μακαρι να μην χρειαστουν οι 4 μηνες αλλα και παλι σιγα δεν ειναι πολυ καιρος...

Νατασσα τρελιαρα του εδωσες και καταλαβε χθες?

Κι εγω εκανα το κατα δυναμην και ελπιζω σημερα που θα παω στον γιατρο να μου κανει υπερηχο να μην μου πει ελα αυριο για σπερματεγχυση γιατι θα την κατσουμε παλι...

Σημερα εγω ειμαι στην 12 μερα και ελπιζω να εχω αρκετα αυγουλακια και σε ικανοποιητικο μεγεθος...Για Πεμπτη την κοβω την υποθεση οποτε θα εχουν περασει και 3 μερες απο την τελευταια επαφη αρα θα ειμαστε καλα απο σπερμα ελπιζω!!

Σισσακι εσυ ποτε θα πας για να δουμε αν θα ειμαστε μαζι γιατι και η Μαρια ς σημερα θα παει οποτε το βραδυ θα εχουμε νεα να σας πουμε...

Γεωργια μου ολα καλα λοιπον και αφου ο γιατρος σου δεν ανησυχει εμεις ειμαστε ακομα πιο κουλ πλεον!!!!

Λια μου ελπιζω μετα τα χθεσινα νεα να ανεβηκε η ψυχολογια σου ε?Γιατι αυτο το γαργαληστικο σου γελιο ειναι κριμα να το στερεις απο την ανθρωποτητα!!!

Τινακι και παπακι ετσι ετσι να φουσκωνετε και να ομορφαινετε και οι 2 σας!!!

Κατερινακι για πες εγινε τιποτα συνταρακτικο απο το πρωι?

Μεχρι εδω θυμαμαι τα υπολοιπα εν συνεχεια φιλακια~~

ασπα μου σημερα κανω υποστηριξη στις εγκυμονουσες μας...νανι, μαμ και νανι .... χτες κοιμηθηκα πολυ αργα και σημερα εχει και την δροσουλα του οποτε ακομα και φαγητο εφαγα στο κρεβατι...το αγορι μου εκτελει χρεη υπηρετη σημερα...

Καλως την Ασπασουλα την αλλη Τεταρτη θα παω για υπερηχο να δουμε το σακο, εσενα ειναι μεγαλος ο κυκλος σου γι' αυτο θα πας 12η για υπερηχο?

μαριεττα...τον σακο....τους σακους....θα δουμε, θα δουμε....

ελπιζω να μην καπνιζεις τωρα που εμαθες τα νεα ε???????? κανονισεεεεεεε

τι κανουν τα αλλα τα κοριτσια???

Μαριετα πες μου οτι σηκωθηκες για να φας!!!!!!μηπως το μαγειρεψες κιολας εκεινη την ωρα ρε τρελοκομειο??

Ευαγγελια ας παρει και 10 μηνες αμα ειναι να κανει δουλεια και να δεις αποτελεσμα!μην το σκεφτεσαι καν!!

Κατερινιω ακομα διαβαζεις?????????!!!!φτου παναθεμα μας, τι γλωσσοκοπανες ειμαστε!!!!!

εσυ εκανες πουλακι μου σεξακι και εισαι μεσα στην καλη χαρα σημερα ε? κι εγω βαριεμαι λιγο, μηπως να κανω κι εγω να χαλαρωσω....εχω 2 ωρες ξυπνια, επιβαλλεται σεξακι και υπνος.... στο μεταξυ εχω ακομα πονακια στην ωοθηκη και ξεκινανε και πονακια περιοδου...μπορει να μου ερθει και λιγο νωριτερα λογω υστεροσκοπησης φανταζομαι...μωρε αιντε που το συζηταω κιολας...αν θελει ας ερθει αν δεν θελει ας μην ερθει..οχι που θα κατσω να πεθανω για πραγματα που δεν κανονιζω εγω!!!

για πες τι διατροφη σου εδωσε?

εγω μολις εφαγα φασολαδα εκανα σημερα κρεας κρεας το βαρεθηκα οππτε οσπρια σημερα .

γιατι εχεις εμετους κτλ?

παπακι η διατροφη ειναι η εξης...πρωινο γαριδακια, δεκατιανο πακοτινια, μεσημεριανο φουντουνια και μια φετα μαυρο ψωμι, απογευματινο πατατακια με ριγανη και ενα μηλο και για βραδυνο 1λιτρο μπυρα με τυρογαριδακια γιγας!!!

καλε τις διατροφες δεν της εχουμε για να τις κοιταμε αλλα για να τις κανουμε!!! μια χαρα η φασολαδιτσα σου, ωραιο φαγητο και τραβαει και ο καιρος!! ε αμα βαρεθηκες το κρεας, κανε κανενα λαδερο φαγακι οπως γεμιστα, μαλλον δωσε παραγγελια εσυ καναπε! ποτε εχεις παλι υπερηχο???

μαριεττα δεν της στελνεις ακριβως την διατροφη εγκυμοσυνης που σου εδωσε ο γιατρος να δουμε μηπως της αρεσει και την βγαλει απο το διλημμα τι θα φαμε σημερα......

ευαγγελια μου ολα θα πανε πολυ καλα με την ομοιοπαθητικη..σε ακουσα πολυ χαρουμενη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη γι αυτο!!!!

τινκερ αντε να μας πεις τι σου ειπε ο γιατρος σου να ησυχασουμε γιατι μας εχεις ανησυχησει παρα πολυ, να το ξερεις! ο εντονος τροπος μου χθες ηταν λογω του οτι βλεπω μια χαρα κοπελα να εχει κυριαρχηθει απο το αγχος και να ταλαιπωρει τον οργανισμο της....ειπαμε...το τοσο αγχος ειναι η μεγαλυτερη αντισυλληψη.... και καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος...ισως να ειμαστε το μοναδικο φορουμ που εχουμε τοσες εγκυμοσυνες με φυσικο τροπο οταν οι συνθηκες μονο επιτυχια δεν αναμενοταν να φερουν......ο θεος μας στελνει καποια μηνυματα πολλες φορες...κριμα δεν ειναι να φοραμε μαυρα γυαλια εκεινη την ωρα?

λολιτακι μου μουτς μουτς μουτς....

μαρια ν τι εκανες τελικά? πως πηγαν τα πραγματα??

μαρια σταρ γκιουλιβερ πως εισαι σημερα????

γεωργια μου ποτε θα πας για υπερηχο κοριτσαρα μου? η μανουλα σου ειναι καλυτερα?

σισσυ η τινκερ ειναι μακρυα και γλυτωνει το ξυλο, εσυ κανονισε να μετραμε τα εξτε.....οποτε ειναι να ερθει η περιοδος σου θα ερθει, οποτε ειναι να κανεις την διαδικασια θα την κανεις με επιτυχια και αν απο τωρα σκεφτεσαι πως θα κλαις τα χριστουγεννα λογω περιοδου μην πας καθολου!!!! καλα, με την μαριεττα βρεθηκαμε την ιδια μερα της σπερματεγχυσης και τωρα 8732!!! ειδες πως ηταν....για συνελθε κι εσυ!!!!!

που εισαι ρε λια γαμωτο???? θα με τρελανουν σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τινακι....εισαι εγκυουλα...οχι κουραση και ταλαιπωρια γιατι οι αλλες δεν ερχονται στην δουλεια....εχεις 2 ψυχουλες να προστατευσεις εσυ!!!!!

ποιες ξεχασα???? (μαλλον ποιες ειναι οι τυχερες που δεν εχω περιλαβει ακομα)

αντε ρε σας αγαπαω!!!!!!!!!!!!!

1611031axjx4l9yzv.gif

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...