Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια πραγματικα ποσα γραψατε πρωι πρωι! Ξυπνησα στις 6 εφαγα μετα κοιμηθηκα μετα μιλησα με το Ολγακι και χαρηκα πολυ που το ακουσα και κλωσαει μια χαρα.

Μαρακι Σταρ περιμενουμε νεα σου να μας πεις τι σου ειπε ο γιατρος? Τι ηταν αυτο με το αιτημα φιλιας θα με τρελανεις το κοιτουσα μια ωρα και δεν καταλαβαινα!:confused:

Μαρακι ν και απο σενα περιμενουμε νεα αντε μπητε να μας πειτε!

Νατασουλα γλεντησε το και για μενα που πειναω και δεν μπορω να φαω κοκο χιχι!:tongue:

Ενιο καλως ηρθες κοριτσι εγω ειμαι αυτη που ο αντρας μου εχει προστατιτιδα και που τωρα στην 2η σπερ/ση με πολυ χαλια σπερμα εμεινα εγκυος επομενως ολα γινονται αρκει να το πιστευεις και να μην εχεις αγχος.

Ευαγγελια μου σημασια εχει να σου εμπνεει εμπιστοσυνη ο γιατρος και ολα θα πανε τελεια και θα ηρεμησει και το κορμακι σου για να υποδεχτει το μωρακι σας!

Σισσυ, Τινκερ, Κατερινα, Γεωργια, Παπακι, Τινα, Μινα νι, Λια, Μαρια ς, Ασπα καλημερα και ματσ μουτς!!

Καλημερα κοριτσια πραγματικα ποσα γραψατε πρωι πρωι! Ξυπνησα στις 6 εφαγα μετα κοιμηθηκα μετα μιλησα με το Ολγακι και χαρηκα πολυ που το ακουσα και κλωσαει μια χαρα.

Μαρακι Σταρ περιμενουμε νεα σου να μας πεις τι σου ειπε ο γιατρος? Τι ηταν αυτο με το αιτημα φιλιας θα με τρελανεις το κοιτουσα μια ωρα και δεν καταλαβαινα!:confused:

Μαρακι ν και απο σενα περιμενουμε νεα αντε μπητε να μας πειτε!

Νατασουλα γλεντησε το και για μενα που πειναω και δεν μπορω να φαω κοκο χιχι!:tongue:

Ενιο καλως ηρθες κοριτσι εγω ειμαι αυτη που ο αντρας μου εχει προστατιτιδα και που τωρα στην 2η σπερ/ση με πολυ χαλια σπερμα εμεινα εγκυος επομενως ολα γινονται αρκει να το πιστευεις και να μην εχεις αγχος.

Ευαγγελια μου σημασια εχει να σου εμπνεει εμπιστοσυνη ο γιατρος και ολα θα πανε τελεια και θα ηρεμησει και το κορμακι σου για να υποδεχτει το μωρακι σας!

Σισσυ, Τινκερ, Κατερινα, Γεωργια, Παπακι, Τινα, Μινα νι, Λια, Μαρια ς, Ασπα καλημερα και ματσ μουτς!!

Ολα θα πανε καλα για ολες μας Μαριετακι μου!

Η Μαρια ν πριν καμια ωρα που μιλησα μαζι της ηταν ακομη στην αναμονη και επινε νερακια λογικα θα εχει τελειωσει τωρα το κοριτσακι μας θα μας πει τα νεακια της οταν γυρισει!

Απαπαπα γλωσσοκοπανες ποσα ειπατε πια?Διαβαζω διαβαζω και τελειωμω δεν εχετε πρωινιατικα.Μην κοιτατε την ωρα για εμενα που ανοιγω το ενα ματι στις 10 και το αλλο στις 11 ειναι ακομα αγρια χαραματα χαχαχα.Ευτυχως που και το παιδι μου μου εμοιαξε σε αυτο και ξυπναμε μαζι ΑΛΛΑ για να γινει αυτο περασα και 26 μηνες αυπνιας βεβαιως βεβαιως...Μανουλες κοιμηθητε τωρα που μπορειτε γιατι μετα τα ζουζουλα θα εχουν κεφια!!!

Μολις ηρθα στην δουλεια και μεχρι να σας διαβασω ηπια τον μισο καφε μου!!!

Να καλωσορισω τα καινουργια κοριτσια με την σειρα μου και να τους πω πως αφου μπηκατε εδω γκαστρωμενες θα φυγετε σιγουρακι!!!

Μαριετα ποτε θα πας να δεις την κουκκιδα σου?Ασε που με τετοια χοριακη θα ειναι τερααααστια!!!

Ευαγγελια μου αφου σε χαλαρωσε ο ομοιοπαθητικος τοσο πολυ εισαι σε καλο δρομο.Μακαρι να μην χρειαστουν οι 4 μηνες αλλα και παλι σιγα δεν ειναι πολυ καιρος...

Νατασσα τρελιαρα του εδωσες και καταλαβε χθες?

Κι εγω εκανα το κατα δυναμην και ελπιζω σημερα που θα παω στον γιατρο να μου κανει υπερηχο να μην μου πει ελα αυριο για σπερματεγχυση γιατι θα την κατσουμε παλι...

Σημερα εγω ειμαι στην 12 μερα και ελπιζω να εχω αρκετα αυγουλακια και σε ικανοποιητικο μεγεθος...Για Πεμπτη την κοβω την υποθεση οποτε θα εχουν περασει και 3 μερες απο την τελευταια επαφη αρα θα ειμαστε καλα απο σπερμα ελπιζω!!

Σισσακι εσυ ποτε θα πας για να δουμε αν θα ειμαστε μαζι γιατι και η Μαρια ς σημερα θα παει οποτε το βραδυ θα εχουμε νεα να σας πουμε...

Γεωργια μου ολα καλα λοιπον και αφου ο γιατρος σου δεν ανησυχει εμεις ειμαστε ακομα πιο κουλ πλεον!!!!

Λια μου ελπιζω μετα τα χθεσινα νεα να ανεβηκε η ψυχολογια σου ε?Γιατι αυτο το γαργαληστικο σου γελιο ειναι κριμα να το στερεις απο την ανθρωποτητα!!!

Τινακι και παπακι ετσι ετσι να φουσκωνετε και να ομορφαινετε και οι 2 σας!!!

Κατερινακι για πες εγινε τιποτα συνταρακτικο απο το πρωι?

Μεχρι εδω θυμαμαι τα υπολοιπα εν συνεχεια φιλακια~~

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Μα και βεβαια περιμενουμε τα νεα απο την Μαρια v!!!Που εισαι βρε κοριτσι μπες να μας πεις τα ωραια!!!

Σταρ μου φιλακια.Ασε κι εγω μια ωρα τα κοιτουσα αυτο που μου εστειλες σαν την Μαριεττα...

bKtop2.png8BRwp3.png

Α ωραια αρα διπλα διπλα παμε!!!

Απλά εγω έχω 30αρη κύκλο..βέβαια μου κάνει κ κάτι 28 κ κάτι 32.. Εχω περίοδο με προσωπικότητα!! Ερχεται οπότε θέλει εκείνη..σημερα είμαι 8 η μέρα και απ οτι νομίζω με βλέπω να κανω σπερματεγχυση Τρίτη με Τετάρτη.. Καταλαβαίνεις οτι τ αποτελέσματα θα τα πάρω η Χριστούγεννα η την επόμενη! Αυτός ειναι ο μονοσ ανασταλτικος παράγοντας..που θα γιορτάζω και θα κλαίω για την περίοδο! Αφού μπήκα στο χορό όμως θα χορεψω..194904olsgis3xqe.gif

Απλά εγω έχω 30αρη κύκλο..βέβαια μου κάνει κ κάτι 28 κ κάτι 32.. Εχω περίοδο με προσωπικότητα!! Ερχεται οπότε θέλει εκείνη..σημερα είμαι 8 η μέρα και απ οτι νομίζω με βλέπω να κανω σπερματεγχυση Τρίτη με Τετάρτη.. Καταλαβαίνεις οτι τ αποτελέσματα θα τα πάρω η Χριστούγεννα η την επόμενη! Αυτός ειναι ο μονοσ ανασταλτικος παράγοντας..που θα γιορτάζω και θα κλαίω για την περίοδο! Αφού μπήκα στο χορό όμως θα χορεψω..194904olsgis3xqe.gif

Αντε ρε χαζο που θα κλαις για την περιοδο...Κοιτα μην κλαις απο την χαρα σου για το θετικο τεστ!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Καλως την Ασπασουλα την αλλη Τεταρτη θα παω για υπερηχο να δουμε το σακο, εσενα ειναι μεγαλος ο κυκλος σου γι' αυτο θα πας 12η για υπερηχο?

Αναλογα με τα κεφια του απο 28-30 με παει τον τελευταιο καιρο.Εγω την κλομιφαινη την παιρνω βαση κυκλου απο την 5η-9η μερα και παω για υπερηχο την 12η ή την 13η μερα ετσι μου εχει πει ο ντοκ.Την προηγουμενη φορα ειχα παει την 12 και το ενα και καλο ωαριο μου ηταν 14,5 χιλιοστα και την 14η που ξαναπηγα ηταν ετοιμο να σκασει και γι'αυτο το απογευμα της ιδιας μερας καναμε και την σπερματεγχυση.Ελπιζω να εχω καλυτερα νεα το βραδυ...

bKtop2.png8BRwp3.png

Και κατι ακομα την προηγουμενη φορα δεν εκανα ενεση οπως εχω διαβασει πως κανατε οι περισσοτερες για να σπασει το ωαριο.Λεω σημερα να του την ζητησω αν και ο δικος μου ο γιατρος ειναι λιγομηλητος σε τετοια θεματα γιατι ξερει οτι ψαχνω στο ιντερνετ και ολο με μαλωνει.Στην εγκυμοσυνη ειχε πει στον αντρα μου να μου το κοψει στο σπιτι...

bKtop2.png8BRwp3.png

Απαπαπα γλωσσοκοπανες ποσα ειπατε πια?Διαβαζω διαβαζω και τελειωμω δεν εχετε πρωινιατικα.Μην κοιτατε την ωρα για εμενα που ανοιγω το ενα ματι στις 10 και το αλλο στις 11 ειναι ακομα αγρια χαραματα χαχαχα.Ευτυχως που και το παιδι μου μου εμοιαξε σε αυτο και ξυπναμε μαζι ΑΛΛΑ για να γινει αυτο περασα και 26 μηνες αυπνιας βεβαιως βεβαιως...Μανουλες κοιμηθητε τωρα που μπορειτε γιατι μετα τα ζουζουλα θα εχουν κεφια!!!

Μολις ηρθα στην δουλεια και μεχρι να σας διαβασω ηπια τον μισο καφε μου!!!

Να καλωσορισω τα καινουργια κοριτσια με την σειρα μου και να τους πω πως αφου μπηκατε εδω γκαστρωμενες θα φυγετε σιγουρακι!!!

Μαριετα ποτε θα πας να δεις την κουκκιδα σου?Ασε που με τετοια χοριακη θα ειναι τερααααστια!!!

Ευαγγελια μου αφου σε χαλαρωσε ο ομοιοπαθητικος τοσο πολυ εισαι σε καλο δρομο.Μακαρι να μην χρειαστουν οι 4 μηνες αλλα και παλι σιγα δεν ειναι πολυ καιρος...

Νατασσα τρελιαρα του εδωσες και καταλαβε χθες?

Κι εγω εκανα το κατα δυναμην και ελπιζω σημερα που θα παω στον γιατρο να μου κανει υπερηχο να μην μου πει ελα αυριο για σπερματεγχυση γιατι θα την κατσουμε παλι...

Σημερα εγω ειμαι στην 12 μερα και ελπιζω να εχω αρκετα αυγουλακια και σε ικανοποιητικο μεγεθος...Για Πεμπτη την κοβω την υποθεση οποτε θα εχουν περασει και 3 μερες απο την τελευταια επαφη αρα θα ειμαστε καλα απο σπερμα ελπιζω!!

Σισσακι εσυ ποτε θα πας για να δουμε αν θα ειμαστε μαζι γιατι και η Μαρια ς σημερα θα παει οποτε το βραδυ θα εχουμε νεα να σας πουμε...

Γεωργια μου ολα καλα λοιπον και αφου ο γιατρος σου δεν ανησυχει εμεις ειμαστε ακομα πιο κουλ πλεον!!!!

Λια μου ελπιζω μετα τα χθεσινα νεα να ανεβηκε η ψυχολογια σου ε?Γιατι αυτο το γαργαληστικο σου γελιο ειναι κριμα να το στερεις απο την ανθρωποτητα!!!

Τινακι και παπακι ετσι ετσι να φουσκωνετε και να ομορφαινετε και οι 2 σας!!!

Κατερινακι για πες εγινε τιποτα συνταρακτικο απο το πρωι?

Μεχρι εδω θυμαμαι τα υπολοιπα εν συνεχεια φιλακια~~

Γεια σου ρε Ασπα τσιφτισσα και καραμπουζουκλου!!!ασε τωρα το σπερμα να ξεκουραστει και παμε δυνατα!!!!!!

τι κανουν τα αλλα τα κοριτσια???

Μαριετα πες μου οτι σηκωθηκες για να φας!!!!!!μηπως το μαγειρεψες κιολας εκεινη την ωρα ρε τρελοκομειο??

Ευαγγελια ας παρει και 10 μηνες αμα ειναι να κανει δουλεια και να δεις αποτελεσμα!μην το σκεφτεσαι καν!!

Κατερινιω ακομα διαβαζεις?????????!!!!φτου παναθεμα μας, τι γλωσσοκοπανες ειμαστε!!!!!

http://www.coastscience.com/products/coast-reproductive-male-fertility-supplement-mfs/

To site ειναι αυτο! Σας τις ειχα πει κ στο παρελθον, αλλα δεν ηξερα αποτελεσματα! Ο γιατρος μας , μας τις προτεινε και μας ειπε οτι ειτε δεν θα κανουν τιποτα απολυτως ειτε θα δουμε τεραστια διαφορα! Ευτυχως εμεις ανηκουμε στην δευτερη περιπτωση! Η τιμη τους ειναι "δηλητηριο" αλλα για μενα αξιζε το καθε λεπτο του ευρω που εδωσα! Πηραμε την αγωγη του ενος μηνα και αυτην την διαφορα την ειδαμε μονο με αυτην την αγωγη!

καλε φτηνο ειναι!!!να παρουμε 5-6!!!μονο 97 δολλαρια!!!!θα τις παρω ομως και αμα δεν τις παρει μονος του, θα τις μορφοποιησω σε υποθετα!!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...