Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

α καλα κιρσοκηλη καναμε κι εμεις πριν 2 χρονια καλα πηγε αλλα οχι τοσο οσο θα θελαμε.δε μας σταματαει τιποτα σας λεω.ειδικα που αυτο το μηνα θα ειμαστε free απο ορμονες και θεραπειες θα γινει χαμος σας λεω.;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευτυχως εμεις δεν εχουμε κιρσοκηλη φιου!κανατε χειρουργειο γι'αυτο?

Τι ειναι αυτη η προστατιτιδα ρε γμτ...Θεμα για πολλους απο οτι καταλαβα:rolleyes: Λεμε να δωσουμε μια ευκαιρια στην αγωγη του ουρολογου κ αν δεν δουμε προκοπη βλεπουμε πως θα συνεχισουμε. Αλλωστε αυτος μας ειπε οτι θελει κανα 4μηνο για να ξεπεραστει το προβλημα:?

Για την βλενη που λες υπαρχουν βιταμινες που βοηθανε πολυ.Αν τις θυμηθω θα στο γραψω!Παντως απο οτι θυμαμαι βοηθαει κ ο χυμος γκρειπρουτ αν δεν το εχεις δοκιμασει!

απο τον επομενο κυκλο θα ξεκινησω βιταμινες γιατι δεν προλαβα τωρα.:P:p:pκαι θα πιω και τους χυμους μου!!!

η χρονια προστατιτιδα δεν περναει με αγωγη ευκολα απλα ηρεμει ανα διαστηματα. δεν θελω να σ' απογοητευω και μακαρι να περασει με αγωγη. βασικα δεν θελει αγχος!το κυριοτερο!!! παντως να ξερεις οτι διαβασα οτι η ομοιοπαθητικη εχει φοβερα αποτελεσματα στην προστατιτιδα. αντε να δουμε...

Ορμα Αλεξουλι κ τα κοκκαλα δικα σου!!!

Νατασουλα ξερω οτι ειναι δυσκολο θεμα η προστατιτιδα...Δυστυχως.Μακαρι να πιασει η θεραπεια του γιατρου!οσο για ομοιοπαθητικη, εγω προσωπικα δεν θα εκανα ποτε ειμαι πιο πολυ της κλασσικης ιατρικης.

Μακαρι σε σας να φερει τα επιθυμητα αποτελεσματα!!!

Σας αφηνω κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ για την παρεα κ τις πολυτιμες πληροφοριες!

8sqJp3.png

Νατασσα μου κοιταξε το αυτο! Το ειχε πει και η προφεσορα γεωργια! Μην ξεχνιομαστε! Εχει δικιο η evio!!

ναι αυτο ειναι και το εχω γραψει. σε αυτον τον κυκλο δεν προλαβα ρε συ να τις παρω. ημουν ηδη στη 10η μερα οταν μου το ειπε η γιατρεσσα Γεωργια και ειπα απο τον επομενο μηνα.

α ρε ΛΟΛΙΤΑ ΚΛΩΣΣΟΜΑΝΑ!!!!!!!!!!αντε και μας κρατας σε αγωνια και εσυ!!!

Διαφημίσεις

α καλα κιρσοκηλη καναμε κι εμεις πριν 2 χρονια καλα πηγε αλλα οχι τοσο οσο θα θελαμε.δε μας σταματαει τιποτα σας λεω.ειδικα που αυτο το μηνα θα ειμαστε free απο ορμονες και θεραπειες θα γινει χαμος σας λεω.;)

ρε alexouli τι συμπτωση!!πριν απο 2 χρονια και εμεις την καναμε. εμεις ειδαμε καλα αποτελεσματα σχετικα. απο κει που δεν ειχε σχεδον τιποτα τωρα εχουμε εκατομμυρια. σιγα μη μας σταματησει κανεις!!!!!!!!!τωρα που πηραμε φορα!!!!!!!!!!!!!!

lolita με το καλο να προσεχεις τωρα.natasoula μια απο τα ιδια κι εσεις;εμεις προ επεμβασης η κινητικοτητα ηταν 4% και τωρα στο τελευταιο σπεμοδιαγραμμα πριν τη σπερμ εφτασε 43%.καλα ειμαι δε λεω,το σουλουπωσαν οσο μπορουσαν για τη σπερμ και το φτασανε 75%.αλλα ειμασταν ατυχοι.δεν πειραζει ομως.εμενα συνεχιζει και παιρνει καρνιτινη και βιταμινη ε νομιζω;α και τι ειναι αυτα τα αμερικανικα που γραψατε;βαλτε μου 2 κιλα κι απο αυτο.;)μπορουμε να τα παρουμε αφοβα βιταμινες ειναι;

Βιταμινες ναι! Μπες στο site και γραφει αναλυτικα τι περιεχουν! Παιρνει 2 χαπια το πρωι κ 2 το βραδυ! Τα υπολοιπα που παιρνει τα κοβει ομως μην παθει και καμια υπερβιταμινωση! Τουλαχιστον ετσι εκανα εγω στον δικο μου κ πετυχε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

lolita με το καλο να προσεχεις τωρα.natasoula μια απο τα ιδια κι εσεις;εμεις προ επεμβασης η κινητικοτητα ηταν 4% και τωρα στο τελευταιο σπεμοδιαγραμμα πριν τη σπερμ εφτασε 43%.καλα ειμαι δε λεω,το σουλουπωσαν οσο μπορουσαν για τη σπερμ και το φτασανε 75%.αλλα ειμασταν ατυχοι.δεν πειραζει ομως.εμενα συνεχιζει και παιρνει καρνιτινη και βιταμινη ε νομιζω;α και τι ειναι αυτα τα αμερικανικα που γραψατε;βαλτε μου 2 κιλα κι απο αυτο.;)μπορουμε να τα παρουμε αφοβα βιταμινες ειναι;

αλεξία μου, πάμε δυνατά για την επόμενη προσπάθεια!!!

εμείς έχουμε τα εκατομμύρια αλλά πριν ένα χρόνο η κινητικότητα ήταν 0% k to fast kai to slow το σεπτέμβριο ήταν 28.3% to fast, 41.6 to slow!!!με βιταμίνες μόνο ό γιατρός μας είχε αποκλείσει τη κιρσοκήλη..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κοριτσαρες καλημερα!

evio καλως μας ηρθες εχεις κι εσυ διαφορα θεματακια αλλα ευχομαι να τα ξεπερασεις και να γινεις συντομα μανουλα!

Εγω πηγα στον ομοιοπαθητικο σημερα!Μου ειπε πως αν βιαζομαι δεν μπορει να με βοηθησει αν δεν βιαζομαι θα κανουμε μια θεραπεια 4 μηνες.Μου ειπε οπως ειναι προς τιμην του γιατρου μου που αφηνει χρονο στον οργανισμο και στην ψυχολογια να τονωθουν και πως το στρες ειναι αιτια υπογονιμοτητας στα περισσοτερα ζευγαρια σημερα...Επισης αν συνεχισω τις ενεσεις θα βγαλω κι αλλες κυστες στο στηθος ενω με την δικη του μεθοδο μπορει να φυγουν κι αυτες που εχω ηδη...

Μου εβγαλε μια απιστευτη σιγουρια και εμπιστοσυνη που ειπα το οκ.Θα παρω τα ομοιοπαθητικα που μου εγραψε θα κανω και την διατροφη,θα ηρεμησω θα κανω οργανικη και ψυχολογικη αποτοξινωση και αν θελει ο Θεος μετα θα ερθει και το νινακι.

Σας φιλω γλυκα ολες !

Καλημέρα σε ολες!!! Θα σας διαβάσω με την ηρεμία μου διότι είστε και λαλιστατες ζωη να έχετε, (τι πίνετε άραγε καοτονικ ;;;;) και θα σας γράψω μετα τα νεα μου τα οποία βέβαια δεν εχουν διαφορα βέβαια απο τα χθεσινά, αλλα κάθε φορα που το λέω αυτο ολο και κάτι γίνεται.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...