Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

οχι σισσακι μου δεν το έχω πεί σε κανέναν, μονο στη μανούλα μου κρυφα μην ζηλέψει ο αντρούλης μου και το πεί και στη δική του και σε έσας εννοείται!!

φοβάμαι να το πώ εξαιτίας της παλλίνδρομης που είχα, τότε το είχα πεί σε όλους και μετά ηταν πολύ δύσκολο για μένα που με ρωτούσαν όλοι τι και πώς....ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά και θα το πώ μετά τις 12 εβδομάδες

Θα κλεισεισ τους 4 κ μετά να το πεις.... Εκεί που θα αρχίσει να φαίνεται η κοιλιτσα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Νατασσα!ευχαριστω για τα καλωσορισματα!

Ναι ναι οσο το συζηταω εδω μαζι σας τοσο περισσοτερο καταληγω οτι πρεπει να δωσουμε κ μια ευκαιρια και στην τεχνιτη γονιμοποιηση.Που θα παει, θα μας κατσει κ εμας καποτε!

Εσυ σε τι φαση βρισκεσαι?

Μπραβο βρε κοριτσια που εργαζεστε!Εμενα με εχει φαει η ανεργεια:rolleyes:

καλως ηρθες στο κλαμπ τις χρονιας βακτηριακης προστατιτιδας!!εμεις ειχαμε και θεμα με κιρσοκηλη. ευτυχως αυτο ξεπεραστηκε αλλα εμεινε η προστατιτιδα. εγω απο την αλλη δεν εχη αρκετω βλεννη. αν ειχα, ισως να ημουν και εγκυος ηδη. ασε τις αντιβιωσεις και ξεκινηστε βιταμινες μη σου πω και ομοιοπαθητικη. εμεις εκει θα καταληξουμε.

http://www.coastscience.com/products/coast-reproductive-male-fertility-supplement-mfs/

To site ειναι αυτο! Σας τις ειχα πει κ στο παρελθον, αλλα δεν ηξερα αποτελεσματα! Ο γιατρος μας , μας τις προτεινε και μας ειπε οτι ειτε δεν θα κανουν τιποτα απολυτως ειτε θα δουμε τεραστια διαφορα! Ευτυχως εμεις ανηκουμε στην δευτερη περιπτωση! Η τιμη τους ειναι "δηλητηριο" αλλα για μενα αξιζε το καθε λεπτο του ευρω που εδωσα! Πηραμε την αγωγη του ενος μηνα και αυτην την διαφορα την ειδαμε μονο με αυτην την αγωγη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Γεια σου Λολιτα!

Λαπαροσκοπηση πρεπει να γινει επειδη στην σαλπιγγο κ οι δυο ηταν κλειστες.Η μια ανοιξε με το σκιαγραφικο αλλα παλι φαινεται στενη κ η αλλη παραμενει κλειστη στο "περικωδωνικο στομιο"(γραφει) και ειναι κ περιτυλιγμενη.Οποτε πρεπει να γινει η λαπαροσκοπηση καταρχας για να δουμε αν δουλευει η μια κ τι πρεπει να γινει με την αλλη (κ αν δεν διορθωνεται εγω θελω να αφερεθει γιατι υπαρχει μεγαλος κινδυνοε εξωμητριου).και να δουμε φυσικα ποιος ειναι ο λογος...ενδομητριωση:confused: συμφυσεις:confused: σαλπιγγιτιδα:confused:

Ειναι πολλα...

Συγνωμη κοριτσια που το ρωταω συνεχεια αλλα δεν διαβασα τι εχετε γραψει μεχρι τωρα:oops::oops:

8sqJp3.png

καλε τι βιταμινες ειναι αυτες????????τις θελω να τον ποτιζω!!!!!!

Νατασουλα θα σου πω τις βιταμίνες που μας έδωσε ο γιατρος κ η doctor Γεωργία μου είχε πει οτι ειναι πολύ καλός συνδυασμός!!

Πρωί: καρνιτινη,αργινινη,βιταμίνη c,q10

Μεσημέρι:ψευδαργυρος,βιταμίνη ε

Βράδυ: καρνιτινη,αργινινη

Διαφημίσεις

αχ sissy μου μακάρι να γινόταν αλλά είναι πολύ δύσκολο,εκοψα τσιγάρο,καφέ και ποτο οποτε τους αποφευγω όλους εδω και ενα μήνα για να μην καταλάβουν κάτι, τώρα που ερχονται γιορτες και θα μαζευτούμε όλοι μαζί σίγουρα θα το καταλάβουν αλλά δεν μπορώ να κάνω κατι...ρώτησα το γιατρό για ταξιδάκι να λέιπαμε αλλά δεν με αφήνει

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

http://www.coastscience.com/products/coast-reproductive-male-fertility-supplement-mfs/

To site ειναι αυτο! Σας τις ειχα πει κ στο παρελθον, αλλα δεν ηξερα αποτελεσματα! Ο γιατρος μας , μας τις προτεινε και μας ειπε οτι ειτε δεν θα κανουν τιποτα απολυτως ειτε θα δουμε τεραστια διαφορα! Ευτυχως εμεις ανηκουμε στην δευτερη περιπτωση! Η τιμη τους ειναι "δηλητηριο" αλλα για μενα αξιζε το καθε λεπτο του ευρω που εδωσα! Πηραμε την αγωγη του ενος μηνα και αυτην την διαφορα την ειδαμε μονο με αυτην την αγωγη!

Μαρακι θα δούμε το ψαρια πιάσαμε με τη θεραπεία που κάναμε κ θα το πω στο γιατρό μου κ γι αυτές...

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Μαρια ν πολύ καλή επιτυχία, θα γυρίσεις στο σπίτι με εμβρυάκια στην κοιλίτσα σου! Τι καλά!!!!

Τινκ μου τι έγινε με τον γιατρό? Μιλήσατε? Τι σου είπε για το αποτέλεσμα της ca125?

Natasoula βλέπω του έδωσες και κατάλαβε εχθές!!! Μπράβο κοριτσάκι μου!!! Καλά έκανες!!! Αλί σε εμάς.... Μόνο αυτό έχω να πω...

Stardust περιμένουμε νέα από την γονιμοποίηση! Σου ξαναλέω να δεις που και τα 4 θα τα καταφέρουν! Να μην ανησυχείς καθόλου!

Sissaki μου άντε και στα δικά σου κοριτσάκι μου! Να έχουμε σύντομα καλά νέα κι από εσένα!

Τινα μου καλή σου μέρα!

Evio καλωσήρθες κοριτσάκι μας κι εσύ στην παρέα μας! Πόσο καιρό προσπαθείτε? Λαπαροσκόπιση για πιο λόγο πρέπει να κάνεις?

καλημερα λολιταρα!!!!κανω παναθεμα με για ολες σας!!πως εισαι εσυ???

αχ sissy μου μακάρι να γινόταν αλλά είναι πολύ δύσκολο,εκοψα τσιγάρο,καφέ και ποτο οποτε τους αποφευγω όλους εδω και ενα μήνα για να μην καταλάβουν κάτι, τώρα που ερχονται γιορτες και θα μαζευτούμε όλοι μαζί σίγουρα θα το καταλάβουν αλλά δεν μπορώ να κάνω κατι...ρώτησα το γιατρό για ταξιδάκι να λέιπαμε αλλά δεν με αφήνει

Τινα μου προσπαθησε και βρες αλλες δικαιολογιες, του στυλ, το κοψα το τσιγαρο γιατι μου φαγε την τσεπη, εκοψα τον καφε γιατι ειχα αυπνιες και τετοια!! Θα σου βρουμε κ αλλες αν θες! Κρατα το μυστικο οσο εσυ κ ο αντρουλης σου θελετε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα κοριτσια ευχαριστω για τα καλα σας λογια πριν λιγες μερες.αντε η επομενη ισως να ειναι η τυχερη μας.να σας ρωτησω και κατι;εγω μετα τη σπερμ εβαζα κολπικα τζελ προγεστερονης.μετα το αρνητικο αποτελεσμα μου ειπε η γυναικολογος να το σταματησω και σε 2-3 ημερες θα ερχοταν η σιχαμενη.τελευταια φορα το εβαλα παρεσκευη πρωι μετα πηγα για χοριακη και μετα μιλησα με τη γιατρο.ελα μου ντε που εμενα μου ηρθε παρασκευη βραδυ;ειναι νορμαλ αυτο;η γιατρος μου ειπε συμβαινει καμια φορα.τι να πω;τωρα βουρ για το γεναρη.μεσα απο την καρδια μου καλη επιτυχια σε ολα τα κοριτσια.και της εξωσωματικης και των σπερματεγχυσεων.καλα τι γελιο εριξα με τα οργια δε λεγεται:Pφιλακια.

Διαφημίσεις

καλως ηρθες στο κλαμπ τις χρονιας βακτηριακης προστατιτιδας!!εμεις ειχαμε και θεμα με κιρσοκηλη. ευτυχως αυτο ξεπεραστηκε αλλα εμεινε η προστατιτιδα. εγω απο την αλλη δεν εχη αρκετω βλεννη. αν ειχα, ισως να ημουν και εγκυος ηδη. ασε τις αντιβιωσεις και ξεκινηστε βιταμινες μη σου πω και ομοιοπαθητικη. εμεις εκει θα καταληξουμε.

Ευτυχως εμεις δεν εχουμε κιρσοκηλη φιου!κανατε χειρουργειο γι'αυτο?

Τι ειναι αυτη η προστατιτιδα ρε γμτ...Θεμα για πολλους απο οτι καταλαβα:rolleyes: Λεμε να δωσουμε μια ευκαιρια στην αγωγη του ουρολογου κ αν δεν δουμε προκοπη βλεπουμε πως θα συνεχισουμε. Αλλωστε αυτος μας ειπε οτι θελει κανα 4μηνο για να ξεπεραστει το προβλημα:?

Για την βλενη που λες υπαρχουν βιταμινες που βοηθανε πολυ.Αν τις θυμηθω θα στο γραψω!Παντως απο οτι θυμαμαι βοηθαει κ ο χυμος γκρειπφρουτ αν δεν το εχεις δοκιμασει!

8sqJp3.png

καλημερα κοριτσια ευχαριστω για τα καλα σας λογια πριν λιγες μερες.αντε η επομενη ισως να ειναι η τυχερη μας.να σας ρωτησω και κατι;εγω μετα τη σπερμ εβαζα κολπικα τζελ προγεστερονης.μετα το αρνητικο αποτελεσμα μου ειπε η γυναικολογος να το σταματησω και σε 2-3 ημερες θα ερχοταν η σιχαμενη.τελευταια φορα το εβαλα παρεσκευη πρωι μετα πηγα για χοριακη και μετα μιλησα με τη γιατρο.ελα μου ντε που εμενα μου ηρθε παρασκευη βραδυ;ειναι νορμαλ αυτο;η γιατρος μου ειπε συμβαινει καμια φορα.τι να πω;τωρα βουρ για το γεναρη.μεσα απο την καρδια μου καλη επιτυχια σε ολα τα κοριτσια.και της εξωσωματικης και των σπερματεγχυσεων.καλα τι γελιο εριξα με τα οργια δε λεγεται:Pφιλακια.

alexouli δεν εχω ιδεα!!!:P:p:p:p αλλα ηθελα να σου πω να μην πτοεισαι!!!παμε δυνατα για την επομενη φορα!!στην τελικη μην ξεχναμε οτι η σπερματεγχυση εχει λιγες απλα πιθανοτητες παραπανω απο τη φυσιολογικη επαφη και αν δεν ειναι αυτον το μηνα θα ειναι τον επομενο!!!!!!!!

Νατασουλα το βρηκα...Για το Evening Primrose Oil λενε οτι βοηθαει να εχεις περισσοτερα γονιμα υγρα.Κοιταξε το ποτε δεν ξερεις τι γινεται!

Νατασσα μου κοιταξε το αυτο! Το ειχε πει και η προφεσορα γεωργια! Μην ξεχνιομαστε! Εχει δικιο η evio!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σου Λολιτα!

Λαπαροσκοπηση πρεπει να γινει επειδη στην σαλπιγγο κ οι δυο ηταν κλειστες.Η μια ανοιξε με το σκιαγραφικο αλλα παλι φαινεται στενη κ η αλλη παραμενει κλειστη στο "περικωδωνικο στομιο"(γραφει) και ειναι κ περιτυλιγμενη.Οποτε πρεπει να γινει η λαπαροσκοπηση καταρχας για να δουμε αν δουλευει η μια κ τι πρεπει να γινει με την αλλη (κ αν δεν διορθωνεται εγω θελω να αφερεθει γιατι υπαρχει μεγαλος κινδυνοε εξωμητριου).και να δουμε φυσικα ποιος ειναι ο λογος...ενδομητριωση:confused: συμφυσεις:confused: σαλπιγγιτιδα:confused:

Ειναι πολλα...

Συγνωμη κοριτσια που το ρωταω συνεχεια αλλα δεν διαβασα τι εχετε γραψει μεχρι τωρα:oops::oops:

Εγώ έκανα εξωσωματική. Την Παρασκευή έγινε η εμβρυομεταφορά και τώρα "κλωσάω". Την επόμενη Τρίτη θα ξέρω!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...