Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ευτυχως δεν λες που κανουμε δουλεια γραφειου και βρισκουμε χρονο να τα πουμε??λες και δεν τα λεμε καθολου...το Σισσακι μονο βλεπω να ζοριζεται!!!!

ΣΤΑΡ ΜΟΥ μη μας ξεχασεις!!!περιμενουμε νεα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τινα ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες!Ηταν να μη βρουμε τα προβληματα ,αφου μπηκαμε στο χορο ομως θα χορεψουμε!Αυτο που δεν θα αντεχα ηταν να μου λεγανε "ανεξηγητη υπογονιμοτητα"...Εκει τι κανεις?Φτου φτου σκορδα!Ολα να πανε τελεια με το σπορακι σου!

Γεια σου Σισυ!Αχ αυτη η συλληψη θα μας τρελανει κανονικα!Πραγματικα οταν ξεκινουσαμε τις προσπαθειες δεν το περιμενα οτι θα φταναμε μεχρι εδω.Αλλιως τα ειχα υπολογισει:mrgreen: Ο δικος μου εχει χρονια βακτηριακη προστατιτιδα, πηρε για 20 μερες αντιβιωση κ τωρα παιρνει κατι αλλα χαπια για υπερπλασια του προστατη για αλλον ενα μηνα και επανελεγχο μετα τις γιορτες.Εχουμε δρομο ακομη αλλα πιστευω οταν θα εχω τελειωσε ι κ εγω με λαπαροσκοπησεις κτλ να εχει διορθωθει κ το δικο του θεμα και να προχωρησουμε κ εμεις!

Καλη επιτυχια με την σπερματεγχυση μεσα απο την καρδια μου!

8sqJp3.png

καλως το κοριτσι!!! λοιπον να πας να κανεις γιατι ποτε δεν ξερεις!!τα πραγματα ειναι ετσι οπως σου τα ειπαν τα κοριτσια παραπανω.και κατι ακομα, εχω φιλη που με 1 σαλπιγγα επιασε παιδι και ο γιατρος της της ελεγε μαλακιες. οποτε μην το σκεφτεσαι καν αυτο. αισιοδοξια και τυχη χρειαζεται!!!

Γεια σου Νατασσα!ευχαριστω για τα καλωσορισματα!

Ναι ναι οσο το συζηταω εδω μαζι σας τοσο περισσοτερο καταληγω οτι πρεπει να δωσουμε κ μια ευκαιρια και στην τεχνιτη γονιμοποιηση.Που θα παει, θα μας κατσει κ εμας καποτε!

Εσυ σε τι φαση βρισκεσαι?

Μπραβο βρε κοριτσια που εργαζεστε!Εμενα με εχει φαει η ανεργεια:rolleyes:

8sqJp3.png

Evio μου εγω δεν ημουν απο τις τυχερες με τη σπερματεγχυση και ετσι προχωρησασε εξωσωματικη, υστερα απο 4 σπερματεγχυσεις! Μια σε φυσικο κυκλο και 3 με φαρμακα! Μην λαμβανεις υποψιν ομως μονο την δικη μου περιπτωση.. Ειδες τα ποσοστα μας εδω μεσα, ειναι καταγεγραμμενα στη λιστα μας ουτως ή αλλως! Μπορει να ειναι σχετικα μικρα αλλα δεν ειναι μηδεν! Το ποτηρι πρεπει να το βλεπουμε μισογεματο και οχι μισοαδειο.. Και τα λεω για να τα ακουσω κ εγω που ολη την περασμενη εβδομαδα ημουν στα πατωματα! Ελπιζω να μην ξαναπαω εκει και να παραμεινω στο υψος μου! Την Πεμπτη θα μου κανουν την εμβρυομεταφορα! Αυτα τα νεα μου! Καλη σου επιτυχια οτι κ αν κανεις! Παντως με τις βιταμινες μας απο αμερικα που μας προτεινε ο γιατρος μας ειδαμε τεραστια διαφορα.. Χθες μου φυγε το μαλλι οταν μου ειπαν οτι το σπερμα του αντρα μου ηταν πιο καλο απο ποτε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Τινα ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες!Ηταν να μη βρουμε τα προβληματα ,αφου μπηκαμε στο χορο ομως θα χορεψουμε!Αυτο που δεν θα αντεχα ηταν να μου λεγανε "ανεξηγητη υπογονιμοτητα"...Εκει τι κανεις?Φτου φτου σκορδα!Ολα να πανε τελεια με το σπορακι σου!

Γεια σου Σισυ!Αχ αυτη η συλληψη θα μας τρελανει κανονικα!Πραγματικα οταν ξεκινουσαμε τις προσπαθειες δεν το περιμενα οτι θα φταναμε μεχρι εδω.Αλλιως τα ειχα υπολογισει:mrgreen: Ο δικος μου εχει χρονια βακτηριακη προστατιτιδα, πηρε για 20 μερες αντιβιωση κ τωρα παιρνει κατι αλλα χαπια για υπερπλασια του προστατη για αλλον ενα μηνα και επανελεγχο μετα τις γιορτες.Εχουμε δρομο ακομη αλλα πιστευω οταν θα εχω τελειωσε ι κ εγω με λαπαροσκοπησεις κτλ να εχει διορθωθει κ το δικο του θεμα και να προχωρησουμε κ εμεις!

Καλη επιτυχια με την σπερματεγχυση μεσα απο την καρδια μου!

Evio μου πίστεψε με καμία μας δεν το περίμενε..απλά να έχεις στο μυαλό σου οτι τα πάντα γίνονται! Απλά θέλει υπομονή και πίστη.. Κάποιες φορές και εγω χάσω το κουράγιο και λέω κουράστηκε αλλά μετά το ξεχνάςω.. Ανθρώπινο ειναι!την λαπαροσκοπηση ποτε θα την κανείς;

Διαφημίσεις

Evio μου εγω δεν ημουν απο τις τυχερες με τη σπερματεγχυση και ετσι προχωρησασε εξωσωματικη, υστερα απο 4 σπερματεγχυσεις! Μια σε φυσικο κυκλο και 3 με φαρμακα! Μην λαμβανεις υποψιν ομως μονο την δικη μου περιπτωση.. Ειδες τα ποσοστα μας εδω μεσα, ειναι καταγεγραμμενα στη λιστα μας ουτως ή αλλως! Μπορει να ειναι σχετικα μικρα αλλα δεν ειναι μηδεν! Το ποτηρι πρεπει να το βλεπουμε μισογεματο και οχι μισοαδειο.. Και τα λεω για να τα ακουσω κ εγω που ολη την περασμενη εβδομαδα ημουν στα πατωματα! Ελπιζω να μην ξαναπαω εκει και να παραμεινω στο υψος μου! Την Πεμπτη θα μου κανουν την εμβρυομεταφορα! Αυτα τα νεα μου! Καλη σου επιτυχια οτι κ αν κανεις! Παντως με τις βιταμινες μας απο αμερικα που μας προτεινε ο γιατρος μας ειδαμε τεραστια διαφορα.. Χθες μου φυγε το μαλλι οταν μου ειπαν οτι το σπερμα του αντρα μου ηταν πιο καλο απο ποτε!

Μαρακι μου πόσο ανέβηκε το ποσοστό από τις βιταμίνες..; Γιατί εμείς την άλλη βδομάδα θα το κάνουμε κ έχω αγωνία! Οχι για μένα τόσο αλλά για μην απογοητευτεί ο ανατρουλης μου...

ευτυχως δεν λες που κανουμε δουλεια γραφειου και βρισκουμε χρονο να τα πουμε??λες και δεν τα λεμε καθολου...το Σισσακι μονο βλεπω να ζοριζεται!!!!

ΣΤΑΡ ΜΟΥ μη μας ξεχασεις!!!περιμενουμε νεα!!!!!!!!

Καλε ειναι δυνατον να σας ξεχασω? αφου πρωτα τα λεω σε εσας και μετα σε αλλους!! Εξαλλου δεν σας εχω μονο για τα οργια.. Εμεις εχουμε και συναισθημα!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τινακι μου στη δουλειά δεν το έχεις πει ε;

οχι σισσακι μου δεν το έχω πεί σε κανέναν, μονο στη μανούλα μου κρυφα μην ζηλέψει ο αντρούλης μου και το πεί και στη δική του και σε έσας εννοείται!!

φοβάμαι να το πώ εξαιτίας της παλλίνδρομης που είχα, τότε το είχα πεί σε όλους και μετά ηταν πολύ δύσκολο για μένα που με ρωτούσαν όλοι τι και πώς....ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά και θα το πώ μετά τις 12 εβδομάδες

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Μαρακι μου πόσο ανέβηκε το ποσοστό από τις βιταμίνες..; Γιατί εμείς την άλλη βδομάδα θα το κάνουμε κ έχω αγωνία! Οχι για μένα τόσο αλλά για μην απογοητευτεί ο ανατρουλης μου...

Σισσυ μου στην τελευταια σπερματεγχυση ειχε συνολικα 6 εκατομμυρια και κινητικοτητα 33%. Στο χθεσινο δειγμα ειχε 20 εκατομμυρια και 60% κινητικοτητα! Ολα τα νουμερα ειναο πριν την οποιαδηποτε επεξεργασια!! Εμεις τετοια κινητικοτητα δεν ειχαμε δει ποτε! Σου λεω μου φυγε το μαλλι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την Πεμπτη θα μου κανουν την εμβρυομεταφορα! Αυτα τα νεα μου! Καλη σου επιτυχια οτι κ αν κανεις! Παντως με τις βιταμινες μας απο αμερικα που μας προτεινε ο γιατρος μας ειδαμε τεραστια διαφορα.. Χθες μου φυγε το μαλλι οταν μου ειπαν οτι το σπερμα του αντρα μου ηταν πιο καλο απο ποτε!

Αχ ολα να πανε τελεια κ να φωλιασουν το/τα μωρακι/α σου οπως πρεπει!Πολυ χαιρομαι που δεν χανεις τις ελπιδες σου αλλα ανθρωποι ειμαστε πεφτουμε καποτε.Το θεμα ειναι να ξανασηκωνομαστε!Κ ο δικος μου επαιρνε βιταμινες κατα καιρους εχουμε δοκιμασει πολλα οσο ειμασταν στην προσπαθεια αλλα μαλλον τελικα το θεμα μας ηταν η φλεγμονη του προστατη.

Evio μου πίστεψε με καμία μας δεν το περίμενε..απλά να έχεις στο μυαλό σου οτι τα πάντα γίνονται! Απλά θέλει υπομονή και πίστη.. Κάποιες φορές και εγω χάσω το κουράγιο και λέω κουράστηκε αλλά μετά το ξεχνάςω.. Ανθρώπινο ειναι!την λαπαροσκοπηση ποτε θα την κανείς;

Ναι ναι πιστη κ κουραγιο να κανουμε κ θα τα καταφερουμε!Αφου το θελουμε τοοοοσο πολυ δεν γινεται αλλιως ετσι?;)Την αλλη βδομαδα εχω ραντεβου με τον γιατρο κ θα του πω για μετα τις γιορτες να την κανουμε, να περασουμε κ λιγο καλα πριν μπουμε σε διαδικασιες

8sqJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Μαρια ν πολύ καλή επιτυχία, θα γυρίσεις στο σπίτι με εμβρυάκια στην κοιλίτσα σου! Τι καλά!!!!

Τινκ μου τι έγινε με τον γιατρό? Μιλήσατε? Τι σου είπε για το αποτέλεσμα της ca125?

Natasoula βλέπω του έδωσες και κατάλαβε εχθές!!! Μπράβο κοριτσάκι μου!!! Καλά έκανες!!! Αλί σε εμάς.... Μόνο αυτό έχω να πω...

Stardust περιμένουμε νέα από την γονιμοποίηση! Σου ξαναλέω να δεις που και τα 4 θα τα καταφέρουν! Να μην ανησυχείς καθόλου!

Sissaki μου άντε και στα δικά σου κοριτσάκι μου! Να έχουμε σύντομα καλά νέα κι από εσένα!

Τινα μου καλή σου μέρα!

Evio καλωσήρθες κοριτσάκι μας κι εσύ στην παρέα μας! Πόσο καιρό προσπαθείτε? Λαπαροσκόπιση για πιο λόγο πρέπει να κάνεις?

καλε τι βιταμινες ειναι αυτες????????τις θελω να τον ποτιζω!!!!!!

Καλα αποτελεσματα να εχετε!

Σισσυ μου στην τελευταια σπερματεγχυση ειχε συνολικα 6 εκατομμυρια και κινητικοτητα 33%. Στο χθεσινο δειγμα ειχε 20 εκατομμυρια και 60% κινητικοτητα! Ολα τα νουμερα ειναο πριν την οποιαδηποτε επεξεργασια!! Εμεις τετοια κινητικοτητα δεν ειχαμε δει ποτε! Σου λεω μου φυγε το μαλλι!

Ουαου:shock: Αυτα ειναι τα ωραια που σου ανεβαζουν την ψυχολογια στο ταβανι!

8sqJp3.png

60% χωρίς επεξεργασία;;;;; Τέλεια!!!! Μακάρι να έχει αυξηθεί κ σ εμάς...

Μ αυτο το σπέρμα τριδυμα θα κάνετε!!!! Αχ κοριτσάκι μου με το καλό...

Καλημερα Λολιτακι, σημαιοφορε της εξωσωματικης!! Πως εισαι κοριτσι μου γλυκο? καλα τα ουτρο μιλαμε για τρελλη μαστουρα.. Τα εχω δει ολα!! Χαχα! Θα σας ενημερωσω καλε, λες να σας αφησω ετσι? θα τα πουμε κ στο τηλ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...