Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλά είμαι κορίτσια και εγώ...περιμένω να αρχίσουν και τα δικά μου ωραία...να δω και ποιο σύστημα θα ακολουθήσω!!χα χα χα

περιμένω το γιατρό να με πάρει...να μου πει τη γνώμη του..θα πάω μάλλον και στο γυναικολόγο σήμερα αν και ψήνομαι να το μετακινήσω για πέμπτη -παρασκευή να μετρήσουμε και τι παίζει...να κανονίσω και το πρόγραμμα μου βρε παιδί μου!!!χα χα

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια!

Να μπω για λιγο στην παρεα σας μηπως μπορειτε να με βοηθησετε μιας κ ειστε πιο εμπειρες.Να πω λιγα πραγματα για μενα...Εκανα σαλπιγγογραφια και απο οτι φαινεται ειμαι με μια σαλπιγγα κανονικη κ μια βουλωμενη και περιτυλιγμενη.Επισης εχουμε κ θεμα με το σπερμα για το οποιο γινεται θεραπεια.Σκεφτομαι πολυ σοβαρα μετα τη λαπαροσκοπηση που θα κανω να ζητησω να κανουμε σπερματεγχυση.

Πηγε καμια απο σας για σπερματεγχυση για παρομοια θεματα με τα δικα μας?

Για να γινει η διαδικασια χρειαζεται να υπαρχει σουπερ ντουπερ σπερμα ή κ με ενα μετριο γινεται η δουλεια?

Απο οτι βλεπω πολλες ειστε εγκυες ή κ γεννατε κ σας ευχομαι οτι καλυτερο!Οι υπολοιπες συντομα μανουλες!

Αν μπορειτε κοριτσια πειτε μου μερικα πραγματα και σορι αν χωνομαι σφηνα στο θεματακι σας!

8sqJp3.png

καλώς την,εγώ δυστυχώς δεν μπορω να σε βοηθήσω...για να προχωρήσω σε σπερματέγχυση εκανα σαλπιγγογραφία γιατι επρεπε να είναι διαβατές οι σαλπιγγες αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να προχωρήσεις και με τη μια, όσο για το σπέρμα πριν τη διαδικασία το εμπουτίζουν και βελτιώνεται κατα πολύ!!

ο γιατρός σου τι προτεινει?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Σισσακι μΟυ ξανακοιμηθηκα αφου μιλησαμε! Ελπιζω να το καταλαβες! Ξεκινησα τα ουτρο και φερνουν μια γλυκια θολουρα! Χαχα!

Μαρακι και παλι καλη επιτυχιααααα! Περιμενουμε τα νεα σου! Εμενα μου ειπαν μετα τις 12 θα με παρουν!!

Νατασσα δως του να καταλαβει!! Ελα που δεν θελουν κιολας! Μην τρελαθουμε!!! Στο πιατο τους το δινουμε!

Τινκερ μου για βγαλε προγραμμα γιατι δεν σε βλεπω να σε προλαβαινει η εξωσωματικη! Τωρα που πηραμε φορα δεν μας σταματαει κανεις!!

Evio καλωσηρθες στην παρεα μας! Το σπερμα δεν χρειαζεται να ειναι σουπερ ντουπερ γιατι το επεξεργαζονται ουτως ή αλλως πριν την σπερματεγχυση και το φτανουν σε ικανοποιητικα επιπεδα! Εξαλλου μην ξεχνας πως γινονται και θαυματα! Δες την Μαριεττα μας που με οχι και τοσο καλο σπερμα στην σπερματεγχυση και σε φυσικο κυκλο, εμεινε εγκυος με τη δευτερη φορα! Αρκει το ωαριακι σου να ειναι απο τη διαβατη σαλπιγγα! Σου ευχομαι καλη επιτυχια οτι και αν κανεις.. Και πανω απο ολα μην χανεις ποτε την πιστη σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Να μπω για λιγο στην παρεα σας μηπως μπορειτε να με βοηθησετε μιας κ ειστε πιο εμπειρες.Να πω λιγα πραγματα για μενα...Εκανα σαλπιγγογραφια και απο οτι φαινεται ειμαι με μια σαλπιγγα κανονικη κ μια βουλωμενη και περιτυλιγμενη.Επισης εχουμε κ θεμα με το σπερμα για το οποιο γινεται θεραπεια.Σκεφτομαι πολυ σοβαρα μετα τη λαπαροσκοπηση που θα κανω να ζητησω να κανουμε σπερματεγχυση.

Πηγε καμια απο σας για σπερματεγχυση για παρομοια θεματα με τα δικα μας?

Για να γινει η διαδικασια χρειαζεται να υπαρχει σουπερ ντουπερ σπερμα ή κ με ενα μετριο γινεται η δουλεια?

Απο οτι βλεπω πολλες ειστε εγκυες ή κ γεννατε κ σας ευχομαι οτι καλυτερο!Οι υπολοιπες συντομα μανουλες!

Αν μπορειτε κοριτσια πειτε μου μερικα πραγματα και σορι αν χωνομαι σφηνα στο θεματακι σας!

καλημέρα!!καλωσόρισες!!!!

η σπερματέγχυση δυστυχώς δεν έχει εγγυημένα αποτελέσματα ανεξαρτήτως προβλημάτων...

πιστεύω ότι μετά τη λαμπαροσκόπηση μόλις σε αφήσει ο γιατρός να κάνεις σπερματέγχυση και σου εύχομαι ολόψυχα να πετύχει!!!

μια μικρή στατιστική που έχουμε εδώ βλέπεις ότι είναι μικρά τα ποσοστά επιτυχίας...

αλλά κάθε περίπτωση είναι εντελώς διαφορετικοί..ακόμη και αν κάποια κοπέλα έχει τα ίδια θεματάκια με σένα υπάρχουν άλλοι πολλοί παράγοντες που σας κάνουν 2 διαφορετικές περιπτώσεις!!!

η σπερματέγχυση είναι μια πολύ απλή διαδικασία. που μπορεί να γίνει είτε σε φυσικό κύκλο είτε με τη βοήθεια κάποιον φαρμάκων , συνήθως κλομιφαίνης. σίγουρα οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πολύ περισσότερες από ότι ο φυσιολογικός τρόπος..

το σπέρμα επεξεργάζεται και με την επεξεργασία γίνεται σούπερ, η διαδικασία γίνεται ακριβως τη μέρα της ωορρηξίας, και ώρας μη σου πω..και με τη σπερματέγχυση η πράξη γίνεται πιο μέσα και έτσι οι πιθανότητες σύλληψης αυξάνονται κατά πολύ!!!

πιστεύω ότι αξίζει να μπείς σε αυτή τη διαδικασία και μακάρι να έρθει ο πελαργός το συντομότερο!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Γεια σου Τινα!Μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις!

Με σπερματεγχυση τα καταφερες?

Ο γιατρος μου μου ειπε οτι πρεπει πρωτα να δουμε πως θα παει το σπερμα του αντρα μου και αναλογα ή θα προσπαθησουμε φυσιολογικα ή σπερματεγχυση ή εξωσωματικη.Πριν αρχισει τη θεραπεια ειχαμε 11 εκ/ml και 34% κινητικοτητα.Απλα ειναι κ το θεμα οτι ειμαι με μια σαλπιγγα οποτε οι πιθανοτητες φανταζομαι μειωνονται κατα πολυ.Εχω ραντεβου την αλλη βδομαδα κ με πιο εξειδικευμενο γιατρο που μαλλον θα μου κανει κ τη λαπαροσκοπηση.

Γενικα επικρατει ενα χαος στο κεφαλι μου και δεν ξερω αμα αντεχω κ αλλο τοσο καιρο να προσπαθουμε μονοι μας γιατι λιγο κουραστηκα να πω την αληθεια.Μπορει να ακουγεται καπως ειδικα οταν αλλα ζευγαρια προσπαθουν χρονια κ χρονια αλλα...

8sqJp3.png

τι πρωινή βρε τρελλή? στη δουλεια είμαι,καθε μέρα απο τις 8 εδώ....

ευτυχώς το πρωι δεν πεινάω,το βράδυ με πιανει λύσσα...τσίμπησα και ενα κιλάκι!!

βλεπω ολες δουλευουμε πολυ σκληρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ για το καλωσορισμα και τις πολυτιμες πληροφοριες!

Stardustmg δεν την χανω ακομη την πιστη μου!Μπραβο στην κοπελα που τα καταφερε!Τετοια θελω να ακουω να ανεβαινει η διαθεση!!!Εσυ σε τι φαση βρισκεσαι τωρα κοπελα μου?

tinkerbell!24 ευχαριστω παααρα πολυ για τις πληροφοριες! Να'σαι καλα κ συντομα να γεμισει η κοιλια σου!Το πιθανοτερο ειναι να μπω στη διαδικασια ειδικα αμα δεν ειναι προαπαιτουμενο το φυσιολογικο σπερμα και μαλλον θα ζητησω κ φαρμακα για περισσοτερα ωαρια γιατι φανταζεσαι να μην εχω αυγο απο την κανονικη μερια?Θα φαω τις κοτσιδες μου!

8sqJp3.png

κοριτσάκι σε καταλαβαίνουμε πολύ καλά, όλες προσπαθούμε αρκετο καιρό και όλες μας παίρνει απο κάτω...και εγώ 1,5 χρόνο προσπαθούσα και κατέληξα στη σπερματέγχυση η οποια πέτυχε ευτυχώς, μην απελπίζεσαι εχεις βρει το πρόβλημα αρα θα βρεις και τη λύση, το σπέρμα το εμπλουτίζουν και γίνεται σούπερ όσο για τη μια σάλπιγγα μην ανυσηχεις πολλές τα εχουν καταφέρει με μια, ρώτα το γιατρό αν μπορείς να κάνεις σπερματέγχυση με φάρμακα για να έχεις πολλά ωαριακια αρα και περισσότερες πιθανότητες!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Γεια σου evio!! Καλώς ήρθες στην παρέα μας.....

Λοιπόν εγω θα κάνω αυτο το μήνα θα κάνω την πρώτη μου σπερματεγχυση! Οπως σου είπε κ η νεραιδουλα η σπερματεγχυση δεν έχει τόσες πιθανότητες όσο η εξωσωματικη αλλά έχει περισσότερες από φυσιολογική σύλληψη.. Βέβαια υπάρχουν εδώ κορίτσια που δεν έμειναν με σπερματεγχυση κ τα κατάφεραν μόνες τους,. Οπως καταλαβαίνεις η σύλληψη ειναι ένα ανεξήγητο φαινόμενο και ολα ειναι σχετικά! Γι αυτο κ λένε οτι κάθε περίπτωση ειναι διαφορετική...

Με τη σπερματεγχυση βρίσκεις ακριβώς την ωορηξια σου και το σπερμα το εμπλουτίζουν κατα πολύ... Καλή αρχή οτι και αν κανείς! Τη θεραπεία κάνετε για το σπερμα; Εμείς κάνουμε με βιταμίνες....

Γεια σου Τινα!Μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις!

Με σπερματεγχυση τα καταφερες?

Ο γιατρος μου μου ειπε οτι πρεπει πρωτα να δουμε πως θα παει το σπερμα του αντρα μου και αναλογα ή θα προσπαθησουμε φυσιολογικα ή σπερματεγχυση ή εξωσωματικη.Πριν αρχισει τη θεραπεια ειχαμε 11 εκ/ml και 34% κινητικοτητα.Απλα ειναι κ το θεμα οτι ειμαι με μια σαλπιγγα οποτε οι πιθανοτητες φανταζομαι μειωνονται κατα πολυ.Εχω ραντεβου την αλλη βδομαδα κ με πιο εξειδικευμενο γιατρο που μαλλον θα μου κανει κ τη λαπαροσκοπηση.

Γενικα επικρατει ενα χαος στο κεφαλι μου και δεν ξερω αμα αντεχω κ αλλο τοσο καιρο να προσπαθουμε μονοι μας γιατι λιγο κουραστηκα να πω την αληθεια.Μπορει να ακουγεται καπως ειδικα οταν αλλα ζευγαρια προσπαθουν χρονια κ χρονια αλλα...

καλως το κοριτσι!!! λοιπον να πας να κανεις γιατι ποτε δεν ξερεις!!τα πραγματα ειναι ετσι οπως σου τα ειπαν τα κοριτσια παραπανω.και κατι ακομα, εχω φιλη που με 1 σαλπιγγα επιασε παιδι και ο γιατρος της της ελεγε μαλακιες. οποτε μην το σκεφτεσαι καν αυτο. αισιοδοξια και τυχη χρειαζεται!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...