Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Marlen13 είπε:

Θα ήθελα τη βοήθεια σας, επειδή έχουν μπερδευτεί στο φαρμακείο. Μου έιπε ο γιατρός να πάρω gonal f 900 x 2 Πέννες. Σημαίνει 2 κουτια? 

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι πες πες μην σκας κ ο δικος μου μονο βυζι πιανει το αλλο εχει να το δει μηνες χαχαχαχα!!!

καλο βραδυ φιλακια πολλα!!!

μολις δωσει ο γιατρος το οκ...την βλεπω την δουλεια....μεχρι κατω θα σας ακουσουμε!!!

Μπροστα σου δεν λεω τετοια παραγματα δεν κανει να κολαζεσαι η μανα :tongue:

Σας αγαπω πολυ!

ν

ναι ναι δεν ειδες ποσο κολαστηκε η μανα????? κι εμεις σε αγαπαμε!!!!

Evangelia, απλο ειναι κοριτσι μου, οπως το ειπες! Οταν με το καλο σου συμβει, θα λες: μα δεν εκανα και τιποτα ιδιαιτερο! Οσο για το στηθος, στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχε γινει τουμπανο, τωρα ψευτοποναει χωρις ιδιαιτερο πρηξιμο... Οποτε τα χουφτωμματα μονο προς "ιδίαν απολαυσιν", διαγνωστικα δε μας φωτιζουν! Τωρα, αν παιζετε το γιατρο, αλλη ιστορια!

mar1981, κοιμησου με το πιο φωτεινο χαμογελο! Μια νεα ζωη ξεκινα!! Καταχαρηκα!

Georgkat, αυτο θα πει τηλεδιαγνωση!!!

papaki, αϋπνιες εχεις; Πολυ ξενυχτας τελευταια!!

εμ τι τα εχουμε τα πτυχια γεωργια μου????

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες, ξύπνησα πρωί πρωί και ετοιμάζομαι, σε κανένα μισάωρο θα ξεκινήσουμε να πάμε χαλαρά!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας, έφαγα και το μηλαράκι πρωί πρωί, ήπια και αγιασμό, έβαλα και λαδάκι στην κοιλιά μου, και νιώθω οχυρωμένη!!!! :P

Sissy2012 μου πολύ καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, μακάρι να πάνε όλα καλά!!

Μαράκι και λολιτάκι πάει και η σειρά μου!!! Ολα καλά να μας πάνε κορίτσια. Μαρία δεν σε ξεχνάω, περιμένουμε νέα από τα ωαριάκια σου σήμερα!!!!

tinkerbell!24 πως είσαι σήμερα, τελικά τι σου είπε ο γιατρός σου?

Evangeliapan μου ήρθε η σειρά σου νομίζω μαζί με την Κατερίνα!!! Ετοιμαστείτε!!!! Με τόσες συναντήσεις δεν μπορεί!!!

mar1981 ακόμα χαμογελάω με την χαρά σου, να είναι γερό το μωράκι σου!!!

georgia69 μου οκ, θα τα προσέξω όλα, θα ζητήσω και το συμφωνητικό, μέχρι στιγμής έχουμε δώσει 2900 και αποδείξεις πήραμε κανονικά για όλα τα ποσά. Το καλό είναι ότι εκτός από την ωοληψία δεν κατάλαβα ότι είμαι σε κάποιο κέντρο. Η γιατρός μου έχει έναν δικό της χώρο με γραμματεία κανονικά, που δεν έχει δωμάτια, μόνο το ιατρείο της, τουαλέτα και την ρεσεψιόν και δεν έρχεσαι σε επαφή με κανέναν από το κέντρο. Μόνο για την ωοληψία, είδα νοσοκόμες και αναισθησιολόγο αλλά πάλι ήταν μπροστά η γιατρός. Το μόνο κακό είναι ότι δεν μιλάς ποτέ μαζί της στο τηλέφωνο, πάντα με την γραμματέα της, η οποία είναι βέβαια πολύ καλή, αλλά άλλο να μιλάς με τη γιατρό. Τις μεταφέρεις τις ερωτήσεις και σε παίρνει αργότερα και σου λέει τι είπε η γιατρός, αλλά με την γιατρό στο τηλ δεν μιλάς. Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, πάντα με βοηθάς!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

36. mar1981-->ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

37. mina-ni

Ποσοστό: 7/36

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69 --> ΕΓΚΥΟΣ
  7. sissy 2012
  8. Georgkat
  9. tinkerbell!24
  10. deni..29
  11. Λια33
  12. alexouli
  13. astage
  14. s_maria
  15. natasoula81

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg
  2. maria_v --> 15/12
  3. lolita 78

HvAnp3.png

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

maria v ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, η σκέψη μας είναι μαζί σου,με το καλό να υποδεχτείς τα μωράκια σου.

mar1981 τι τέλεια χοριακή είναι αυτή? σίγουρα διδυμάκια εχεις,μπορεί το ενα ωαριάκι να διασπαστεί και να γίνει διπλό.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημερα κοριτσια!!!!maria_v καλη επιτυχια σημερα!!!μεχαμογελο να πας και με χαμογελο με μεινεις για τους επομενους 9 μηνες!!!!!

Σισσακι εγω δεν θα παω αυτο το μηνα γιατι λειπει η μανταμ που κανει την επεξεργασια και δεν θελω να παω σε αλλο εργαστηριο.Ασε που τωρα ειναι οι μερες μου. το προσπαθησαμε χθες μονοι και ο Θεος βοηθος!!!

Τινα του εδωσα χθες και καταλαβε!!εκανα σεξ και για ολες οσες δε μπορειτε!!!χα χα!!!

πολλα φιλαι σε ολες σας!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!maria_v καλη επιτυχια σημερα!!!μεχαμογελο να πας και με χαμογελο με μεινεις για τους επομενους 9 μηνες!!!!!

Σισσακι εγω δεν θα παω αυτο το μηνα γιατι λειπει η μανταμ που κανει την επεξεργασια και δεν θελω να παω σε αλλο εργαστηριο.Ασε που τωρα ειναι οι μερες μου. το προσπαθησαμε χθες μονοι και ο Θεος βοηθος!!!

Τινα του εδωσα χθες και καταλαβε!!εκανα σεξ και για ολες οσες δε μπορειτε!!!χα χα!!!

πολλα φιλαι σε ολες σας!!!!!!!!

Δώσε του να καταλάβει λοιπόν!!!!! Εύχομαι να ειναι ο τυχερός σου μήνας....;)

καλά εκανες νατασούλα μου,ετσι ξεζουμίστε τους!!!!

είπαμε αυτό το μήνα να ακούμε μεγάλες χοριακές θέλουμε....

βρε την ψυχη θα τους παρουμε!!!οχι ακριβως....:P:p:p

πρωινη σε βλεπω κοπελια!!πεινασες και σηκωθηκες???

Νεραιδουλα που εισαι εσυ?????πως εισαι???

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...