Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεωργια μου ποσο κουραγιο μας εδωσες με την δικη σου εγκυμοσυνη το μωρακι σου ειναι δυνατο και μεγαλωνει μια χαρα στη ζεστη κοιλιτσα σου!

Μαρακι ν τελεια τα νεα σου κοριτσακι καλη εμβρυομεταφορα να εχεις και με το καλο τα διδυμακια!(Σ'αυτο που με ρωτησες ηταν η 2η σπερμ/ση που εκανα)

Ασπασουλα, Μαρια ς και Σισσυ βλεπω θα πατε ταυτοχρονα για σπερ/ση, απλα να εχετε υποψιν οτι εφοσον συμβαδιζετε με τη Σισσυ ευτυχως που δεν μενετε στην ιδια πολη γιατι θα ερχεται και θα σας ρωταει καθε μερα τι νιωθετε, που πονατε, τι θερμοκρασια μην σας πω οτι θα σας ζουλαει κιολας αν ειστε πρισμενες :tongue!

Καληνυχτα κοριτσια παω να την πεσω φιλακια πολλα πολλα!!!!!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!! ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Ναταααα μας ηρθε και τριτωσε!Μαρη επειδη μιλουσαμε με την Κατερινουλα και της ειπα πως δεν πρηστηκε καθολου το στηθος μου συν τοις αλλοις γιατι μιλουσαμε 3 τεταρτα :tongue: κατεληξε πως ειμαι εγκυος!

Μακαρι κοριτσια να ειναι τοσο απλο τελικα θα σας ενημερωσω !

εγω στο ειπα οτι ουτε το δικο μου ηταν πρισμενο ουτε με πονουσε πριστικε μετα απο 1 με 2 εβδομαδες μετα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος κατερινιω τι λες? να την επισκευτουμε την αλλη εβδομαδα να την παμε ενα τεστ δωρο ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εγω στο ειπα οτι ουτε το δικο μου ηταν πρισμενο ουτε με πονουσε πριστικε μετα απο 1 με 2 εβδομαδες μετα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος κατερινιω τι λες? να την επισκευτουμε την αλλη εβδομαδα να την παμε ενα τεστ δωρο ?

Μολις κανω το τεστ και ειναι θετικο θα ερθετε να κανουμε παρτυ με παιδικη σαμπανια που ειπε και η Γεωργια :D

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΛΙΑ ΕΓΩ...ΞΕΡΕΙ ΕΚΕΙΝΗ!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΛΙΑ ΕΓΩ...ΞΕΡΕΙ ΕΚΕΙΝΗ!!!!

Κοριτσια μην κανετε σαν τον αντρα μου που παει ερχεται και ολη την ωρα με χουφτωνει να δει αν πρηστηκανε :D

Μολις κανω το τεστ και ειναι θετικο θα ερθετε να κανουμε παρτυ με παιδικη σαμπανια που ειπε και η Γεωργια :D

θα εχεις θα εχεις κ θα ανοιξουμε οσες παιδικες σαμπανιες θελεις!!!

παλι βολτα θα πας? καλε πηγες εκει που σε ειπα ? εχω κ ενα εμβασμα να σε στειλω.

στειλε την λια θελει δεν θελει θα το κανει το τεστ

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσια μην κανετε σαν τον αντρα μου που παει ερχεται και ολη την ωρα με χουφτωνει να δει αν πρηστηκανε :D

\

χαχαχαχαχαχα ωραια δικαιολογια βρηκε για να σε χουφτωνει ολοι την ημερα χαχαχα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ΕΜ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΑ ΧΟΥΦΤΩΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΠΡΗΣΤΗΚΑΝ!!!!!!!

θα εχεις θα εχεις κ θα ανοιξουμε οσες παιδικες σαμπανιες θελεις!!!

παλι βολτα θα πας? καλε πηγες εκει που σε ειπα ? εχω κ ενα εμβασμα να σε στειλω.

στειλε την λια θελει δεν θελει θα το κανει το τεστ

ΚΑΛΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ....ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΛΩΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΠΑΩ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ...ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΛΕ!!!!! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Evangelia, απλο ειναι κοριτσι μου, οπως το ειπες! Οταν με το καλο σου συμβει, θα λες: μα δεν εκανα και τιποτα ιδιαιτερο! Οσο για το στηθος, στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχε γινει τουμπανο, τωρα ψευτοποναει χωρις ιδιαιτερο πρηξιμο... Οποτε τα χουφτωμματα μονο προς "ιδίαν απολαυσιν", διαγνωστικα δε μας φωτιζουν! Τωρα, αν παιζετε το γιατρο, αλλη ιστορια!

mar1981, κοιμησου με το πιο φωτεινο χαμογελο! Μια νεα ζωη ξεκινα!! Καταχαρηκα!

Georgkat, αυτο θα πει τηλεδιαγνωση!!!

papaki, αϋπνιες εχεις; Πολυ ξενυχτας τελευταια!!

Evangelia, απλο ειναι κοριτσι μου, οπως το ειπες! Οταν με το καλο σου συμβει, θα λες: μα δεν εκανα και τιποτα ιδιαιτερο! Οσο για το στηθος, στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχε γινει τουμπανο, τωρα ψευτοποναει χωρις ιδιαιτερο πρηξιμο... Οποτε τα χουφτωμματα μονο προς "ιδίαν απολαυσιν", διαγνωστικα δε μας φωτιζουν! Τωρα, αν παιζετε το γιατρο, αλλη ιστορια!

mar1981, κοιμησου με το πιο φωτεινο χαμογελο! Μια νεα ζωη ξεκινα!! Καταχαρηκα!

Georgkat, αυτο θα πει τηλεδιαγνωση!!!

papaki, αϋπνιες εχεις; Πολυ ξενυχτας τελευταια!!

ναι μωρε την ειδα νυχτοπουλι !!!

καλα λες κατι κανουν αυτοι κανα παιχνιδι θα παιζουν κ δεν μας το λενε

κατερινιωωω οποτε μπορεσεις !!

εσυ πως εισαι νεα μανουλα?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ναι μωρε την ειδα νυχτοπουλι !!!

καλα λες κατι κανουν αυτοι κανα παιχνιδι θα παιζουν κ δεν μας το λενε

κατερινιωωω οποτε μπορεσεις !!

εσυ πως εισαι νεα μανουλα?

Μπροστα σου δεν λεω τετοια παραγματα δεν κανει να κολαζεσαι η μανα :tongue:

Σας αγαπω πολυ!

Μπροστα σου δεν λεω τετοια παραγματα δεν κανει να κολαζεσαι η μανα :tongue:

Σας αγαπω πολυ!

οχι πες πες μην σκας κ ο δικος μου μονο βυζι πιανει το αλλο εχει να το δει μηνες χαχαχαχα!!!

καλο βραδυ φιλακια πολλα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...