Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

stogiaki μου, ευχομαι να ειναι αιματακι εμφυτευσης! Οι μερες (8η-9η) μετα την ωορηξια ταιριαζουν, αν δεν κανω λαθος. Απο την αλλη φροντισε να μην κουραζεσαι! Μηπως ειναι κανενα γδαρσιματακι απο τα utrogestan; Συμβαινει κι αυτο καμια φορα! Ξαπλωσε, χαλαρωσε και οι ευχες των αγιων μαζι μας! Εγω περιμενω τα καλα νεα σου το Σαββατο;)!

Τα utrogestan που πέρνω είναι χάπια. Μακάρι κορίτσι μου να είναι αυτό. Ας πιάσουν τόπο οι ευχές και τα κεράκια για όλες μας.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα utrogestan που πέρνω είναι χάπια. Μακάρι κορίτσι μου να είναι αυτό. Ας πιάσουν τόπο οι ευχές και τα κεράκια για όλες μας.

Καλημέρα σε όλες!!! stogiaki καλύτερα είσαι σήμερα? Εγώ ακόμα στην αναμονή!

HvAnp3.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα κ απο εμενα!!

Δεν θελω απαισιοδοξιες πρωι πρωι!! Για παμε θετικη σκεψη γιατι στο τελος θα μας στρίψει και θα τα λεμε απο διπλανες πτερυγες στο Δαφνι!! :lol: :lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες! Σημερα παμε για το Θαυμα! (Να ξεκολησω λιγο τον δικο μου απ΄την οθονη, παιδι θελουμε να κανουμε λεμε.....) Ωραια, τον σηκωσα! Στις 11 το παλικαρι και στις 1 εγω! Αντε, με το καλο πουλακι μου, ελα να τιτιβισεις στη ζωη μας:)!

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Κρισιμη βδομαδα!Ας φερει ευχαριστα αποτελεσματα τουλαχιστον και χαλαλι η αγωνια!

stogiaki-τακιμακι δεν μου απαντησες και ανησυχω...Πηγες στη δουλεια?

Καλημερα κουκλες! Σημερα παμε για το Θαυμα! (Να ξεκολησω λιγο τον δικο μου απ΄την οθονη, παιδι θελουμε να κανουμε λεμε.....) Ωραια, τον σηκωσα! Στις 11 το παλικαρι και στις 1 εγω! Αντε, με το καλο πουλακι μου, ελα να τιτιβισεις στη ζωη μας:)!

Αντε με το καλο georgia μου ολα να πανε καλα!Σε 2 βδομαδες τεραστια χοριακη και μετα αρχιζουμε να πλεκουμε ζιπουνακια :P

Διαφημίσεις

Κι οποια θυμηθει, ας κανει μια ευχη για τη georgia!

θα κάνουμε!!!Η σκέψη μας θα είναι κοντά σου.

μια χαρά θα πάνε όλα..να πάτε χαλαρά και όλα θα πάνε καλά.Η Παναγία μαζί σου.

και μετά ξεκούραση..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Αντε με το καλο georgia μου ολα να πανε καλα!Σε 2 βδομαδες τεραστια χοριακη και μετα αρχιζουμε να πλεκουμε ζιπουνακια :P

πάλι άγνωστη λέξη....ζιπουνακια???

εγώ μόνο κουβερτούλες κάνω...τα υπόλοιπα η μαμά και η θεία!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

πάλι άγνωστη λέξη....ζιπουνακια???

εγώ μόνο κουβερτούλες κάνω...τα υπόλοιπα η μαμά και η θεία!!!

Νεραιδακι ζιπουνακια λεμε τα μπεμπε κορμακια τα ολοσωμα που αφηνουν ακαλυπτα τα μπουτακια.:P Οχι οτι ξερω να τα πλεκω ...:P

Νεραιδακι ζιπουνακια λεμε τα μπεμπε κορμακια τα ολοσωμα που αφηνουν ακαλυπτα τα μπουτακια.:P Οχι οτι ξερω να τα πλεκω ...:P

α κατάλαβα το φορμάκια...!!!άντε να αρχίσουμε σιγά σιγά να ψάχνουμε και από αυτά...

μακάρι να έρθει σύντομα το μπεμπε..

εγκυούλες μπεμπεδόσκονη!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημερα κοριτσια!! τι κανετε?

εγω αυριο θα παω να παρω ενα ωραιοτατο κεντημα κ θα ασχολουμε μαζι του γιατι αλιως το μυαλο μου ποτε θα σηκωσω τα χαλια μου να τα πληνω κτλ οποτε κεντημα κ παλι κεντημα δεν θα παθει κατι ο σπιτι 2 εβδομαδες ε κοριτσια?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...