Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν παιζεσαι με τιποταααα!! Χαχαχαχα! Εγω δεν μπορω σημερα! Απο αυριο μου πε ο γιατρος κ μεχρι την εμβρυομεταφορα να κανω οσο θελω! Μετα παυση! Θα τον λυσσαξω 2 μερες τον αντρα μου! Χαχαχαχαχαχα

Ολες οι λυσσασμενες ενωθειτεεεεε!

σταρ ΜΟΥ, θα βγαλεις τα απωθημενα σου απο αυριο εσυ!!!κρατα!!!!υπομονη!!

Λια , πως κανεις ετσι για ενα on line οργιο!! θα μας δει κανεις μηπως???αντε το πολυ πολυ να το διαβαζει καποιος και να μας χαρακτηρισει ΛΥΣΣΑΡΕΣ!!Ε ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!Αμα κανουμε καμια συναντηση θα εχουμε και κονκαρδες.ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΥΣΣΑ

Αμα τα δει αυτα το παπακι θα ξεσηκωθει!! Μην διαβαζεις καθολου μιναααα!

Και στολες και μαστιγια? μαλιστα!! Εδω τα πραγματα ειναι κρισιμα!! Χαχαχαχα

Δεν κανουμε ενα απλο οργιο λια μου.. Κανουμε kinky οργιο!! Τοσα αξεσουαρ μας παροτρυνει να βγαλουμε απο τα συρταρια η ασπασουλα! Χιχιχιχι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Νατασουλα και ασπα.. ΚΛΑΙΩΩΩΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑΑΑΑ!!!! Χαχαχαχα! Λυσσασμενες γυναικες επιτιθονται στους αντρες τους οπου και οπως τους πετυχουν!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Χαχα φαντάζεστε να γράφουν οι τοπικές εφημερίδες "ΤΡΕΛΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ!!!"

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p" ΞΕΖΟΥΜΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ"

Δεν παιζόμαστε !!!! Ακούμε χοριακή και ανοίγουμε τα πόδια……..χαχαχα

Εεεε ρε με τι φτιάχνεται ο άνθρωπος !!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Νατασουλα και ασπα.. ΚΛΑΙΩΩΩΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑΑΑΑ!!!! Χαχαχαχα! Λυσσασμενες γυναικες επιτιθονται στους αντρες τους οπου και οπως τους πετυχουν!!

"ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΛΑΣΟ"

Χαχαχαχαχαχαχα! Περι ορεξεως..! Αλλοι φτιαχνονται με τσοντες εμεις με χοριακες! Δεν υπαρχουμε!! Χαχαχαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω γινει ξεφτιλα στην καφετερια!! Χαχαχαχαχα! Ο αντρας μου βλεπει ποδοσφαιρο κ εγω κλαιω απο τα γελια! Χαχαχαχαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ελα να ακουσουμε καμια χοριακη ακομα!!!!!! δωσε μανα μου!!!και που να διαβασουν με τι γελας ΣΤΑΡ!!θα σε φοβηθει και ο αντρας σου μετα. ετοιμασε το λασο λοιπον...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...