Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσαρες εχω στα χερια μου τη χοριακη 8732, νομιζω θα λυποθυμησω το ειπα και στον αντρα μου κλαιγαμε και οι δυο, αν και δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο μεγαλη μονο 2 μερες καθυστερηση εχω μακαρι ΘΕΕ ΜΟΥ να πανε ολα καλα!

ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!!!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΙΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ !!!!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Στην υγεια μας με τις σαμπανιεεεες και τι ωραια πυροτεχνηματααααααα!!! Γιουχουυυυυυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Αυτα ειναι γλεντια!!!!!πυροτεχνηματα,σαμπανιες και ο,τι προκυψει!!απο τη χαρα μου θα κανω σεξ σημερα!!!

:D:D χαχαχαχαχα! Δεν υπαρχεις!!! Χαχαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ζούμε μαγικές στιγμές !!!

Μαριέττα μου απόλαυσε το και σταμάτα να χοροπηδάς σαν κατσίκι !!

Σε βλέπω !!

Καλά με τέτοια χοριακή, τον επόμενο μήνα βλέπω να σου ζητάει ποδήλατο το σποράκι...........

Άντε από Δευτέρα να παίρνει σειρά η επόμενη. Κάθε εβδομάδα και εγκυμοσύνη, μέχρι τον Ιανουάριο θα το έχουμε κλείσει το μαγαζί !

9aXep2.png

θα κανω η γυναικα!!!ναι, ειμαι λυσσαρα!θελετε να κανουμε ολες σημερα?????!λοιπον καθε φορα που θα γκαστρωνεται μια, την ιδια μερα οι υπολοιπες θα κανουμε σεξ! οχι τιποτα αλλο για να θυμομαστε τη μερα συλληψης.

θα κανω η γυναικα!!!ναι, ειμαι λυσσαρα!θελετε να κανουμε ολες σημερα?????!λοιπον καθε φορα που θα γκαστρωνεται μια, την ιδια μερα οι υπολοιπες θα κανουμε σεξ! οχι τιποτα αλλο για να θυμομαστε τη μερα συλληψης.

Δεν παιζεσαι με τιποταααα!! Χαχαχαχα! Εγω δεν μπορω σημερα! Απο αυριο μου πε ο γιατρος κ μεχρι την εμβρυομεταφορα να κανω οσο θελω! Μετα παυση! Θα τον λυσσαξω 2 μερες τον αντρα μου! Χαχαχαχαχαχα

Ολες οι λυσσασμενες ενωθειτεεεεε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε Νατασούλα, αυτό είναι on line όργιο…….μμμ

Τι άλλο θα κάνω η γυναίκα???

9aXep2.png

Ζούμε μαγικές στιγμές !!!

Μαριέττα μου απόλαυσε το και σταμάτα να χοροπηδάς σαν κατσίκι !!

Σε βλέπω !!

Καλά με τέτοια χοριακή, τον επόμενο μήνα βλέπω να σου ζητάει ποδήλατο το σποράκι...........

Άντε από Δευτέρα να παίρνει σειρά η επόμενη. Κάθε εβδομάδα και εγκυμοσύνη, μέχρι τον Ιανουάριο θα το έχουμε κλείσει το μαγαζί !

μετα θα εχουμε αλλο θεμα στο forum." ετοιμογεννες και ακομα το γλεντανε":

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...