Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λάκη λάκη γλουγλουγλου που λέγανε και οι Αμάν...

Ετσι έτσι μικρή μου να φουσκωνεις και μη στεναχωριέσαι για την πεθερά κι αυτή χαίρεται μωρέ για σας...Ασε που τίποτα κακό δεν θα συμβεί...

bKtop2.png8BRwp3.png

Λάκη λάκη γλουγλουγλου που λέγανε και οι Αμάν...

Ετσι έτσι μικρή μου να φουσκωνεις και μη στεναχωριέσαι για την πεθερά κι αυτή χαίρεται μωρέ για σας...Ασε που τίποτα κακό δεν θα συμβεί...

να χαρουν δεν λεω αλλα μην παιζουν με τα νευρα μου !!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

λοιπον τα νεα απο γεωργια 393,3 η χοριακη!!!!το κοριτσι μας κοιμαται θα μπει μετα οταν ξυπνηση.

Εγω δεν μπορεσα να κοιμηθω...Θα τα καταφερει το σπορακι ειμαι σιγουρη θα μας παιδεψει αλλα ολα θα πανε καλα τελικα!

Διαφημίσεις

Εγω δεν μπορεσα να κοιμηθω...Θα τα καταφερει το σπορακι ειμαι σιγουρη θα μας παιδεψει αλλα ολα θα πανε καλα τελικα!

εννοητε οτι ολα θα πανε καλα!!! κ θα γινει ενα ζουρζουνι που θα το κυνηγαει ολοι μερα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ευαγγελια μου κ εγω το πιστευω οτι η πιστη κινει κ βουνα!!! Δεν γινεσαι καθολου γραφικη, να το λες συνεχεια!!!

Μπηκα για να δω τις χοριακες.. Δοξα το Θεο, μια χαρα της Γεωργιας!!! Περιμενουμε τη Μαριεττουλα τωρα!!! Θα μας σκασει κ αυτη!!

Φιλια σε ολα τα κοριτσακια μου!! Σισσακι καλη αρχηηηη!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

κοριτσαρες 1 ωρα διαβαζα!!!!

Μαριετακι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!τι τελεια νεα ειναι αυτα!!!!ετσι καθε 2 βδομαδες το πολυ να διαβαζουμε ευχαριστα νεα!!!!!

tina ειπαμε μολις κλεισεις τον 3ο θα ερθεις εδω να παμε να πιω και εγω μερικα ρακομελα (εσυ δεν κανει) και να με κολλησεις!!!

αντε ρε κοριτσια, κανονιστε καμια συναντηση!!ποια εχει σειρα????

Καλησπερουδια στις ξενυχτισσες!

maria-v, 4 εμβρυακια, να σου ζησουν κουκλα μου! Καλοστεργιωτα να ειναι και γερά να τα παρεις στην αγκαλια σου! Το πόσα, το τι και το πως, λιγη σημασια εχουν πια! Αν προχωρησουν ολα καλα, που στο ευχομαι, σκεψου μηπως βαλεις τα 2 τωρα και τα αλλα 2 για αδερφακι (για το πρωτο ειμαστε σιγουρες)! :D!

stardustmg, καλη επιτυχια και σε σενα αυριο, γερα και δυνατα τα θελουμε!

mar1981, περιμενουμε τα καλα νεα απο το πρωινο τεστ! Αν ως το μεσημερι δε μας ανακοινωσεις αποτελεσματα, θα σου στειλω τη Λια να αναλαβει δραση!

mina pa, μαθαινεις σιγα-σιγα! Μπραβο κοριτσι μου! Οι συμφησεις φαινονται σαν σκιες στη μητρα ή σαν περιορισμενη διαχυση του σκιαστικου εξω απο τις σαλπιγγες! Η σαλπιγγογραφια ωστοσο, γινεται κυριως για να ελεγχθει η διαβατοτητα των σαλπιγγων και το σχημα της μητρας. Για τις συμφησεις ακριβεστερη και ασφαλεστερη μεθοδος ειναι η υστεροσκοπηση! Τη βλακεια των πεθερικων δε μπορεις να την περιορισεις, τι να κανουμε! Ευτυχως που ολα θα πανε καλα και δε θα σε απασχολει το κελαηδισμα τους!

Evangelia, αμα σε πιασω απ΄το μαλλι θα σου πω εγω! Τι δουλεια ειχες να επιστρεψεις εσυ τη μικρη;;;; Διαχωρισε τους ρολους και προστατεψε τον εαυτο σου!!! Δε θα βαρεθω να στο λεω!

natasoula, πού τον πετυχες αυτο το γιατρο; Παιξε και κανα τζοκερ κοριτσι μου! Ο αντρας μου το μονο που εψαχνε ηταν να εχει ο γυναικολογος λιγη αισθηση του χιουμορ, αλλα στους γιατρους σπανιζει λιγο!

lolita, καλο κοκτέιλ παιρνεις κι εσυ!! Εγω τρεις και δυο αναρρωτιεμαι μηπως ξεχασα καποιο!

Παω για το ουτρο τωρα! Αργησα αποψε! Σματσςς!

Γεωργια τα μαθαινουμε και τα δικα σου νεα!!!ειδες που ολα πανε καλα???κοιμησου και η τυχη σου δουλευει. οσο για το γιατρο, πραγματικα πιστευω οτι θα ειναι μεγαλος σταθμος στη ζωη μου αυτος ο ανθρωπος.ειναι το κατι αλλο. μονο που τον σκεφτομαι γελαω!!!φαντασου...

Κοριτσαρες εχω στα χερια μου τη χοριακη 8732, νομιζω θα λυποθυμησω το ειπα και στον αντρα μου κλαιγαμε και οι δυο, αν και δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο μεγαλη μονο 2 μερες καθυστερηση εχω μακαρι ΘΕΕ ΜΟΥ να πανε ολα καλα!

Διαφημίσεις

Καλεεεεε ποσα εχεις εκει μεσα?? εισαι σιγουρη οτι ειναι μονο ενα?? τελειο το νουμεροοοοο!! Μπραβο Μαριεττα μου! Ολα τελεια θα πανε! Πως να μην εβγαζε καλε απευθειας το σταυρουλακι?? με τετοιο νουμερο?αχ τι καλααααα! Μπραβο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Κοριτσαρες εχω στα χερια μου τη χοριακη 8732, νομιζω θα λυποθυμησω το ειπα και στον αντρα μου κλαιγαμε και οι δυο, αν και δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο μεγαλη μονο 2 μερες καθυστερηση εχω μακαρι ΘΕΕ ΜΟΥ να πανε ολα καλα!

Οταν ελεγα χοριακαρα αυτο εννοουσα ;) μια χαρα ειναι ολα Μαριετα μου εκτος κι αν μας κρυβεις διπλη εκπληξουλα :D

Και εγω έρχονται στιγμές που λέω οτι δεν θα τα καταφέρω..κ μετά μπαίνω εδώ κ τα ξεχνάω όλα!η πίστη ολα τα κάνει.. Δεν γίνεσαι καθόλου γραφική! Αυτή ειναι η αλήθεια...

Sissaki Μου!!!!μωρο μου μην απογοητευεσαι ολες θα γινουμε μανουλες!θα τα καταφερεις, θα το δεις. υπομονη και επιμονη θελει!!!!και βρες ενα ατομο που θα σου φτιαχνει την διαθεση!!! χθες μου ειπε κατι ο γιατρος μου, που μπορει να ακουγεται σκληρο αλλα εχει δικιο. σου το λεω γιατι ειμαστε ομοιοπαθουσες!! μου ειπε πως " οποιο και αν ειναι το προβλημα του αντρα σου, εσυ δεν θα δωσεις αλλο σημασια. καλη η συμπαρασταση και χρειαζεται, αλλα πρεπει να παψει να σε φορτωνει και το αγχος ΤΟΥ" ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ .αυτα μου τα ειπε μα βαση τον δικο μου αντρα φυσικα.

κοριτσι δεν ξερω απο χοριακες αλλα μηπως εχουν δικιο τα κοριτσια???

ρε σεις μηπως ειμαι το γουρι σας εγω και οχι τα ρακομελα μονο??!!! απο τοτε που μπηκα 2 εγκυμοσυνες εχουμε!

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ??????????????????????????

8732!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΓΚΥΟΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΣΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΛΕ?????????????????????????????????????????????????????????????????????

ΕΧΩ ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΡΕ ΜΕ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...