Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τα 4ΑΑ είναι άριστες βλαστοκύστες με τις καλύτερες πιθανότητες + το άψογο ενδομήτριο έχεις δημιουργήσει τις καλύτερες συνθήκες και απλά ελπίζεις! Ο προεμφυτευτικός αν και μπορεί να δείξει πολλά δεν σημαίνει απαραίτητα επιτυχία, το έχουμε δει σε κοπέλες εδώ με ελεγμένες βλαστοκύστες να μην δίνουν εγκυμοσύνη δεν είναι το παν. Οπότε μην το σκέφτεσαι αυτό. Είσαι πάντως πολύ ήρεμη και ψύχραιμη, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Προσπαθείς να σκεφτείς θετικά και αν είναι να έρθει θα έρθει… ένα ή και δύο! Πότε δεν ξέρεις 😉 

Την πρώτη φορά είχα βάλει ένα 5ΑΑ και ένα 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλά προχώρησε το ένα. Για αυτό έβαλα δύο πάλι. Μπας και είναι πάλι το ένα υγιές.. να αυξήσω τις πιθανότητες. Ήρεμη είμαι ναι. Σκέφτομαι τα καλά σενάρια όσο μπορω..,,❤️

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

maria star σου ευχομαι να γονιμοποιηθούν όλα τα αυγουλάκια σου και να φωλιασουν μεσα σου!!!

astage αυτη θα είναι η τυχερή σου, πήρε φορα το παρεακι μας λέμε!!!!

sissy καλή αρχή κοριτσάκι μου,να σου πετύχει με την πρώτη και να σε βρει εγκυούλα το νέο ετος, δεν κανονιζεις και καφεδάκι με τις υπόλοιπες τώρα που το βρήκαμε το κόλπο???

νατασούλα μήπως να βρεθούμε και εμεις????

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασπακι μου σ ευχαριστώ.. Πήρα πολύ θάρρος με τη μαριεττα μας!!!εγω την Πέμπτη θα παω στο γιατρό να μου πει ποτε... Το περιμένω...

Σισακι μου ολα θα πανε καλα με υπομονη και αλληλεγυη θα τα καταφερουμε!Ολη μας η θετικη ενεργεια και οι ευχες απο καρδιας οπως βλεπετε αποδιδουν καρπους και μαλιστα ευλογημενους!

καλησπερα κοριτσια!!!

Κοριτσια εκανα τετσ και βγηκε ΘΕΤΙΚΟ!!!!!!!!!! δεν το πιστευω τα εχω χασει ειμαι τοσο ευτυχισμενη :D:D:D:D:D πηγα και για χοριακη θα ξερω το απογευμα! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΕΣΣ!
Μαριεττα μου συγχαρητηρια!!! :D :D

και η χοριακη σου να ειναι τεραστια!!

Κοριτσιααααα ουουουουουυυυ!! Ηρθα κ εγωωωω!

Μαριεττουλα μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑ! Στα πα τηλεφωνικως, στα λεω κ απο εδω ετσι για να το χωνεψεις! Μας εσκασες μανα μου!! Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι και ενα γερο μωρακι!

Γεωργιτσα μου περιμενουμε τη χοριακαρα σου!!

Τα νεακια μου τωρα.. Μου πηραν τα 4 αυγουλακια μου και το δειγμα του συζυγου οπου μετα την αγωγη με τις αμερικανικες βιταμινες, οχι απλα ειδαμε βελτιωση.. Δεν υπηρξε ποτε καλυτερο!! Σε εμας δουλεψαν! Ευτυχως! Αυριο περιμενω τηλ. Να μου πουνε αν και ποσα γονιμοποιηθηκαν! Ο Θεος να βαλει το χερακι Του!

Μαρια ν καλη επιτυχια για αυριο κοριτσαρα μου!! Ολα θα πανε τελεια!

Μινανι καλα αποτελεσματα!

Μαριεττα.. Μας την εφτιαξες τη μερααααα!!

ελπιζω να γονημοποιηθουν ολα!!!!

μηπως να ερθω και εγω για καμια συναντηση?καθε φορα που συναντιεστε ολο και καποια μενει εγκυουλα!! :D

Ειμαι προετοιμασμένη για όλα...ο θεός να βάλει το χέρι Του!!!!

Ευαγγελία μου ποτέ θα μπορέσετε να ξεκινήσετε;

καλη επιτυχια!!!ολα μια χαρα θα πανε!!!

εγω αυριο εχω υπερηχο για να μου πει ποτε θα κανουμε τη σπερματεγχυση

Διαφημίσεις

Ειμαι προετοιμασμένη για όλα...ο θεός να βάλει το χέρι Του!!!!

Ευαγγελία μου ποτέ θα μπορέσετε να ξεκινήσετε;

Ολα θα πανε καλα θα το δεις!

Εμεις μετα τις γιορτες Ιανουριο θα ξεκινησουμε ο γιατρος μου ειναι πολυ αυστηρος με το θεμα ψυχολογια και γερος οργανισμος!

καλη επιτυχια!!!ολα μια χαρα θα πανε!!!

εγω αυριο εχω υπερηχο για να μου πει ποτε θα κανουμε τη σπερματεγχυση

Kαλη αρχη και για σενα Μαρακι μου συντομα να εχεις κι εσυ το σπορακι σου στην κοιλιτσα!

Ολα θα πανε καλα θα το δεις!

Εμεις μετα τις γιορτες Ιανουριο θα ξεκινησουμε ο γιατρος μου ειναι πολυ αυστηρος με το θεμα ψυχολογια και γερος οργανισμος!

Ευαγγελία μου και εγω πιστεύω πολύ το θέμα ψυχολογία..ειναι καθοριστικό!!

Θα κανείς τις γιορτές ήρεμη κ μετά θα έρθει το Μωρακι σου....

Ευαγγελία μου και εγω πιστεύω πολύ το θέμα ψυχολογία..ειναι καθοριστικό!!

Θα κανείς τις γιορτές ήρεμη κ μετά θα έρθει το Μωρακι σου....

Ολες θα αποκτησουμε τα μωρακια μας Σισακι μουηταν να γινει η αρχη!Κι αν δουμε οτι καποια αργει θα κανονιζουμε συναντηση και να σου και το μωρακι μετα :P

Διαφημίσεις

Ολες θα αποκτησουμε τα μωρακια μας Σισακι μουηταν να γινει η αρχη!Κι αν δουμε οτι καποια αργει θα κανονιζουμε συναντηση και να σου και το μωρακι μετα :P

Πραγματικά αυτές οι συναντήσεις.. Ειναι φοβερές!!!απο τότε που έμεινε το παπακι μας όλες παίρνουν σειρά...

Πραγματικά αυτές οι συναντήσεις.. Ειναι φοβερές!!!απο τότε που έμεινε το παπακι μας όλες παίρνουν σειρά...

Εχουμε θετικη ενεργεια και οταν βρισκομαστε αυτη συσσωρευεται και μετα εκρηγνυται με ευχαριστα εννοειται αποτελεσματα!

Πρωτα το παπακι μετα η Τινα η οποια δεν ηρθε καν σε συναντηση...

Η πιστη κινει και βουνα θα το πω αλλη μια κι ας με πειτε γραφικη!

ειναι που δεν σας αφησα καταλαβες? ειμαι καθε εδω μαζι σας κ σας εχω κολησει σιγα σιγα ολες !!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Εχουμε θετικη ενεργεια και οταν βρισκομαστε αυτη συσσωρευεται και μετα εκρηγνυται με ευχαριστα εννοειται αποτελεσματα!

Πρωτα το παπακι μετα η Τινα η οποια δεν ηρθε καν σε συναντηση...

Η πιστη κινει και βουνα θα το πω αλλη μια κι ας με πειτε γραφικη!

Και εγω έρχονται στιγμές που λέω οτι δεν θα τα καταφέρω..κ μετά μπαίνω εδώ κ τα ξεχνάω όλα!η πίστη ολα τα κάνει.. Δεν γίνεσαι καθόλου γραφική! Αυτή ειναι η αλήθεια...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...