Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσια εκανα τετσ και βγηκε ΘΕΤΙΚΟ!!!!!!!!!! δεν το πιστευω τα εχω χασει ειμαι τοσο ευτυχισμενη :D:D:D:D:D πηγα και για χοριακη θα ξερω το απογευμα! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΕΣΣ!

ΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ !!!!!!!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΦΟΒΕΡΑ ΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΕΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!!! ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΣΕΙΡΑ ΟΛΕΣ!!

μπραβο σου να κατσεις κ εσυ ξαπλα τωρα κ να το χαρεις !!!

περιμενουμε κ την χοριακη σου τωρα !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημερααα τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα,να ανοιγεις το parents και να βλεπεις θετικα αποτελεσματα!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΡΙΑ1981 ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΟΛΗΣΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΟΥ ΒΡΕΙΣΚΟΜΑΙ.......

ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω ολες μεσα απο την καρδια μου ειναι πολυ συγκινητικο να βλεπεις διπλα στο ονομα σου το ΕΓΚΥΟΣ. Ειδατε τι κανουν οι συναντησεις κολλας τον ιο της εγκυου :D. Ειμαι λιγο συγκρατημενη μεχρι να δω το νουμερο της χοριακης αλλα δεν παυει να πεταω στα συννεφα. Ο δικος μου δεν το ξερει ακομα θελω να του το πω απο κοντα εχω να παω και στο γιατρο οποτε που θα παει θα περασει η ωρα!

Σας ευχαριστω ολες μεσα απο την καρδια μου ειναι πολυ συγκινητικο να βλεπεις διπλα στο ονομα σου το ΕΓΚΥΟΣ. Ειδατε τι κανουν οι συναντησεις κολλας τον ιο της εγκυου :D. Ειμαι λιγο συγκρατημενη μεχρι να δω το νουμερο της χοριακης αλλα δεν παυει να πεταω στα συννεφα. Ο δικος μου δεν το ξερει ακομα θελω να του το πω απο κοντα εχω να παω και στο γιατρο οποτε που θα παει θα περασει η ωρα!

συμβουλη απο παθουσα μην τον πεις σε ΚΑΝΕΝΑΝ οπως ειπε κ η τινα θα φουσκωσεις κ μετα θα το μαθουν οχι σαν εμενα τον μαλακα που το εχουν βγαλει ανακοινωση καλα ε ακομα θυμωμενη ειμαι θα κανουν να με δουν 3 μηνες καστε καστε να δεις τι θα γινει.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσια εκανα τετσ και βγηκε ΘΕΤΙΚΟ!!!!!!!!!! δεν το πιστευω τα εχω χασει ειμαι τοσο ευτυχισμενη :D:D:D:D:D πηγα και για χοριακη θα ξερω το απογευμα! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΕΣΣ!

ΤΕΛΕΙΑ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!ΠΗΡΑΜΕ ΦΟΡΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!

Είδες κοριτσάκι που αυτό που "έπαθες"από την σπερματέγχυση ήταν ΜΩΡΑΚΙ!!!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Τι ωραία βρε κορίτσια να ξεκινάει η εβδομάδα με ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΑ!!!Μαριέττα ποια σπερματέγχυση σου ήταν η 2η;Ετσι για παίρνω θάρρος κι εγώ γιατί αυτήν την εβδομάδα θα κανω την δεύτερη κι εγώ.Κατα την Πεμπτη το κοβω,αύριο παω για υπέρηχο...

Γειτόνισσα και τι έγινε που ήρθε;Τις αποφάσεις σου δεν τις εχεις πάρει;Δεν είπαμε ότι τώρα θα γινεις μια ωραία κορούλα με πολλά αυγά!!!Άντε που κάθεσαι και μιζέριαζεις.

Γεωργία που είσαι με το σούπερ νουμερακι σου;!;Έχω αγωνία και για σένα λέμε..

Κατερινακι ελπίζω να άλλαξε η διάθεση σου λίγο ε;Δεν θελει και πολύ στεναχώρια για κάτι που δεν είναι στο χέρι μας...Γι'αυτα που μπορούμε να αλλάξουμε και πάλι δεν σκαμε αλλα τα αλλάζουμε και προχωράμε....

bKtop2.png8BRwp3.png

Τινκ ΧΑΛΑΡΩΣΕ, περιμενε να τα δει και ο ειδικός και μετά βλέπεις και πράττεις.Και η ενδομητριωση μπορεί τώρα να σου φαίνεται βουνό αλλα ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣ;;

Ευαγγέλια μου γερή δυνατή;;

Εγκυουλες μας νευριασμενες(παπάκι) και πιασμενες(τινακι) πολλά φιλία και όπως λεει και η διαφήμηση"ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ!!!"

Σισσακι καλή αρχή ...

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιααααα ουουουουουυυυ!! Ηρθα κ εγωωωω!

Μαριεττουλα μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑ! Στα πα τηλεφωνικως, στα λεω κ απο εδω ετσι για να το χωνεψεις! Μας εσκασες μανα μου!! Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι και ενα γερο μωρακι!

Γεωργιτσα μου περιμενουμε τη χοριακαρα σου!!

Τα νεακια μου τωρα.. Μου πηραν τα 4 αυγουλακια μου και το δειγμα του συζυγου οπου μετα την αγωγη με τις αμερικανικες βιταμινες, οχι απλα ειδαμε βελτιωση.. Δεν υπηρξε ποτε καλυτερο!! Σε εμας δουλεψαν! Ευτυχως! Αυριο περιμενω τηλ. Να μου πουνε αν και ποσα γονιμοποιηθηκαν! Ο Θεος να βαλει το χερακι Του!

Μαρια ν καλη επιτυχια για αυριο κοριτσαρα μου!! Ολα θα πανε τελεια!

Μινανι καλα αποτελεσματα!

Μαριεττα.. Μας την εφτιαξες τη μερααααα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Μαριεττουλα μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑ! Στα πα τηλεφωνικως, στα λεω κ απο εδω ετσι για να το χωνεψεις! Μας εσκασες μανα μου!! Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι και ενα γερο μωρακι!

Τα νεακια μου τωρα.. Μου πηραν τα 4 αυγουλακια μου και το δειγμα του συζυγου οπου μετα την αγωγη με τις αμερικανικες βιταμινες, οχι απλα ειδαμε βελτιωση.. Δεν υπηρξε ποτε καλυτερο!! Σε εμας δουλεψαν! Ευτυχως! Αυριο περιμενω τηλ. Να μου πουνε αν και ποσα γονιμοποιηθηκαν! Ο Θεος να βαλει το χερακι Του!

Μπράβο μαρακι μου...ποτέ τώρα θα γίνει η μεταφορά;

Τινκ ΧΑΛΑΡΩΣΕ, περιμενε να τα δει και ο ειδικός και μετά βλέπεις και πράττεις.Και η ενδομητριωση μπορεί τώρα να σου φαίνεται βουνό αλλα ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣ;;

Εγκυουλες μας νευριασμενες(παπάκι) και πιασμενες(τινακι) πολλά φιλία και όπως λεει και η διαφήμηση"ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ!!!"

Σισσακι καλή αρχή ...

Καλα ειμαι Ασπα μου λιγο εξαντλημενη αλλα δοξα το Θεο!Περιμενω την Γεωργια την εχω στο μυαλο μου και μετα θα παω να ξεκουραστω λιγο...Εσυ ετοιμαζεσαι ε?Με το καλο να κανεις ζουμπουρλουδικα αυγουλακια και το πιο τσαχπινικο να σου χαρισει μια κορακλα κουκλα σαν εσενα!

Μπραβο Μαρακι μου τελεια και τα δικα σου τα νεα με το καλο να γινει και η εμβρυομεταφορα και να φουσκωσει η κοιλιτσα σου!

Σισσακι καλή αρχή ...

Ασπακι μου σ ευχαριστώ.. Πήρα πολύ θάρρος με τη μαριεττα μας!!!εγω την Πέμπτη θα παω στο γιατρό να μου πει ποτε... Το περιμένω...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...