Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κ απο μενα!!

τινα γλυκεια μου κ εγω ετσι επρεπε να κανω αφου ξερω οτι θα κανουν το αναποδο γιαυτο κ εω τα εχω παρει αναποδα τωρα αντε γιατι πολλα ανεχτηκα κ αυτο ειναι το τελευταιο .

τινκ παλι τρυπιεσαι? απο την μια καλα κανεις αλλα απο την αλλη θελει κ λιγο χαλαρα τα πραγματα γιατι στο τελος κανουμε τον ευατο μας κατα φανασιαν ασθενει καλα αποτελεσματα να εχεις γλυκεια μου!!!

σισσυ εσυ μην χασεις κ δεν τα κανεις κ εσυ κωλο θα δεις κωλο θα ζητησεις χιχιχ!!!

Mar1981 αντε καλε τι θα γινει με σενα θα μας πεις τα ευχαριστα η τα κρατας για σενα

γεωργια κ απο σενα περιμενουμε τα νεα τα ευχαριστα!!!!!

ευαγγελια εσυ οπως ειπαμε μπρος κ πισω κ φτου φτου χαχαχα

lolita78 ετσι εσυ ξαπλα κ ασε της βολτες ξεκινα το χαιδεμα απο τωρα !!!

Stardust καλη επιτυχια να εχεις

Maria_v καλη επιτυχια κ σε σενα!!!

Georgekat νατασουλα ασπα κ ανα ξεχασα καμια πολυ καλη σας μερα με φιλακια!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Sissy μου μην ξεχνας και το παπακι που κυκλοφορει με ενα μαστιγιο :tongue:

Παντως περα απο την πλακα πολλα κοριτσια εχουν ανακαλυψει σοβαρα προβληματα κανοντας εξετασεις απο μονες του αλλα και απο την αλλη εχουμε δει και αποτελεσματα εξετασεων να ακυρωνονται με ανελπιστες εγκυμοσυνες!

Οπως ειπες 'ολα για καποιο λογο γινονται ξερει ο Χριστουλης' ;)

lolita μου ειχαμε κανει το Πασχα ευχελαιο αλλα οταν σε χτυπανε μπορες θα πρεπει να παρεις κι αλλο αλεξικεραυνο οποτε πρεπει να το κανονισω παλι..

Εσυ πως εισαι με την φωτεινη ελπιδα στην κοιλιτσα?

tinkerbell τοσο λεει και η Μαρια πως ειχε αλλα ηταν καλα...

Stardustmg περιμενουμε κι απο σενα τα νεακια σου ...Ολα να πανε κατευχην![/QUOT

Είμαι καλά, προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά από την άλλη κρατάω και τις επιφυλάξεις μου για πιθανό αρνητικό αποτέλεσμα! Δεν θα πεθάνω αν δεν πετύχει, θα ξαναπροσπαθήσω! Μακάρι να μην χρειαστεί και να πάνε όλα καλά αλλα αν δεν... ευτυχώς που έρχονται Χριστούγεννα και δεν θα αφήσω να με πάρει πολύ από κάτω!

Kι εγω lh 3,40 ειχα και fsh 13,26 αλλα παιζει ρολο και σε ποια μερα του κυκλου τις εκανες εγω τις ειχα κανει 2η μερα

θα πετύχει!!!!!

4 μέρα σήμερα!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Σου γράφει ποιές πρέπει να είναι οι φυσιολογικές τιμές?

γενικά το όριο είναι 35 , αλλά πάνω από 35 είναι καρκίνος στις ωοθήκες..πάνω από 10 νομίζω ότι σημαίνει ενδομητριώση,,δεν είμαι σίγουρη..είμαι αγχωμένη....

περιμένω το γιατρό να με πιάσει...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια εκανα τετσ και βγηκε ΘΕΤΙΚΟ!!!!!!!!!! δεν το πιστευω τα εχω χασει ειμαι τοσο ευτυχισμενη :D:D:D:D:D πηγα και για χοριακη θα ξερω το απογευμα! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΕΣΣ!

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!:P:p:p:p

περιμένουμε νούμερο!!!!

είχες τη καλύτερη αποζημίωση!!!!

συγχαρητήρια κοπέλα μου!!!

είδες οι συναντήσεις!!!!!!:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

Κοριτσια εκανα τετσ και βγηκε ΘΕΤΙΚΟ!!!!!!!!!! δεν το πιστευω τα εχω χασει ειμαι τοσο ευτυχισμενη :D:D:D:D:D πηγα και για χοριακη θα ξερω το απογευμα! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΕΣΣ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΡΙΕΤΑΚΙ ΜΟΥ!!!

μαριγούλα μου, η γνώμη μου είναι...όλες σου τις απορίες να τις κάνεις μετά..τώρα πρέπει να εστιαστείς στα 4 εμβρυάκια σου και η σκέψη σου να είναι εκεί..να είσαι χαρούμενη και ήρεμη να τα υποδεκτείς να φωλίασουν γερά!!!καλο στέριωτα να είναι!!!

τελικά έκανα ca125, fsh, lh ,

τίποτα δεν θα κάνω αυτό το μήνα..το επόμενο στάδιο είναι η εξωσωματική και έτσι δεν θα κάνω τίποτε άλλο για να επιβαρύνω τον οργανισμό μου...

επειδή όμως δεν έκανα λαμπαροσκόπηση θέλω να πάω για υπέρηχο νωρίς, που είναι λεπτό το ενδομήτριο για να δούμε αν είναι όλα καθαρά...

τη ca125 τη διάβασα εδώ στο φόρουμ, και λέει είναι ένα καρκινικό γονίδιο που αν δείξει πάνω από 10 είναι υπόνοια για ενδομητρίωση..μόνη μου ήθελα να τις κάνω όλες τώρα που είμαι στη 14 μέρα να τελειώνουμε...

εντομεταξύ την ΑΜΗ δεν κατάλαβε τι είναι και δεν μου την έκανε..μέχρι το μεσημέρι αν ξέρει καμία κοπέλα την αγγλική ονομασία ή ακριβώς την ελληνική να μου τη πει σας παρακαλώ να της πω να μου τη κάνει

Καλημέρα σε ολες.

Τινκερ απο μονη σου διαβάζεις εδω για εξετάσεις και πας και τις κανείς; Γιατι δεν συμβουλεύεσαι τον γιατρο σου; Δεν του έχεις εμπιστοσύνη; Αν δεν του έχεις εμπιστοσύνη θα σε συμβουλευα να αλλάξεις άμεσα διότι κάποια πράγματα οδεύουν σε μονοπάτια χωρις γυρισμο αν δεν έχουμε την δύναμη να τα κοντρολαρουμε. Επίσης σου είπε ο γιατρός πως χρειάζεσαι λαπαροσκοπηση για το ενδομητριο και δεν την έχεις κάνει; Καρκινικους δείκτες γιατι να κανείς ; Έχεις ιστορικό ; Έχεις παει να μείνεις σε χώρα με ακτινοβολία; Στοιχεία ενδομητριωσης μπορείς να δεις και με μια απλή ορμόνη συγκεκριμένες μερες του κύκλου. Και πάλι αν δεν σε ανοίξουν δεν φαίνεται απόλυτα αν έχεις ενδομητριωση που και πάλι και να έχεις δεν ειναι 100% αιτία υπογονιμοτητας. Γιατι ταλαιπωρεις έτσι το σώμα και την ψυχή σου;; Το οτι η κάθε μια εδω έχει το ιστορικό της δεν σημαίνει πως το ιστορικό όλων αφορά ολα τα κορίτσια. Ούτε καμμια απο εμάς ειναι γιατρός ολες καταθέτουμε τις εμπειρίες μας απο όσα ζήσαμε με τις οδηγίες των γιατρών μας. Με συγχωρεις που ειμαι λίγο έντονη αλλα νομίζω πως αν ολα αυτα τα κανείς απο μονη σου χάνεις το δάσος και ασχολείσαι με το δέντρο. Θυμησε μου τι ακριβως πρόβλημα έχετε. ....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστω Τινκερακι αν και ειμαι αγχωμενη μεχρι να βγει η χοριακη να το σιγουρεψουμε.

Ολα θα ειναι μια χαρα κοριτσακι μου ο Θεουλης θα σε ανταμοιψει για ολες τις δυσκολιες που περασες χαιρομαι πατα πολυ για σενα...Ενα ειναι σιγουρο οι συναντησεις μας ειναι ευλογημενες και η θετικη μας ενεργεια εχει αποτελεσμα!Περιμενουμε την χοριακη με αγωνια εχω κατασυγκινηθει παλι ...

Κι έχασα κι εγω το δάσος γιατι τωρα είδα το μήνυμα της μαριετας. Αχ θα με πεθάνεις!!!!! Στο πα ρε μικρό γλυκό πως θα έχει πετύχει!!!! Μα την ίδια μέρα της σπερματεγχυσης πήγαμε για ρακομελα ειναι δυνατόν να μην πετυχαινε;;;;;; Ασαααααααααααααααααααααααααααα θα πεσω κάτω απο την χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχω παλαβωσει!!!!!!!! Τινκερ και σισσυ τα βλέπετε ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αχ τι χαρα πήρα μετα απο τόσες μερες στεναχωριας. Μόλις σταματήσω το κλαμμα θα σε πάρω να σε ακούσω !!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

μαριεττα μου ΜΠΡΑΒΟ σου!!!! τελεια τα νεα σου, είδες που σου το λέγαμε? πόνεσες στην σπερματέγχυση αλλά άξιζε τον κοπο τελικα....κορίτσια να ετοιμάζεστε για συναντήσεις,φέρνουν θετικά αποτελέσματα και φουσκωμένες κοιλίτσες ή μήπως επαιξαν και τα ρακόμελα το ρόλο τους???

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

36. mar1981--> ΕΓΚΥΟΣ

37. mina-ni

Ποσοστό: 7/37

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69 --> ΕΓΚΥΟΣ
  7. sissy 2012
  8. Georgkat
  9. tinkerbell!24
  10. deni..29
  11. Λια33
  12. alexouli
  13. astage
  14. s_maria
  15. natasoula81

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg
  2. maria_v --> 15/12
  3. lolita 78

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα είπαμε και στο τηλ, στα λέω και εδώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πόσο χάρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...