Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα την κάνω κ εγώ τότε!:D

ναι να πας, δεν θέλω να σε παρασύρω...αλλά μια ανάλυση είναι και δεν χρειάζεται να είσαι σε συγκεκριμένη μέρα...

τώρα μου έμεινε η αμη που δεν μπορώ να τη κάνω κύπρο:(

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

με χάσατε εεε? με πέθανε η μέση μου πρώτη φορά με πιανει τοσο πολύ αλλά απόλαυσα την ξάπλα....σήμερα ειμαι καλύτερα ευτυχώς!!

μαριεττα μου μην μας κρατάς σε αγωνία, περιμένουμε συντομα τα ευχάριστα.

maria star καλή επιτυχία κοριτσάκι μου!!

geogria φερε μας τετραψήφια χοριακη!!!

σισσυ και νεραιδούλα τι πάθατε καλέ με τις εξετάσεις?????

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

maria v μην αγχώνεσαι βρε μια χαρά είναι 4 αυγουλάκια,είπαμε λίγα και καλά θέλουμε.

ευαγγελία μου μην στεναχωρίεσαι για κανένα γράψτους όσους δεν αξίζουν και μην ασχολείσαι μαζί τους,δεν θα τους κάνουμε τη χάρη....

παπάκι και εμενα στην πρώτη εγκυμοσύνη πεθερά και κουνιαδα το είπαν παντου και ας ειχα ζητησει το αντίθετο,με γραψανε κανονικα... γιαυτο τωρα εννοειται οτι δεν το ξέρουν και οτι θα το μάθουν οταν κάνω κοιλια και δεν θα μπορώ να το κρύψω...ετσι για να μάθουν να σέβονται!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημέρα κορίτσια! Χθες ήμουν όλη μέρα έξω.. Πήγα μετά κ είδα την ταινία του παπακαλιατη...

maria v πολύ ωραία τα 4 ωαριακια.. Διδυμακια θα κανείς!!! Με το καλό...

Για πες για την ταινία, σου άρεσε?

maria v μην αγχώνεσαι βρε μια χαρά είναι 4 αυγουλάκια,είπαμε λίγα και καλά θέλουμε.

Αυτή η μεσούλα εσάς τις εγκυούλες πολύ σας ταλαιπωρεί, ανυπομονώ να με πιάσει και εμένα. Όσο για μένα, προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά, περιμένω να με πάρουν τηλ να μου πουν πως προχωράνε, με έχει φάει η αγωνία, άντε να έρθει το αύριο, να μου τα βάλουν να ηρεμήσω, που λέει ο λόγος :P.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα και καλη βδομαδα!

Το στομαχακι μου ειναι μια χαρα αλλα το εντερακι μου με παιδευει ακομη...

georgia πιασε μαλλι εχω μπολικο :D δεν πηγα μονη μου.. που να φανταστω οτι 10 το βραδυ το σκιαχτρο θα εχει παρει την θεση του μεσα στην ομιχλη και θα παραφυλαει...Δεν το εχει ξανακανει ποτε αλλα μετα απο τοσο καιρο που εχει να με δει με πεθυμησε δεν εξηγειται αλλιως..Αυριο παω ομοιοπαθητικο....Θα σου πω εντυπωσεις.Τους αλλους 2 τους ακυρωσα κι αν δεν μεινω ευχαριστημενη αυριο θα ξανακλεισω ραντεβου...Περιμενουμε την χοριακαρα μας!

tinkerbell γλυκουλα μου καλα αποτελεσματα να εχεις!

Sissy μου φαινεται οτι τα μαλλια σου θα ειναι τα επομενα που θα πιασει η Γεωργια μετα τα δικα μου :tongue:

tina περαστικα κοριτσακι μου και πολυ ορθα επραξες και δεν το ειπες σε κανεναν!

maria_v εισαι καλυτερα εσυ φιλεναδα?

Ευαγγελία μου εγώ εχω extension οπότε χαλάλι!! Θα βάλω αλλα....

Μαρακι μου θα είσαι αύριο ήρεμη!! Πολύ ωραία η ταινία...σε ταξιδεύει!! Βέβαια ειμαικ fan του παπακαλιατη :oops:......όταν ηρεμησεις να πας να τη δεις! Πήρα κ μήνυμα απ αυτή την ταινία..όλα γίνονται για κάποιο λόγο που μόνο στο τέλος το καταλαβαίνουμε γιατί έγινε έτσι! Εγω σαν να πήρα λίγο θάρρος από χθες.. Κάτι ξέρει ο χριστουλης κ μας τα φέρνει έτσι..κατέληξα οτι στις γυναίκες που αργεί να φέρει το μωρό το κάνει γιατί ξέρει οτι εκείνες θα έκαναν τα πάντα για να φέρουν τα μωρά τους όσο δύσκολος κ αν είναι ο δρόμος.. Οπως εμάς....

Τινουλα μου εγω κ νεραιδουλα φτιαχνομαστε με τις εξετάσεις!!!!

Καλημέρα κι από εμένα κορίτσια! Τελικά δεν είναι άσχημα να κάθεσαι και στο σπιτάκι σου που και που! Βέβαια το κακό είναι ότι ο καιρός είναι τέλειος και μια βολτούλα θα ήθελα να την κάνω αλλά δεν πρέπει... Από το απόγευμα ευτυχώς θα χαλάσει ο καιρός οπότε δεν θα ξεσηκώνομαι!!!

Τινκ μου τι έπαθες κοριτσάκι μου με τις εξετάσεις? Σε έπιασε η μανία για έλεγχο? Το αποφάσησες να πας για εξωσωματική?

Sissy μου μην χάσεις? Πως σου ξέφυγε η συγκεκριμένη εξέταση και δεν την έχεις κάνει? Βρε αγάπη μου τώρα που θα μπείτε στην διαδικασία της σπερματέγχυσης, θα δεις ότι ο γιατρός θα σου ζητήσει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Άσε που είμαι σίγουρη ότι ήδη τις έχεις κάνει όλες από μόνη σου!

Παπάκι μου και Natasoula μου τις κάνετε τις παρασπονδίες σας κάθε βράδυ. Η αλήθεια είναι ότι σας ζηλεύω, θα ήθελα να γουρουνιάζω κι εγώ αλλά με τόσα φάρμακα που παίρνω και κυρίως με τόση κορτιζόνη αν αφεθώ θα γίνω 800 κιλά. Το καλό είναι βέβαια ότι από την Παρασκευή, παρόλο που είμαι συνέχεια ξάπλα και τρώω, έχασα 800gr και χάρηκα πααααααρα πολύ! Πως έγινε αυτό δεν ξέρω, θαύμα!

Mar1981 τι θα γίνει με σένα? 10 άτομα σε παριμένουμε να μας πεις τα ευχάριστα! Κάνε επιτέλους μια χοριακούλα, άντε κοριτσάκι μου!!! Απορώ με την υπομονή σου!

Stardust μου αυτή τη στιγμή λογικά είσαι ναρκωμένη και σου παίρνουν τα αυγουλάκια σου, περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου και να είναι και τα 4 τέλεια! Με το καλό να αρχίσεις κι εσύ το "κλώσημα"!

Maria_v μου μην έχεις κ΄θόλου άγχος, από τη στιγμή που σου είπαν ότι γονιμοποιήθηκαν 4, θα πάνε όλα καλά, τα ενισχύουν αυτοί ωστέ να έχεις καλό αποτέλεσμα! Αύριο θα σου δώσουν και φωτογραφίες με τα εμβρυάκια σου, θα δεις ότι η όλη διαδικασία της εμβρυομεταφοράς είναι μαγική!!! Εσύ αύριο ξεκινάς το "κλώσημα"! Όλα καλά θα σου πάνε!

Georgekat μου ευαισθητούλα μου, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Δεν θα χαθείτε με τα ξαδέρφια, είναι νωπή ακόμη η στενοχώρια, όμως σιγά σιγά θα είσαι καλύτερα και πρέπει να επικεντρωθείς στον στόχο σου! Στο να γίνεις μανούλα!!!

Τινα μου μακάρι όλες να έχουμε πρόβλημα με την μέση μας λόγω εγκυμοσύνης! Καταλαβαίνω ότι είναι κουραστικό, όμως έχεις ένα πλασματάκι μέσα σου που μεγαλώνει, ότι πιο όμορφο!!!

Georgia μου περίμενουμε την χοριακή σου την τεράστια σήμερα!!!

Evangelia μου ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα και όπως σου είπαν και τα κορίτσια κάνε ένα ευχέλαιο!!!

Ελπίζω να μην ξέχασα κανένα κορίτσι, πολλά φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Sissy μου μην ξεχνας και το παπακι που κυκλοφορει με ενα μαστιγιο :tongue:

Παντως περα απο την πλακα πολλα κοριτσια εχουν ανακαλυψει σοβαρα προβληματα κανοντας εξετασεις απο μονες του αλλα και απο την αλλη εχουμε δει και αποτελεσματα εξετασεων να ακυρωνονται με ανελπιστες εγκυμοσυνες!

Οπως ειπες 'ολα για καποιο λογο γινονται ξερει ο Χριστουλης' ;)

lolita μου ειχαμε κανει το Πασχα ευχελαιο αλλα οταν σε χτυπανε μπορες θα πρεπει να παρεις κι αλλο αλεξικεραυνο οποτε πρεπει να το κανονισω παλι..

Εσυ πως εισαι με την φωτεινη ελπιδα στην κοιλιτσα?

tinkerbell τοσο λεει και η Μαρια πως ειχε αλλα ηταν καλα...

Stardustmg περιμενουμε κι απο σενα τα νεακια σου ...Ολα να πανε κατευχην!

Sissy μου μην ξεχνας και το παπακι που κυκλοφορει με ενα μαστιγιο :tongue:

Παντως περα απο την πλακα πολλα κοριτσια εχουν ανακαλυψει σοβαρα προβληματα κανοντας εξετασεις απο μονες του αλλα και απο την αλλη εχουμε δει και αποτελεσματα εξετασεων να ακυρωνονται με ανελπιστες εγκυμοσυνες!

Οπως ειπες 'ολα για καποιο λογο γινονται ξερει ο Χριστουλης' ;)

lolita μου ειχαμε κανει το Πασχα ευχελαιο αλλα οταν σε χτυπανε μπορες θα πρεπει να παρεις κι αλλο αλεξικεραυνο οποτε πρεπει να το κανονισω παλι..

Εσυ πως εισαι με την φωτεινη ελπιδα στην κοιλιτσα?

tinkerbell τοσο λεει και η Μαρια πως ειχε αλλα ηταν καλα...

Stardustmg περιμενουμε κι απο σενα τα νεακια σου ...Ολα να πανε κατευχην![/QUOT

Είμαι καλά, προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά από την άλλη κρατάω και τις επιφυλάξεις μου για πιθανό αρνητικό αποτέλεσμα! Δεν θα πεθάνω αν δεν πετύχει, θα ξαναπροσπαθήσω! Μακάρι να μην χρειαστεί και να πάνε όλα καλά αλλα αν δεν... ευτυχώς που έρχονται Χριστούγεννα και δεν θα αφήσω να με πάρει πολύ από κάτω!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...