Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Σήμερα πήγαμε στον Άγιο Γιάννη τον Ρώσσο. Ανάψα κεράκι για όλες μας. Δυστυχώς πήγαμε όταν γυρίσαμε πήγα τουαλέτα και έβγαλα λίγο αιματάκι στο σκούπισμα. Ρε κορίτσια κοντεύω να πεθάνω. Τί σημαίνει πάλι και τούτο; Την σπερματέγχυση την έκανα πριν 8 ημέρες και τελευταία περίοδο είχα στις 23-24/07. Πήρα τον γιατρό και δεν με ξεάγχωσε καθόλου. Μου είπε να το αφήσουμε να δούμε πώς θα εξεληχθεί. Δεν μπορώ άλλο, θα καταρεύσω.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα πήγαμε στον Άγιο Γιάννη τον Ρώσσο. Ανάψα κεράκι για όλες μας. Δυστυχώς πήγαμε όταν γυρίσαμε πήγα τουαλέτα και έβγαλα λίγο αιματάκι στο σκούπισμα. Ρε κορίτσια κοντεύω να πεθάνω. Τί σημαίνει πάλι και τούτο; Την σπερματέγχυση την έκανα πριν 8 ημέρες και τελευταία περίοδο είχα στις 23-24/07. Πήρα τον γιατρό και δεν με ξεάγχωσε καθόλου. Μου είπε να το αφήσουμε να δούμε πώς θα εξεληχθεί. Δεν μπορώ άλλο, θα καταρεύσω.

ευχαριστούμε πάρα πολύ να σαι καλά!!

κανονικά περιμένεις 14 μέρες μετά τη σπερματέγχυση..θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για να είναι για κακό..

ότι και να είναι πάντως εσύ ξάπλα..μην κάνεις τίποτα απολύτως..και σου εύχομαι ολόψυχα να σταματήσει και να είναι για καλό!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κορίτσι μου ηρέμησε λίγο, μπορεί να είναι εμφύτευση! Ποτέ δεν ξέρεις! Είναι πολύ νωρίς για περίοδο.

HvAnp3.png

ευχαριστούμε πάρα πολύ να σαι καλά!!

κανονικά περιμένεις 14 μέρες μετά τη σπερματέγχυση..θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για να είναι για κακό..

ότι και να είναι πάντως εσύ ξάπλα..μην κάνεις τίποτα απολύτως..και σου εύχομαι ολόψυχα να σταματήσει και να είναι για καλό!!

Και ο γιατρός αυτό μου είπε ότι είναι ακόμη νωρίς και ανέφερε ότι κανόνικά με τα utrogestan δεν θα έπρεπε να μου έρθει περίοδος. Αν τι τραβάμε και δεν το ματρυράμε. Μακάρι όντως να είναι για καλό. Εσύ πώς πας νεραιΔάκι μου γλυκό;

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Κορίτσι μου ηρέμησε λίγο, μπορεί να είναι εμφύτευση! Ποτέ δεν ξέρεις! Είναι πολύ νωρίς για περίοδο.

Με άγχωσε το γεγονός ότι ο γιατρός μετά την σπερματέγχυση μου είπε να τον πάρω αν δω αίμα. Συγνώμη αν σας κουράζω, αλλά ειλικρινά αγχώθηκα. Έχω κάνει επτά σπερματεγχύσης, με αυτήν οχτώ και κάτι τέτοιο δεν μου ξαναέτυχε.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Διαφημίσεις

Και ο γιατρός αυτό μου είπε ότι είναι ακόμη νωρίς και ανέφερε ότι κανόνικά με τα utrogestan δεν θα έπρεπε να μου έρθει περίοδος. Αν τι τραβάμε και δεν το ματρυράμε. Μακάρι όντως να είναι για καλό. Εσύ πώς πας νεραιΔάκι μου γλυκό;

δεν θα έπρεπε όμως μερικές κοπελίτσες είχαν δει περίοδο ακόμη και με αυτά..όσα παίρνεις??

εγώ καλά..πολύ χαλαρά..ότι θέλει ο Θεός αυτό θα γίνει..

αυρίο θα αρχίσω και τη προγεστερόνη μου αύξησε τη δόση αυτή τη φορά..6 θα παίρνω τη μέρα..

1533345xcnw09g7xt.gif

Με άγχωσε το γεγονός ότι ο γιατρός μετά την σπερματέγχυση μου είπε να τον πάρω αν δω αίμα. Συγνώμη αν σας κουράζω, αλλά ειλικρινά αγχώθηκα. Έχω κάνει επτά σπερματεγχύσης, με αυτήν οχτώ και κάτι τέτοιο δεν μου ξαναέτυχε.

το ενδομήτριο είναι καλό? κοριτσάκι μου για καλό νομίζω και εύχομαι να είναι αλλά ξεκούραση εσύ ναι..μην κάνεις τίποτα..μόνο εκείνη την ώρα είχες ή έχεις ακόμη..ούτε σκάλες να ανέβεις ούτε τίποτα...μείνε ξαπλωμένη..

μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά.

1533345xcnw09g7xt.gif

το ενδομήτριο είναι καλό? κοριτσάκι μου για καλό νομίζω και εύχομαι να είναι αλλά ξεκούραση εσύ ναι..μην κάνεις τίποτα..μόνο εκείνη την ώρα είχες ή έχεις ακόμη..ούτε σκάλες να ανέβεις ούτε τίποτα...μείνε ξαπλωμένη..

μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά.

Πέρνω 2 την ημέρα. Το ενδομήτριο ήταν καλό πιστεύω. Θα προσπαθήσω να ηρεμήσω και να ξεκουραστώ.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Πέρνω 2 την ημέρα. Το ενδομήτριο ήταν καλό πιστεύω. Θα προσπαθήσω να ηρεμήσω και να ξεκουραστώ.

να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς και όλα θα πάνε καλά!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το αίμα της εμφύτευσης. Στη δική μου εγκυμοσύνη (που δυστυχώς δεν εξελίχθηκε καλά, αλλά αυτό είναι άσχετο) είδα αιματάκι την 23η μέρα του κύκλου μου με ωορρηξία τη 15η ή τη 16η. Εν ολίγοις το είδα 8-9 μέρες μετά την ωορρηξία. Σου θυμίζει τίποτα; :P

Στη θέση σου θα χαιρόμουν, αν μου συνέβαινε κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει... Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Διαφημίσεις

μαλλον εννοεις 23-24/06 οτι ειχες περιοδο!εκανες πρεγκνιλ?εμενα αυτος που μου κανε την σπερματεγχυση μου ειπε οτι η μερα που καναμε σπερματεγχυση θεωρειται η 14ημερα (ασχετα αν εγω ημουν στην 11η απο την περιοδο)!νομιζω οτι ειναι εμφυτευση,θα εκανε το θαυματακι του ο αι γιαννης.εσυ ξαπλαρε οσο μπορεις περισσοτερο.σε ευχαριστουμε πολυ για το κερακι να εχεις σπορακι μεσα σου!φιλαακια:D:D:D:D

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το αίμα της εμφύτευσης. Στη δική μου εγκυμοσύνη (που δυστυχώς δεν εξελίχθηκε καλά, αλλά αυτό είναι άσχετο) είδα αιματάκι την 23η μέρα του κύκλου μου με ωορρηξία τη 15η ή τη 16η. Εν ολίγοις το είδα 8-9 μέρες μετά την ωορρηξία. Σου θυμίζει τίποτα; :P

Στη θέση σου θα χαιρόμουν, αν μου συνέβαινε κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει... Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Μακάρι, μακάρι. Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί. Ας μεσητεύσουν οι άγιοι να γίνει το θαύμα.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας. Μακάρι να μας βοηθήσει όλους ο αϊ γιάννης και να δούμε τα μικρά μας θαυματάκια σύντομα. Πάω λίγο να ξαπλώσω και να ηρεμήσω. Θα τα πούμε σύντομα.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

stogiaki μου, ευχομαι να ειναι αιματακι εμφυτευσης! Οι μερες (8η-9η) μετα την ωορηξια ταιριαζουν, αν δεν κανω λαθος. Απο την αλλη φροντισε να μην κουραζεσαι! Μηπως ειναι κανενα γδαρσιματακι απο τα utrogestan; Συμβαινει κι αυτο καμια φορα! Ξαπλωσε, χαλαρωσε και οι ευχες των αγιων μαζι μας! Εγω περιμενω τα καλα νεα σου το Σαββατο;)!

Φιλεναδα βοηθεια μας!Το θαυματακι σου κατι μου λεει πως ερχεται.Το αιμα ευχομαι να ειναι απο την εμφυτευση εσυ ομως μην κουραζεσαι καλου κακου...Να δεις που ο Αι-Γιαννης ακουσε την προσευχουλα σου!Ολα θα πανε καλα κοριτσακι μου μην αγχωνεσαι μονο...Και παρε τα πανω σου γιατι τωρα δεν μπορω να σε ποτισω και τεκιλα...:P

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...