Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαζευω τηλεόραση και προσπαθω να χαλαρωσω καλο μου.

Να χαλαρωσεις κοριτσακι μου ομορφο και ολα θα δεις πως θα ειναι για καλο!Θα σε παρω αυριο να σε ακουσω μου ελειψες!

εδω τα ριμαξει ολα απο τον αερα καλα που εχω τεντες τερμα επανω κ τα λουλουδια κατω στο μπαλκονι παρα πολυ αερα εχουμε βαρδαρη

μετα μαρι εμενα λες γουρουνακι , αλλα εσυ δεν μπορει να κοιμηθεις χαχαχα

εσυ εισαι γουρουνακι. μικρο. εγω ειμαι ΓΟΥΡΟΥΝΑΡΑ!!!:P

Καληνυχτα κοριτσαρες παω για ξαπλα να αφησω λιγο και το αγορι μου να δικτυωθει!Καλο ξημερωμα και η Παναγιτσα μαζι μας !Μαριετα και Γεωργια περιμενουμε τα νεακια σας!Φιλια πολλα

Διαφημίσεις

Καλησπερουδια στις ξενυχτισσες!

maria-v, 4 εμβρυακια, να σου ζησουν κουκλα μου! Καλοστεργιωτα να ειναι και γερά να τα παρεις στην αγκαλια σου! Το πόσα, το τι και το πως, λιγη σημασια εχουν πια! Αν προχωρησουν ολα καλα, που στο ευχομαι, σκεψου μηπως βαλεις τα 2 τωρα και τα αλλα 2 για αδερφακι (για το πρωτο ειμαστε σιγουρες)! :D!

stardustmg, καλη επιτυχια και σε σενα αυριο, γερα και δυνατα τα θελουμε!

mar1981, περιμενουμε τα καλα νεα απο το πρωινο τεστ! Αν ως το μεσημερι δε μας ανακοινωσεις αποτελεσματα, θα σου στειλω τη Λια να αναλαβει δραση!

mina pa, μαθαινεις σιγα-σιγα! Μπραβο κοριτσι μου! Οι συμφησεις φαινονται σαν σκιες στη μητρα ή σαν περιορισμενη διαχυση του σκιαστικου εξω απο τις σαλπιγγες! Η σαλπιγγογραφια ωστοσο, γινεται κυριως για να ελεγχθει η διαβατοτητα των σαλπιγγων και το σχημα της μητρας. Για τις συμφησεις ακριβεστερη και ασφαλεστερη μεθοδος ειναι η υστεροσκοπηση! Τη βλακεια των πεθερικων δε μπορεις να την περιορισεις, τι να κανουμε! Ευτυχως που ολα θα πανε καλα και δε θα σε απασχολει το κελαηδισμα τους!

Evangelia, αμα σε πιασω απ΄το μαλλι θα σου πω εγω! Τι δουλεια ειχες να επιστρεψεις εσυ τη μικρη;;;; Διαχωρισε τους ρολους και προστατεψε τον εαυτο σου!!! Δε θα βαρεθω να στο λεω!

natasoula, πού τον πετυχες αυτο το γιατρο; Παιξε και κανα τζοκερ κοριτσι μου! Ο αντρας μου το μονο που εψαχνε ηταν να εχει ο γυναικολογος λιγη αισθηση του χιουμορ, αλλα στους γιατρους σπανιζει λιγο!

lolita, καλο κοκτέιλ παιρνεις κι εσυ!! Εγω τρεις και δυο αναρρωτιεμαι μηπως ξεχασα καποιο!

Παω για το ουτρο τωρα! Αργησα αποψε! Σματσςς!

καλημέρα κορίτσια!!!

πολύ καλή επιτυχία στη σταρ μας σήμερα!!!

και περιμένουμε τεράστιες χοριακές σήμερα από μαριέτα και γεωργία!!!!!

κορίτσια σήμερα πάω για μια ακόμα ανάλυση CA125, αν δεν είναι πολύ ακριβή,

θα κάνω και την ΑΜΗ, fsh & Lh...

θα σας πω κατά τις 8.30 ποιές έκανα τελικά...

4 μέρα σήμερα σκέφτομαι να πάω να κάνω υπερηχογράφημα σήμερα, αλλά ντρέπομαι που ακόμα δεν είμαι καθαρή...το πιο νωρίς που έχω πάει ήταν 9μέρα...τι λέτε και εσείς?

η να μείνω αύριο 5 μέρα που θα είμαι πιο καθαρή...θέλω να πάω τώρα να δούμε αν υπάρχει κάτι...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κορίτσια! Μαρία σταρ καλή επιτυχία και πάλι, περιμένουμε τα νέα σου, μαριέττα επίσης, θέλουμε να χαρούμε λίγο, πες μας τα ευχάριστα!!

Καλησπερουδια στις ξενυχτισσες!

maria-v, 4 εμβρυακια, να σου ζησουν κουκλα μου! Καλοστεργιωτα να ειναι και γερά να τα παρεις στην αγκαλια σου! Το πόσα, το τι και το πως, λιγη σημασια εχουν πια! Αν προχωρησουν ολα καλα, που στο ευχομαι, σκεψου μηπως βαλεις τα 2 τωρα και τα αλλα 2 για αδερφακι (για το πρωτο ειμαστε σιγουρες)! :D!

Παω για το ουτρο τωρα! Αργησα αποψε! Σματσςς!

Καλή χοριακή να έχεις σήμερα κοριτσάκι!!! Λες δεν έχει νόημα να γκρινιάξω να μου πούνε τι και πως? Απλά αναρωτιέμαι, ξέρω ότι για να με ξεφορτωθούν, μπορούν να μου πετάξουν απλά ότι το ωάριο δεν ήταν καλής ποιότητας, αλλά τρώγομαι. Από την άλλη μάλλον έχεις δίκαιο πρέπει να εστιάσω στα 4, περιμένω πάλι τηλ να μου πούνε πως πάνε.

καλημέρα κορίτσια!!!

πολύ καλή επιτυχία στη σταρ μας σήμερα!!!

και περιμένουμε τεράστιες χοριακές σήμερα από μαριέτα και γεωργία!!!!!

κορίτσια σήμερα πάω για μια ακόμα ανάλυση CA125, αν δεν είναι πολύ ακριβή,

θα κάνω και την ΑΜΗ, fsh & Lh...

θα σας πω κατά τις 8.30 ποιές έκανα τελικά...

4 μέρα σήμερα σκέφτομαι να πάω να κάνω υπερηχογράφημα σήμερα, αλλά ντρέπομαι που ακόμα δεν είμαι καθαρή...το πιο νωρίς που έχω πάει ήταν 9μέρα...τι λέτε και εσείς?

η να μείνω αύριο 5 μέρα που θα είμαι πιο καθαρή...θέλω να πάω τώρα να δούμε αν υπάρχει κάτι...

Τι εξετάσεις έκανες τελικά κορίτσι? Γιατί θέλεις να πας για υπέρηχο τόσο νωρίς, τι θα κάνεις αυτόν τον κύκλο? Εγώ έχω πάει 2η μέρα και δεν είναι καθόλου αηδιαστικό, θα έχεις πάει πριν τουαλέτα, με ένα υγρό μαντηλάκι θα το σκουπίσεις και απλά όταν σου βγάλει το ματσούκι, θα έχει λίγο αίμα πάνω στο προφυλακτικό. Μην κολλάς σε τέτοια, λες να μην έχει ξαναδεί?

HvAnp3.png

μαριγούλα μου, η γνώμη μου είναι...όλες σου τις απορίες να τις κάνεις μετά..τώρα πρέπει να εστιαστείς στα 4 εμβρυάκια σου και η σκέψη σου να είναι εκεί..να είσαι χαρούμενη και ήρεμη να τα υποδεκτείς να φωλίασουν γερά!!!καλο στέριωτα να είναι!!!

τελικά έκανα ca125, fsh, lh ,

τίποτα δεν θα κάνω αυτό το μήνα..το επόμενο στάδιο είναι η εξωσωματική και έτσι δεν θα κάνω τίποτε άλλο για να επιβαρύνω τον οργανισμό μου...

επειδή όμως δεν έκανα λαμπαροσκόπηση θέλω να πάω για υπέρηχο νωρίς, που είναι λεπτό το ενδομήτριο για να δούμε αν είναι όλα καθαρά...

τη ca125 τη διάβασα εδώ στο φόρουμ, και λέει είναι ένα καρκινικό γονίδιο που αν δείξει πάνω από 10 είναι υπόνοια για ενδομητρίωση..μόνη μου ήθελα να τις κάνω όλες τώρα που είμαι στη 14 μέρα να τελειώνουμε...

εντομεταξύ την ΑΜΗ δεν κατάλαβε τι είναι και δεν μου την έκανε..μέχρι το μεσημέρι αν ξέρει καμία κοπέλα την αγγλική ονομασία ή ακριβώς την ελληνική να μου τη πει σας παρακαλώ να της πω να μου τη κάνει

1533345xcnw09g7xt.gif

μαριγούλα μου, η γνώμη μου είναι...όλες σου τις απορίες να τις κάνεις μετά..τώρα πρέπει να εστιαστείς στα 4 εμβρυάκια σου και η σκέψη σου να είναι εκεί..να είσαι χαρούμενη και ήρεμη να τα υποδεκτείς να φωλίασουν γερά!!!καλο στέριωτα να είναι!!!

τελικά έκανα ca125, fsh, lh ,

τίποτα δεν θα κάνω αυτό το μήνα..το επόμενο στάδιο είναι η εξωσωματική και έτσι δεν θα κάνω τίποτε άλλο για να επιβαρύνω τον οργανισμό μου...

επειδή όμως δεν έκανα λαμπαροσκόπηση θέλω να πάω για υπέρηχο νωρίς, που είναι λεπτό το ενδομήτριο για να δούμε αν είναι όλα καθαρά...

τη ca125 τη διάβασα εδώ στο φόρουμ, και λέει είναι ένα καρκινικό γονίδιο που αν δείξει πάνω από 10 είναι υπόνοια για ενδομητρίωση..μόνη μου ήθελα να τις κάνω όλες τώρα που είμαι στη 14 μέρα να τελειώνουμε...

εντομεταξύ την ΑΜΗ δεν κατάλαβε τι είναι και δεν μου την έκανε..μέχρι το μεσημέρι αν ξέρει καμία κοπέλα την αγγλική ονομασία ή ακριβώς την ελληνική να μου τη πει σας παρακαλώ να της πω να μου τη κάνει

H AMH ονομάζεται αντιμυλλεριος ορμόνη και δείχνει τα αποθέματα ωαρίων στον οργανισμό και σου λέει με μια κλίμακα, πόσο γόνιμη είσαι. ca125 είχα κάνει και εγώ αλλά ήταν καλή.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Χθες ήμουν όλη μέρα έξω.. Πήγα μετά κ είδα την ταινία του παπακαλιατη...

ματιεττακι μου περιμένουμε τα ευχάριστα... Είμαι 10000% σίγουρη ότι είναι πολύ ευχάριστα!!!

γεωργια μου περιμένουμε την τεράστια χοριακη..

νεραιδουλα μου καλά που δεν μένουμε κοντά... Θα ήμασταν όλη τη μέρα κ θα κάναμε εξετάσεις!! Οταν διαβάζω αυτά που γράφεις νομίζω ότι είμαι εγώ!!!λες να είναι ζωδιακο;;; Κ οι 2 μας ψαράκια...

maria v πολύ ωραία τα 4 ωαριακια.. Διδυμακια θα κανείς!!! Με το καλό...

μαρια σταρ καλή επιτυχία κοριτσάκι μου... Περιμένουμε νέα!!

λολιτακι μου πως παει η ξεκούραση;;;

παπακι μου γράψε το σόι εκεί που δεν πιάνει μελάνι!!!!!!!!

κατερινακι μου τι κανείς κοριτσάκι μου; Πως είσαι σήμερα;;

ευαγγελια μου Εντάξει το στομαχακι σήμερα;

λια μου σου στέλνω τα φιλία μου!! Ποτέ δεν μπορώ να σε πετύχω μέσα..δεν συγχρονιζομαστε!!

νατασουλα μου τι κανείς;;;

H AMH ονομάζεται αντιμυλλεριος ορμόνη και δείχνει τα αποθέματα ωαρίων στον οργανισμό και σου λέει με μια κλίμακα, πόσο γόνιμη είσαι. ca125 είχα κάνει και εγώ αλλά ήταν καλή.

δεν τη κάνουν στη κύπρο αυτή και θα πρέπει να τη στείλει ελλάδα...προς το παρών της είπα να μην μου τη κάνει...

τη πήρα τώρα τηλ

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημέρα κορίτσια! Χθες ήμουν όλη μέρα έξω.. Πήγα μετά κ είδα την ταινία του παπακαλιατη...

ματιεττακι μου περιμένουμε τα ευχάριστα... Είμαι 10000% σίγουρη ότι είναι πολύ ευχάριστα!!!

γεωργια μου περιμένουμε την τεράστια χοριακη..

νεραιδουλα μου καλά που δεν μένουμε κοντά... Θα ήμασταν όλη τη μέρα κ θα κάναμε εξετάσεις!! Οταν διαβάζω αυτά που γράφεις νομίζω ότι είμαι εγώ!!!λες να είναι ζωδιακο;;; Κ οι 2 μας ψαράκια...

maria v πολύ ωραία τα 4 ωαριακια.. Διδυμακια θα κανείς!!! Με το καλό...

μαρια σταρ καλή επιτυχία κοριτσάκι μου... Περιμένουμε νέα!!

λολιτακι μου πως παει η ξεκούραση;;;

παπακι μου γράψε το σόι εκεί που δεν πιάνει μελάνι!!!!!!!!

κατερινακι μου τι κανείς κοριτσάκι μου; Πως είσαι σήμερα;;

ευαγγελια μου Εντάξει το στομαχακι σήμερα;

λια μου σου στέλνω τα φιλία μου!! Ποτέ δεν μπορώ να σε πετύχω μέσα..δεν συγχρονιζομαστε!!

νατασουλα μου τι κανείς;;;

θα είχε πλάκα να είμασταν κοντά..θα έκανα και άλλες εξετάσεις..γιατί θα είχα τουλάχιστο ένα σύμμαχο...!!!!δεν ξέρω άλλο ψαράκι μπορεί να είναι και αυτό!!!χα χα χα

1533345xcnw09g7xt.gif

θα είχε πλάκα να είμασταν κοντά..θα έκανα και άλλες εξετάσεις..γιατί θα είχα τουλάχιστο ένα σύμμαχο...!!!!δεν ξέρω άλλο ψαράκι μπορεί να είναι και αυτό!!!χα χα χα

Θα μας είχαν βγάλει χρυσή κάρτα!! Οι καλύτερες πελατισες...εγώ πάντα το είχα αυτό με τις εξετάσεις αλλά τώρα μου έχει βγει πιο έντονα! Πάντως η Ενδομητριωση μου είχε πει η παλιά γυναικολογος μου οτι σου δίνει σημάδια...

Θα μας είχαν βγάλει χρυσή κάρτα!! Οι καλύτερες πελατισες...εγώ πάντα το είχα αυτό με τις εξετάσεις αλλά τώρα μου έχει βγει πιο έντονα! Πάντως η Ενδομητριωση μου είχε πει η παλιά γυναικολογος μου οτι σου δίνει σημάδια...

σισσάκι μου, έχω ακούσει ότι πολλές φορές δεν δίνει συπτώματα..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...