Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

θα συνεχισουμε σε αυτον τελικα.σημερα με εκανε να νιωσω τοσο ωραια και τοσο ξαλαφρωμενη που ειπα δεν τον αλλαζω τελικα με τιποτα. εχει ενα μαγικο τροπο να αφηνεσαι τελειως....

οσο για τον ανθρωπο που νιωθεις καπως καλα κανεις και νιωθεις ετσι!!μην καταπιεζεις τον ευατο σου. δε μπορεις να τα εχεις καλα με ολους ουτε να αγαπας τους παντες.και αν ειναι μεγαλο σε ηλικια αυτο το ατομο μην ψαχνεις να το δικαιολογησεις. κακκος γερος, κακος νεος λενε..δικιο δεν εχω ρε παπακι???????υποστηριξε με!!

αμα ειναι κ αγαμ....ος τοτε αστα βραστα νυχτεριδς κ αραχνες γλυκεια μου

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχχαχαχαχαχχα βουλωμενο γραμμα διαβαζεις αγαπη!

την επομενη φορα που θα βγει στο μπαλκονι λοιπον πετα της ενα αγγουρι στο κεφαλι. ξερει αυτη τι θα το κανει

Παπακι φαίνονται οι συμφισεις !!!! Εμένα φάνηκαν συμφισεις στην δεξιά μου σαλπιγγα με την σαλπιγγογραφια αλλα οι τραχηλικες συμφισεις που είχα μονο με την υστεροσκοπηση φάνηκαν.

Ευαγγελία μου χεστην και κυριολεκτικά σημερα μέρα που ειναι.

Άντε με το κάθε τσοκαρο επιτέλους !

ευχαριστω γλυκεια μου για την απαντηση τελικα ειχα δικιο χιχιχ

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p και ολα τα βρωμερα ζωυφια μαζι!ξεβρωμησες καλε?γρηγορη εισαι.

ναι μωρε εκανα ενα μπανακι στα γρηγορα .

χαχαχαχαχχαχαχαχαχχα βουλωμενο γραμμα διαβαζεις αγαπη!

γλυκεια μου οταν ο αλλος εχει το βλεμα της αγελαδας:shock: τι αλλο περιμενεις να εχει εκτος απο αγ....ες;

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Αντε ας σοβαρευτουμε εμεις δεν ειμαστε σαν του λογου τους...

Εσυ παπακι μου αυπνιες εχεις?πως και δεν βλεπεις το πεμπτο ονειρο?:D

μπα μου εφυγαν οι υπνηλιες οποτε κοιμαμαι αργα κατα της 1 κ κατι 2 αναλογα κ γιαυτο ξυπναω αργα το πρωι . εσυ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

δεν με λες εχετε τρελο αερα εκει η μονο εδω εχει χαζεψει κ φυσαει σαν τρελος?

Μπα οχι σταματησε η βροχη ειχε λιγη ομιχλη οταν πηγαιναμε την μικρη αλλα απο αερα οχι δεν φυσαει!

Διαφημίσεις

νεαρες μου, σας καληνυχτω!!παω να προσπαθησω να κοιμηθω αν και δεν το βλεπω με τοσο που εφαγα για ακομα μια φορα.

Καληνυχτα κοριτσακι καλο ξημερωμα καλη ξεκουραση!Εχε καμια σοδιτσα διπλα στο κομοδινο σου καλου κακου!

Μπα οχι σταματησε η βροχη ειχε λιγη ομιχλη οταν πηγαιναμε την μικρη αλλα απο αερα οχι δεν φυσαει!

εδω τα ριμαξει ολα απο τον αερα καλα που εχω τεντες τερμα επανω κ τα λουλουδια κατω στο μπαλκονι παρα πολυ αερα εχουμε βαρδαρη

νεαρες μου, σας καληνυχτω!!παω να προσπαθησω να κοιμηθω αν και δεν το βλεπω με τοσο που εφαγα για ακομα μια φορα.

μετα μαρι εμενα λες γουρουνακι , αλλα εσυ δεν μπορει να κοιμηθεις χαχαχα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Εγω χεσμενη την εχω αυτη με περιμενει στα μπαλκονια μεσα στο κρυο :tongue:

Τι κανεις εσυ κοριτσακι μου?Εισαι καλυτερα?

Χαζευω τηλεόραση και προσπαθω να χαλαρωσω καλο μου.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καληνυχτα κοριτσακι καλο ξημερωμα καλη ξεκουραση!Εχε καμια σοδιτσα διπλα στο κομοδινο σου καλου κακου!

κουβα μην σου πω θα βαλω. ονειρα γλυκα και σε σας κοριτσαρες. αυριο μια καινουρια ομορφη μερα ξεκιναει. φιλακια:P

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...