Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Οι περισσοτερες φαινονται!Η δικη μου δεν εφραζε την σαλπιγγα γιαυτο φανηκε μονο με την υστεροσκοπηση!

μαλιστα .

καλα ε εχω κατι νευρα θελω να παω να δειρω τα πεθερικα μου κ φυσικα την αλλη την εχω κ αχτη τους εχουμε πει οτι δεν θα πειτε σε κανεναν ακομα για την εγκυμοσηνη κ αυτοι σαν να τους ειπαμε το αντιθετο το εχουν ανακοινωση σε ολο το σοι σε ολο τον κοσμο εχω τρελαθει μιλαμε τοσο τουβλα ειναι οκ τους πηρε η χαρα αλλα πες οτι κατι γινετε πρεπει να δωσω αναφορα σε ολο τον κοσμο τι θα κανω η τι εκανα δεν μπορω να τους καταλαβω με τι μυαλο κ λογικη σκεφτονται μαλλον με καθολου ουφ τα ειπα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαλιστα .

καλα ε εχω κατι νευρα θελω να παω να δειρω τα πεθερικα μου κ φυσικα την αλλη την εχω κ αχτη τους εχουμε πει οτι δεν θα πειτε σε κανεναν ακομα για την εγκυμοσηνη κ αυτοι σαν να τους ειπαμε το αντιθετο το εχουν ανακοινωση σε ολο το σοι σε ολο τον κοσμο εχω τρελαθει μιλαμε τοσο τουβλα ειναι οκ τους πηρε η χαρα αλλα πες οτι κατι γινετε πρεπει να δωσω αναφορα σε ολο τον κοσμο τι θα κανω η τι εκανα δεν μπορω να τους καταλαβω με τι μυαλο κ λογικη σκεφτονται μαλλον με καθολου ουφ τα ειπα

Εσυ παλι οποιος σε ρωταει στειλτους στην κουνιαδα σου αφου ανελαβε εκπροσωπος τυπου!Μην σκας για κανεναν και για τιποτα!Κι εμεις πηγαμε την μικρη και ο δρακουλας περιμενε στο μπαλκονι την τυχη μου μεσα εξυνα τον ποπο μου οταν φυγαμε...

Για την σαπλιγγογραφια γιατι ρωτησες?

Την Τρίτη, εσύ πως είσαι? τι φάρμακα παίρνεις τώρα? εγώ ξεκίνησα, divina, vasclor (προγεστερόνη σε τζελ) και αντιβίωση μέχρι και αύριο. Μετά θα κάνω και inohep.

Ειμαι μια χαρα, ανυπομωνω να περασουν οι μερες! Παιρνω utrogestan 6 την ημερα, salospir, medrol των 16mg, utopar, duphaston και cyclacur μονο τα ασπρα! Αυτα τα λιγα!!! Εγω inohep θα ξεκινησω αν ειμαι εγκυος τελικα!

Εσυ παλι οποιος σε ρωταει στειλτους στην κουνιαδα σου αφου ανελαβε εκπροσωπος τυπου!Μην σκας για κανεναν και για τιποτα!Κι εμεις πηγαμε την μικρη και ο δρακουλας περιμενε στο μπαλκονι την τυχη μου μεσα εξυνα τον ποπο μου οταν φυγαμε...

Για την σαπλιγγογραφια γιατι ρωτησες?

αντε ρε με τους χαζους να πουμε .

απλα ειχα μια διαφωνια με την κουμπαρα μου γιαυτο την ειπα πως κ δεν εκανε σαπλιγγογραφια μετα το πρωτο εξωμυτριο κ μου λεει δεν φαινονται οι συμφυσεις κ εγω ελεγα οτι φαινονται γιαυτο ρωτησα .

κ εσυ οταν πας να παιρνεις σκορδα μαζι σου κ μετα να φτυνεις τον κορφο σου ουστ γρουσουζα παλιο γκαντεμο εγω ετσι κανω οταν βλεπω τους γειτονες στο πατρικο μου εκει να δεις φτυσιμο που παιφτη κ μπροστα τους το κανω χαχαχα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

απλα ειχα μια διαφωνια με την κουμπαρα μου γιαυτο την ειπα πως κ δεν εκανε σαπλιγγογραφια μετα το πρωτο εξωμυτριο κ μου λεει δεν φαινονται οι συμφυσεις κ εγω ελεγα οτι φαινονται γιαυτο ρωτησα .

κ εσυ οταν πας να παιρνεις σκορδα μαζι σου κ μετα να φτυνεις τον κορφο σου ουστ γρουσουζα παλιο γκαντεμο εγω ετσι κανω οταν βλεπω τους γειτονες στο πατρικο μου εκει να δεις φτυσιμο που παιφτη κ μπροστα τους το κανω χαχαχα

Αυτο θα κανεις κοριτσακι μου, θα λες σκορδα στα ματια σας , να σας βγουν τα ματια αν νιωθετε κακια!!! Ο καθε γρουσουζης!!! Αντε στο καλο! Εγω πιστευω πολυ στο ματι και την γλωσσοφαγια! Να προσεχεις μικρη μου!!!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα κι εγω παγωσα μολις ακουσα την φωνητης πανω απο το κεφαλι μου που να φανταστω οτι θα περιμενει εξω τετοια ωρα ειχε καιρο να με δει και της ελειψα φαινεται..φτου φτου θα αρχισω κι εγω να φτυνω τον κορφο μου χαχαχαχχα

χαχαχαχαχα κι εγω παγωσα μολις ακουσα την φωνητης πανω απο το κεφαλι μου που να φανταστω οτι θα περιμενει εξω τετοια ωρα ειχε καιρο να με δει και της ελειψα φαινεται..φτου φτου θα αρχισω κι εγω να φτυνω τον κορφο μου χαχαχαχχα

ετσι θα κανεις φτου φτου κ μετα θα πιανεσαι μπρος κ πισω ξες εσυ καλο χουφτωμα να μην πιανει τιποτα. χαχαχα

ερχομε σε λιγο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ετσι θα κανεις φτου φτου κ μετα θα πιανεσαι μπρος κ πισω ξες εσυ καλο χουφτωμα να μην πιανει τιποτα. χαχαχα

ερχομε σε λιγο

Αντε πλυσου κι ελα σε περιμενουμε :tongue:

Ψοφησα στο γελιο με το θαψιμο που ριχνεται σε πεθερικα κουνιαδες γειτονες και οτι εχει σχεση με σκατα γενικως!και εγω μαζι σας!αι σιχτιρ δηλαδη με τους ανεγκεφαλους που μας περιτριγυριζουν!!θα αρχισω και εγω τωρα και τελευταια τα εχω με την πεθερα μου!η παλιοκατιναρα!τελος παντων..

Ευαγγελια οχι απλα τα βρηκαμε με τον γιατρο,τα παραβρηκαμε θα ελεγα.κολληταρια σου λεω.

Διαφημίσεις

Ψοφησα στο γελιο με το θαψιμο που ριχνεται σε πεθερικα κουνιαδες γειτονες και οτι εχει σχεση με σκατα γενικως!και εγω μαζι σας!αι σιχτιρ δηλαδη με τους ανεγκεφαλους που μας περιτριγυριζουν!!θα αρχισω και εγω τωρα και τελευταια τα εχω με την πεθερα μου!η παλιοκατιναρα!τελος παντων..

Ευαγγελια οχι απλα τα βρηκαμε με τον γιατρο,τα παραβρηκαμε θα ελεγα.κολληταρια σου λεω.

Εγω με εναν ανθρωπο εχω προβλημα μου βγαζει μεγαλο αρνητισμο και μου εχει δημιουργησει ψυχολογικο...Ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν κανω καλα που νιωθω ετσι και ειναι οντως κακια η εχει το ακαταλογιστο και αδικα στεναχωριεμαι?Οπως και να χει ομως δεν θα την ηθελα ποτε στην ζωη μου!

Τι αποφασισατε εσεις με τον γιατρο?Πως θα κινηθειτε?

Παπακι φαίνονται οι συμφισεις !!!! Εμένα φάνηκαν συμφισεις στην δεξιά μου σαλπιγγα με την σαλπιγγογραφια αλλα οι τραχηλικες συμφισεις που είχα μονο με την υστεροσκοπηση φάνηκαν.

Ευαγγελία μου χεστην και κυριολεκτικά σημερα μέρα που ειναι.

Άντε με το κάθε τσοκαρο επιτέλους !

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Παπακι φαίνονται οι συμφισεις !!!! Εμένα φάνηκαν συμφισεις στην δεξιά μου σαλπιγγα με την σαλπιγγογραφια αλλα οι τραχηλικες συμφισεις που είχα μονο με την υστεροσκοπηση φάνηκαν.

Ευαγγελία μου χεστην και κυριολεκτικά σημερα μέρα που ειναι.

Άντε με το κάθε τσοκαρο επιτέλους !

Εγω χεσμενη την εχω αυτη με περιμενει στα μπαλκονια μεσα στο κρυο :tongue:

Τι κανεις εσυ κοριτσακι μου?Εισαι καλυτερα?

Εγω με εναν ανθρωπο εχω προβλημα μου βγαζει μεγαλο αρνητισμο και μου εχει δημιουργησει ψυχολογικο...Ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν κανω καλα που νιωθω ετσι και ειναι οντως κακια η εχει το ακαταλογιστο και αδικα στεναχωριεμαι?Οπως και να χει ομως δεν θα την ηθελα ποτε στην ζωη μου!

Τι αποφασισατε εσεις με τον γιατρο?Πως θα κινηθειτε?

θα συνεχισουμε σε αυτον τελικα.σημερα με εκανε να νιωσω τοσο ωραια και τοσο ξαλαφρωμενη που ειπα δεν τον αλλαζω τελικα με τιποτα. εχει ενα μαγικο τροπο να αφηνεσαι τελειως....

οσο για τον ανθρωπο που νιωθεις καπως καλα κανεις και νιωθεις ετσι!!μην καταπιεζεις τον ευατο σου. δε μπορεις να τα εχεις καλα με ολους ουτε να αγαπας τους παντες.και αν ειναι μεγαλο σε ηλικια αυτο το ατομο μην ψαχνεις να το δικαιολογησεις. κακκος γερος, κακος νεος λενε..δικιο δεν εχω ρε παπακι???????υποστηριξε με!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...