Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Μαρια ν πολυ ευχαριστα τα νεα σου! Μπραβο κοριτσακιιιι! Σε παρακαλω μη σεναχωριεσαι! Δες τα χαλια τα δικα μου και να λες κ δοξα το Θεο! Εμενα 4 θα μου παρει αυριο και προσευχομαι μερα νυχτα να αντεξουν εστω 2! Αν θελει ο καλος Θεουλης κ παραπανω δεν χω προβλημα! Κ εσυ εχεις 4 γονιμοποιημενα! Κανε το σταυρο σου κ προχωρα!

Κ μη σκεφτεσαι τιποτα, ουτε κουνιαδες, ουτε μπατζανακηδες ουτε τιποτα! Πες οτι εχεις 40 πυρετο εκεινη την ημερα κ εξαφανισου οποιο κ αν ειναι το αποτελεσμα! ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟ και θα ειναι! Παρε τα πανω σου ΤΩΡΑ!

Λια.. Καθε φορα σε απολαμβανω οταν γραφεις! Γελαωωωω παρα πολυ γιατι εισαι εξαιρετικα περιγραφικη κ οτι λες το κανω εικονα! Οσο για την περιοδο σου.. Μη χασει κ αυτη! Αει στο καλο πια! Ξανα στον αγωνα με το κεφαλι ψηλα! Σε καταλαβαινω πως εισαι χαλια.. Αλλα φαε κανα γλυκακι ακομα να στανιαρεις!

Οσο περναει η ωρα η αγωνια μου κορυφωνεται.. Πραγματικα τα εχω παιξει.. Ειμαι στα προθυρα της κρισης! Θα ειναι καλα τα ωαριακια μου αυριο? θα γονιμοποιηθουν? ή θα φαω καμια φολα και θα μου ερθει να πηδηξω σαν τον σφηνια απο κανα μπαλκονι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατερινακι μην στεναχωριεσαι καθε εμποδιο για καλο ειναι αλλωστε θα βλεπεστε ποτε θα ερχονται ποτε θα πηγαινετε ποτε μεσω skype το σιγουρο ειναι οτι δεν χανονται τα αγαπημενα μας προσωπα.

Λια μου σε επισκεφτηκε η κακουργα, πολυ λυπαμαι κοριτσι μου μην πτοεισαι ομως ερχεται καινουριος κυκλος και γιορτινος! Το εχεις ομως το τεστακι καβατζα βλεπω εγω δεν εχω καθολου σπιτι μου ευτυχως που δεν μενεις Αθηνα σε φοβαμαι εσενα θα με κυνηγαγες απο τουαλετα σε τουαλετα με το τεστ!:tongue:

Μαρακι ν μπραβο κοριτσακι 4 γονιμοποιηθηκαν αντε να τα βαλεις στην κοιλιτσα σου να γινουν διδυμακια!

Τινκερ δεν παιρνω φαρμακα, αυτο βεβαια δεν μου λεει τιποτα εδω φοβαμαι μηπως εχω παθει τιποτα απο την σπερμ/ση γι'αυτο δεν μου ερχεται. Αυριο ομως θα ξερω σιγουρα τι συμβαινει.

Ασπασουλα σ'ευχαριστω πολυ μακαρι δε λες τιποτα, εχω και κατι περιεργα πονακια στην κοιλια αραια και που, ποναει το στηθος μου αλλα και το δεξι ποδι μου χαμηλα στο καλαμι λες και εχω τρεξει μαραθωνιο τι να πω υπομονη.

Μαριετα μου,αύριο θα ξέρουμε αλλά ευχάριστα μου μυρίζονται...<3

μαρία μου τελικά μικρογονιμοποίησηςκάνατε ?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μου. τι μου κανετε???

καταρχην μυριζομαι εγκυμοσυνες!!!!!!!

mar1981 δικιο εχει η Astage, το πιο πιθανον να εχεις παθει εγκυμοσυνη!!!!

maria _ v μην εισαι στενοχωρημενη. μια χαρα ειναι ειναι τα ωαρια σου. γονιμοποιημενα και ολα θα πανε τελεια!!!!οχι ΑΓΧΟΣ!!!ΞΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ!!!αυτο ισχυει για ολες μας!!!!Ακουτε??????

ρε παπακι παλι εφαγες σαν γουρουνακι??????

Λια, να ριξω μια καταρα στην περιοδο σου??!!!γαλανοματα ειμαι, θα πιασει δε μπορει!!!!

Νεραιδουλα διαβασα στον αντρα μου την συνταγη και του ετρεχαν τα σαλια!!!!του λεω "κρατα καλα στην μνημη σου γιατι εσυ θα την κανεις. χι χι.

Μαρια σταρ how are you????Enangelia??

Γεωργια καλα τα πας με τον υπνο!!συνεχισε δυναμικα!!μαμ, κακα και νανι.

Κατερινακι μην στενοχωριεσαι για πραγματα που δε μπορουν να αλλαξουν. ολα γινονται για καποιο λογο στη ζωη. να σκεφτεσαι οτι εκει θα ειναι καλυτερα και θα εχεις την ευκαιρια να πεταγεσαι και καμια βολτα!!

τα υπολοιπα κοριτσια που ειστε?τι κανετε? σας φιλω ολες!!

εγω σημερα πηγα Καβαλα στον doctor και περασαμε τελεια!συζητουσαμε 2 ωρες και με εκανε να νιωσω τοσο ωραια!!!μονο το κρασακι ελειπε για να χαλαρωσω τελειως και να πατησω μια υπναρα!!

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Μαράκι_v μια χαρά είναι τα 4 που γονημοποιηθηκαν!ελπίζω όλα να πάνε μια χαρά!

Σταρ μου πολύ καλή επιτυχία για αύριο,όλα να πάνε τέλεια!

Μαριέττα εύχομαι αύριο να μας έχεις ευχάριστα και να τσιριζουμε όλες με τη χοριακη σου!

Ευαγγελία μου περαστικά σου!

Στα υπόλοιπα κορίτσια από ένα φιλάκι σε όλες!

Μαριετα μου,αύριο θα ξέρουμε αλλά ευχάριστα μου μυρίζονται...<3

μαρία μου τελικά μικρογονιμοποίησηςκάνατε ?

Ναι, γι΄αυτό απογοητεύτηκα, υποτίθεται έχει πάνω από 70% επιτυχία, το κάναμε για να μην ρισκάρουμε και τελικά εγώ έχασα σχεδόν τα μισά με υποτίθεται πολύ καλό σπέρμα. Δεν ρώτησα τίποτα όταν μου το είπε, αύριο όμως έχω σκοπό να ρωτήσω, δεν άρχισαν καθόλου διαιρέσεις, άρχισαν και σταμάτησαν? τι να πω... δεν ξέρω βέβαια αν έχει νόημα, αλλά θέλω να ξέρω.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, γι΄αυτό απογοητεύτηκα, υποτίθεται έχει πάνω από 70% επιτυχία, το κάναμε για να μην ρισκάρουμε και τελικά εγώ έχασα σχεδόν τα μισά με υποτίθεται πολύ καλό σπέρμα. Δεν ρώτησα τίποτα όταν μου το είπε, αύριο όμως έχω σκοπό να ρωτήσω, δεν άρχισαν καθόλου διαιρέσεις, άρχισαν και σταμάτησαν? τι να πω... δεν ξέρω βέβαια αν έχει νόημα, αλλά θέλω να ξέρω.

Μην στενοχωριέσαι κοριτσάκι μου! 1 μόνο χρειάζεσαι! Άρα τα 4 που γονιμοποιήθηκαν είναι μια χαρά!!! Πότε θα σου κάνει την εμβρυομεταφορά?

natasoula που εισαι κοριτσακι?τα βρηκατε με τον γιατρο?

mar1981 ευχομαι κι εγω αλλη μια φορα να εχεις χοριακαρα και τα συπμτωματα αυτα να ειναι εγκυμοσυνης και μονο!

s_maria σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου ειμαι ηδη πολυ καλυτερα δοξα το Θεο!

maria_v συμφωνω με την lolita ενα μονο χρειαζεσαι μην αγχωνεσαι.Χαλαρωσε και προετοιμασε τον εαυτο σου για την μητροτητα ;)

lolita μου κι εσυ καλη αναμονη με το πιο ευλογημενο αποτελεσμα!

Μην στενοχωριέσαι κοριτσάκι μου! 1 μόνο χρειάζεσαι! Άρα τα 4 που γονιμοποιήθηκαν είναι μια χαρά!!! Πότε θα σου κάνει την εμβρυομεταφορά?

Την Τρίτη, εσύ πως είσαι? τι φάρμακα παίρνεις τώρα? εγώ ξεκίνησα, divina, vasclor (προγεστερόνη σε τζελ) και αντιβίωση μέχρι και αύριο. Μετά θα κάνω και inohep.

HvAnp3.png

να σας ρωτησω κατι γιατι ειχα μια διαφωνια η συμφυσεις φαινονται στην υστεροσαλπιγγογραφια? ή οχι?

Οι περισσοτερες φαινονται!Η δικη μου δεν εφραζε την σαλπιγγα γιαυτο φανηκε μονο με την υστεροσκοπηση!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...