Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κορίτσια μου όμορφα, καλησπέρα !!!

Μου λείψατε πολύ. Περάσαμε πολύ όμορφα στη Καστοριά. Δεν μπορώ να πω ότι ξεκουράστηκα γιατί κάναμε πολλά πράγματα, αλλά μας χρειαζόταν μια φυγή από την καθημερινότητα.

Τώρα που σας γράφω, είμαι με την αγαπημένη μου θερμοφόρα αγκαλιά, γιατί η ακατονόμαστη ήρθε 2 μέρες νωρίτερα, σήμερα πρωί – πρωί. Η ψυχολογία μου είναι στα τάρταρα εννοείται γιατί περίμενα σαν πιτσιρίκι που ανοίγει το δώρο του, να κάνω ένα τεστ από αυτά που έχω στο συρτάρι την 28η. Είμαι ηλίθια το ξέρω, που ακόμα ελπίζω μετά από τόσα χρόνια, αλλά είναι ανθρώπινο…………..

Το μόνο που έχω καταφέρει να χειραγωγήσω, είναι τα κλάματα και η απελπισία, αλλά την απογοήτευση της αποτυχίας την έχω σε υπερθετικό βαθμό ακόμα.

Anyway…….είπαμε έχουμε τον στόχο μας……….

Γεωργία το βλέπεις το φάσκελο????........Όχι που θα περίμενες μέχρι τη Δευτέρα !!

Η χοριακή είναι πολύ καλή και σταθερή, και ελπίζω σήμερα επιτέλους να χαμογελάς και να τρίβεις την κοιλίτσα σου από ευχαρίστηση και ανακούφιση.

Ξανά τη Δευτέρα λοιπόν, και θα έχει φτάσει πάνω από 500. Μπορείς επίσης να μετακομίσεις στο κέντρο εξωσωματικής και να τρυπιέσαι πρωί – μεσημέρι – βράδυ μέχρι να το συνειδητοποιήσεις ότι είσαι ΕΓΚΥΟΣ. Άντε γιατί μας κοψοχόλιασες………..

Maria – v, συγνώμη μωρό μου, αλλά θα σε κράξω, γιατί σήμερα δεν σηκώνω και πολλά - πολλά……..

Την ημέρα που θα κάνεις χοριακή και η αγωνία θα έχει φτάσει στο κόκκινο, εσύ θα πρέπει να τρέχεις να υποδεχτείς την κουνιάδα από το αεροδρόμιο????????? Πλάκα με κάνεις ?????????

Θα συμφωνήσω με τη συνάδελφο – επιστήμονα Γεωργία. Βρες την πιο τραγική, ηλίθια, υποχθόνια δικαιολογία και εξαφανίσου για 2 ημέρες. Αν θες ξαναπαντρεύομαι για να έρθεις στο γάμο μου, ή βαφτίζουμε το πιτσιρίκι της Κατερινιώτισας στα γρήγορα……………….

Αν υποθέσουμε ότι βγαίνει αρνητική, (φτού μακριά……..), τι θα κάνεις, τον καραγκιόζη? Ή θα λες ότι είσαι σαν μεγάλη Παρασκευή λόγω των επώδυνων οικονομικών μέτρων?

Στην περίπτωση που βγει μια τεράααααααστια χοριακή, (που είναι και σίγουρο), τι θα πείτε? Ότι κερδίσατε το τζόκερ, ή ότι χαίρεστε που προσγειώθηκε με ασφάλεια η κουνιάδα?

Όπως και να έχει συνεννοηθείτε με τον άντρα σου και εξαφανιστείτε για να γιορτάσετε το μεγάλο μυστικό σας. Όλοι οι άλλοι είναι περιττοί.

Κατερινάκι μου, I love you και συμπάσχω. Κι εμένα η κολλητή μου μετακόμισε πριν λίγους μήνες στην Αυστρία και μου λείπει…………………

Δυστυχώς σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει οικογένεια χωρίς απώλεια. Ας ευχόμαστε να βρούνε τον δρόμο τους και να είναι ευτυχισμένοι.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειμαι καλυτερα και εχω παρει μονο ενα flagyl...Το ξερω πως κανουν καλο γυρο αλλα λογω ελικοβακτηριδιου το οποιο δεν θελει να με αφησει ο γιατρος μου με ειχε συμβουλεψει να μην τρωω γυρο και ειλικρινα ειχα πανω απο 3 χρονια να φαω...Την πατησα τι νακανω...

Οσο για το ευχελαιο ελεγα και στον αντρα μου μαρεσει του λεω που συμβουλευα την Γεωργια να κανει ευχελαιο για την μαμα της δεν κοιταω τα χαλια μου καλυτερα?Τοση γλωσσοφαγια μας εχει τσακισει δεν ειναι κατασταση αυτη...

Κορίτσια 4 γονιμοποιήθηκαν και πάνε καλά μου είπαν, η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα λίγο, νόμιζα και εγώ σαν την Λία, ότι από τα 13-14 που έκανα, τα 12 θα ήταν ώριμα και τα 10 θα γονιμοποιούνταν και θα είχα για 2 ακόμα φορές στην κατάψυξη, τώρα αν βάλω έστω και ένα στην κατάψυξη, ευχαριστημένη να είμαι...

maria-v, αντε, τι κανουν; Δεν τηλεφωνησαν ακομα; Παρε ενα τηλεφωνακι στην κουνιαδα σου και πες της οτι εκεινο το Σαββατοκυριακο ειστε καλεσμενοι σε γαμο (σε όποιο βουνο ή λαγκαδι σου ΄ρθει)! Και κοπανηστε την σε κανενα ξενωνα τα δυο σας! Οχι για το ενδεχομενο αρνητικης, αλλα γιατι εχετε δικαιωμα να γιορτασετε τα δυο σας τη θετικη χοριακη και γιατι τις πρωτες μερες θελεις την ησυχια σου, χωρις τρεχαματα και κοσμο. Ας ερθει μετα τις 20, στο κατω κατω παντα συνενοουμαστε, δεν ξεκιναμε όποτε μας καπνισει!

Δεν θα μείνουν σε μένα, κάτω στην πεθερά μου θα μείνουν, αλλά συνέχεια πάνω θα είναι όπως πάντα και θα καθήσουν μέχρι αρχές Ιανουαρίου, να χαρούν οι παπούδες το μωρό. Αν είμαι καλά δεν με νοιάζει, αν δεν είμαι είναι το πρόβλημα. Λεφτά για διήμερο δεν υπάρχουν, έχουμε τεντωθεί τελείως και χρωστάμε παντού. Ας ελπίσουμε ότι θα έχω επιτυχία και δεν θα χρειαστούν, ούτε άλλα χρήματα, ούτε κατάψυξη, ούτε τίποτα.

Kοριτσαρες μου τι κανετε?Εγω εχω τα μαυρα μου τα χαλια πηγαμε μια βολτα χθες στον Ευοσμο και ο δικος μου ηθελε πιτογυρο απο το devito...Τι ηθελα και το εφαγα αφου δεν τρωω ποτε γυρο η λιχουδα με ποναει η κοιλια μου εχω διαρροια με αιμα σορυ κιολας αλλα τα εχω παρει στο κρανιο...Τον εστειλα στο φαρμακειο να μου φερει κατι γιατι θα πεσω κατω!

maria_v η κουνιαδα σου θα σε βρει μια χαρα γιατι θα εχεις παρει την τεραστια χοριακη σου και θα πετας στα συννεφα...μην δινεις σημασια σε κανεναν...Να τρως μπανανουλες και να παιρνεις βιταμινες να συνελθεις!

Τωρα τα δικα μου ουτε εγω κοιμηθηκα πολυ απο τις 3 μεχρι τις 7 και πηγαμε νωρις το πρωι για καφε και ναι ακομα δεν μου εχει ερθει, μπορει να ειναι απο το αγχος δεν ξερω παντως αν δεν δω καθυστερηση τεστ δεν κανω φοβαμαι. Σημερα ειναι 15 μερες μετα την σπερμ/ση.

Μακάρι να μην σου έρθει!!!!

καλημερα κ απο μενα!!! τι μου κανετε?

μαρια v επειδη ειμαι κ εγω καμενη απο κουνιαδα:evil::evil::evil: τοσο βουρλο που ειναι η δικια δεν υπαρχει αλλη , εσυ να σκεφτεσαι τα μπεμπακια σου που θα ειναι στην κοιλιτσα σου κ γαμ...ην αυτην μα ετσι κ αλλιως θα εχεις θετικη χοριακη θα δεις κ θα πεταμε ολοι απο χαρα.

εγω επειδη ειχα ειδη κοιλιτσα τωρα εαν αυτη που εχω ειναι απο το σπορακι δεν ξερω παντως σημερα εκλεισα τον 2 μηνα κ ξεκιναω να περπαταω στον 3 κ προς στης βολτες μου χαχαχα!!! εβαλα κ 2 κιλα μια χαρα .

Αχ τι ωραία, έκλεισες τον 2ο, πως πέρασε ο καιρός, χαμπάρι δεν θα πάρεις, πότε θα κλείσεις και τον 3ο και μετά ποιος σε πιάνει!!

Georgkat η παναγία μαζί τους, κάνατε προσπάθειες αυτές τις μέρες? Το αβγουλάκι από την αριστερή μπορεί να είναι τυχερό κοριτσάκι!!!

HvAnp3.png

Σισσακι καλυτερα να μου ερθει παρα να δω αρνητικο τεστ, η πλακα ειναι οτι αυριο εχω ραντεβου με τον καινουριο γιατρο και αν δεν μου εχει ερθει μαλλον θα μου γραψει να κανω χοριακη. Εσυ πως εισαι πως τα περασες χθες?

marietaki μου, με τις σπερματεγχύσεις δεν έχεις καθυαστηρήσεις!!εκτός και αν παίρνεις ούτρο...να κάνεις μια χοριακούλα ένα τεστάκι!!!

Κουκλαρες μου, καλημερουδια!

Μα τι νυστα ειναι αυτη; Ακομα κουτουλαω!

mar1981, θαυμαζω τις αντοχες σου! Περιμενουμε τα καλα νεα αυριο!

maria-v, αντε, τι κανουν; Δεν τηλεφωνησαν ακομα; Παρε ενα τηλεφωνακι στην κουνιαδα σου και πες της οτι εκεινο το Σαββατοκυριακο ειστε καλεσμενοι σε γαμο (σε όποιο βουνο ή λαγκαδι σου ΄ρθει)! Και κοπανηστε την σε κανενα ξενωνα τα δυο σας! Οχι για το ενδεχομενο αρνητικης, αλλα γιατι εχετε δικαιωμα να γιορτασετε τα δυο σας τη θετικη χοριακη και γιατι τις πρωτες μερες θελεις την ησυχια σου, χωρις τρεχαματα και κοσμο. Ας ερθει μετα τις 20, στο κατω κατω παντα συνενοουμαστε, δεν ξεκιναμε όποτε μας καπνισει!

georgkat, καθε ξεκινημα ειναι και μια νεα ευκαιρια! Θα εχουν καινουριες προοπτικες εκει! Γιαυτους που μενουν πισω ειναι παντα πιο δυσκολα, σε καταλαβαινω...

sissy μου, την αλλη Δευτερα; Και χοριακη Παραμονη Χριστουγενων; Τρελαινομαι!! Ολες μαζι θα λεμε τα καλαντα! Με το καλο, με το καλο!

minaki, 2 μηνων!!! Μπραβο κοριτσι μου, καλη και φουσκωτη συνεχεια! Προσεχε μονο τα γλυκα στις γιορτες, γιατι θα σε κυνηγαει ο γιατρος:D!

Evangelia, με ρυζακι σε βλεπω σημερα! Και τα devido εχουν απ΄τους καλυτερους γυρους, μονοι τους τον φτιαχνουν, δεν ειναι βιομηχανικος! Εγω παντως μονο σουβλακια τρωω εξω, δεν ειμαι τυχερη σαν κι εσενα να μη βαζω γραμμαριο!!

tinker, δεν προλαβες ν΄αναρρωσεις, ξεκινησες τις δουλειες; Γαριδομακαροναδα κι εσυ; Εχω κατι καραβιδουλες στην καταψυξη, λες να το επιχειρησω κι εγω;

Λια, ελπιζω να σας ριξει κανα ψιλοχιονακι στην Καστορια, ετσι για τον καλο χειμωνα! Περιμενουμε εικονες το βραδυ!

γεωργία μου, τίποτα να μην κάνεις , ξάπλα να μείνεις!!!!!:P:p:p

να μείνεις να προσέχεις το μωράκι σου!!!!!

κοριτσακια μου γλυκα...τελειωσαμε με την διαδικασια, τα παιδια εφυγαν, η παναγια να ειναι μαζι τους.... δεν θελω να σκεφτομαι αλλο τιποτα....

μαρια v κανε αυτο που ειπε η γεωργια και καλυτερα να το κανει ο αντρας σου βασικα, να τους πει πως ειστε καπου καλεσμενοι διοτι θα εχεις που θα εχεις την αγωνια σου, οχι να εχεις και επισκεψεις!!!! αντε ολοι οι ξερολες σε λαθος μερες ξερουν να κανουν επισκεψεις!!!

ευαγγελια μου, καλυτερα να εχεις διαρροια να καθαρισει αυτο απο μεσα σου...να πινεις νερακι μην παθεις καμμια αφυδατωση και υπομονη....

μαριεττα κανε ενα τεστακι απο το φαρμακειο τουλαχιστον...θα σκασουμε απο την αγωνια...αυριο ραντεβου με τον γιατρο ε? πολυ χαιρομαι!!!!!

η λια ποτε περιμενει την ακατανομαστη?

λολιτακι και μαρια σταρ σας σκεφτομαι πολυ κοριτσακια μου!!!

μινα, γεωργια και τινα φετος στο δεντρακι μην ξεχασετε ενα δωρακι και για το μπεμπακι σας....

εγω γυναικολογικως ειμαι...βασικα ουτε ξερω τι ειμαι...κανονικα πρεπει χτες, σημερα να εχω ωορρηξια διοτι ποναω παρα πολυ και στην κοιλια και στην μεση σαν περιοδο...και πρωτη φορα στην ζωη μου ποναω αριστερα, εκει που ειναι και το μοναδικο μου αυγο! βεβαια αυτες τις μερες εχω ξεκωλοθει στις δουλειες με το πακεταρισμα και την μετακομιση και για να συνελθω απο τους πονους μονο με θερμοφορα στην μεση και 2 ντεπον, οποτε παιζει ο πονος να ειναι κι απο αυτο... τωρα που εχω κανει και την υστεροσκοπηση δεν ξερω αν θα εχω και ανωμαλια στην περιοδο, αν θα μου ερθει νωριτερα ή αργοτερα....αλλα νομίζω πως ειναι σκληροπυρηνικος ο οργανισμος μου και δεν πα να εκανα και λοβοτομη..η περιοδος θα ειναι σταθερη οπως παντα... φλυαρω ε....σορρυ...παω να βαλω ενα ουισκακι να χαλαρωσω λιγο....μεχρι να γινει και το φαγακι...τορτελινια με σαλτσα τονου σημερα εγω, καρμποναρα για το αγορι μου..απο αυριο θα ξεκινησω την νηστεια για τα χριστουγεννα και θελω οτι μη νηστισιμο υπαρχει στο ψυγειο να καταναλωθει σημερα...ευτυχως λογω διαιτας τα περισσοτερα ειναι λαχανικα και φρουτα οποτε τυρια και αλλαντικά θα κανουν παρεα στην καρμποναρα!!!!

σας ειπα ποσο ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ που με συντροφευετε????

κατερινούλα μου και εμείς σε αγαπαμε!!!

σάλτσα τόνου???για στείλε και εσύ τη συνταγή...πολύ μακαρονικό παίζει φέτος στις νηστείες!!!

εγώ κορίτσια έκανα τη γαριδομακαρονάδα μου, ήπιαμε και το κρασάκι μας μια χαρά...τώρα ξεκούραση...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κοριτσοπουλακια μου γλυκα καλησπερα σας!!! Σημερα ειχα παρει τους δρομους απο το πρωι! Πριν λιγο μαζευτηκα!! Περασα παρα πολυ ομορφα!

Εχω ξαπλωσει γιατι με ποναει η κοιλια μου.. Εκανα την οβιτρελ χθες το βραδυ! Θα παρω κανα ντεπονακι σε λιγο γιατι δεν την παλευω..

Κατερινακι μουυυυ κ εγω σε σκεφτομαι πολυ, δεν θελω να μου εισαι στεναχωρημενηηηη.. Σκεψου οτι μπορει να ειναι για καλυτερα εκει που πανε! Θα σε παρω τηλ πιο αργα να τα πουμε!

Λολιτουλα μου πως παει η ξαπλα?

Μαριεττα μου θα μας σκασεις? τι θα γινει πια??

Ευαγγελια μου πως εισαι? καλα λεει η μινα, δεν κανεις κανα ευχέλαιο?

Γεωργιτσα μου καλα εισαι? μινακι μου?

Μαρια ν σε πηραν τηλ?

Πωπωπω ενα ποστ 100 ερωτησεις! Χιχιχιχιχ

Λια μου να περνας ομορφα ευχομαι!

Στα υπολοιπα κοριτσακια ενα σβουριχτο φιλιιιιι!

Ειμαι καλυτερα και εχω παρει μονο ενα flagyl...Το ξερω πως κανουν καλο γυρο αλλα λογω ελικοβακτηριδιου το οποιο δεν θελει να με αφησει ο γιατρος μου με ειχε συμβουλεψει να μην τρωω γυρο και ειλικρινα ειχα πανω απο 3 χρονια να φαω...Την πατησα τι νακανω...

Οσο για το ευχελαιο ελεγα και στον αντρα μου μαρεσει του λεω που συμβουλευα την Γεωργια να κανει ευχελαιο για την μαμα της δεν κοιταω τα χαλια μου καλυτερα?Τοση γλωσσοφαγια μας εχει τσακισει δεν ειναι κατασταση αυτη...

Κορίτσια 4 γονιμοποιήθηκαν και πάνε καλά μου είπαν, η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα λίγο, νόμιζα και εγώ σαν την Λία, ότι από τα 13-14 που έκανα, τα 12 θα ήταν ώριμα και τα 10 θα γονιμοποιούνταν και θα είχα για 2 ακόμα φορές στην κατάψυξη, τώρα αν βάλω έστω και ένα στην κατάψυξη, ευχαριστημένη να είμαι...

Δεν θα μείνουν σε μένα, κάτω στην πεθερά μου θα μείνουν, αλλά συνέχεια πάνω θα είναι όπως πάντα και θα καθήσουν μέχρι αρχές Ιανουαρίου, να χαρούν οι παπούδες το μωρό. Αν είμαι καλά δεν με νοιάζει, αν δεν είμαι είναι το πρόβλημα. Λεφτά για διήμερο δεν υπάρχουν, έχουμε τεντωθεί τελείως και χρωστάμε παντού. Ας ελπίσουμε ότι θα έχω επιτυχία και δεν θα χρειαστούν, ούτε άλλα χρήματα, ούτε κατάψυξη, ούτε τίποτα.

Μακάρι να μην σου έρθει!!!!

Αχ τι ωραία, έκλεισες τον 2ο, πως πέρασε ο καιρός, χαμπάρι δεν θα πάρεις, πότε θα κλείσεις και τον 3ο και μετά ποιος σε πιάνει!!

Georgkat η παναγία μαζί τους, κάνατε προσπάθειες αυτές τις μέρες? Το αβγουλάκι από την αριστερή μπορεί να είναι τυχερό κοριτσάκι!!!

Κορίτσια μου όμορφα, καλησπέρα !!!

Μου λείψατε πολύ. Περάσαμε πολύ όμορφα στη Καστοριά. Δεν μπορώ να πω ότι ξεκουράστηκα γιατί κάναμε πολλά πράγματα, αλλά μας χρειαζόταν μια φυγή από την καθημερινότητα.

Τώρα που σας γράφω, είμαι με την αγαπημένη μου θερμοφόρα αγκαλιά, γιατί η ακατονόμαστη ήρθε 2 μέρες νωρίτερα, σήμερα πρωί – πρωί. Η ψυχολογία μου είναι στα τάρταρα εννοείται γιατί περίμενα σαν πιτσιρίκι που ανοίγει το δώρο του, να κάνω ένα τεστ από αυτά που έχω στο συρτάρι την 28η. Είμαι ηλίθια το ξέρω, που ακόμα ελπίζω μετά από τόσα χρόνια, αλλά είναι ανθρώπινο…………..

Το μόνο που έχω καταφέρει να χειραγωγήσω, είναι τα κλάματα και η απελπισία, αλλά την απογοήτευση της αποτυχίας την έχω σε υπερθετικό βαθμό ακόμα.

Anyway…….είπαμε έχουμε τον στόχο μας……….

Γεωργία το βλέπεις το φάσκελο????........Όχι που θα περίμενες μέχρι τη Δευτέρα !!

Η χοριακή είναι πολύ καλή και σταθερή, και ελπίζω σήμερα επιτέλους να χαμογελάς και να τρίβεις την κοιλίτσα σου από ευχαρίστηση και ανακούφιση.

Ξανά τη Δευτέρα λοιπόν, και θα έχει φτάσει πάνω από 500. Μπορείς επίσης να μετακομίσεις στο κέντρο εξωσωματικής και να τρυπιέσαι πρωί – μεσημέρι – βράδυ μέχρι να το συνειδητοποιήσεις ότι είσαι ΕΓΚΥΟΣ. Άντε γιατί μας κοψοχόλιασες………..

Maria – v, συγνώμη μωρό μου, αλλά θα σε κράξω, γιατί σήμερα δεν σηκώνω και πολλά - πολλά……..

Την ημέρα που θα κάνεις χοριακή και η αγωνία θα έχει φτάσει στο κόκκινο, εσύ θα πρέπει να τρέχεις να υποδεχτείς την κουνιάδα από το αεροδρόμιο????????? Πλάκα με κάνεις ?????????

Θα συμφωνήσω με τη συνάδελφο – επιστήμονα Γεωργία. Βρες την πιο τραγική, ηλίθια, υποχθόνια δικαιολογία και εξαφανίσου για 2 ημέρες. Αν θες ξαναπαντρεύομαι για να έρθεις στο γάμο μου, ή βαφτίζουμε το πιτσιρίκι της Κατερινιώτισας στα γρήγορα……………….

Αν υποθέσουμε ότι βγαίνει αρνητική, (φτού μακριά……..), τι θα κάνεις, τον καραγκιόζη? Ή θα λες ότι είσαι σαν μεγάλη Παρασκευή λόγω των επώδυνων οικονομικών μέτρων?

Στην περίπτωση που βγει μια τεράααααααστια χοριακή, (που είναι και σίγουρο), τι θα πείτε? Ότι κερδίσατε το τζόκερ, ή ότι χαίρεστε που προσγειώθηκε με ασφάλεια η κουνιάδα?

Όπως και να έχει συνεννοηθείτε με τον άντρα σου και εξαφανιστείτε για να γιορτάσετε το μεγάλο μυστικό σας. Όλοι οι άλλοι είναι περιττοί.

Κατερινάκι μου, I love you και συμπάσχω. Κι εμένα η κολλητή μου μετακόμισε πριν λίγους μήνες στην Αυστρία και μου λείπει…………………

Δυστυχώς σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει οικογένεια χωρίς απώλεια. Ας ευχόμαστε να βρούνε τον δρόμο τους και να είναι ευτυχισμένοι.

μέχρι να γράψω , γράψατε ένα σωρό....

σταρ μου όλα θα πάνε καλά κούκλα μου....

ευαγγελία μου, να φας το ρυζάκι σου και θα είσαι καλύτερα....

μαρία μου, μια χαρά γονιμοποιήθηκαν ...τώρα να έρθουν στη φωλίτσα σου και θα πάνε όλα τέλεια!!!εκείνη τη μέρα θα έχεις μια τεράστια χοριακή!!!!!

λια μου, θες να παμε μαζί να δεις τη φίλη σου, να φάμε και ένα σνίτσελ τελειο στη βιέννη.....

ήρθε η καταραμένη ε??ξανά στον αγώνα...

τα φιλία μου σε όλες!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

μαρια v κ τα 4 γλυκεια μου ειναι υπεροχα με το καλο να σου τα βαλουν κ με τεραστια χοριακη .

ναι εκλεισα τον 2 ευτυχος ειναι γιορτες τωρα κ μια εδω μια εκει θα περασει καλα ο μηνας .

λια μου καλως μας ηρθες παλι σε επισκεφτηκε η βλαμενη ? χαλαρωσε σημερα αγκαλια με την θερμοφορα , δεν μπορω να πω μην στεναχωριεσαι μην ανχωνεσαι γιατι ξερω πως ειναι κ οχι μονο εγω .

τινκ καλο το φαγητο?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μαρια v κ τα 4 γλυκεια μου ειναι υπεροχα με το καλο να σου τα βαλουν κ με τεραστια χοριακη .

ναι εκλεισα τον 2 ευτυχος ειναι γιορτες τωρα κ μια εδω μια εκει θα περασει καλα ο μηνας .

λια μου καλως μας ηρθες παλι σε επισκεφτηκε η βλαμενη ? χαλαρωσε σημερα αγκαλια με την θερμοφορα , δεν μπορω να πω μην στεναχωριεσαι μην ανχωνεσαι γιατι ξερω πως ειναι κ οχι μονο εγω .

τινκ καλο το φαγητο?

τελειο ήταν!!!!το απόλαυσα!!!

εσεις τι φάγατε σήμερα??

1533345xcnw09g7xt.gif

Maria – v θετικό θα είναι αγάπη μου, όλα θα πάνε καλά. Έχεις όμως τις σωματικές και ψυχικές αντοχές να έχεις κόσμο μέσα στα πόδια σου? Αν πρέπει να είσαι στο κρεβάτι και να ξεκουράζεσαι? Μήπως να αφήσεις το θέμα στον άντρα σου και να πάρει αυτός αποφάσεις? Εεεεεεεε δεν γίνεται……..έχουμε τον πόνο μας, έχουμε και τις διακοπές της κουνιάδας………Ο καθένας με τον κώλο του νταούλια βαράει…….

Εμένα μην με φέρνεις για παράδειγμα. Άντε και έκανα 30 αυγά………..συμβόλαιο με το Θεό έκανα ότι θα γονιμοποιηθούν?

Mar1981 μην σε ξεσηκώνουμε……αλλά όλες το ευχόμαστε και αγωνιούμε. Δεν είσαι και δίπλα μου να σε στείλω για κατούρημα, που τα έχω και κάθονται………….

Evangelia μου,……………,σου στέλνω αγκαλίτσα και οοοοοση θετική ενέργεια μου απέμεινε.

Tinker, τελείωσαν οι εκδρομές για αυτή τη δεκαετία…….χαχαχα. Και το σνίτσελ σε λίγο με το τηλεσκόπιο θα το ψάχνουμε…..

Mινάκι μου είμαι πολύ στεναχωρημένη, πάω να πλακώσω τα σιροπιαστά. Ευκαιρία για σαβούριασμα.

9aXep2.png

Maria – v θετικό θα είναι αγάπη μου, όλα θα πάνε καλά. Έχεις όμως τις σωματικές και ψυχικές αντοχές να έχεις κόσμο μέσα στα πόδια σου? Αν πρέπει να είσαι στο κρεβάτι και να ξεκουράζεσαι? Μήπως να αφήσεις το θέμα στον άντρα σου και να πάρει αυτός αποφάσεις? Εεεεεεεε δεν γίνεται……..έχουμε τον πόνο μας, έχουμε και τις διακοπές της κουνιάδας………Ο καθένας με τον κώλο του νταούλια βαράει…….

Εμένα μην με φέρνεις για παράδειγμα. Άντε και έκανα 30 αυγά………..συμβόλαιο με το Θεό έκανα ότι θα γονιμοποιηθούν?

Mar1981 μην σε ξεσηκώνουμε……αλλά όλες το ευχόμαστε και αγωνιούμε. Δεν είσαι και δίπλα μου να σε στείλω για κατούρημα, που τα έχω και κάθονται………….

Evangelia μου,……………,σου στέλνω αγκαλίτσα και οοοοοση θετική ενέργεια μου απέμεινε.

Tinker, τελείωσαν οι εκδρομές για αυτή τη δεκαετία…….χαχαχα. Και το σνίτσελ σε λίγο με το τηλεσκόπιο θα το ψάχνουμε…..

Mινάκι μου είμαι πολύ στεναχωρημένη, πάω να πλακώσω τα σιροπιαστά. Ευκαιρία για σαβούριασμα.

Koριτσακι μου γλυκο κι εγω ανταποδιδω την αγκαλιτσα και θα σε εχω και αυτο το μηνα στις προσευχουλες μου ... ας ειναι και ο πιο τυχερος ο πιο γονιμος και ο πιο ευλογημενος...

τινκ πηγαμε στους δικου μου θα φαγητο ειχε παστιτσιο και πατατες τηγανιτες κ μπριζολες δηλαδη γουρουνιασαμε κ σημερα κ τωρα τρωω μανταρινια

λια μου το ξερω γλυκεια μου οτι εισαι στεναχωρημενη αλλα θα κανεις ενα ταξιδακι μεχρι κατερινη κ ολα θα γινουν ;)

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Μινάκι θα σου έρθω μωρό μου ή το επόμενο σαββατοκύριακο, ή το μεθεπόμενο, αν το επιτρέπει ο καιρός, και κυρίως αν είσαι εσύ καλά. Θα συνεννοηθούμε τελευταία στιγμή.

Μόλις σαβούριασα………..

Evangelia και εγώ πρέπει να κάνω ευχέλαιο επειγόντως. Δεν νιώθω καλά. Δεν έχεις κάποια φορά την αίσθηση ότι κάτι άσχημο σε περιτριγυρίζει ?

Όταν προκαλώ εγώ την κακοτυχία μου, ξέρω ότι είναι λόγω κακών επιλογών. Όταν όμως έχω άσχημο και «βαρύ» συναίσθημα, ξέρω ότι πέφτει κακογλωσσιά.

9aXep2.png

Μινάκι θα σου έρθω μωρό μου ή το επόμενο σαββατοκύριακο, ή το μεθεπόμενο, αν το επιτρέπει ο καιρός, και κυρίως αν είσαι εσύ καλά. Θα συνεννοηθούμε τελευταία στιγμή.

Μόλις σαβούριασα………..

Evangelia και εγώ πρέπει να κάνω ευχέλαιο επειγόντως. Δεν νιώθω καλά. Δεν έχεις κάποια φορά την αίσθηση ότι κάτι άσχημο σε περιτριγυρίζει ?

Όταν προκαλώ εγώ την κακοτυχία μου, ξέρω ότι είναι λόγω κακών επιλογών. Όταν όμως έχω άσχημο και «βαρύ» συναίσθημα, ξέρω ότι πέφτει κακογλωσσιά.

να ερθεις οποτε θελεις κανε κ μια σταση να παρεις κ την ευαγγελια ;);)

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μόλις σαβούριασα………..

Καπως ετσι νιωθω κι εγω ενω μεσα μου ειμαι καλα οσα δυσκολα κι αν ερχονται καθε τοσο καποιες φορες νιωθω οτι υπαρχει μια μαυριλα γυρω εξω απο μενα και πεφτει και με πλακωνει...Το συζηταμε καποιες φορες με τον αντρα μου και μου λεει φαντασου να μην πηγαιναμε και στην εκκλησια να μην νηστευαμε να μην κοινωνουσαμε τι ειχαμε να παθουμε...

Πρεπει να τονωσουμε το πνευμα μας με φως και προσευχη ωστε να υπερισχυσει του σκοτους.Σιγα μην του κανουμε την χαρη και δοξα το Θεο οσα κοριτσακι εχω γνωρισει εδω μεσα μια χαρα θετικη ενεργεια τα περιβαλλει ;)

Καπως ετσι νιωθω κι εγω ενω μεσα μου ειμαι καλα οσα δυσκολα κι αν ερχονται καθε τοσο καποιες φορες νιωθω οτι υπαρχει μια μαυριλα γυρω εξω απο μενα και πεφτει και με πλακωνει...Το συζηταμε καποιες φορες με τον αντρα μου και μου λεει φαντασου να μην πηγαιναμε και στην εκκλησια να μην νηστευαμε να μην κοινωνουσαμε τι ειχαμε να παθουμε...

Πρεπει να τονωσουμε το πνευμα μας με φως και προσευχη ωστε να υπερισχυσει του σκοτους.Σιγα μην του κανουμε την χαρη και δοξα το Θεο οσα κοριτσακι εχω γνωρισει εδω μεσα μια χαρα θετικη ενεργεια τα περιβαλλει ;)

Μα δεν το ξέρεις ότι όσο πιο πολύ προσεύχεσαι, ο έξω από δω σκάει από το κακό του, και προσπαθεί να σου κάνει χειρότερα, δοκιμάζοντας την πίστη σου?

Όταν δεν έχουμε καμία σχέση με την εκκλησία και αδιαφορούμε, τότε χαίρεται γιατί πάνε όλα όπως θέλει……….

Πολλές συμπτώσεις για να είναι συμπτώσεις…..κράτα γερά κοριτσάκι.

9aXep2.png

Μα δεν το ξέρεις ότι όσο πιο πολύ προσεύχεσαι, ο έξω από δω σκάει από το κακό του, και προσπαθεί να σου κάνει χειρότερα, δοκιμάζοντας την πίστη σου?

Όταν δεν έχουμε καμία σχέση με την εκκλησία και αδιαφορούμε, τότε χαίρεται γιατί πάνε όλα όπως θέλει……….

Πολλές συμπτώσεις για να είναι συμπτώσεις…..κράτα γερά κοριτσάκι.

Πολυ σωστα!!!Με την βοηθεια του Θεου θα τα καταφερουμε γλυκια μου γιατι μονο Εκεινος εχει την δυναμη να μας βοηθησει,να μας φωτισει,να μας οδηγησει,να μας γιατρεψει...Η πιστη κινει βουνα και σχιζει θαλασσες στα δυο!

Και πολυ περισσοτερο σκαει που νοιαζομαστε η μια την αλλη και προσευχομαστε η μια για την αλλη και βαζουμε στην ακρη το εγω μας...Αυτο τον τσακιζει ακομη περισσοτερο!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...