Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλύτερα είμαι, περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο. Το κακό είναι στον χορό που μπήκαμε, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα! Εσύ πως είσαι?

Μαρακι μου για τα πάντα στη ζωη πρέπει να είμαστε προετοιμασμενοι για όλα..

Σίγουρα είναι μια ψυχοφθόρα διαδικασία αλλά και να περνάνε οι μήνες για φυσική σύλληψη χωρίς αποτέλεσμα είναι κ αυτό ψυχοφθόρο.. Σκέψου ότι κάθε μήνα έχουμε 10% πιθανότητα να τα καταφέρουμε ενώ εσύ τώρα έχεις 70%.. Μεγάλη διάφορα!!!!

Εγώ περιμένω να πάω την Πέμπτη στο γιατρό να δούμε ποτέ θα κάνω τη σπερματεγχυση.. Λογικά την άλλη Δευτέρα με βλέπω να το κάνω.. ΝΑ μου πει κ εκείνος! Χαίρομαι που επιτέλους αρχίζω να κάνω κάτι πιο δραστικό...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα και από έμενα!!!πήγα εκκλησία (αναψά τα κεράκια μας)πήγα για λίγα δώρα και τώρα να σιγυρίσω λίγο και να φτιάξω τη μακαρονάδα μας....

μαρία μου θα πάνε όλα τέλεια να μην σκέφτεσαι αρνητικά...

περιμένουμε νέα από το γιατρό...

για τη κουνιάδα δεν θα σχολιάσω γιατί τα θυμήθηκα πολύ πρωι σήμερα...

εγώ είμαι γενικά πολύ καλύτερα...ευτυχώς....!!!!

τα φιλία μου σε όλες!!!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Sissy2012 μου με το καλό να αρχίσεις, δεν πρέπει να αφήνουμε τον χρόνο να περνάει έτσι...

tinkerbell!24 αύριο θα είσαι περδίκι, καλό μαγείρεμα!

Ακόμα να με πάρουν...

Θα σε πάρουν μαρακι μου! Κανε κάτι για να ξεχάσεις!

2333437m614nuhk5l.gif

καλημερα κ απο μενα!!! τι μου κανετε?

μαρια v επειδη ειμαι κ εγω καμενη απο κουνιαδα:evil::evil::evil: τοσο βουρλο που ειναι η δικια δεν υπαρχει αλλη , εσυ να σκεφτεσαι τα μπεμπακια σου που θα ειναι στην κοιλιτσα σου κ γαμ...ην αυτην μα ετσι κ αλλιως θα εχεις θετικη χοριακη θα δεις κ θα πεταμε ολοι απο χαρα.

εγω επειδη ειχα ειδη κοιλιτσα τωρα εαν αυτη που εχω ειναι απο το σπορακι δεν ξερω παντως σημερα εκλεισα τον 2 μηνα κ ξεκιναω να περπαταω στον 3 κ προς στης βολτες μου χαχαχα!!! εβαλα κ 2 κιλα μια χαρα .

σισσυ με το καλο κοριτσι να την κανεις την σπερ/χη κ ευχαριστα νεα να ακουσεις κ να ακουσουμε!!

λολιτα πως πανε οι ξαπλες? τον τρεχεις τον δικο σου?

κατερινιω μου δυσκολο να αποχωριχεσαι δικου σου ανθρωπους αλλα απο τα μην ειχαν καθολου δουλεια παλι καλα να λεμε δυστηχος ειναι πολυ δυσκολες αυτες οι εποχες!

γεωργια κ εσυ να φανταστω ξαπλες ξαπλες?

λατρεια μου τι εγινε το ξεκουρασες το θεικο σου κορμι?

mar1981 ποτε θα μας φτιαξεις τα κεφια? ποτε πας για την θετικη σου χοριακη?

καλημερα σε ολες!!!!κ φιλακια!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια! Μαρακι ν θα σε μαλωσω η κουνιαδα ας λεει ο,τι θελει εσυ θα εχεις ανεβασμενο το ηθικο γιατι θα εχεις τεραστια χοριακη και το σπορακι ή σπορακια να τριγυρνανε στην κοιλιτσα σου!

Γεωργια μου ειδες που στεναχωριοσουνα μια χαρα ειναι το μωρακι να χαμογελας και ολα θα πανε καλα!

Τωρα τα δικα μου ουτε εγω κοιμηθηκα πολυ απο τις 3 μεχρι τις 7 και πηγαμε νωρις το πρωι για καφε και ναι ακομα δεν μου εχει ερθει, μπορει να ειναι απο το αγχος δεν ξερω παντως αν δεν δω καθυστερηση τεστ δεν κανω φοβαμαι. Σημερα ειναι 15 μερες μετα την σπερμ/ση.

Καλησπερα κοριτσια! Μαρακι ν θα σε μαλωσω η κουνιαδα ας λεει ο,τι θελει εσυ θα εχεις ανεβασμενο το ηθικο γιατι θα εχεις τεραστια χοριακη και το σπορακι ή σπορακια να τριγυρνανε στην κοιλιτσα σου!

Γεωργια μου ειδες που στεναχωριοσουνα μια χαρα ειναι το μωρακι να χαμογελας και ολα θα πανε καλα!

Τωρα τα δικα μου ουτε εγω κοιμηθηκα πολυ απο τις 3 μεχρι τις 7 και πηγαμε νωρις το πρωι για καφε και ναι ακομα δεν μου εχει ερθει, μπορει να ειναι απο το αγχος δεν ξερω παντως αν δεν δω καθυστερηση τεστ δεν κανω φοβαμαι. Σημερα ειναι 15 μερες μετα την σπερμ/ση.

Μαριεττακι μου κανε το τεστακι σου οπότε εσύ νιώθεις έτοιμη... Μακάρι.........:D

Σισσακι καλυτερα να μου ερθει παρα να δω αρνητικο τεστ, η πλακα ειναι οτι αυριο εχω ραντεβου με τον καινουριο γιατρο και αν δεν μου εχει ερθει μαλλον θα μου γραψει να κανω χοριακη. Εσυ πως εισαι πως τα περασες χθες?

Kοριτσαρες μου τι κανετε?Εγω εχω τα μαυρα μου τα χαλια πηγαμε μια βολτα χθες στον Ευοσμο και ο δικος μου ηθελε πιτογυρο απο το devito...Τι ηθελα και το εφαγα αφου δεν τρωω ποτε γυρο η λιχουδα με ποναει η κοιλια μου εχω διαρροια με αιμα σορυ κιολας αλλα τα εχω παρει στο κρανιο...Τον εστειλα στο φαρμακειο να μου φερει κατι γιατι θα πεσω κατω!

maria_v η κουνιαδα σου θα σε βρει μια χαρα γιατι θα εχεις παρει την τεραστια χοριακη σου και θα πετας στα συννεφα...μην δινεις σημασια σε κανεναν...Να τρως μπανανουλες και να παιρνεις βιταμινες να συνελθεις!

tinkerbell ευχαριστουμε για το κερακι κοριτσακι μου να σε εχει ο Θεος καλα!

Georgkat καταλαβαινω πολυ καλα πως νιωθεις πριν ενα χρονο ακριβως εφυγε ενα φιλικο μας ζευγαρι στο Βερολινο με ταπαιδακια τους για να βρουνε δουλεια γιατι εδω ηταν σε απελπιστικη κατασταση...Και δεν γνωριζανε ουτε τη γλωσσα ουτε και κανεναν εκει...Τωρα ειναι μια χαρα βεβαια γιαυτο κι εσυ σκεψου πως κατι καλο θα βγει απο αυτη την κατασταση και μην επιβαρυνεις αλλο την ψυχουλα σου...

παπακι μου το τσακισα το ταλαιπωρο κορμι μου ...για να μαθω να μην ειμαι λιχουδα...

Σισσακι καλυτερα να μου ερθει παρα να δω αρνητικο τεστ, η πλακα ειναι οτι αυριο εχω ραντεβου με τον καινουριο γιατρο και αν δεν μου εχει ερθει μαλλον θα μου γραψει να κανω χοριακη. Εσυ πως εισαι πως τα περασες χθες?

Περιμενουμε την χοριακαρα σου αυριο ;)

Διαφημίσεις

Ευαγγελια μου σ'ευχαριστω πολυ μακαρι να ακουσε ο Θεουλης τις προσευχες μας ! Ειναι καλο που εκανες διαρροια αποβαλλει ο οργανισμος τα μικροβια, φαε ρυζι σκετο και βαλε και ενα ξυλαρακι κανελλα την ωρα που βραζει.

Κουκλαρες μου, καλημερουδια!

Μα τι νυστα ειναι αυτη; Ακομα κουτουλαω!

mar1981, θαυμαζω τις αντοχες σου! Περιμενουμε τα καλα νεα αυριο!

maria-v, αντε, τι κανουν; Δεν τηλεφωνησαν ακομα; Παρε ενα τηλεφωνακι στην κουνιαδα σου και πες της οτι εκεινο το Σαββατοκυριακο ειστε καλεσμενοι σε γαμο (σε όποιο βουνο ή λαγκαδι σου ΄ρθει)! Και κοπανηστε την σε κανενα ξενωνα τα δυο σας! Οχι για το ενδεχομενο αρνητικης, αλλα γιατι εχετε δικαιωμα να γιορτασετε τα δυο σας τη θετικη χοριακη και γιατι τις πρωτες μερες θελεις την ησυχια σου, χωρις τρεχαματα και κοσμο. Ας ερθει μετα τις 20, στο κατω κατω παντα συνενοουμαστε, δεν ξεκιναμε όποτε μας καπνισει!

georgkat, καθε ξεκινημα ειναι και μια νεα ευκαιρια! Θα εχουν καινουριες προοπτικες εκει! Γιαυτους που μενουν πισω ειναι παντα πιο δυσκολα, σε καταλαβαινω...

sissy μου, την αλλη Δευτερα; Και χοριακη Παραμονη Χριστουγενων; Τρελαινομαι!! Ολες μαζι θα λεμε τα καλαντα! Με το καλο, με το καλο!

minaki, 2 μηνων!!! Μπραβο κοριτσι μου, καλη και φουσκωτη συνεχεια! Προσεχε μονο τα γλυκα στις γιορτες, γιατι θα σε κυνηγαει ο γιατρος:D!

Evangelia, με ρυζακι σε βλεπω σημερα! Και τα devido εχουν απ΄τους καλυτερους γυρους, μονοι τους τον φτιαχνουν, δεν ειναι βιομηχανικος! Εγω παντως μονο σουβλακια τρωω εξω, δεν ειμαι τυχερη σαν κι εσενα να μη βαζω γραμμαριο!!

tinker, δεν προλαβες ν΄αναρρωσεις, ξεκινησες τις δουλειες; Γαριδομακαροναδα κι εσυ; Εχω κατι καραβιδουλες στην καταψυξη, λες να το επιχειρησω κι εγω;

Λια, ελπιζω να σας ριξει κανα ψιλοχιονακι στην Καστορια, ετσι για τον καλο χειμωνα! Περιμενουμε εικονες το βραδυ!

κοριτσακια μου γλυκα...τελειωσαμε με την διαδικασια, τα παιδια εφυγαν, η παναγια να ειναι μαζι τους.... δεν θελω να σκεφτομαι αλλο τιποτα....

μαρια v κανε αυτο που ειπε η γεωργια και καλυτερα να το κανει ο αντρας σου βασικα, να τους πει πως ειστε καπου καλεσμενοι διοτι θα εχεις που θα εχεις την αγωνια σου, οχι να εχεις και επισκεψεις!!!! αντε ολοι οι ξερολες σε λαθος μερες ξερουν να κανουν επισκεψεις!!!

ευαγγελια μου, καλυτερα να εχεις διαρροια να καθαρισει αυτο απο μεσα σου...να πινεις νερακι μην παθεις καμμια αφυδατωση και υπομονη....

μαριεττα κανε ενα τεστακι απο το φαρμακειο τουλαχιστον...θα σκασουμε απο την αγωνια...αυριο ραντεβου με τον γιατρο ε? πολυ χαιρομαι!!!!!

η λια ποτε περιμενει την ακατανομαστη?

λολιτακι και μαρια σταρ σας σκεφτομαι πολυ κοριτσακια μου!!!

μινα, γεωργια και τινα φετος στο δεντρακι μην ξεχασετε ενα δωρακι και για το μπεμπακι σας....

εγω γυναικολογικως ειμαι...βασικα ουτε ξερω τι ειμαι...κανονικα πρεπει χτες, σημερα να εχω ωορρηξια διοτι ποναω παρα πολυ και στην κοιλια και στην μεση σαν περιοδο...και πρωτη φορα στην ζωη μου ποναω αριστερα, εκει που ειναι και το μοναδικο μου αυγο! βεβαια αυτες τις μερες εχω ξεκωλοθει στις δουλειες με το πακεταρισμα και την μετακομιση και για να συνελθω απο τους πονους μονο με θερμοφορα στην μεση και 2 ντεπον, οποτε παιζει ο πονος να ειναι κι απο αυτο... τωρα που εχω κανει και την υστεροσκοπηση δεν ξερω αν θα εχω και ανωμαλια στην περιοδο, αν θα μου ερθει νωριτερα ή αργοτερα....αλλα νομίζω πως ειναι σκληροπυρηνικος ο οργανισμος μου και δεν πα να εκανα και λοβοτομη..η περιοδος θα ειναι σταθερη οπως παντα... φλυαρω ε....σορρυ...παω να βαλω ενα ουισκακι να χαλαρωσω λιγο....μεχρι να γινει και το φαγακι...τορτελινια με σαλτσα τονου σημερα εγω, καρμποναρα για το αγορι μου..απο αυριο θα ξεκινησω την νηστεια για τα χριστουγεννα και θελω οτι μη νηστισιμο υπαρχει στο ψυγειο να καταναλωθει σημερα...ευτυχως λογω διαιτας τα περισσοτερα ειναι λαχανικα και φρουτα οποτε τυρια και αλλαντικά θα κανουν παρεα στην καρμποναρα!!!!

σας ειπα ποσο ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ που με συντροφευετε????

fmGhp2.png

A8ojp2.png

κατερινιω κ εμεις σε αγαπαμε

λατρεια τι θα γινει με σενα μηπως πρεπει κ εσυ να κανεις κανενα ευχαιλεο?

το ενα σε αφηνει το αλλο σε πιανει προσεχε

γεωργια καλως ηρθες στο κλαμπ της νυστας κ εγω της πρωτες 2 με 3 εβδομαδες οπου καθομουν τον επαιρνα κ λιγο αλλα τωρα μια χαρα απο νυστα το φαγητο να κοψω καλα θα ειναι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσοπουλακια μου γλυκα καλησπερα σας!!! Σημερα ειχα παρει τους δρομους απο το πρωι! Πριν λιγο μαζευτηκα!! Περασα παρα πολυ ομορφα!

Εχω ξαπλωσει γιατι με ποναει η κοιλια μου.. Εκανα την οβιτρελ χθες το βραδυ! Θα παρω κανα ντεπονακι σε λιγο γιατι δεν την παλευω..

Κατερινακι μουυυυ κ εγω σε σκεφτομαι πολυ, δεν θελω να μου εισαι στεναχωρημενηηηη.. Σκεψου οτι μπορει να ειναι για καλυτερα εκει που πανε! Θα σε παρω τηλ πιο αργα να τα πουμε!

Λολιτουλα μου πως παει η ξαπλα?

Μαριεττα μου θα μας σκασεις? τι θα γινει πια??

Ευαγγελια μου πως εισαι? καλα λεει η μινα, δεν κανεις κανα ευχέλαιο?

Γεωργιτσα μου καλα εισαι? μινακι μου?

Μαρια ν σε πηραν τηλ?

Πωπωπω ενα ποστ 100 ερωτησεις! Χιχιχιχιχ

Λια μου να περνας ομορφα ευχομαι!

Στα υπολοιπα κοριτσακια ενα σβουριχτο φιλιιιιι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...