Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Γεια σας κι απο μενα!

maria_v, υπεροχος αριθμος το 7, με το καλο να γονιμοποιηθουν και να σε κανουν μανουλα! Καλα σου ειπε, νομιζω, δεν ηταν η καλυτερη στιγμη για νηστειες. Θυμησου σημερα και αυριο να φας απο 2-3 ασπραδια, ειναι λιγο περιεργες οι μερες μετα την ωοληψια! Ξεκουραση και γελαστα ονειρα τωρα!!!

natasoula, πανε στο φαρμακειο και ζητα evening primose oil (ελαιο νυχτολουλουδου) σε χαπακια. Το παιρνεις απο την 7η ως τη 15η μερα καιι σου κανει μια βλεννη σπεσιαλ! Μπολικο νερακι οπως λεει κι η νεραϊδουλα, αλμυρουτσικες τροφες, καροτακια και σοδιτσα, και ειμαστε ετοιμες λεμε!

Πηγα στη μαμυ μου το μεσημερι, ευτυχως η θεια μου ειχε κανει ηδη ολες τις δουλειες και τα ψωνια κι εγω της εκανα μονο παρεουλα! Ζοριζεται η καημενουλα, αλλα ελπιζω σ΄ενα μηνα να το εχει ξεπερασει εντελως!

Νεακια: το ανυπομονο μου μ΄εσυρε με το ζορι για χοριακη γιατι δεν αντεχε την αγωνια! 233 το σημερινο μας σκορ! Μυστηριο τρενο αυτο το μωρο μας! Η χοριακη μας ανεβαινει, αργα αργα! Ελπιζω να φορτσαρει όπου να΄ναι και να μπορεσουμε να παρουμε βαθια ανασα! Αααααχ! Ειπαμε να μου μοιασει, επρεπε να παρει και την αργοπορια μου;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mar1981 αντε σειρα σου!!περιμενουμε ευχαριστα!!!

Γεωργια μου, θα φορτσαρει!!!τωρα ξεκιναει το μικρουλη!!ολα τελεια θα πανε. να σκεφτεσαι θετικα και μην αγχωνεσαι. χθες μου εξηγουσε ο γιατρος μου ποσο ρολο παιζει το αγχος, σε ολες εμας γιατι λεει "χτυπαει" στην υποφυση του εγκεφαλου και δεν παραγουμε τη σωστη ποσοτητα ορμονων. και εισαι ΘΕΑ!!ποσα ξερεις ΘΕΑ ΜΟΥ???θα φαω ολα τα φαρμακεια να το βρω!!

Επέστρεψα κ εγώ Σπιτι...

Μαριεττακι μου πες ότι δεν σου έχει έρθει τίποτα κ είσαι καθαρή...pleaseeeee

Maria v πες μας πως είσαι κοριτσάκι μου;

Μαρια σταρ καλή επιτυχία.... Ποσά αυγουλακια θα σου παρουν;

Λολιτακι δεν πιστεύω να σηκωθηκες;;;; Σε θέλω όλα ξαπλα....

Γεωργία μου πως είναι η Μαμακα σου;

Παπακι μου όλο το φαΐ το έφαγες;;;

Τινα μου ξεκούραση.. Αχ αυτή η Μεση! Οταν με πιάνει δεν μπορώ να κουνηθω...

Νατασουλα μου σε βλέπω ετοιμοπολεμη....

Sissaki με ανεβασε ο γιατρος μου πολυ. ειναι πραγματικα και ο ψυχολογος μου. ελβετικος σουγιας ο τυπος. να φανταστεις αυριο θα ανοιξει το ιατρειο για την παρτη μου μονο και για να κανουμε συζητηση ατελειωτων ωρων...απο κει που ειχα καποιες ψιλοαμφιβολιες γι' αυτον , τον αγαπω τελικα.....

γεια σας κοριτσάκια μου!!!!

απο την πέμπτη το απογευμα με επιασε η μεση μου και ειμαι όλη μερα ξάπλα, πολύ λιωσιμο μιλάμε...σήμερα ευτυχώς ειμαι λίγο καλύτερα και σηκώθηκα.

νεραιδούλα μου περαστικά σου,ελπίζω να νιωθεις ηδη καλύτερα!

maria v περιμένουμε τα ευχάριστα αυριο,ευχομαι να γονιμοποιηθουν πολλά πολλά αυγουλάκια!!

lolita απολαυσε το κορίτσι μου που θα βρουμε ξανά τετοια ευκαιρία?

georgia όλες στην ξάπλα και στη συμπαράσταση είμαστε, περαστικά και στη μανούλα σου.

φιλάκια σε όλες, ευχομαι αυτός ο μήνας να μας φέρει πολλά ευχάριστα νέα,μεγάλες χοριακές και στρουμπουλά μωρακια!!

περαστικα!!!!

Κοριτσια γεια σας! Τη Δευτερα παω για την ωοληψια τελικα! Ο Θεος βοηθος!

Μαρακι ν πως πηγε σημερα? εισαι καλα?

Παλι μιλατε για φαγητα?? πειναωωωωωωω! Στειλτε κ απο εδω τιποτα!

Εχω πιασει ενα κρεββατι κ δε λεω να σηκωθω! Κανω προβα απο τωρα! Χιχιχι

Τινακι εισαι καλυτερα?

Γεωργια μου η μανουλα σου πως ειναι?

καλη επιτυχια!!!ευχομαι να πανε ολα πολυ καλα με τα αυγουλακια σου!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας!!!!

Δεν ξέρω πόσα μου πήραν, ξέρω όμως ότι τα ώριμα που κράτησαν είναι 7, αύριο μέχρι το μεσημέρι θα ξέρουμε πόσα γονιμοποιήθηκαν. Τελικά θα κάνουν μικρογονιμοποίηση σε όλα, δεν το ρισκάρουν λέει. Η νηστεία τέλος, άρχισα αντιβίωση και divina και προγεστερόνη και όταν συνήλθα μου λέει θα πας να φας τώρα στο κυλικείο ένα τοστάκι και ένα φυσικό χυμό, θα έρθεις να σε δω και μετά θα φύγετε. Και έτσι της είπα ότι νηστεύω και με κατσάδιασε. Δεν πειράζει, νήστεψα 2 μέρες, αύριο θα το φάω το μηλαράκι και θα χρωστάω μια μέρα νηστείας. Έχω έναν πονοκέφαλο ελαφρύ και πόνους περιόδου. Θα σας γράψω αργότερα! Φιλιά και σας ευχαριστώ όλες και μια μια ξεχωριστά για τις προσευχές σας και τις ευχές σας!

περιμενουμε τα νεα αυριο αν και ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι πολυ καλα και οτι τα διδυμακια σε περιμενουν :D
Γεια σας κι απο μενα!

maria_v, υπεροχος αριθμος το 7, με το καλο να γονιμοποιηθουν και να σε κανουν μανουλα! Καλα σου ειπε, νομιζω, δεν ηταν η καλυτερη στιγμη για νηστειες. Θυμησου σημερα και αυριο να φας απο 2-3 ασπραδια, ειναι λιγο περιεργες οι μερες μετα την ωοληψια! Ξεκουραση και γελαστα ονειρα τωρα!!!

natasoula, πανε στο φαρμακειο και ζητα evening primose oil (ελαιο νυχτολουλουδου) σε χαπακια. Το παιρνεις απο την 7η ως τη 15η μερα καιι σου κανει μια βλεννη σπεσιαλ! Μπολικο νερακι οπως λεει κι η νεραϊδουλα, αλμυρουτσικες τροφες, καροτακια και σοδιτσα, και ειμαστε ετοιμες λεμε!

Πηγα στη μαμυ μου το μεσημερι, ευτυχως η θεια μου ειχε κανει ηδη ολες τις δουλειες και τα ψωνια κι εγω της εκανα μονο παρεουλα! Ζοριζεται η καημενουλα, αλλα ελπιζω σ΄ενα μηνα να το εχει ξεπερασει εντελως!

Νεακια: το ανυπομονο μου μ΄εσυρε με το ζορι για χοριακη γιατι δεν αντεχε την αγωνια! 233 το σημερινο μας σκορ! Μυστηριο τρενο αυτο το μωρο μας! Η χοριακη μας ανεβαινει, αργα αργα! Ελπιζω να φορτσαρει όπου να΄ναι και να μπορεσουμε να παρουμε βαθια ανασα! Αααααχ! Ειπαμε να μου μοιασει, επρεπε να παρει και την αργοπορια μου;

μην απογοητευεσαι!!θα ανεβει!!!ολα θα πανε μια χαρα!!ξεκουρασου και μην αγχωνεσαι!!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας!!!!

Δεν ξέρω πόσα μου πήραν, ξέρω όμως ότι τα ώριμα που κράτησαν είναι 7, αύριο μέχρι το μεσημέρι θα ξέρουμε πόσα γονιμοποιήθηκαν. Τελικά θα κάνουν μικρογονιμοποίηση σε όλα, δεν το ρισκάρουν λέει. Η νηστεία τέλος, άρχισα αντιβίωση και divina και προγεστερόνη και όταν συνήλθα μου λέει θα πας να φας τώρα στο κυλικείο ένα τοστάκι και ένα φυσικό χυμό, θα έρθεις να σε δω και μετά θα φύγετε. Και έτσι της είπα ότι νηστεύω και με κατσάδιασε. Δεν πειράζει, νήστεψα 2 μέρες, αύριο θα το φάω το μηλαράκι και θα χρωστάω μια μέρα νηστείας. Έχω έναν πονοκέφαλο ελαφρύ και πόνους περιόδου. Θα σας γράψω αργότερα! Φιλιά και σας ευχαριστώ όλες και μια μια ξεχωριστά για τις προσευχές σας και τις ευχές σας!

πολυ καλα τα νεα σου !! με το καλο να γονιμοποιηθουν τα ζουρζουνακια σου κ να γινουν στρουμπουλα μωρακια!! να τρως καλα πολυ καλα φιλακια πολλααα!!

Μαρακι ν ειναι παρα πολυ καλα τα νεα σου ευχομαι σε σενα και στη Μαρια Σταρ να στεριωσουν τα εμβρυακια σας για τα καλα και μετα να μας λετε για το ποσο βαριεστε μεσα στο σπιτι χαιδευοντας τις κοιλιτσες σας!

Εμενα ακομα να μου ερθει, μακαρι να εχει γινει Θεε μου ενα θαυμα, αλλα αν ειναι να μου ερθει ας μην καθυστερησει γιατι τα νευρα εχουνε γινει τσαταλια!

ελα κοπελια κανεμας να χαρουμε για αλλη μια φορα!!! ελα να πορτοκαλιση ξανα η λιστα μας!!!

Γεια σας κι απο μενα!

μια χαρουλα η χοριακη μαναρι ολα καλα θα πανε μην ξεχνας το λαδακι καθε μερα , !!!! σε φιλω !!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Stardustmg με το καλο να ερθει η Δευτερα και να πας να δωσεις τα πιο ζουμπουρλουδικα αυγουλακια!

maria_v σε ειχα στο μυαλο μου σημερα κοριτσακι μου αλλα με τα διαβασματα της μικρης ξεχαστηκα ηθελα να σε παρω τηλ...Ευχομαι να γονιμοποιηθουν τα πιο γερα αυγουλακια και αργοτερα να γαντζωθουν γερα στην κοιλιτσα σου!

mar1981 οσο πονο πηρες την ημερα της σπερματεγχυσης τοση χαρα να σου δωσει η ημερα της χοριακης!

georgia μου γλυκια θα τα καταφερει το σπορακι μας θα το δεις εσυ να ξεκουραζεσαι να βαζεις το λαδακι στην κοιλιτσα σου κι αν κρατησες και λιγο μηλαρακι να το φας τωρα!Αν δεν εχεις εχω κρατησει εγω το μισο απο το δικο μου αν θελεις σου το δινω!

natasoula papaki Georgkat Sissy lolita astage s_maria tinkerbell πολλα φιλια σε ολες παω να ξεκουρασω το ταλαιπωρο κορμι μου!

Καληνυχτα και καλο ξημερωμα !

μολις μπηκα.... ψυχολογια κατω απο το 0...ειναι πολυ ασχημο να βλεπεις δικους σου ανθρωπους να υποφερουν..τελος παντων....δεν εχω το κουραγιο να γραψω παρα πολλα...με συγχωρειτε κοριτσια...δεν εχω διαβασει και οσα εχετε γραψει σημερα....

ειδα βασικα ενα ωραιο νουμερο χοριακης....γεωργια μου ημουν σιγουρη πως θα πηγαινες να την κανεις σημερα την χοριακη σου....το μωρο στεριωσε και οι μοναδες ανεβαινουν σιγα σιγα αλλα σταθερα!!! Η παναγια να ειναι διπλα σε εσενα και το μωρο σου!!! Ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε πολυ καλα...σ αγαπω πολυ πολυ!

μαριετα ελπιζω απλα να πονας λιγο.....ιδιοι πονοι, εντελως αντιθετο αποτελεσμα...

μαρια σταρ.....μικρε μου γκιουλιβερ....με το καλο την δευτερα η ωοληψια σου....ολα θα πανε πολυ καλα!!!!!!! μουτς μουτς

μαρια v με το καλο και για σενα!!!!!!

ευαγγελια μου, παπακι, σισσακι, νατασσα, ασπα, μινα και μαρια σ πολλα φιλακια!!

τινκερ μου πολλα περαστικα κουκλιτσα μου!!! θα περασει κι αυτο!!!!!

λολιτακι μου μιλησαμε σημερα και χαρηκα πολυ που σε ακουσα...καθε φορα που κλεινουμε το τηλεφωνο εχω χαμογελο στο προσωπο μου....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλημερα κοριτσακια....δυσκολη η σημερινη νυχτα....ματι δεν εχω κλεισει και δεν ξερω αν θα καταφερω να μπω στην παρεα μας σημερα....

εχετε τα φιλια μου προκαταβολικά και ακομα κι αν δεν καταφερω να γραψω κατι, να ξερετε πως σας σκεφτομαι και πως θα σας διαβασω οσο κουρασμενη κι αν ειμαι!

1533446ma44tykjnp.gif

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

πολύ καλά έκανες μαράκι μου, να τρως και να ξεκουράζεσαι...

όλα θα πάνε καλά...θα περιμένουμε νέα αύριο...

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι, εσύ πως είσαι σήμερα?

Μαρακι ν ειναι παρα πολυ καλα τα νεα σου ευχομαι σε σενα και στη Μαρια Σταρ να στεριωσουν τα εμβρυακια σας για τα καλα και μετα να μας λετε για το ποσο βαριεστε μεσα στο σπιτι χαιδευοντας τις κοιλιτσες σας!

Εμενα ακομα να μου ερθει, μακαρι να εχει γινει Θεε μου ενα θαυμα, αλλα αν ειναι να μου ερθει ας μην καθυστερησει γιατι τα νευρα εχουνε γινει τσαταλια!

Βρε κορίτσι, περιμένουμε αποτελέσματα από την σπερματέγχυση??? Πρέπει να αλλάξω την λίστα!!! Μακάρι, μακάρι, μακάρι να μην σου έρθει και να μας πεις ευχάριστα. Αύριο θα πας για χοριακή?

Μπράβο μαρακι ν!!! Τέλεια τα νέα σου! Μακάρι να γονιμοποιηθούν όλα! Πότε θα σου κάνει την εμβρυομεταφορά?

Την Τρίτη μου είπαν, σήμερα τα νεώτερα, όταν με πάρουν θα σας πάρω. Εσύ πως είσαι?

Γεια σας κι απο μενα!

Τέλεια τα νέα σου!!!! Σε ευχαριστώ και για τις συμβουλές!! Περαστικά για την μαμάκα σου και τώρα πιστεύω έχεις ηρεμήσει αρκετά!!!! Απόλαυσέ το!!

περιμενουμε τα νεα αυριο αν και ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι πολυ καλα και οτι τα διδυμακια σε περιμενουν :D

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι!!! Καλή αρχή και σε σένα, ξεκινάς νέα προσπάθεια?

πολυ καλα τα νεα σου !! με το καλο να γονιμοποιηθουν τα ζουρζουνακια σου κ να γινουν στρουμπουλα μωρακια!! να τρως καλα πολυ καλα φιλακια πολλααα!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι. Δεν μας είπες, η κοιλίτσα σου φούσκωσε? Φαίνεται???

μολις μπηκα.... ψυχολογια κατω απο το 0...ειναι πολυ ασχημο να βλεπεις δικους σου ανθρωπους να υποφερουν..τελος παντων....δεν εχω το κουραγιο να γραψω παρα πολλα...με συγχωρειτε κοριτσια...δεν εχω διαβασει και οσα εχετε γραψει σημερα....

ειδα βασικα ενα ωραιο νουμερο χοριακης....γεωργια μου ημουν σιγουρη πως θα πηγαινες να την κανεις σημερα την χοριακη σου....το μωρο στεριωσε και οι μοναδες ανεβαινουν σιγα σιγα αλλα σταθερα!!! Η παναγια να ειναι διπλα σε εσενα και το μωρο σου!!! Ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε πολυ καλα...σ αγαπω πολυ πολυ!

μαριετα ελπιζω απλα να πονας λιγο.....ιδιοι πονοι, εντελως αντιθετο αποτελεσμα...

μαρια σταρ.....μικρε μου γκιουλιβερ....με το καλο την δευτερα η ωοληψια σου....ολα θα πανε πολυ καλα!!!!!!! μουτς μουτς

μαρια v με το καλο και για σενα!!!!!!

ευαγγελια μου, παπακι, σισσακι, νατασσα, ασπα, μινα και μαρια σ πολλα φιλακια!!

τινκερ μου πολλα περαστικα κουκλιτσα μου!!! θα περασει κι αυτο!!!!!

λολιτακι μου μιλησαμε σημερα και χαρηκα πολυ που σε ακουσα...καθε φορα που κλεινουμε το τηλεφωνο εχω χαμογελο στο προσωπο μου....

Κατερινάκι είναι πραγματικά πολύ δύσκολες αυτές οι καταστάσεις, έτσι που μας κατάντησαν όλο για τέτοια γεγονότα ακούμε δυστυχώς. Γεροί να είμαστε όλοι και δεν θα χαθούμε ακόμα και αν κάποιοι πάνε πιο μακριά.

maria_v σε ειχα στο μυαλο μου σημερα κοριτσακι μου αλλα με τα διαβασματα της μικρης ξεχαστηκα ηθελα να σε παρω τηλ...Ευχομαι να γονιμοποιηθουν τα πιο γερα αυγουλακια και αργοτερα να γαντζωθουν γερα στην κοιλιτσα σου!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι, χθες μάλλον με πείραξε η νάρκωση, έκανα διάρροια, είχα δέκατα, με νευρίασε και ο άντρας μου και καλύτερα να συνέχιζα την νηστεία, έτσι κι αλλιώς τίποτα δεν έφαγα και πήρα αντιβίωση με εκείνο το πρωινό τοστ. Τώρα έχω έναν ελαφρύ πονοκέφαλο μόνο και πολλά νεύρα. Α και το χειρότερο, με πήρε η κουνιάδα μου και μου είπε ότι έρχονται οικογενειακώς από Κρήτη, την ημέρα της χοριακής μου και πρέπει να πάμε να τους πάρουμε. Πίστευα ότι θα έρθουν μετά τις 20 και σκεφτόμουν, αν ήταν αρνητικό θα είχα κάποιες μέρες να συνέλθω. Τώρα έχω πάθει σοκ, ξέρετε όλες πως είναι εκείνη η μέρα και αν είναι αρνητικό μετά από τέτοια προσπάθεια πως θα είμαι. Η κουνιάδα μου είναι μονίμως χαρούμενη, έρχεται με το μωρό της που δεν έχει καν χρονίσει και πριν μερικούς μήνες πήγε να μου δώσει και συμβουλές που δεν έχω μείνει ακόμα έγκυος, χωρίς να της έχω αναφέρει κάτι, ενώ αυτή μέσα σε δύο μήνες έμεινε. Δεν τα λέω με κακία όλα αυτά, πιστεύω καταλαβαίνετε, δεν έχουμε πει τίποτα για την εξωσωματική στα αδέρφια του άντρα μου, μόνο η αδερφή μου ξέρει...

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

36. mar1981

37. mina-ni

Ποσοστό: 6/35

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69 --> ΕΓΚΥΟΣ
  7. sissy 2012
  8. Georgkat
  9. tinkerbell!24
  10. deni..29
  11. Λια33
  12. alexouli
  13. astage
  14. s_maria
  15. natasoula81

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg
  2. maria_v --> 15/12
  3. lolita 78

HvAnp3.png

Μαρακι μου εσύ θα σκέφτεσαι μόνο θετικά! Οτι στις 15/12 θα έχεις μια τεράστια χοριακη και θα πας όλο χαρα να πάρεις την κουνιαδα σου.. Κ όταν σου περιγράφει πως να καταφέρεις να πιάσεις μωρό εσύ θα της πεις ότι έχεις μια καθυστέρηση αλλά επειδή δεν προσπαθησες κ πολύ αυτό το μήνα δεν πιστεύεις να είσαι.. Να το παίζεις αδιάφορη!! Μην βάζεις άσχημα πράγματα στο μυαλουδακι σου.. Πως είσαι σήμερα;

Μαρακι μου εσύ θα σκέφτεσαι μόνο θετικά! Οτι στις 15/12 θα έχεις μια τεράστια χοριακη και θα πας όλο χαρα να πάρεις την κουνιαδα σου.. Κ όταν σου περιγράφει πως να καταφέρεις να πιάσεις μωρό εσύ θα της πεις ότι έχεις μια καθυστέρηση αλλά επειδή δεν προσπαθησες κ πολύ αυτό το μήνα δεν πιστεύεις να είσαι.. Να το παίζεις αδιάφορη!! Μην βάζεις άσχημα πράγματα στο μυαλουδακι σου.. Πως είσαι σήμερα;

Καλύτερα είμαι, περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο. Το κακό είναι στον χορό που μπήκαμε, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα! Εσύ πως είσαι?

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...