Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νεραιδουλα αυριο θα δειξει.θα μου κανει και ψυχαναλυση μαζι! Ασε που μου ειπε και παλι τα "ευχαριστα"..δεν φτανει το προβλημα του αντρα, εχω και εγω θεματακι μα την βλεννη μου. δεν εχω αρκετη και ειναι προβλημα. καποτε ειχα απ΄οτι θυμαμαι αλλα τελευταια δεν...δεν πτοουμαι ομως!!

να κάνεις τις πλύσεις νατασούλα και πολύ πολύ νερό....

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

παπακι να σου στειλω και κατι κεφτεδακια, μπριζολιτσες και σαλατουλες που μολις εκανα? φρεσκο πραμα!!!!:P

ευχαριστω για την προσφορα :P:p αλλα η γευση που εχω απο την γαριδα την πικαντικη γευση δεν την αλλαζω να το κανεις κ εσυ ειναι πολυ ωραιο φαγητο κ ολα μεσα σε 15 λεπτα ειναι ετοιμα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημερα κοριτσαρες!!!

Ασε Γεωργια τουρμπο η δικια σου χθες...Και δουλειες το πρωι και παιδι και δουλεια και βολτα στα καρουζελ μετα και μαθημα παλι σημερα το πρωι!!!Και το απογευμα εχει και επιχειρηση λαμπακι στην αυλη!!!Οπως ο Οβελιξ επεσε στην χυτρα μα τον μαγικο ζωμο εγω θα επεσα στην χυτρα με τα σπιντακια χαχαχα.Πως εισαι σημερα?Η μανουλα?

Μαρια ς ουτε εμενα μου ειπε να παω για υπερηχο μετα την περιοδο.Μονο να παρω τα χαπια και για υπερηχο κι εγω θα παω την Τριτη!!Αντε παλι μαζι εμεις οι 2!!!

Νεραιδα την Δευτερα θα εισαι περδικι.Κατσε κουκουλωσου τωρα 2 μερες και θα γινεις σουπερ...

Κοριτσαρες μου οι υπολοιπες για πειτε τα νεα σας εγκυουλες και μελλουσες μανουλες...

ναι,μαζι και αυτη τη φορα!!!λες να κανουμε και την ιδια μερα τη σπερματεγχυση???φανταζεσαι!!μαζι θα περιμενουμε τα αποτελεσματα!
Καλημερα κοριτσια, καλο μηνα να ειναι καρπερος για ολες ευχομαι!

Λολιτακι ξεκουραζεσαι διαβαζω ετσι βασιλισσα να σ'εχει ο αντρουλης σου, το μωρακι χρειαζεται ανεσεις!

Μαρακι ν μια χαρα θα γονιμοποιηθουν τα ωαριακια σου να σκεφτεσαι μονο τις ξαπλες που ερχονται χαιδευοντας την κοιλιτσα σου με μωρακια!

Μαρακι Σταρ τελευταια αλλα πολυσπορη ποσα ωαρια θα κανεις ακομα κουνελα θα μας γινεις στο τελος, θα σκεφτεσαι και εσυ τις ξαπλες με τα μωρακια σου!

Μαρακι ς καλη επιτυχια στην σπερ/ση να σου φερει ο αγιος βασιλης ενα στρουμπουλο μωρακι!

Τινκερ ευχομαι να εισαι καλα μεχρι την Δευτερα πιες πολλες πορτοκαλαδες, ζεστα και σουπιτσες!

Ευαγγελια μου μια χαρα ειναι το ενδομητριο θα ανεβει και αλλο!

Κατερινακι μην στεναχωριεσαι θα κανετε εκδρομες και θα βλεπεστε, τουλαχιστον δεν θα χασει και τη δουλεια της η κοπελα.

Γεωργια μου καλα κανεις και κοιμασαι ξεκουραζεις και το μωρακι!

Εμενα με ποναει λιγο η κοιλια μου οπου να'ναι την περιμενω την κακουργα σνιφ!

Μακαρι ο Αγιος Βασιλης να φερει σε ολες μας μωρακια!!!

ελπιζω να μη σου ερθει ουτε σημερα,ουτε αυριο ,ουτε για τους επομενους 9 μηνες!!!

Νεραιδουλα πηγα σημερα πηρα, σοδες, χαμομηλια και ξεκιναω!!!και ο Θεος βοηθος!!μην καω μονο σαν την αλλη την τρελη!!!

Παπακι θα τα φαω ολα μονη μου τοτε...αντε θα δωσω και κανενα κοκκαλακι απο τη μπριζολα στον αντρα μου..Οσον αφορα τις γαριδες οσο και να τα λιμπιζομαι δε μπορω να τα φαω. οτιδηποτε εχει σχεση με τη θαλασσα με αναγουλιαζει τρελα.εχω να φαω ψαρι απο 11 χρονων.

Διαφημίσεις

ναι,μαζι και αυτη τη φορα!!!λες να κανουμε και την ιδια μερα τη σπερματεγχυση???φανταζεσαι!!μαζι θα περιμενουμε τα αποτελεσματα!

Μακαρι ο Αγιος Βασιλης να φερει σε ολες μας μωρακια!!!

ελπιζω να μη σου ερθει ουτε σημερα,ουτε αυριο ,ουτε για τους επομενους 9 μηνες!!!

Μακαρι κοριτσι να ειναι τα καλυτερα Χριστουγεννα για ολες μας!!ελα τα μωρα να παιρνουν σειρα!!!!!!!!!!!!!!!!

γεια σας κοριτσάκια μου!!!!

απο την πέμπτη το απογευμα με επιασε η μεση μου και ειμαι όλη μερα ξάπλα, πολύ λιωσιμο μιλάμε...σήμερα ευτυχώς ειμαι λίγο καλύτερα και σηκώθηκα.

νεραιδούλα μου περαστικά σου,ελπίζω να νιωθεις ηδη καλύτερα!

maria v περιμένουμε τα ευχάριστα αυριο,ευχομαι να γονιμοποιηθουν πολλά πολλά αυγουλάκια!!

lolita απολαυσε το κορίτσι μου που θα βρουμε ξανά τετοια ευκαιρία?

georgia όλες στην ξάπλα και στη συμπαράσταση είμαστε, περαστικά και στη μανούλα σου.

φιλάκια σε όλες, ευχομαι αυτός ο μήνας να μας φέρει πολλά ευχάριστα νέα,μεγάλες χοριακές και στρουμπουλά μωρακια!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Κοριτσια γεια σας! Τη Δευτερα παω για την ωοληψια τελικα! Ο Θεος βοηθος!

Μαρακι ν πως πηγε σημερα? εισαι καλα?

Παλι μιλατε για φαγητα?? πειναωωωωωωω! Στειλτε κ απο εδω τιποτα!

Εχω πιασει ενα κρεββατι κ δε λεω να σηκωθω! Κανω προβα απο τωρα! Χιχιχι

Τινακι εισαι καλυτερα?

Γεωργια μου η μανουλα σου πως ειναι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Κοριτσια γεια σας! Τη Δευτερα παω για την ωοληψια τελικα! Ο Θεος βοηθος!

Μαρακι ν πως πηγε σημερα? εισαι καλα?

Παλι μιλατε για φαγητα?? πειναωωωωωωω! Στειλτε κ απο εδω τιποτα!

Εχω πιασει ενα κρεββατι κ δε λεω να σηκωθω! Κανω προβα απο τωρα! Χιχιχι

Τινακι εισαι καλυτερα?

Γεωργια μου η μανουλα σου πως ειναι?

με το καλο φιλεναδα.

ξαπλα κ εσυ ολες μαζι ξαπλα εγω εχω πονοκεφαλο απο την κλεισουρα μεσα , με πουλησε κ το δικος μου ταχα ειπε οτο θα με πηγαινε σε ενα μαγαζι που ειναι 5 λεπτα με το αμαξι απο το σπιτι μας να παρψ κατι φωτακια που θελω κ δεν με παει μου εχει γυρισει το μυαλο τον πλακωσα στον ξυλο κ ψιλο υσηχασα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Επέστρεψα κ εγώ Σπιτι...

Μαριεττακι μου πες ότι δεν σου έχει έρθει τίποτα κ είσαι καθαρή...pleaseeeee

Maria v πες μας πως είσαι κοριτσάκι μου;

Μαρια σταρ καλή επιτυχία.... Ποσά αυγουλακια θα σου παρουν;

Λολιτακι δεν πιστεύω να σηκωθηκες;;;; Σε θέλω όλα ξαπλα....

Γεωργία μου πως είναι η Μαμακα σου;

Παπακι μου όλο το φαΐ το έφαγες;;;

Τινα μου ξεκούραση.. Αχ αυτή η Μεση! Οταν με πιάνει δεν μπορώ να κουνηθω...

Νατασουλα μου σε βλέπω ετοιμοπολεμη....

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας!!!!

Δεν ξέρω πόσα μου πήραν, ξέρω όμως ότι τα ώριμα που κράτησαν είναι 7, αύριο μέχρι το μεσημέρι θα ξέρουμε πόσα γονιμοποιήθηκαν. Τελικά θα κάνουν μικρογονιμοποίηση σε όλα, δεν το ρισκάρουν λέει. Η νηστεία τέλος, άρχισα αντιβίωση και divina και προγεστερόνη και όταν συνήλθα μου λέει θα πας να φας τώρα στο κυλικείο ένα τοστάκι και ένα φυσικό χυμό, θα έρθεις να σε δω και μετά θα φύγετε. Και έτσι της είπα ότι νηστεύω και με κατσάδιασε. Δεν πειράζει, νήστεψα 2 μέρες, αύριο θα το φάω το μηλαράκι και θα χρωστάω μια μέρα νηστείας. Έχω έναν πονοκέφαλο ελαφρύ και πόνους περιόδου. Θα σας γράψω αργότερα! Φιλιά και σας ευχαριστώ όλες και μια μια ξεχωριστά για τις προσευχές σας και τις ευχές σας!

HvAnp3.png

Δεν ξέρω πόσα μου πήραν, ξέρω όμως ότι τα ώριμα που κράτησαν είναι 7, αύριο μέχρι το μεσημέρι θα ξέρουμε πόσα γονιμοποιήθηκαν. Τελικά θα κάνουν μικρογονιμοποίηση σε όλα, δεν το ρισκάρουν λέει. Η νηστεία τέλος, άρχισα αντιβίωση και divina και προγεστερόνη και όταν συνήλθα μου λέει θα πας να φας τώρα στο κυλικείο ένα τοστάκι και ένα φυσικό χυμό, θα έρθεις να σε δω και μετά θα φύγετε. Και έτσι της είπα ότι νηστεύω και με κατσάδιασε. Δεν πειράζει, νήστεψα 2 μέρες, αύριο θα το φάω το μηλαράκι και θα χρωστάω μια μέρα νηστείας. Έχω έναν πονοκέφαλο ελαφρύ και πόνους περιόδου. Θα σας γράψω αργότερα! Φιλιά και σας ευχαριστώ όλες και μια μια ξεχωριστά για τις προσευχές σας και τις ευχές σας!

πολύ καλά έκανες μαράκι μου, να τρως και να ξεκουράζεσαι...

όλα θα πάνε καλά...θα περιμένουμε νέα αύριο...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μαρακι ν ειναι παρα πολυ καλα τα νεα σου ευχομαι σε σενα και στη Μαρια Σταρ να στεριωσουν τα εμβρυακια σας για τα καλα και μετα να μας λετε για το ποσο βαριεστε μεσα στο σπιτι χαιδευοντας τις κοιλιτσες σας!

Εμενα ακομα να μου ερθει, μακαρι να εχει γινει Θεε μου ενα θαυμα, αλλα αν ειναι να μου ερθει ας μην καθυστερησει γιατι τα νευρα εχουνε γινει τσαταλια!

Μπράβο μαρακι ν!!! Τέλεια τα νέα σου! Μακάρι να γονιμοποιηθούν όλα! Πότε θα σου κάνει την εμβρυομεταφορά?

Μαρακι ν ειναι παρα πολυ καλα τα νεα σου ευχομαι σε σενα και στη Μαρια Σταρ να στεριωσουν τα εμβρυακια σας για τα καλα και μετα να μας λετε για το ποσο βαριεστε μεσα στο σπιτι χαιδευοντας τις κοιλιτσες σας!

Εμενα ακομα να μου ερθει, μακαρι να εχει γινει Θεε μου ενα θαυμα, αλλα αν ειναι να μου ερθει ας μην καθυστερησει γιατι τα νευρα εχουνε γινει τσαταλια!

Μαριεττάκι μου μακάρι να έχεις ένα μωράκι στην κοιλίτσα σου!!! Πότε σου είπε να κάνεις χοριακή? Σήμερα δεν είναι κανονικά? Παίρνεις φάρμακα?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...