Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ευχαριστώ κορίτσια!!!

χειρότερα σήμερα..ελπίζω μέχρι τη δευτέρα που θα πάω δουλεία να είμαι καλά...

πολύ καλά κάνει λολλιτάκι στο καναπε να μείνεις!!

Περαστικα νεραιδακι μου...💗💗💗

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

LOLLITA καλη επιτυχια και καλη συνεχεια στην ξαπλα......απολαυσε αυτες της στιγμες γιατι συμβαίνουν σπανια να μας τα φέρνουν όλα στα χερια συνήθως εμεις τρέχουμε πίσω από τους άλλους.

MARIA V ευχομαι να πάνε όλα καλά σήμερα καλή επιτυχια και σ'εσενα!!!!!

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ τελείο το δεντρο σου,πόσο μου αρέσουνε τα άσπρα.το δικό μου είναι κλασικό πρασινο το δέντρο και στολισμος χρυσό με κοκκίνο!!!

ASPA αυτο με της δουλειες το έχω και εγω ξεσπάω εκει,ε τουλαχιστον το σπίτι είναι καθαρό.........

Εγω δεν ξερω ποτε περημενω την έκανα την τεταρτη 28-11 την σπερματεγχυση δεν θέλω να κοιταξω ημερολόγιο οποτε ερθει........

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Koριτσαρες μου καλη σας μερα και καλο μηνα να εχουμε γονιμο με τεραστιες χοριακες και γερα σπορακια!

Εχω υποχρεωσεις σημερα ειναι η μικρη εδω θα ξαναμπω μολις χακαρωσουμε γιατι εχουμε και διαβασμα!

Φιλια πολλα!

καλημερα κοριτσια και καλο μηνα να εχουμε ολες!!!!

lolitaki καλα κανεις. ετσι σε θελω απο καναπε σε καναπε και χαλαρα...

maria_v ευχομαι να πανε ολα τελεια και να γονιμοποιηθουν πολλα ωαρια!!να μην ξερεις ποιο να πρωτοβαλεις στη μητρα σου!

Μαρια σταρ, και εσυ χαλλλαραααα!!!το λενε μεχρι και τα ωαριακια σου!!

Νεραιδουλα περαστικα σου!!κουκουλωσου και θα περασει.

τι κανουν τα υπολοιπα κοριτσια???

Γεωργια σαπιζεις στον υπνο διαβαζω!!!πιο τελεια δεν γινεται...

εγω πηγα χθες στο γιατρο ειμαι στη 11η μερα και ειδαμε το ωαριακι μου. ενδομητριο μου ειπε 7,3 και θελει να με ξαναδει αυριο γιατι θα το ηθελε λιγο παραπανω. δεν ξερω ποσο θα επρεπε να ειναι για να πω την αληθεια.......

Διαφημίσεις

καλημερα!!!καλο μηνα!!!!

Κοριτσάκια καλημέρα!!! Θα γίνω κουραστική αλλά σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου καθεμιά ξεχωριστά για τις ευχές σας!!!

Λοιπόν πήγαν όλα πολύ καλά! Μας εξήγησε η εμβρυολόγος για το εμβρυάκι μας, μας το έδωσαν και σε φωτογραφία και την στιγμή της εμβρυομεταφοράς έβλεπα το σωληνάκι μέσα στην μήτρα μου στην οθόνη απέναντι και μόλις το ελευθέρωσε ήταν σαν μια φωτεινή κουκίδα!!! Πολύ όμορφο!!!

Πριν γυρίσουμε σπίτι σταματήσαμε και ανάψαμε ένα κεράκι και τώρα ξεκίνησε η ξάπλα!!! Δόξα τω Θεο, μέχρι στιγμής πήγαν καλά, μακάρι να τα καταφέρει το εμβρυάκι μου!

Πολλά φιλάκια προσ το παρόν!

η κουκιδιτσα ατυητ να ριζωσει για τα καλα στην κοιλιτσα της μαμας!!!ελπιζω αυτα τα χριστουγεννα να ειστε τριπλοι!!!!
λολιτα μουΜπράβο!!! Πολυ μου άρεσε η Φωτεινη κουκιδα.. Τωρα σε θέλω ξαπλα!!! Διακοπές!!!!!!!ολα θα πανε καλα...

γεωργια μου περαστικά για τη μαμακα σου..πως είσαι;

ευαγγελια μου εχει σχέση το πολυ πρησμενο στηθος με την καλη ωορηξια;; Δεν το ήξερα αυτο...:D

παπακι μου κανε λιγο υπομονη και μετα θα εχει βόλτα!!!

ασπα μου κ εγω οταν εχω νεύρα ξεσπαω σε δουλειές σπιτιού!! Αλλα εγω συνήθως πιάνω το σίδερο...

νεραιδουλα κάπου αυτες τις μερες δεν ειναι που δεν περιμένουμε;;;;

μαριεττακι μου εσυ πως είσαι;;

μαρια σταρ και μαρια v πλησιάζουν οι μερες..

κατερινακι μου που είσαι;;

maria s θα κάνει κ αυτο το μήνα σπερματεγχυση;;

Εγω κορίτσια προμηθεύτηκα σημερα κ άλλες βιταμίνες μεχρι τη σπερματεγχυση...

ναι,αρχισα τα φαρμακα την πεμπτη για τη σπερματεγχυση!την τριτη θα παω για τον υπερηχο και τοτε θα μας πει ποτε θα γινει η σπερματεγχυση!εσυ ποτε ξεκινας?

το ξερατε οτι υπαρχει ελλειψη και στο σερπαφαρ?πηγα να παραγγειλω ενα να το εχω καβατζα και μου ειπαν οτι δε το βρηκαν πουθενα!!

καλησπερα κοριτσια.ειχα ξαναγραψει πριν κανενα μηνα οτι περιμενα τη σιχαμενη για να μπω στον αγωνα της σπερματεγχυσης.ασχετα που δεν εγραφα σας διαβαζω καθημερινα και ειστε η παρεουλα μου.λοιπον την εκανα τη σπερματεγχυση και σημερα βγηκε η χοριακη μου 0 τι αλλο;δεν την ξερω την τυχη μου;ηθελα να ρωτησω οποιο κοριτσι ξερει,σημερα μου ειπε η γιατρος να αφησω να περασει ο δεκεμβρης και μετα να προσπαθησω παλι γιατι ξεχασα να σας πω οτι εγινε με ενεσεις η σπερμ κι οτι καλο θα ειναι να αφησω ενα κυκλο να καθαρισει το σωμα γιατι φοβαται μηπως αν ξαναπαρω ορμονες δημηουργηθει καμια κυστη και τρεχουμε.εσας σας ειπαν κατι τετοιο η στον επομενο μηνα ξαναπροσπαθησατε;φιλακια σε ολες.:P
Σ'ευχαριστω πολυ.μου ειπε απο σημερα να κοψω την προγεστερονη για να μου ερθει περιοδος σε 2-3 μερες κι αν θελω την 3η μερα περιοδου να κανω εναν υπερηχο να δουμε μην τυχον εχει μεινει κατι κι αν ειμαι οκ μπορω να ξαναξεκινησω.για να ειμαι ειλικρινης κι εγω αυτο θα κανω θα αφησω το δεκεμβρη και θα παω για τον επομενο οχι τιποτα αλλο αλλα εκτον της αγωγης για τη σπερμ εκανα και καθημερινα αντιπηκτικες ενεσεις προληπτικα γιατι εχω στο ιστορικο μου και παλινδρομες και κουραστικα να τρυπιεμαι.:(ε ερχονται και γιορτες και θελω λιγακι να ηρεμησω απο αυτο το θεμα.τωρα να πω δε στεναχωρηθηκα;ψεμα θα ειναι γιατι οπως και να το κανουμε 5 χρονια προσπαθειων δεν ειναι και λιγα.5 χρονια ,1 βιοχημικη 2 παλινδρομες και πολυ αδιακριτους ανθρωπους γυρω μας ε ποση υπομονη πια;τι να κανω βαθια ανασα και συνεχιζουμε.ειστε το παρεακι μου κιας μην γραφω συχνα.καθημερινα σας διαβαζω ποτε γελαω ποτε κλαιω ολα μαζι.σας εκτιμω κιας μη σας ξερω απο κοντα.καλη δυναμη σε ολες.;)

λυπαμαι για τη χοριακη σου!!!

ελπιζω να πανε ολα καλα την επομενη φορα και να μην ξαναταλαιπωρηθεις!

λογικο να στεναχωριεσαι μετα απο ολα αυτα που εχεις περασεις αλλα προσπαθησε να εχεις θετικες σκεψεις και ολα θα πανε καλα!!!!να εισαι αισιοδοξη και να εχεις πιστη οτι ολα θα γινουν!!!

εγω θα κανω τωρα τη δευτερη σπερματεγχυση συνεχομενα!αλλα δε μου ειπε να παω για υπερηχο οταν αδιαθετησα?μαλλον θα επρεπε ε???βλεπω οτι σε ολες σας το λενε οι γιατροι σας

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου, το πρόβλημα είναι ότι έχω θέμα με το έντερο και όσπρια και λαχανικά όσο και να μου αρέσουν με πεθαίνουν. Τέλος πάντων, θα περάσει, είναι για καλό σκοπό. Κάντε μια προσευχούλα και για μένα σήμερα, αύριο στις 10 θα πάω να μου πάρουν τα αυγουλάκια και την Κυριακή το πρωί θα μου πούνε πόσα γονιμοποιήθηκαν.
πολυ πολυ καλη επιτυχια!!!οι προσευχες μας ειναι μαζι σου!!!!

ευχομαι την κυριακη να εχετε πολλα σπορακια :D

Καλημερα κοριτσαρες!!!

Ασε Γεωργια τουρμπο η δικια σου χθες...Και δουλειες το πρωι και παιδι και δουλεια και βολτα στα καρουζελ μετα και μαθημα παλι σημερα το πρωι!!!Και το απογευμα εχει και επιχειρηση λαμπακι στην αυλη!!!Οπως ο Οβελιξ επεσε στην χυτρα μα τον μαγικο ζωμο εγω θα επεσα στην χυτρα με τα σπιντακια χαχαχα.Πως εισαι σημερα?Η μανουλα?

Μαρια ς ουτε εμενα μου ειπε να παω για υπερηχο μετα την περιοδο.Μονο να παρω τα χαπια και για υπερηχο κι εγω θα παω την Τριτη!!Αντε παλι μαζι εμεις οι 2!!!

Νεραιδα την Δευτερα θα εισαι περδικι.Κατσε κουκουλωσου τωρα 2 μερες και θα γινεις σουπερ...

Κοριτσαρες μου οι υπολοιπες για πειτε τα νεα σας εγκυουλες και μελλουσες μανουλες...

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλημερα κοριτσια, καλο μηνα να ειναι καρπερος για ολες ευχομαι!

Λολιτακι ξεκουραζεσαι διαβαζω ετσι βασιλισσα να σ'εχει ο αντρουλης σου, το μωρακι χρειαζεται ανεσεις!

Μαρακι ν μια χαρα θα γονιμοποιηθουν τα ωαριακια σου να σκεφτεσαι μονο τις ξαπλες που ερχονται χαιδευοντας την κοιλιτσα σου με μωρακια!

Μαρακι Σταρ τελευταια αλλα πολυσπορη ποσα ωαρια θα κανεις ακομα κουνελα θα μας γινεις στο τελος, θα σκεφτεσαι και εσυ τις ξαπλες με τα μωρακια σου!

Μαρακι ς καλη επιτυχια στην σπερ/ση να σου φερει ο αγιος βασιλης ενα στρουμπουλο μωρακι!

Τινκερ ευχομαι να εισαι καλα μεχρι την Δευτερα πιες πολλες πορτοκαλαδες, ζεστα και σουπιτσες!

Ευαγγελια μου μια χαρα ειναι το ενδομητριο θα ανεβει και αλλο!

Κατερινακι μην στεναχωριεσαι θα κανετε εκδρομες και θα βλεπεστε, τουλαχιστον δεν θα χασει και τη δουλεια της η κοπελα.

Γεωργια μου καλα κανεις και κοιμασαι ξεκουραζεις και το μωρακι!

Εμενα με ποναει λιγο η κοιλια μου οπου να'ναι την περιμενω την κακουργα σνιφ!

γεια σας!! κ απο μενα λεω να ετοιμασω το φαγητο σε λιγο θα κανω την συνταγη της τινκ.

φιλακια σε ολες!!

λολιτα καλες ξαπλες κ εκμεταλευσου της ανεσεις που σε παρεχει ο δικος σου !!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

σίσσυ άντε κουκλάρα να γίνεις!!!

μαρίετα μου, εύχομαι να μην έρθει...είμαι πολύ νευριασμένη μαζί της...να μην σου έρθει η κακούργα...

εμείς φάγαμε σουπίτσα..το αγόρι μου θέλει και ψαράκι και τα έβαλα να ψήνονται μου έφερε και γαριδούλες αύριο θα τις κάνουμε...

παπάκι να μου πεις πως σου φάνηκε!!!

νατασούλα μου, ούτε εγώ ξέρω πόσο πρέπει να είναι...άντε μακάρι αυτό το ωραίο ωαριακί να γονιμοποιηθεί...

μαρια v περιμένουμε νέα...

ασπύλα δουλείες πάλι ε??

μαρία s τα φιλία μου,

κατερίνα μου, μην μου στεναχωριέσαι....δεν κατάλαβα που θα πάνε ελπίζω να μην είναι μακρυα και να μπορείτε να βρίσκεστε συχνά...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μαρίετα μου, εύχομαι να μην έρθει...είμαι πολύ νευριασμένη μαζί της...να μην σου έρθει η κακούργα...

εμείς φάγαμε σουπίτσα..το αγόρι μου θέλει και ψαράκι και τα έβαλα να ψήνονται μου έφερε και γαριδούλες αύριο θα τις κάνουμε...

νατασούλα μου, ούτε εγώ ξέρω πόσο πρέπει να είναι...άντε μακάρι αυτό το ωραίο ωαριακί να γονιμοποιηθεί...

ασπύλα δουλείες πάλι ε??

μαρία s τα φιλία μου,

κατερίνα μου, μην μου στεναχωριέσαι....δεν κατάλαβα που θα πάνε ελπίζω να μην είναι μακρυα και να μπορείτε να βρίσκεστε συχνά...

εγινε ενα φαγητο να γλυφης τα δαχτυλα σου τελειο φοβερο παντανοστιμο σιγουρα θα το ξανα κανω να σαι καλα φαγαμε μια χαρα κ εγω κ το σπορακι μου σε ευχαριστουμε ;););):P:p:p κ ο αντρας μου χιχι!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εγινε ενα φαγητο να γλυφης τα δαχτυλα σου τελειο φοβερο παντανοστιμο σιγουρα θα το ξανα κανω να σαι καλα φαγαμε μια χαρα κ εγω κ το σπορακι μου σε ευχαριστουμε ;););):P:p:p κ ο αντρας μου χιχι!!

χαίρομαι πολύ που σας άρεσε!!!!:P:p:p:p:p:p

άρεσε και στο μικρούλι μας ε??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ασπύλα δουλείες πάλι ε??

μαρία s τα φιλία μου,

Νεραιδουλα αυριο θα δειξει.θα μου κανει και ψυχαναλυση μαζι! Ασε που μου ειπε και παλι τα "ευχαριστα"..δεν φτανει το προβλημα του αντρα, εχω και εγω θεματακι μα την βλεννη μου. δεν εχω αρκετη και ειναι προβλημα. καποτε ειχα απ΄οτι θυμαμαι αλλα τελευταια δεν...δεν πτοουμαι ομως!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...