Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Εγω εκανα μακαρονια φουρνου σημερα αλλα με ξελιγωσατε και με τις γαριδες!

tinkerbell περαστικουλια και οπου μπορουμε να βοηθησουμε θα βοηθαμε ;)

παπακι μου εσυ με φυστικια αιγινης θα την βγαλεις?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου, το πρόβλημα είναι ότι έχω θέμα με το έντερο και όσπρια και λαχανικά όσο και να μου αρέσουν με πεθαίνουν. Τέλος πάντων, θα περάσει, είναι για καλό σκοπό. Κάντε μια προσευχούλα και για μένα σήμερα, αύριο στις 10 θα πάω να μου πάρουν τα αυγουλάκια και την Κυριακή το πρωί θα μου πούνε πόσα γονιμοποιήθηκαν.

Εχω ηδη το κομποσχοινι μου στο χερι!Ολα θα πανε καλα κοριτσακι μου ηρθε και η σειρα σου να ζησεις το θαυματακι σου!Να εισαι ηρεμη και να μην στεναχωριεσαι για τιποτα.Η Παναγιτσα θα σου στειλει τα πιο ομορφα αγγελουδια της!

Lolita, με το καλο το μωρακι και καλη μανουλα!!!!! Ειναι μαγικες αυτες οι στιγμες, σου ευχομαι να τις απολαυσεις! Ολα θα ειναι ομορφα!

Εμενα με βρηκαν αλλες περιπετειες χθες βραδυ! Γλυστρησε η μαμα μου στο μπανιο κι εσπασε ελαφρα το αριστερο χερι της και τα μπροστινα δοντια! Στο νοσοκομειο ημασταν ως αργα! Χαλια η καημενουλα! Και να μη μπορω να τη βοηθησω και να μην ξερει και το γιατι! Ευτυχως ηταν μαζι της η θεια μου. Ελπιζω να την πεισω να παει για μια βδομαδα στη θεια μου μεχρι να ξερω κι εγω πως θα παει το μικρακι! Οι περιπετειες συνεχιζονται, ολε!

Παω για ουτρο, τα λεμε!

γεωργία μου γλυκεια περαστικά στην μαμα σου!!!! εσυ ομως ηρεμια και ψυχραιμια!!!!!!! σε παρακαλω παρα πολυ!!!

Κοριτσάκια καλημέρα!!! Θα γίνω κουραστική αλλά σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου καθεμιά ξεχωριστά για τις ευχές σας!!!

Λοιπόν πήγαν όλα πολύ καλά! Μας εξήγησε η εμβρυολόγος για το εμβρυάκι μας, μας το έδωσαν και σε φωτογραφία και την στιγμή της εμβρυομεταφοράς έβλεπα το σωληνάκι μέσα στην μήτρα μου στην οθόνη απέναντι και μόλις το ελευθέρωσε ήταν σαν μια φωτεινή κουκίδα!!! Πολύ όμορφο!!!

Πριν γυρίσουμε σπίτι σταματήσαμε και ανάψαμε ένα κεράκι και τώρα ξεκίνησε η ξάπλα!!! Δόξα τω Θεο, μέχρι στιγμής πήγαν καλά, μακάρι να τα καταφέρει το εμβρυάκι μου!

Πολλά φιλάκια προσ το παρόν!

λολιτακι μου το μωρακι σου θα ειναι το πιο λαμπρο αστερι των χριστουγεννων μεσα στην κοιλιτσα σου!!!!!! προσεχε τον εαυτο σου και το μπεμπακι!!!!!!!!

καλησπερα κοριτσια.ειχα ξαναγραψει πριν κανενα μηνα οτι περιμενα τη σιχαμενη για να μπω στον αγωνα της σπερματεγχυσης.ασχετα που δεν εγραφα σας διαβαζω καθημερινα και ειστε η παρεουλα μου.λοιπον την εκανα τη σπερματεγχυση και σημερα βγηκε η χοριακη μου 0 τι αλλο;δεν την ξερω την τυχη μου;ηθελα να ρωτησω οποιο κοριτσι ξερει,σημερα μου ειπε η γιατρος να αφησω να περασει ο δεκεμβρης και μετα να προσπαθησω παλι γιατι ξεχασα να σας πω οτι εγινε με ενεσεις η σπερμ κι οτι καλο θα ειναι να αφησω ενα κυκλο να καθαρισει το σωμα γιατι φοβαται μηπως αν ξαναπαρω ορμονες δημηουργηθει καμια κυστη και τρεχουμε.εσας σας ειπαν κατι τετοιο η στον επομενο μηνα ξαναπροσπαθησατε;φιλακια σε ολες.:P

αλεξ λυπαμαι για την ασχημη χοριακη σου...αν ο γιατρος σου κρινει πως πρεπει για εναν μηνα να σταματησεις, καλα θα κανεις να τον ακουσεις...κατι παραπανω ξερει....

Αχ βρε κορίτσι τι έτρωγες όταν νήστευες, εκτός από κριτσίνια, πατάτες βραστές, ντομάτες, νερόβραστο κριθαράκι και φρούτα? Ολα με πειράζουν στο έντερο, εκτός από το κριθαράκι, αλλά το βαρέθηκα και χθες και σήμερα. Δώστε καμιά ιδέα. 2η μέρα σήμερα.

μαρια υπαρχουν ΑΠΕΙΡΑ ΦΑΓΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ... εγω που νηστευω χριστουγεννα πασχα και την παναγιας δεν την βγαζω με φρουτα, πατατες βραστες και κριτσινια!!!! ημαρτον!!!

Μακαροναδα με σκορδακι, κρεμμυδακι, γαριδουλες, μύδια και ντοματουλα....

πατατες φουρνου ψητες...βαζεις μυρωδικα και χωρις λαδι γινονται τελειες!!! δεν καταλαβαινεις διαφορα!!!

πουρες πατατας με τυρί σόγιας και κρεμα γαλακτος σογιας!

ρυζοτο με μανιταρια και πιπεριες και μυρωδικα

καλαμαρι ψητό ή βραστό με κρεμμυδι φρεσκο και μαιντανο

καβουρι ψητό και γενικά θαλασσινα με λεμονακι

μακαρονια με κιμα σογιας!

ψητα λαχανικα με βασιλικο και μπαλσαμικο

ντοματοκεφτεδες ψητους

φακες σαλατα με μαιντανο βασιλικο και μπαλσαμικο....

και ποσα ακομα αν βαλεις την φαντασια σου!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

μολις γυρισα απο μετακομιση και ολη την μερα εκλαιγα γιατι μετακομιζει μονιμα ο ξαδερφος μου που ειναι σαν αδερφος μου, στα φιλιατρα αναγκαστικά γιατι εμεινε χωρις δουλεια και εκβιαστικά η τραπεζα που δουλευει η γυναικα του, τους ειπε πως αν δεν φυγει εκτος αθηνων θα την απολυσουν κι αυτην!!!! και επειδη εκει εχουν ενα μικρο σπιτι, χωρις ιδιαιτερες ανεσεις, ολα τα πραγματα τους τα εδιναν απο εδω και απο εκει και σφαζοταν η καρδια μου γνωριζοντας τους κοπους και τις θυσιες που εχουν κανει αυτα τα παιδια για να φτιαξουν το σπιτικο τους....

δεν εχω ορεξη για τιποτα...μεχρι την κυριακη που θα φυγουν εγω εχω μεγαλη παρασκευη στην ψυχη μου....

παω να δω νικολουλη και να λυωσω για να μην σκεφτομαι!

φιλια σε ολες σας

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας όμορφες...

Μολις γυρίσαμε κι εμείς!!Πήγαμε κεντρο που αναψανε το δέντρο στην Αριστοτέλους και ο μικρός τρελάθηκε.Ανεβηκε σε όλα όχι και πολλά βέβαια ένα καρουζελ έχει και ένα τρενάκι.Ωραια ήταν άλλαξε η διάθεση μας..

Γεωργία μου που είσαι;τέτοια ώρα δεν παίρνεις περιπου το ουτρο;

Πολύ καλή επιτυχία στα κορίτσια της εξωσωματικής!!!

Άλεξ δεν πειράζει κάνε ένα διάλειμμα και μετά τις γιορτές θα ξανά μπεις στο παιχνίδι και που ξέρεις μπορεί να έρθει μόνο του!!

Δεν θυμάμαι και πολλά τέτοια ωρα...

Καληνυχτες και φιλακια

bKtop2.png8BRwp3.png

Γεια σας κουκλες!

Μα τι υπνος σημερα! Εχω λιωσει! Και παλι νυσταζω!!!! Περιμενω να περασει αλλη μια ωρα για να βαλω το ουτρο κι εχω κρεμασει...

lolitaki, με το σουπερ λαμπερο αστερακι, να φωλιασει γερα μεσα σου και να φωτισει τη ζωη σου!

maria_v, με το καλο κοριτσι μου αυριο, να σου παρουν πολλα και γερα ωαρια και να σου τα φερουν δυνατα εμβρυακια! Η μητροτητα ξεκιναει!!!

tinker, περαστικουλια μικρη μου!!! Τελικα δεν αρρωσταινουν μονο οι δασκαλες! Ευτυχως τωρα, Σαββατοκυριακο, κουβερτουλα και σουπιτσα, μια χαρα θα αναρρωσεις!

Evangelia, η ωορηξια σου εγινε, αποδειξη τα πονακια στην κοιλια, οσο για το στηθος αστο ησυχο, δεν εχει καμια σχεση με την ποιοτητα της ωορηξιας! Φαε κανενα γαριδακι και χαλαρωσε!

astage, τι αγρυπνιες ειναι αυτες; Και παιδι, και δουλεια, και ξενυχτι; Δε λεει! Δεν παιρνεις κι εσυ κανα ουτρο, για το βραδυ τουλαχιστον;)...

alexouli, εφοσον η προσπαθεια εγινε με ενεσιμα, μην ξαναπαρεις ορμονες για εναν ή δυο κυκλους! Τρεις λεει ο γιατρος μου! Μπορεις αν θες να κανεις ενδιαμεσα προσπαθεια σε φυσικο κυκλο με το ωαριακι του μηνα. Τυχερο να ΄ναι!

sissy μου, πολυβιταμινουχα! Η οργανωση πανω απ όλα! Η καλυτερη βιταμινη παντως ειναι το σεξ! Τονωτικη και αποτελεσματικοτατη!:D

papaki, μια μελομακαρονα ονειρευεσαι, μια σιροπακια και μελωματα:oops:, δεν ξεκινας λιγο-λιγο το πλεξιμο;; Αντε, γιατι η φαντασια σου ξεσαλωσε!

Και ξαναλεω: νυστααααααζω! Ευτυχως κοιμαμαι και δεν σκεφτομαι! Αν και ειμαι πολυ πιο αισιοδοξη σημερα! Μπορει να μοιαζει εμενα το ζουζουλο: καθετι αργαααααα!!!!

Κοριτσια μου καλημερα σας!

Γεωργιτσα μου πως ειναι η μανουλα σου? ελπιζω καλα! Περαστικα κ γρηγορα!

Μαρακι ν καλη επιτυχια για σημερααααα! Ολα να πανε τελεια κοριτσακι μου! Αντε κ στα δικα μου! Μια μερα εμεινε! Πρωτη ξεκινησα, τελευταια κ καταιδρωμενη φτανω.. Καλλιο αργα παρα ποτε! Κ τα δικα μου ωαρια ολα αργα τα κανουν.. Φεεεεετααααα! Ας ειναι καλα κ να γονιμοποιηθουν κ δεν πειραζει, θα τους το συγχωρεσω!

Τα υπολοιπα ομορφα κοριτσακια μου τι κανουν?

Παω για οιστραδιολη κ επιστρεφω! Φιλια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Κοριτσια μου καλημερα! Καλο μηνα να εχουμε και μονο καλα νεα να μαθαινουμε!!! Ο Δεκεμβρης και η γεννηση του Χριστου μας να ειναι τυχερη για Ολες μας!!!

Μαρια ν πολυ καλη επιτυχια κοριτσακι μου, ολα να πανε καλα! Θα περιμενουμε με αγωνια! Δεν ειναι καθολου επιπονη διαδικασια, εγω να σκεφτεις πηγα στη δουλεια μετα! Ολα καλα θα πανε!!!!

Stardust γλυκουλα μου, η οιστραδιολη σου θα ειναι τεραστια και ο γιατρος θα τριβει τα ματια του! Λιγο εμεινε κοριτσακι μου, υπομονη! Πας αργα αλλα σταθερα! Καλυτερα!

Georgekat ξερω οτι οι αποχωρισμοι ειναι δυσκολοι, ομως σκεψου την θετικη πλευρα της υποθεσης, θα πηγαινετε με τον αντρουλη σου εκδρομουλες! Σε καταλαβαινω διοτι εμενα η αδερφη μου με την οποια εχουμε απιστευτο δεσιμο μενει στην επαρχια... Και χρειαζομαι αεροπλανο η καραβι για να παω...ακομη πιο δυσκολα δηλαδη! Οταν αγαπας τον αλλο, οσο σπανια και να βλεπεστε τα συναισθηματα παραμενουν δυνατα!

Προς το παρον σας φιλω διοτι γραφω απ'το κινητο μου και δεν ειναι πολυ βολικο!

Διαφημίσεις

Μαρία v η σκέψη μας και οι προσευχές μας είναι σε σένα ...πολύ καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!!

θα περιμένουμε νέα!!!

καλημέρα κορίτσια!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Λολιτα μου πως είσαι;

Καλημερα Sissaky μου! Ειμαι μια χαρα, απο καναπε σε κρεβατι κι απο κρεβατι σε καναπε! Μου μαγειρευει ο αντρουλης μου, βλεπουμε DVD και ολα μου τα δινει στο χερι! Τελεια δηλαδη! Δεν νιωθω τιποτα παντως! Εσυ πως εισαι;

Τινκ μου καλη σου μερα! Πως εισαι σημερα; Περαστικα σου κοριτσακι μου!

ευχαριστώ κορίτσια!!!

χειρότερα σήμερα..ελπίζω μέχρι τη δευτέρα που θα πάω δουλεία να είμαι καλά...

πολύ καλά κάνει λολλιτάκι στο καναπε να μείνεις!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημερα Sissaky μου! Ειμαι μια χαρα, απο καναπε σε κρεβατι κι απο κρεβατι σε καναπε! Μου μαγειρευει ο αντρουλης μου, βλεπουμε DVD και ολα μου τα δινει στο χερι! Τελεια δηλαδη! Δεν νιωθω τιποτα παντως! Εσυ πως εισαι;

Τινκ μου καλη σου μερα! Πως εισαι σημερα; Περαστικα σου κοριτσακι μου!

Πολυ ωραια..τωρα εχεις μεσα το μωρακι σου....

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...