Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

2. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

7. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

8. Skybeam---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

10. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

13. catherinec: 25 Ιουλη

14. janneta: 25 Ιουλη

15. Evangeliapan: 27 Ιουλη

16. stogiaki: 28 Ιουλη

17. ΜΑΡΙΑ!!: 27 Ιουλη

18. maria papa: 3 Αυγουστου

19. tinkerbell!24: 4 Αυγουστου

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v: 24 Ιουλη

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini

7. IOANNA111

8. georgia69

9.

Καλημέρα κορίτσια, σήμερα έχουμε βαφτίσια, η μπέμπα της αδερφής του άντρα μου και τρέχουμε από το πρωί! Άντε και στα δικά μας!!! Σας ευχαριστώ όλες για την υποστήριξή σας!!!

Η λίστα όσο πάει και γίνεται και πιο τέλεια! Καλά να περάσετε σήμερα!

georgia69 ανυπομονώ να σε βάλω στην πάνω λίστα!! Πολύ καλή δουλειά έκανες με τις ημερομηνίες, τις βάζαμε και παλιά αλλά τελικά η κάθεμια έκανε μια μέρα μετά, μια μέρα πριν και σταματήσαμε να τις βάζουμε! Ας κάνουμε άλλη μια προσπάθεια λοιπόν!

tinkerbell!24 καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!

kalli 36 λυπάμαι που σου ήρθε αλλά προχωράμε, ξέρεις εσύ!!! Που θα πάει θα το πετύχουμε το στόχο!

ευχαριστώ Μαρία μου, να σαι καλά!!μακάρι να μην σου έρθει για τους επόμενους 9 μήνες!!!

Του χρόνου τέτοιο καιρό να διαλέγουμε θέμα για βαφτίσια!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!τι κανετε?ευχομαι να ειστε καλα-και να εχουμε σπορια στις κοιλιες μας!λοιπον,εγω δεν νιωθω τιποτα κατι ελαφρια -πολυ ελαφρια πανακια στη μητρα!ουτε πρησμενο στηθος -ουτε πρηστηκα στη κοιλια.τι να πω??ο γιατρος μου ειπε σε 15 μερες να κανω χοριακη τουτεστιν στις 25!θ α δω πως εξελισσεται το πραμα.λεω να παω στις 28 για να ειμαι σιγουρη-επειδη εκανα και τη πρεγκνιλ και φοβαμαι για ψευδοαποτελεσμα!και δε τα μπορω αυτα.δεν εχω ψυχολογια για παιχνιδια!αυτα κοριτσια μου τα νεα μου.φιλακια σε ολες και να εχουμε μια ομορφη κυριακη και καλη βδομαδα απο αυριο!:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

μην σκέφτεσαι συπτώματα...όλα θα πάνε καλά θα το δείς!!!!:P:p:p

μην ανησυχείς για τη πρεγκνύλ...η χοριακή 14 μέρες μετά θα σου δείξει το αποτέλεσμα...τεστ να μην κάνεις!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημέρα κορίτσια! Καιρό είχα να σας διαβάσω, προσπάθησα αυτήν τη βδομάδα να σκέφτομαι το όλο θέμα εγκυμοσύνης όσο το δυνατόν λιγότερο μπας και περιορισω το άγχος.

Φοβερή ιδέα η προσθήκη των ημερομηνιων στη λίστα, και τι ωραία που είμαστε πολλές την επόμενη εβδομάδα, μακάρι να έχουμε όλες τα καλύτερα αποτελέσματα και να επηρεαστούν και τα κορίτσια της μεθεπόμενης εβδομάδας και τα κορίτσια που προσπαθούν χωρίς σπερματεγχυση.

Είναι γουρικος αυτός ο μήνας, το αισθάνομαι!!!

καλημερα κοριτσια!τι κανετε?ευχομαι να ειστε καλα-και να εχουμε σπορια στις κοιλιες μας!λοιπον,εγω δεν νιωθω τιποτα κατι ελαφρια -πολυ ελαφρια πανακια στη μητρα!ουτε πρησμενο στηθος -ουτε πρηστηκα στη κοιλια.τι να πω??ο γιατρος μου ειπε σε 15 μερες να κανω χοριακη τουτεστιν στις 25!θ α δω πως εξελισσεται το πραμα.λεω να παω στις 28 για να ειμαι σιγουρη-επειδη εκανα και τη πρεγκνιλ και φοβαμαι για ψευδοαποτελεσμα!και δε τα μπορω αυτα.δεν εχω ψυχολογια για παιχνιδια!αυτα κοριτσια μου τα νεα μου.φιλακια σε ολες και να εχουμε μια ομορφη κυριακη και καλη βδομαδα απο αυριο!:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Καλημερα!Εμενα ο γιατρος μου ειπε να παω για χοριακη στις 27 δυο μερες μετα απο σενα.Η pregnyl φευγει απο τον οργανισμο μετα απο 10-12 μερες οποτε μην ανησυχεις.Εγω σκεφτομαι να κανω και ενα τεστακι νωριτερα αν και τα συμπτωματα ειναι εντελως αντιθετα απο τα δικα σου.Εγω αρχισα να ξεπρηζομαι ενω θα επρεπε να πρηζομαι.Τι να πω θα δειξει υπομονη και καλα αποτελεσματα!

Καλημέρα κορίτσια! Καιρό είχα να σας διαβάσω, προσπάθησα αυτήν τη βδομάδα να σκέφτομαι το όλο θέμα εγκυμοσύνης όσο το δυνατόν λιγότερο μπας και περιορισω το άγχος.

Φοβερή ιδέα η προσθήκη των ημερομηνιων στη λίστα, και τι ωραία που είμαστε πολλές την επόμενη εβδομάδα, μακάρι να έχουμε όλες τα καλύτερα αποτελέσματα και να επηρεαστούν και τα κορίτσια της μεθεπόμενης εβδομάδας και τα κορίτσια που προσπαθούν χωρίς σπερματεγχυση.

Είναι γουρικος αυτός ο μήνας, το αισθάνομαι!!!

Καλημερα!Καλα κανεις και προσπαθεις να περιορισεις το αγχος.Και καμια βουτια στη θαλασσα βοηθαει πιστεψε με.Η εβδομαδα που ερχεται ευχομαι να μας φερει ευχαριστα νεα και φουσκωμενες κοιλιτσες!

Διαφημίσεις

[quote=Evangeliapan;

ΜΑΡΙΑ!! σε 5 μερες θα ξερουμε!!!

Evangeliapan πως είσαι;το πρήξιμο που λέγαμε; εγώ από χθες δεν μπορώ να ακουμπήσω το στήθος μου, μιλάμε για πολύ πρήξιμο και πόνο, και σήμερα απο την ώρα που ξύπνησα πονάει η μέση μου και λίγο με τραβάει η κοιλιά μου!!! δηλαδή όλα τα συμπτώματα της περιόδου!!!!

ρε κορίτσια νιώθει καμία άλλη έτσι;;;

θα πάω θάλασσα να πνιγώ να μην σκέφτομαι!!!!χα χα χα!!!

Evangeliapan πως είσαι;το πρήξιμο που λέγαμε; εγώ από χθες δεν μπορώ να ακουμπήσω το στήθος μου, μιλάμε για πολύ πρήξιμο και πόνο, και σήμερα απο την ώρα που ξύπνησα πονάει η μέση μου και λίγο με τραβάει η κοιλιά μου!!! δηλαδή όλα τα συμπτώματα της περιόδου!!!!

ρε κορίτσια νιώθει καμία άλλη έτσι;;;

θα πάω θάλασσα να πνιγώ να μην σκέφτομαι!!!!χα χα χα!!!

Τα δικα μου τα συμπτωματα Μαρακι ειναι πολυ περιεργα...Εκει που ξεκινησα την σπερματεγχυση τουμπανο απο το πρηξιμο εδω και 2 μερες αρχισα να ξεφουσκωνω.Εχω την εντυπωση πως αν σταματησω την προγεστερονη θα αδιαθετησω κιολας κατευθειαν...Μην ανησυχεις παντως γιατι τα δικα σου τα συμπτωματα ειναι μια χαρα.Και η εγκυμοσυνη τα ιδια συμπτωματα εχεις με το προεμμηνορροικο συνδρομο.Υπομονη μεχρι την χοριακη!Σου ευχομαι να ειναι τεραστια,για την δικη μου πολυ αμφιβαλλω!

σήμερα κορίτσια γιορτάζει η Αγία Μαρία η Μαγδαληνή.

ο Ιούλιος έχει συνέχεια γιορτές..μακάρι οι Αγίοι να μας βοηθήσουν να ακούσουμε ευχάριστα αυτό το μήνα

1533345xcnw09g7xt.gif

ο Ιούλιος έχει συνέχεια γιορτές..μακάρι οι Αγίοι να μας βοηθήσουν να ακούσουμε ευχάριστα αυτό το μήνα

Την Τριτη ειναι της Αγιας Χριστινης,την Τεταρτη της Αγιας Αννης,την Πεμπτη της Αγιας Παρασκευης,την Παρασκευη του Αγιου Παντελεημονος και το Σαββατο της Αγιας Ειρηνης της Χρυσοβαλαντου...Μεγαλη η χαρη Τους την ευλογια τους να εχουμε!

Την Τριτη ειναι της Αγιας Χριστινης,την Τεταρτη της Αγιας Αννης,την Πεμπτη της Αγιας Παρασκευης,την Παρασκευη του Αγιου Παντελεημονος και το Σαββατο της Αγιας Ειρηνης της Χρυσοβαλαντου...Μεγαλη η χαρη Τους την ευλογια τους να εχουμε!

αυτο ελεγα στον αντρα μου σημερα ''ε τι στο καλο ,τοσοι αγιοι γιορταζουν δε θα μας βοηθησουν να εχουμε ευχαριστα νεα!πηγα και εκκλησια σημερα κοριτσια,ηταν πολυ ωραια,παιρνεις δυναμη απο την εκκλησια τελικα.ειπε μια φραση ο παππας που μου κανε εντυπωση ,αλλα δε την θυμαμαι ακριβως στη καθαρευουσα ,το γενικο συμπερασμα ηταν ''οτι αν πιστεψεις κατι θα γινει'' το ειπε καπως ετσι ''πιστευε και ποιειν αυτο''-σορυ κοριτσια το εχω παραποιησει τελειως,αν καποια ασχολειται ας μου το πει.

ακουστε και τι αλλο μου ειπε μια πελατισσα οτι παντρευτηκε στα 21 και επιασε παιδι στα 25.ο αντρας μου λεει με ετρεχε στους γιατρους απο το πρωτο μηνα κααι ενας γιατρος του ειπε ''αστη υσηχη δε κανει να τη σκαλιζουμε και πολυ''!τελοσπαντων μετα το πρωτο εκανε αλλα 2 το ενα πισω απο το αλλο!και στο τελος ανησυχουσε ο αντρας της μη γεννοβολαει συνεχεια!ειναι μια παρηγορια και αυτο.καλο μεσημερι κοπελες!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

αυτο ελεγα στον αντρα μου σημερα ''ε τι στο καλο ,τοσοι αγιοι γιορταζουν δε θα μας βοηθησουν να εχουμε ευχαριστα νεα!πηγα και εκκλησια σημερα κοριτσια,ηταν πολυ ωραια,παιρνεις δυναμη απο την εκκλησια τελικα.ειπε μια φραση ο παππας που μου κανε εντυπωση ,αλλα δε την θυμαμαι ακριβως στη καθαρευουσα ,το γενικο συμπερασμα ηταν ''οτι αν πιστεψεις κατι θα γινει'' το ειπε καπως ετσι ''πιστευε και ποιειν αυτο''-σορυ κοριτσια το εχω παραποιησει τελειως,αν καποια ασχολειται ας μου το πει.

ακουστε και τι αλλο μου ειπε μια πελατισσα οτι παντρευτηκε στα 21 και επιασε παιδι στα 25.ο αντρας μου λεει με ετρεχε στους γιατρους απο το πρωτο μηνα κααι ενας γιατρος του ειπε ''αστη υσηχη δε κανει να τη σκαλιζουμε και πολυ''!τελοσπαντων μετα το πρωτο εκανε αλλα 2 το ενα πισω απο το αλλο!και στο τελος ανησυχουσε ο αντρας της μη γεννοβολαει συνεχεια!ειναι μια παρηγορια και αυτο.καλο μεσημερι κοπελες!

Εμεις πηγαμε σημερα και προσκυνησαμε τον ταφο του πατερ Παισιου το ειχαμε ταμα και επειδη στις 12 Ιουλιου ημερα της κοιμησεως του ειχε κοσμοσυρροη πηγαμε σημερα.Χαλαρωσα τοσο πολυ εκλαιγα σαν μωρο παιδι με κοιτουσαν ολοι αλλα δεν με πειραξε καθολου...Ευχομαι οι προσευχες μας να εισακουστουν!

Επίσης την Τρίτη είναι μια από τις τρεις γιορτές του Αγίου Ραφαήλ. Πρόσφατα ανακάλυψα τυχαία μια μονή του Αγίου Ραφαήλ κοντά στον Μαραθώνα. Ησυχάζει η ψυχή μου όταν την επισκέπτομαι. Την Τρίτη θα ανάψω ένα κεράκι για όλες σας. Αν κάποια θέλει να μου στείλει το πραγματικό της όνομα για να διαβαστεί στην παράκληση ας μου στείλει π.μ.

Επίσης την Τρίτη είναι μια από τις τρεις γιορτές του Αγίου Ραφαήλ. Πρόσφατα ανακάλυψα τυχαία μια μονή του Αγίου Ραφαήλ κοντά στον Μαραθώνα. Ησυχάζει η ψυχή μου όταν την επισκέπτομαι. Την Τρίτη θα ανάψω ένα κεράκι για όλες σας. Αν κάποια θέλει να μου στείλει το πραγματικό της όνομα για να διαβαστεί στην παράκληση ας μου στείλει π.μ.

Αννα σε ευχαριστουμε πολυ βοηθεια μας!Τοσες προσευχουλες καποια θα ακουστει δεν μπορει...Να σε εχει ο Θεος καλα !

ειναι και της αγιας μαρκελλας σημερα.επεσε στα χερια μου αυτο !αξιζει να δειτε και τους βιους των υπολοιπων αγιων...

http://www.matia.gr/7/72/7203/7203_2_11.html

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

ειναι και της αγιας μαρκελλας σημερα.επεσε στα χερια αυτο !αξιζει να δειτε και τους βιους των υπολοιπων αγιων...

http://www.matia.gr/7/72/7203/7203_2_11.html

Εχεις δικιο πως το ξεχασα...Περυσι πηγε μια φιλη μου και μου εφερε αγιασμα.Οντως την ωρα που διαβαζει ο ιερεας την παρακληση η θαλασσα μου ειπε οτι βραζει και οι βραχοι ειναι οντως κοκκινοι!Μεγαλη η Χαρη Της!Ποσο ζωντανη πιστη εχουμε !

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...