Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

μπορείς να φας και μανιτάρια να τα κάνεις στη σχάρα..και από πάνω λεμονάκι..

πατάτες κολοκύθια καρότα σε ασημόκολα και να τα ψήσεις στο φούρνο και ντομάτα με ρίγανι ψητή στο φουρνο τυλιγμένη με ασημόκολα

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πατάτες κολοκύθια καρότα σε ασημόκολα και να τα ψήσεις στο φούρνο και ντομάτα με ρίγανι ψητή στο φουρνο τυλιγμένη με ασημόκολα

Πως εισαι εσυ κοριτσι? καλα πως την αρπαξες?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Πως εισαι εσυ κοριτσι? καλα πως την αρπαξες?

εδώ στο καναπέ μου, με τα kleenex μου και με το τσάι μου...περιμένω να περάσει λίγο η ώρα να φάω κι άλλη σουπα.....

από τη δευτέρα την είχα αρπάξει αλλα χθες και ειδικά σήμερα...άστα να πάνε...

εσύ πως είσαι???

ζήλεψα που έχετε στολίσει...με βάλατε και εμένα σε σκέψεις...

1533345xcnw09g7xt.gif

Νεραιδακι μου περαστικά.. Να φας κοτοσουπα που κάνει καλο στην ίωση!!

μου έκανε η μαμά μου, χορτόσουπα..μιαμι..και αύριο σούπα ρύζι...και ελπίζω τη κυριακή να είμαι καλά..γιατί το μενού έχει γαριδομακαρονάδα:P

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

μου έκανε η μαμά μου, χορτόσουπα..μιαμι..και αύριο σούπα ρύζι...και ελπίζω τη κυριακή να είμαι καλά..γιατί το μενού έχει γαριδομακαρονάδα:P

Πόσο μ αρέσει η γαριδομακαροναδα... Το καλοκαίρι τρώω συνέχεια!!! Μου άνοιξες την όρεξη!!!:D

ου

εδώ στο καναπέ μου, με τα kleenex μου και με το τσάι μου...περιμένω να περάσει λίγο η ώρα να φάω κι άλλη σουπα.....

από τη δευτέρα την είχα αρπάξει αλλα χθες και ειδικά σήμερα...άστα να πάνε...

εσύ πως είσαι???

ζήλεψα που έχετε στολίσει...με βάλατε και εμένα σε σκέψεις...

καλα ειμαι μολις εκανα μπανακι κ περιμενω παρεα θα ερθουν οι κουμπαροι μου κ επισης περιμενω τον αντρα μου να με φερει φυστικια αιγινης .

περαστικουλια σου δεν πιστευω να πηγαινεις στην δουλεια ?

τελικα με εκεινο που λεγαμε τι θα κανουμε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Πόσο μ αρέσει η γαριδομακαροναδα... Το καλοκαίρι τρώω συνέχεια!!! Μου άνοιξες την όρεξη!!!:D
ου

καλα ειμαι μολις εκανα μπανακι κ περιμενω παρεα θα ερθουν οι κουμπαροι μου κ επισης περιμενω τον αντρα μου να με φερει φυστικια αιγινης .

περαστικουλια σου δεν πιστευω να πηγαινεις στην δουλεια ?

τελικα με εκεινο που λεγαμε τι θα κανουμε?

κοπιασέ να φάμε!!!αν θες σου γράφω και τη συνταγή!!

πήγαινα και δουλεία...

παπάκι μου να μιλήσω ξανά με το γιατρό μου να δω σίγουρα ότι αυτή θα κάνω και θα σου πω...γιατί στην αρχή είχαμε πει για κάποιες άλλες που ήδη έχω...θα μιλήσουμε!!!σε χιλιοευχαριστω και σένα και τη λατρεία σου!!!!:P

1533345xcnw09g7xt.gif

κοπιασέ να φάμε!!!αν θες σου γράφω και τη συνταγή!!

πήγαινα και δουλεία...

παπάκι μου να μιλήσω ξανά με το γιατρό μου να δω σίγουρα ότι αυτή θα κάνω και θα σου πω...γιατί στην αρχή είχαμε πει για κάποιες άλλες που ήδη έχω...θα μιλήσουμε!!!σε χιλιοευχαριστω και σένα και τη λατρεία σου!!!!:P

για πες συνταγη να την κανω κ εγω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Και εχω συνταγή που τις σβήνω με ούζο!! Αυτή έχεις νεραιδακι;

Παπακι μου πείνας;;

όχι..για στείλε και τη δική σου

1533345xcnw09g7xt.gif

Αφου καθαρίσεις τις γαριδουλες σου τις βάζεις σε μεγαλη κατσαρόλα για 5 λεπτά! Τις βγάζεις μ ενα σουρωτηρι γιατι σ αυτο το νερό θα βρασεις τα μακαρόνια σου!

Σε τηγάνι τσιγαριζούμε το κρεμμύδια κ το σκορδο,ρίχνουμε τη ντομάτα που θελουμε (φρεσκια ντοματα,pummaro,πελτε)με αλάτι,πιπέρι,λιγο ζάχαρη κ ούζο! Μολις φτιαχτεί η σάλτσα μας βάζουμε τι γαρίδες!

Στο νερό που είχες βρασεις τις γαρίδες θα βρασεις τα μακαρόνια σου! Να προετοιμασία λιγκουινι μακαρόνια κ να τα βρασεις 7 λεπτά! Μετα ανακατεύεσαι τα μακαρόνια με τη σάλτσα!

Ετρωγα και λαχανικα ντοματα αγγουρι καροτο καλαμποκι τα εκανα σαλατα κι εβαζα πολυ λιγο βαλσαμικο και ηταν σουπερ!Μπανανουλες εφαγα πολλες που ειναι και μαλακτικη για το στομαχι,ξηρους καρπους,κριτσινια...αυτα πανω κατω...
και εγω τα ιδια ετρωγα πανω κατω πατατες βραστες , κριτσινια .φαγητο χωρις λαδι δηλαδη φακες χωρις λαδι κανε αρακα χωρις λαδι .

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου, το πρόβλημα είναι ότι έχω θέμα με το έντερο και όσπρια και λαχανικά όσο και να μου αρέσουν με πεθαίνουν. Τέλος πάντων, θα περάσει, είναι για καλό σκοπό. Κάντε μια προσευχούλα και για μένα σήμερα, αύριο στις 10 θα πάω να μου πάρουν τα αυγουλάκια και την Κυριακή το πρωί θα μου πούνε πόσα γονιμοποιήθηκαν.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...