Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!!

Γεια σας κουκλες!

Σας αργησα, το ξερω, ειχα ομως το ουτρο στ΄ανασκελα και δεν μπορουσα να κουνηθω!

Λοιπον τα νεα μου ειναι οριακα! 153,2. Αυξηθηκε μεν, οχι ομως οσο θα θελαμε! Συνεχιζουμε φαρμακα, επαναληπτικη τη Δευτερα και Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ! Μακαρι να ΄ναι γερο και να τα καταφερει! Εμεις κανουμε ό,τι μπορουμε, βαλε το χερι σου κι εσυ Παναγια!

Ολα θα πανε μια χαρα!!!το μωρακι σου ειναι στην κοιλιτσα σου και σε περιμενει!!!δε θα παει πουθενα!!!
Κορίτσια είμαι άρρωστη..δεν σασ. Δδιάβασα ακόμη

περαστικα!!!!

Κοριτσια μου γεια σας! Ο γκιουλιβερ επεστρεψε στη βαση του κ αυριο ξαναφευγει για καμια βδομαδουλα!! Μην ανησυχειτε.. Θα εχω μαζι μου λαπτοπ κ θα σας παρακολουθωωωωω κ θα σας ενημερωνω!!

Γεωργιτσα μου σε παρσκαλω μην κανεις ασχημες σκεψεις! Σημερα πηγα στον Αγιο Ανδρεα και μας αναψα σε ολες κερακι! Προσευχηθηκα, εγραψα και τς ονοματα μας! Ολα καλ θα πανε, ειμαι σιγουρη!! Εσυ κ το σπορακι σου να ειστε καλα και οπως λεει κ η Λια χεσε μας εμας! Εμεις ειμαστε εδω για σενα για οτιδηποτε θελησεις!

Τα νεα μου λοιπον ειναι τα εξης.. Η οιστραδιολη ανεβηκε, εχω 6 αυγουλακια, 4 νορμαλ και 2 κατω των 10 αρα "κουκλακια"! Τα 4 ειναι σε διαφορα μεγεθη, ετσι για να εχουμε μια ποικιλια! Στεναχωρηθηκα να πω την αληθεια μου, αλλα εχει ο Θεος.. Το Σαββατο θα παω να με ξαναδει κ τη Δευτερα θα μου κανει την ωοληψια. Μετα βλεποντας και κανοντας.. Αναλογα με το ποσα θα γονιμοποιηθουν κ αντεξουν θα με ειδοποιησει για την εμβρυομεταφορα για να γινει τεταρτη ή πεμπτη. Προσπαθω οσο μπορω να ειμαι καλα και να σκεφτομαι μονο θετικα.. Δεν μπορω αλλο να στεναχωριεμαι.. Κουραστηκα! Εξαλλου οτι εγινε εγινε!

Κοριτσιααααα σας περιμενω κ απο το σπιτι μου για παρεα εεεε? εναλλαξ με τη λολιτα! Μην με αφησετε μονη μου! Να ερχεστε να με βριζετε να παιρνω τα πανω μου!! Χαχαχα! Επισης εχω οργανωσει ομαδα χριστουγεννιατικου στολισμου γιατι εγω δεν θα μπορω! Οποια θελει δηλωνει συμμετοχη! Χιχιχιχι

μια χαρα τα αυγουλακια σου!!!!!ελπιζω να γονημοποιηθουν ολα!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!

Σε ευχαριστούμε για το κεράκι κορίτσι, και εγώ λίγα είχα δει στον 2ο υπέρηχο και τελικά ξεπετάχτηκαν κι άλλα μικρότερα μετά γι' αυτό μου καθυστέρησαν την πρεγκνύλ, οπότε ποτέ δεν ξέρεις! Σήμερα είμαι στην 12η μέρα, πήγα πάλι Θεσσαλονίκη, έκανα την Ε2 και ναι είμαι έτοιμη! Το βράδυ στις 12:30 ακριβώς μου είπε να κάνω τις πρεγκνυλ και Σάββατο στις 10 να είμαι εκεί. Κυριακή πρωί πρωί είπε θα με πάρει να μου πει πόσα γονιμοποιήθηκαν και την Τρίτη μάλλον θα γίνει η εμβρυομεταφορά. Μετά μου είπε 2 μέρες από καναπέ σε καναπέ και μετά όχι δουλειές, αλλά βολτίτσες και χαλαρή δραστηριότητα μπορώ κανονικά. Επίσης αυτό που μου άρεσε είναι ότι χοριακή θα κάνω 15/12 του Αγίου Ελευθερίου, μετράμε ακριβώς λέει 2 εβδομάδες μετά την ωοληψία. Που θα πάει θα περάσουν οι μέρες!!! Καλή μας επιτυχία λοιπόν.

Να σας ρωτήσω κάτι άλλο, για να φάω το μηλαράκι που μας έφερε η Κατερίνα μας και μου το είχε κρατημένο η Ευαγγελία, πρέπει 3 μέρες να μην φάω ούτε λάδι και την 4η να το φάω? Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα, αλλά νιώθω λίγο αδύναμη, όλη μέρα με κριτσίνια και μανταρίνια, ο άντρας μου με μαλώνει, όπως και η μάνα μου, η οποία πήγε ρώτησε έναν παπά και της είπε ότι ούτε για την κοινωνία δεν κρατάμε 3 μέρες χωρίς λάδι, από την άλλη είδα μια γνωστή μου και μου είπε ότι η νηστεία έχει πιο μεγάλη δύναμη από την προσευχή. Λέτε να κάνω κακό στον εαυτό μου? Θέλω όμως να το φάω τώρα που είναι κρίσιμες οι μέρες. Τι λέτε?

Φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια, μην ξεχνιόμαστε!

πολυ πολυ καλη επιτυχια!!!!συντομα να μας πεις οτι περιμενεις διδυμακια!!!!
Κορίτσια μου σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου ΟΛΕΣ!!!! Ειλικρινά μου είστε όλες πολύτιμες!!! Ελπίζω οι προσευχές σας να εισακουστούν! Το πρωί 9:30 θα πάω για την εμβρυομεταφορά και μετά σπίτι... Σας περιμένω όοοοοοοολες! Εντάξει πάρτυ δεν θα κάνουμε, αλλά θα σας δίνω οδηγίες από τον καναπέ μου για να φάτε και να πιείτε ότι θέλετε!!!Πήγα στο super market και το σήκωσα, ο άντρας μου μου έκανε πλάκα, κατοχή έρχεται μου λέει? Ένα θα σας πω, πήρα 7 μπουκάλια γάλα!!! Πραγματικά θα είσαστε σαν στο σπίτι σας! Λοιπόν σας αφήνω και θα τα πούμε αύριο όταν γυρίσω από τον γιατρό!

Φιλιά πολλά σε όλες σας!

Υ.Γ. Γεωργία μου μην στενοχωριέσαι, όλα καλά θα πάνε και τη Δευτέρα θα είναι τεράστια η χοριακή σου. Πρέπει να είσαι ήρεμη!!!

Φιλάκια

Ολγα μου ευχομαι σημερα να πανε ολα τελεια!!!το σπορακι σου θα ειναι στην κοιλιτσα σου :D :D

Lolita, με το καλο το μωρακι και καλη μανουλα!!!!! Ειναι μαγικες αυτες οι στιγμες, σου ευχομαι να τις απολαυσεις! Ολα θα ειναι ομορφα!

Εμενα με βρηκαν αλλες περιπετειες χθες βραδυ! Γλυστρησε η μαμα μου στο μπανιο κι εσπασε ελαφρα το αριστερο χερι της και τα μπροστινα δοντια! Στο νοσοκομειο ημασταν ως αργα! Χαλια η καημενουλα! Και να μη μπορω να τη βοηθησω και να μην ξερει και το γιατι! Ευτυχως ηταν μαζι της η θεια μου. Ελπιζω να την πεισω να παει για μια βδομαδα στη θεια μου μεχρι να ξερω κι εγω πως θα παει το μικρακι! Οι περιπετειες συνεχιζονται, ολε!

Παω για ουτρο, τα λεμε!

περαστικα στη μαμα σου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια εγω ειμαι στην 16η μερα σε μια εβδομαδα περιμενω την ακατανομαστη...Την προηγουμενη Παρασκευη ειδαμε το ωοθυλακιο 16 χιλιοστα.Λογικα η ωορρηξια επρεπε να εχει γινει μεχρι τωρα.

Το στηθος μου ομως δεν εχει πρηστει καθολου σε αντιθεση με τον προηγουμενο μηνα που θυμαστε τι περασα και σημερα ποναει πολυ η κοιλια μου...

Λετε να μην εχει επανελθει το συστημα μου μετα την επεμβαση?Τοση ευαισθησια πια?

Κοριτσάκια καλημέρα!!! Θα γίνω κουραστική αλλά σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου καθεμιά ξεχωριστά για τις ευχές σας!!!

Λοιπόν πήγαν όλα πολύ καλά! Μας εξήγησε η εμβρυολόγος για το εμβρυάκι μας, μας το έδωσαν και σε φωτογραφία και την στιγμή της εμβρυομεταφοράς έβλεπα το σωληνάκι μέσα στην μήτρα μου στην οθόνη απέναντι και μόλις το ελευθέρωσε ήταν σαν μια φωτεινή κουκίδα!!! Πολύ όμορφο!!!

Πριν γυρίσουμε σπίτι σταματήσαμε και ανάψαμε ένα κεράκι και τώρα ξεκίνησε η ξάπλα!!! Δόξα τω Θεο, μέχρι στιγμής πήγαν καλά, μακάρι να τα καταφέρει το εμβρυάκι μου!

Πολλά φιλάκια προσ το παρόν!

Κοριτσάκια καλημέρα!!! Θα γίνω κουραστική αλλά σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου καθεμιά ξεχωριστά για τις ευχές σας!!!

Λοιπόν πήγαν όλα πολύ καλά! Μας εξήγησε η εμβρυολόγος για το εμβρυάκι μας, μας το έδωσαν και σε φωτογραφία και την στιγμή της εμβρυομεταφοράς έβλεπα το σωληνάκι μέσα στην μήτρα μου στην οθόνη απέναντι και μόλις το ελευθέρωσε ήταν σαν μια φωτεινή κουκίδα!!! Πολύ όμορφο!!!

Πριν γυρίσουμε σπίτι σταματήσαμε και ανάψαμε ένα κεράκι και τώρα ξεκίνησε η ξάπλα!!! Δόξα τω Θεο, μέχρι στιγμής πήγαν καλά, μακάρι να τα καταφέρει το εμβρυάκι μου!

Τελεια τα νεα μπραβο κοριτσακι μου αυτη η φωτεινη κουκιδα θα τα καταφερει μια χαρα και θα φερει το φως στη ζωη σας!Καλες ξαπλαδουρες !!!:P

Μπράβο κοριτσάκι μου, πολύ χαίρομαι, μπαίνω από την δουλειά να δω τα νέα σου!!!! Ολα καλά θα πάνε!!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Λολιτακι μου γλυκο ειμεις θα σου γινουμε κουραστικες απο τις ευχες που θα σου στελνουμε, το εμβρυακι σου θα νιωσει ευτυχια και ζεστασια μεσα απο την κοιλιτσα της μανουλας του που θα το φροντιζει με απεραντη αγαπη! Καλη ξεκουραση να εχεις και ολα θα παμε τελεια!

Γεωργια μου περαστικα στη μανουλα σου ολα θα πανε καλα να προσεχεις ομως και εσυ και το μωρακι σου!

Κατερινακι σ'ευχαριστουμε παρα πολυ για τις προσευχες σου!

Τινκερ ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα και να σου φευγει το κρυωμα!

Στα υπολοιπα φιλακια πολλα!

ειδες ποσο ομορφο ειναι κ αυτη η κουκιδα θα γινει ενα μωρακι ζουμπουρλιδικο τωρα ξαπλα κ εσυ εδω θα κανουμε παρεα η μια στην αλλη!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Kαλησπερες!!!

Λολιτα μπραβο τελεια τα νεα σου και απο δω και περα μονο θετικες σκεψεις και πολυ θετικη ενεργεια απο εμας που ειμαστε μακρια και σε σκεφτομαστε!!Η φωτεινη κουκκιδα σου συντομα θα γινει ενα ακομα πιο φωτεινο αστερακι στην κοιλιτσα σου και μετα ενα στρουμπουλο μωρουλινι αυτο να σκεφτεσαι..

Μαρια star και τα δικα σου νεα ειναι σουπερ και συντομα εγω θα πω διδυμομανουλα σε κοβω εσενα!!!

Γεωργια μου κρατα γερα!!!Παθαινουν βρε τιποτα τα βουνα?Περαστικα στην μανουλιτσα σου και κοιτα να μην κουραζεσαι εσυ και να μην στεναχωριεσαι.Καθε εμποδιο για καλο και απο Δευτερα που η χοριακη θα εχει παει στα υψη θα το ξεχασουμε και αυτο το κακο εμποδιο που μας ετυχε ναι?

Τινκ ζεις ή απο την αρρωστια τα εχεις παιξει?Περαστικα κοριτσαρα μου...

Γειτονακι μου καλο σου ταξιδι καλη ξεκουραση χαλαρωση και τωρα που πηγες σε γιατρους και εφοδιαστηκες τα φαρμακα σου ολα θα βρουνε τον δρομο τους και κοιτα οι πονοκεφαλοι να μην ειναι απο ματι και οταν γυρισεις να μας τρελανεις και εσυ με τα νεα σου:rolleyes:

Εγω σημερα ειμαι καλυτερα ξεπατωθηκα στις δουλειες και εβγαλα το αχτι μου στην μπανιερα!!!Την ετριψα σαν να μην υπαρχει αυριο που λενε!!!Τωρα ηρθα στην δουλεια και με περιμενουν 9 ωρες μαθημα κι ας εχω κοιμηθει μονο 4 ωρες γιατι υπνος δεν με πιανει τελευταια εγω και οι βρυκολακες ενα πραμα.

Νατασουλα ολα καλα?Σισσακι εσυ?

Ευαγγελια μου ασε τους πονους βγαλτους απο το μυαλο σου εισαι μια χαρα καλυτερα δεν γινεται και μην ζουλας το στηθος σου σε βλεπω:tongue::tongue:

Φιλακια σε ολες μια μια ξεχωριστα

bKtop2.png8BRwp3.png

Aσπα μου αληθεια ποναω και καθως το συζητουσαμε το πρωι με το Κατερινακι διαπιστωσα πως το στηθος μου δεν εχει πρηστει καθολου...Μπορει να μην ηταν καλη η ωορρηξια μου αυτο το μηνα...Και οι πονοι ισως ειναι απο το πολυ σεξ του δωσαμε και καταλαβε μετα την επεμβαση :tongue:

Aσπα μου αληθεια ποναω και καθως το συζητουσαμε το πρωι με το Κατερινακι διαπιστωσα πως το στηθος μου δεν εχει πρηστει καθολου...Μπορει να μην ηταν καλη η ωορρηξια μου αυτο το μηνα...Και οι πονοι ισως ειναι απο το πολυ σεξ του δωσαμε και καταλαβε μετα την επεμβαση :tongue:

ΝΑΙ Ε του δωσατε κ καταλαβαι πω πω τι ωραια μια χαρα περνας ρε λατρεια εγω εχω ξεχασει τι παει να πει σεξ παιχνιδια κτλ χαχαχαχ!!!!τον λεω τον δικο χθες ξες πως σε βλεπω τωρα ? αντε να σε πω χαχαχα!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

λολιτα μουΜπράβο!!! Πολυ μου άρεσε η Φωτεινη κουκιδα.. Τωρα σε θέλω ξαπλα!!! Διακοπές!!!!!!!ολα θα πανε καλα...

γεωργια μου περαστικά για τη μαμακα σου..πως είσαι;

ευαγγελια μου εχει σχέση το πολυ πρησμενο στηθος με την καλη ωορηξια;; Δεν το ήξερα αυτο...:D

παπακι μου κανε λιγο υπομονη και μετα θα εχει βόλτα!!!

ασπα μου κ εγω οταν εχω νεύρα ξεσπαω σε δουλειές σπιτιού!! Αλλα εγω συνήθως πιάνω το σίδερο...

νεραιδουλα κάπου αυτες τις μερες δεν ειναι που δεν περιμένουμε;;;;

μαριεττακι μου εσυ πως είσαι;;

μαρια σταρ και μαρια v πλησιάζουν οι μερες..

κατερινακι μου που είσαι;;

maria s θα κάνει κ αυτο το μήνα σπερματεγχυση;;

Εγω κορίτσια προμηθεύτηκα σημερα κ άλλες βιταμίνες μεχρι τη σπερματεγχυση...

παπακι μου ενα μηνα δεν τον αφησα να με ακουμπησει επειδη πονουσα αυτο το μηνα ομως βγαλαμε τα σπασμενα :tongue:

Sissy το δικο μου στηθος τουλαχιστον πρηζεται παντα μετα την ωορρηξια μην ψαχνεις για δικα σου συμπτωματα αυτα ειναι δικα μου :D

παπακι μου ενα μηνα δεν τον αφησα να με ακουμπησει επειδη πονουσα αυτο το μηνα ομως βγαλαμε τα σπασμενα :tongue:

Sissy το δικο μου στηθος τουλαχιστον πρηζεται παντα μετα την ωορρηξια μην ψαχνεις για δικα σου συμπτωματα αυτα ειναι δικα μου :D

πες τα γιατι θα αρχισει απο τωρα το χουφτωμα σισσυ κατσε καλα !!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

πες τα γιατι θα αρχισει απο τωρα το χουφτωμα σισσυ κατσε καλα !!

Κι εσυ φρονιμα εεε το νου σου...η αδερφη μου εχει μια γνωστη που επαθε αποκολληση πλακουντα απο οργασμο :shock: μην κανεις καμια αταξια σε ξερω τι sex machine εισαι :D

Καλως το Σισσακι το βιταμινουχο! Τουρμπο θα γινει το ωαριακι σου! Εγω περα απο το πρησμενο στηθος δεν εχω τιποτε αλλο ειμαι μια χαρα επομενως αυριο θα αδιαθετησω. Δεν με πειραζει γιατι εχω κλεισει ραντεβου τη Δευτερα με καινουριο γιατρο και ανηπομονω να τον γνωρισω.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...