Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου ΟΛΕΣ!!!! Ειλικρινά μου είστε όλες πολύτιμες!!! Ελπίζω οι προσευχές σας να εισακουστούν! Το πρωί 9:30 θα πάω για την εμβρυομεταφορά και μετά σπίτι... Σας περιμένω όοοοοοοολες! Εντάξει πάρτυ δεν θα κάνουμε, αλλά θα σας δίνω οδηγίες από τον καναπέ μου για να φάτε και να πιείτε ότι θέλετε!!!Πήγα στο super market και το σήκωσα, ο άντρας μου μου έκανε πλάκα, κατοχή έρχεται μου λέει? Ένα θα σας πω, πήρα 7 μπουκάλια γάλα!!! Πραγματικά θα είσαστε σαν στο σπίτι σας! Λοιπόν σας αφήνω και θα τα πούμε αύριο όταν γυρίσω από τον γιατρό!

Φιλιά πολλά σε όλες σας!

Υ.Γ. Γεωργία μου μην στενοχωριέσαι, όλα καλά θα πάνε και τη Δευτέρα θα είναι τεράστια η χοριακή σου. Πρέπει να είσαι ήρεμη!!!

Φιλάκια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ένα θα σας πω, πήρα 7 μπουκάλια γάλα!!!

Φιλάκια

Πω.......πω.........γούστα............τρελλό πάρτυ !!!......χαχαχα

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Βρε Λια βραδιατικα με κανεις και κακαριζω απο τα γελια! Καλα βρε Λολιτα τι θα τα κανεις 7 μπουκαλια γαλα τυροκομειο θα ανοιξεις και που ειναι πια αυτο το σουπερ μαρκετ στη Λαμια και εφοδιαστηκες ετσι? Ελπιζω να ονειρευτεις το μωρακι σου λιγες ωρες σας χωριζουν!

Γειά σας.

Πήγα ενδοκρινολόγο, μου έγραψε «προληπτικές» εξετάσεις για τον θυρεοειδή, τα είπαμε και λίγο και μου είπε πως δεν θέλει να με ξαναδεί μέχρι να μείνω έγκυος. Όλα καλά δηλαδή. Με μάτιαξε και μια τσουρόγρια στην αίθουσα αναμονής, στραβώθηκε να με κοιτάει 2 ώρες. Γύρισα σπίτι με ημικρανία, και έφαγα γιαουρτάκι……………άσχετο……….

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ είσαι λίγο καλύτερα? Η ακόμα σπάς το μυαλουδάκι σου? Λοιπόν, πες με πεισματάρα, αλλά εγώ επιμένω σε ξέρουν δεν σε ξέρουν στο κέντρο, προκειμένου να χάσεις τον ύπνο σου και να βασανίζεσαι, να πας και να τους πεις πως θέλεις επαναληπτική το Σάββατο. Αν κάνουν βέβαια……..

Μια χαρά τεράστια χοριακή θα είναι, και θα σε μουντζώνουμε ομαδικός, αλλά δεν πειράζει, μια Γεωργία την έχουμε!!

ΤρεLolita, ήρθε η ώρα να πάρεις το σποράκι σου αγκαλιά, δεν έγινε πόλεμος!! Φτού σου κοπελάρα μου…..όλα θα πάνε καλά!

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Minaki το μάτι σου γυαλίζει για άλλα πράγματα…..βόλτα το λέμε τώρα?

Stardust εξελίσσεσαι σε υπερπαραγωγή. Μέχρι την Δευτέρα…..ΟΟΟΟΕΕΕΕΕΟΟΟΟ !!

Να μην στεναχωριέσαι καθόλου. Να σου στείλω με courier 10 τάρανδους για το στόλισμα….? Κάθε μια, ότι μπορεί φέρνει……….

Maria – v χαίρομαι που ο καθετήρας είναι ίδιος, τώρα που τον συνήθισα……

Ναι ο γιατρός μου τυχαίνει να είναι και εξωσωματικός, και γιʼαυτό τον αγαπάω περισσότερο !! Θα κάνω γερή δόση και θα τα δώσω όλα για όλα…….Θέλω να έχω οπωσδήποτε κατεψυγμένα σε περίπτωση αποτυχίας γιατί θα είναι και τα τελευταία φάρμακα που θα πάρω. Τον Ιανουάριο κλείνω ένα χρόνο που παίρνω ορμόνες χωρίς αποτέλεσμα. Κουράστηκα………..

Η νηστεία κοριτσάκι, είναι θέμα υποκειμενικό. Ο οργανισμός σου είναι εξαντλημένος και κουρασμένος. Δεν θα θυμώσει η Αγία Ειρήνη επειδή έφαγες λάδι…Μην φορτώνεις το μυαλουδάκι σου με ενοχικά σύνδρομα επειδή το είπε η γειτόνισσα. Ότι νιώθεις εσύ θα κάνεις.

Αγάπες μου σας χαιρετώ και θα τα πούμε την Κυριακή. Μην κάνετε τίποτα τραγικό όσο θα λείπω!!

9aXep2.png

MariA v 3μερες νηστεία χωρίς λάδι κι εσυ και ο άντρας σου και τρώτε και οι ΔΥΟ μήλο.

ΓΕΩΡΓΙΑ μου δεν πειράζει που δεν διπλασιάστηκε. Την Δευτέρα θα ειναι τέλειο το νούμερο και θα ηρεμησεις. Προς θεού μην στεναχωριεσαι. Η ζώνη προστατεύει απο τα πάντα!!!

Ευαγγελία μου πριν λίγο είδα την κλήση σου. Θα σε πάρω αύριο τηλ έτσι κι αλλιώς !!!!!

Λολιτακι μου αύριο η Παναγίτσα να ειναι μαζι σου. Αν έχεις Ζωνακι της Αγίας ειρήνης να το φορεσεις. Θα σε πάρω το απογευματακι να τα πούμε.

Μαρία σταρ γκιουλιβερ άντε με το καλο κι εσυ να ξεμπερδευεις. Εννοείται θα σου έρθουμε κι εσένα. Με το ταξιδιωτικό μας πουλμανακι.

ΑΣΠΑ ψυχραιμία κούκλα μου.

Παπακι άντε και του χρόνου να στολισεις με το μπεμπε σου.

Το ίδιο εύχομαι και στα υπόλοιπα κορίτσια.

Λια έχεις πμ σχετικά με κάτι που με είχες ρωτήσει στο τηλέφωνο.

Εγω κορίτσια πήγα σημερα στον Άγιο εφραιμ. Αναψα κεράκια για όλες και σημερα είχαν παράκληση στην εκκλησία και οι μοναχές είχαν κλείσει τα φώτα και υπήρχαν ψαλμωδιες με το φως των κεριών και το σκήνωμα του Αγίου. Απίστευτη ατμόσφαιρα.

Μέτα πήγαμε για ζέστη σοκολάτα σε ενα απίστευτο μέρος διπλα στην θάλασσα κι απο Την απιστευτα τρελλη βροχή εγκλωβιστηκαμε και μας έβαλαν τελαρα μέσα στον δρόμο για να μπορέσουμε να περάσουμε στο απέναντι πεζοδρόμιο. Τρελές περιπέτειες. Και μετα παιδάκια και ρακομελα με την τρελό παρέα. Αχ τι όμορφα ήταν σημερα.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κοριτσακια μου γυρισα απο την αδερφουλα μου και ειμαι πτωμα...Οχι οτι βοηθησα στην μετακομιση αλλα επλυνα πιατα,ποτηρια,τακτοποιησα ρουχα...τετοια ωρα θα εβλεπα το τριτο ονειρο...

georgia μου οπως σου ειπα και στο τηλ ολα θα πανε καλα...οι προσευχες μας και η σκεψη μας ειναι μαζι σας...Αντι να ψαχνεις μικροβιολογικο για χοριακη πηγαινε στην εκκλησια να παρεις μια ευχουλα,φορεσε και την ζωνιτσα,βαλε και λαδακι της Αγιας Ειρηνης και ολα θα πανε καλα...Εγω σταυρωνομαι καθε βραδυ με το λαδακι!

maria_v ειχα ρωτησει κι εγω για το μηλαρακι και μου ειχανε πει πως αν για καποιο λογο δεν μπορω να νηστεψω μπορω να το φαω τωρα και να νηστεψω αλλη στιγμη τρεις μερες!Εισαι και καταβεβλημενη σαυτη τη φαση και η νηστεια μπορει να σου κανει κακο!

lolita μου ξημερωνει η μεγαλη μερα ο Αγιος Ανδρεας να βαλει το χερι του και το εμβρυακι σου να γαντζωθει για τα καλα στην κοιλιτσα σου!

Υπολοιπα κοριτσακια μου θα τα πουμε αυριο κλεινουν τα ματακια μου σας γλυκοφιλω ολες!

Ναμην ξεχνατε να προσευχεστε για οσες το εχουν αναγκη καποια στιγμη θα ερθει και η σειρα μας να εχουμε αναγκη τις δικες τους...

Κοριτσακια μου καλημερα σας και χρονια πολλα απο την ημερα! Ο Αγιος Ανδρεας να ειναι παντα βοηθος μας!! Θα ξαναπαω σιγουρα αυτες τις μερες!

Ολη νυχτα εβλεπα ονειρα ποτε ευχαριστα και ποτε δυσαρεστα.. Ας μας βοηθησει ολες ο Θεος να πανε καλα!

Λολιτακι μουυυυ καλη επιτυχια σημερα! Το μωρακι σου ειναι στο δρομοοοοο!

Γεωργιτσα μου πως εισαι σημερα? παρε τα πανω σου σε παρακαλω! Εδω δινουμε μια μαχη! Πρεπει να την κερδισουμε!!!

Λια στειλε οτι μπορεις! Ταρανδους? ταρανδους! Δεν χαλαω εγω χατηρια! Χαχαχαχαχαχα! Ποσο γελασα! Βρε δεν θελω στολιδια, την καλη σας διαθεση και μονο! Να περασετε ομορφα στην Καστοριαααα!

Η Ευαγγελια εχει δικιο! Πρεπει να προσευχηθουμε τωρα γι αυτες που το χρειαζοντσι γιατι καποια στιγμη θα χρειαστουμε και τις δικες τους προσευχες!

Σας ευχαριστω για ολα! Για τις ευχες σας, τα βρισιδια, τα καλεσματα, τα δωρα (βλεπε ταρανδους!), μα πανω απο ολα για την καλη σας διαθεση.. Περιμενω την θετικη σας ενεργεια αργοτερα! Προς το παρον την στελνουμε στην λολιτα και την γεωργια μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

καλημέρα κορίτσια!!!!

μίνα νι καλά αποτελέσματα να έχεις!!!

θέλουμε Θετικα!!!!!

λολλίτα μου πολύ καλή επιτυχία!!!!

του Απόστολου Ανδρέα σήμερα!!!!όλα θα πάνε καλά για όλες!!!!!!

γεωργία μου, είμαι σίγουρη ότι το σποράκι μας θα τα καταφέρει!!!!ήρθε για να μείνει!!!!!!

Χρόνια πολλά για όσες γιορτάζουν!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Lolita, με το καλο το μωρακι και καλη μανουλα!!!!! Ειναι μαγικες αυτες οι στιγμες, σου ευχομαι να τις απολαυσεις! Ολα θα ειναι ομορφα!

Εμενα με βρηκαν αλλες περιπετειες χθες βραδυ! Γλυστρησε η μαμα μου στο μπανιο κι εσπασε ελαφρα το αριστερο χερι της και τα μπροστινα δοντια! Στο νοσοκομειο ημασταν ως αργα! Χαλια η καημενουλα! Και να μη μπορω να τη βοηθησω και να μην ξερει και το γιατι! Ευτυχως ηταν μαζι της η θεια μου. Ελπιζω να την πεισω να παει για μια βδομαδα στη θεια μου μεχρι να ξερω κι εγω πως θα παει το μικρακι! Οι περιπετειες συνεχιζονται, ολε!

Παω για ουτρο, τα λεμε!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Λολίτα μου καλοστέριωτο το μωράκι σου, να γαντζωθεί γερά σου εύχομαι ολόψυχα, τώρα θα το έχεις ήδη μέσα σου, περιμένουμε νέα!!!!

MariA v 3μερες νηστεία χωρίς λάδι κι εσυ και ο άντρας σου και τρώτε και οι ΔΥΟ μήλο.

Εγω κορίτσια πήγα σημερα στον Άγιο εφραιμ. Αναψα κεράκια για όλες και σημερα είχαν παράκληση στην εκκλησία και οι μοναχές είχαν κλείσει τα φώτα και υπήρχαν ψαλμωδιες με το φως των κεριών και το σκήνωμα του Αγίου. Απίστευτη ατμόσφαιρα.

Μέτα πήγαμε για ζέστη σοκολάτα σε ενα απίστευτο μέρος διπλα στην θάλασσα κι απο Την απιστευτα τρελλη βροχή εγκλωβιστηκαμε και μας έβαλαν τελαρα μέσα στον δρόμο για να μπορέσουμε να περάσουμε στο απέναντι πεζοδρόμιο. Τρελές περιπέτειες. Και μετα παιδάκια και ρακομελα με την τρελό παρέα. Αχ τι όμορφα ήταν σημερα.

Τι ωραία όλα, βοήθειά σου κοριτσάκι και σε ευχαριστούμε για τα κεράκια. Ο άντρας μου δεν υπάρχει περίπτωση να νηστέψει 3 μέρες από λάδι, μια ίσως, αλλά δεν έχει και νόημα νομίζω να τον πιέσω, αυτό πρέπει να σου βγαίνει από μέσα σου. Μου είπε ότι το Σάββατο μαζί μου θα το κάνει για μια μέρα.

Κοριτσακια μου γυρισα απο την αδερφουλα μου και ειμαι πτωμα...Οχι οτι βοηθησα στην μετακομιση αλλα επλυνα πιατα,ποτηρια,τακτοποιησα ρουχα...τετοια ωρα θα εβλεπα το τριτο ονειρο...

maria_v ειχα ρωτησει κι εγω για το μηλαρακι και μου ειχανε πει πως αν για καποιο λογο δεν μπορω να νηστεψω μπορω να το φαω τωρα και να νηστεψω αλλη στιγμη τρεις μερες!Εισαι και καταβεβλημενη σαυτη τη φαση και η νηστεια μπορει να σου κανει κακο!

Υπολοιπα κοριτσακια μου θα τα πουμε αυριο κλεινουν τα ματακια μου σας γλυκοφιλω ολες!

Ναμην ξεχνατε να προσευχεστε για οσες το εχουν αναγκη καποια στιγμη θα ερθει και η σειρα μας να εχουμε αναγκη τις δικες τους...

Δίκαιο έχεις, αλλά μια που το άρχισα, λέω να το τελειώσω, εξάλλου αύριο μετά την ωοληψία θα φάω κάτι ελαφρύ και λέω την Κυριακή να κοινωνήσω κιόλας και μετά να το φάω. Οπότε μέχρι την Τρίτη που θα μου τα βάλουν θα έχω καρδαμώσει!!! Ελπίζω να ξεκουράστηκες μετά το χθεσινό, εσύ πότε θα πας στον ομοιοπαθητικό?

Lolita, με το καλο το μωρακι και καλη μανουλα!!!!! Ειναι μαγικες αυτες οι στιγμες, σου ευχομαι να τις απολαυσεις! Ολα θα ειναι ομορφα!

Εμενα με βρηκαν αλλες περιπετειες χθες βραδυ! Γλυστρησε η μαμα μου στο μπανιο κι εσπασε ελαφρα το αριστερο χερι της και τα μπροστινα δοντια! Στο νοσοκομειο ημασταν ως αργα! Χαλια η καημενουλα! Και να μη μπορω να τη βοηθησω και να μην ξερει και το γιατι! Ευτυχως ηταν μαζι της η θεια μου. Ελπιζω να την πεισω να παει για μια βδομαδα στη θεια μου μεχρι να ξερω κι εγω πως θα παει το μικρακι! Οι περιπετειες συνεχιζονται, ολε!

Παω για ουτρο, τα λεμε!

Περαστικά σας κορίτσι, όλα να πάνε καλά.

HvAnp3.png

Kαλημερα κι απο μενα!

Stardustmg να εισαι ηρεμη και ολα θα πανε καλα και μην δινεις σημασια στα ονειρα πολλες φορες ερχονται μονο για να μας παραπλανησουν!

georgia γλυκια μου καταρχην ευχομαι περαστικα στην μανουλα σου τι ηταν παλι αυτο που επαθε?Μηπως να κανετε ενα ευχελαιο βρε κοριτσακι μου?Εσυ πολυ καλα κανεις και προσεχεις και μακαρι να μπορεσει η θεια να την φροντισει την γυναικα δεν εισαι για να κουραζεσαι τωρα...

maria_v εχω κλεισει ραντεβου με τρεις :tongue: μενει να αποφασισω σε ποιον θα παω ...Ποτε θα πιουμε καφεδακι?

tinkerbell πως εισαι κοριτσακι μου?

lolita περιμενουμε νεα σου...

http://www.agioritikovima.gr/%CE%94%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%87%CE%AD%CF%82/%CE%93%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%A0%CE%B1%CF%8A%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%85/2816-%CE%93%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%A3-%CE%A0%CE%91%CE%AA%CE%A3%CE%99%CE%9F%CE%A3-%C2%AB%CE%97-%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%95%CE%A5%CE%A7%CE%97-%CE%93%CE%99%CE%91-%CE%A4%CE%9F%CE%9D-%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%91%CE%9D%CE%98%CE%A1%CE%A9%CE%A0%CE%9F-%CE%9C%CE%91%CE%A3%C2%BB

καλημερα κ απο μενα!!!

λολιτα καλη επυτιχια κ οπως ειπαν ολες να γαντζωθη για τα καλα το σπορακι μας!!!

γεωργια θα συνφωνησω με την λατρεια δεν κανεις κ κανενα ευχελαιο, κ εσυ προσοχη δεν κουραζομαστε δενκανουμε αποτομες κινησεις κ ξεχναμε το εξω για δες ποιος μιλαει . χιχι!!

μαρια v οπως νοιωθεις κανε για το μιλαρακι η Αγια Ειρηνη θα σε καταλαβει κ θα σε βοηθησει σε ολο αυτο που περνας κ μην ακους τους παππαδες κ τους γειτονες εδω ενας παππας την θεια μου θα την εστελνε στο τρελοκομειο κ δεν κανω πλακα ειναι αληθεια οποτε οτι λεει η ψυχη σου κανε .

τι εγινε λια ταξιδακι ταξιδακι !!!! να πας καλε κ να γυρισεις διπλη κ να καθεσαι κ εσυ μεσα μετα .

καλημερα σε ολεςςς!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...